Turbilder og strikkeprat

Fann ut at eg ikkje har vist bilder fra lufteturen vår på søndag. Det var ingen stor og lang tur. Det er litt vanskelig å få til for tida. Kneet vil ikkje det. Men det har kome seg litt no, så da kan vi prøve oss litt frem. Men det var ikkje det eg skulle skrive om. Det var turen vår.

Husker dere isen vi måtteforsere da vi skullepå tur ein søndag for litt siden? Den er ikkje vekk, men den er ikkje glatt lengre. Den var dekt med barnåler


Fruen på vei over. Veeeldig forsiktig hehe. vil jo ikkje ramle og ødelegge strikkearmene mine hehe. Men eg hadde ikkje trengt å vere s¨forsiktig. Det fantest ikkje glatt. Neste gang eg skal ut å gå i stien, skal eg starte i andre enden. Der er det ikkje så bratt. Det var ikkje akkurat rette plassen når det starter rett etter dette med bratt oppstigning og så ein lang bakke rett ned. Det er ikkje alnge biten når knea er bra, men når dei ikkje er det, er det feil plass. så neste gang skal fruen vere meir fornuftig og starte i anre enden. Da kan eg gå lengre også. Grunnen til vi har starta der oppe i det siste, er vel at det er større sjangsefor at vi finner eit motiv vi ikkje ahr sett før. slik som dette


Her kan ein bruke fantasien


litt anna vinkel.

Ellers så fann vi ikkje så mye spennde på denne turen. Avslutta med eit bilde fra elva.


Litt spennde at den er så forskjellig om dere skjønner.

Torstein hadde tatt eit bilde om morgonen også. Høyanger kl 9.32 søndag morgen


vi har høge fjell her på alle sider hehe. Dette er sørover

Strikkefronten går det jo fremover med jakka. Men det tar sin tid ja. håper å få ferdig forstykkje nr 2 i dag. Så er detbare armene att. Dei skal heldigvis ikkje vere så lange hehe. Forstykkja er 105 cm kvar. Får kose meg med OL og forstykkje i dag da. Gleder  og gruer meg til sammensyingen. Det er da ein ser om bitene passer sammen.Om eg har målt rett. Skal fåsjå bitene før egstarter på sammnesyingen, så skjønner dere kva eg meiner. Men det blir noen dager til. Får vel ta ein tur på innesykkelen og så ahr eg tinga på ein minitur ut sman med T etter jobb. Elelrs ingen planer for dagen. Da burde eg få gjort litt på jakka da. Kva planer har dere i dag da?

Når du smiler,
setter du lys i vinduet
og forteller at du er hjemme.

20 kommentarer

ritahobbyfoto

11.02.2014 kl.08:55

Flotte bilder.

Husker godt den isbelagte brua ja.

Den tre stammen lignet på ett ansikt :) hi hi med bolle kinn..

Det med vannet var litt fint, trærne var litt kjedelig farge på men vannet blågrønn farge på .

Ønsker deg en fin dag videre :)

gretashobby

11.02.2014 kl.08:57

ritahobbyfoto: Takk skal bringe det videre til fotografen fra ein fotoekspert.

11.02.2014 kl.09:19

God morgen .flotte bilder ,Rannveig min datter hadde vært på tur i Melsheia igår å tatt et flott bilde.utrolig så mye fint som finnes i naturen.I dag skal jeg være flink å gå meg en tur.Har bare blitt strikking men nå må jeg ta meg sammen og begynne på gåturene mine.Er veldig flink i perioder.Ellers skal jeg handle inn så jeg får prøvd bakverket ditt.Så blir det nok strikking,Var hos min bror og hans kone igår de ble veldig glad for besøket.Du må ha en kjempefin dag min kjære venninne,Koselig å få snakke litt med deg.

Liv

11.02.2014 kl.09:20

God morgen!

Fine bilder fra turen, men det er "rare" vinterbilder. Bra en kan dokumentere og sammenligne seinare vintrer.

Den jakka som du snart har fullført, er jamen en tålmodighetsprøve. Trur du skal få lære meg åssen du syr sammen. Eg er ikkje så flink til den delen. :))

Er flott turvær idag. Eg skal gå nedover og ta bussen heim. Da er eg klar til finalene i sprinten. Følger med på langrenn og skiskyting, det klarer seg foreløpig.

Eg strikker laangt skjerf på rundpinne med Hexa når eg ser TV. Kan snart avslutte det, så får eg sjå....Har garn liggande klart, så det er ingen fare.

Ha det fint i dag. Klem.

Eva Petronella

11.02.2014 kl.10:11

Koselig med vintertur i "vår"-landskap. Ha en flott dag :-)

GUDRUN

11.02.2014 kl.13:09

Flotte bilder og nydelig natur.Vi har ikke så mange høye fjell her i Østfold. Synes det er fint og litt morsomt med de sitatene du skriver. Er de hentet fra Dagens ord til glede og oppmuntring? Jeg har jobbet i forlaget som har disse,vært med og pakket tusenvis og sendt ut til hele Norge.Kanskje jeg har tatt i din kalender ,hi-hi. Fortsett og bruk den og del med oss andre. Bloggen din er fin.må alltid innom og titte.er ikke så flink til å gi tilbake meldinger. god ettermiddag til deg.

gretashobby

11.02.2014 kl.13:14

Anonym: God formiddag vennen. Ja har ein augo med seg finner man mye fint i naturen, bare å sjå etter. Det gjer godt å kommeseg ut. Trenger ikkje å vere så mykje bestandig. Berre det å komme seg ut gjer nytten.
Ja det må du. Det er så godt. Steik dem godt, det er kluet.
så kjekt da. Det er kjekt når eit besøk blir satt pris på.
Det er så koselig når du snakker med emg. Digger det virkelig. vi må få til å møtest i år ein gong. Ha ein super dag

gretashobby

11.02.2014 kl.13:20

Liv: God formiddag vennen. Ja det er sant, ikkje mye snøbilder nei.Kjekt å ha å sjå tilbake til ja. Da er jo bloggen toppers.
Ja det er sant. Den tar litt på tolmoidigheten, men tenk kor kjekt det blir når den er ferdig. Eg er ikkje flink til å sy sammen. Eg berre gjer det eg. Strikkepiken hadde nok ikkje godkjent det, for ho er perfeksjonist der. Men eg har ei barenlue oppskrift omsatt om du vil ha av våre felles vennine.
Det var nok supert å gå nedover i dag. Det virker som det er vår. Eg er berre redd at det ikkje er tilfelle.
Regner med at du har strikk og garn ifleng til resten av OL. No er eg multitakser. Ser sprint, spiser og skriv kommentarer hehe. Mellomhit uten nordmenn. men da får eg eg avslutte for no er det snart Marit. Ha ein super dag videre

gretashobby

11.02.2014 kl.13:20

Eva Petronella: Ja det er ikkje detverste man kan gjøre.Når kjem vinteren, den kjemvel.Flott dag til deg også

gretashobby

11.02.2014 kl.13:24

GUDRUN: Takk skal du ha vennen. Nei det er nok ikkje flust av høge fjell der nede nei. Stor forkjell.
Eg har ein kjenning på facebook, som skriver dei sjølv. Og eg får lov å bruke dei eg syns er bra. Og da gjer eg det da. Om han ahr funne dei i den boka veit eg ikkje. Eg tar dei eg liker eg. Eg tar og deler det eg liker ja. Tusen takk for fine ord. Så kjekt at du alltid må inn. det er maaaange flere som er innom enn som kommenterer. Sånn er det no bare og greit det. kommenter når du føler for det du, gode venn

fruensvilje

11.02.2014 kl.14:31

koslige bilder.For min del er det best å ta den bratteste lia opp for nedover blir mine knær mest belastet, en lyt bare prøve seg frem og gå der det gjør minst vondt.

Du får kose deg resten av dagen,selv skal jeg prøve å få strikka litt jeg også nå

gretashobby

11.02.2014 kl.17:31

fruensvilje: takk for det. det verste med desse turene våre er at når eg går brattopp der, så må eg gå dem bratt ned att og, siden vi ikkje går heile stien. gå på flata til kneet blir bedre eller detblir skifta, sånn blir det med det. Ferdig med delene til jakka bortsett fra amene.

Gørill

11.02.2014 kl.17:59

Hei Greta! Så flink du er som kommer deg ut på tur. Jeg startet så friskt i januar, men så kom det så masse snø, og nå er det hålke her også. Det frister ikke mye å gå ut på tur etter jobb. Tyr til helgene, men det er ikke alltid jeg har anledning, barnebarn i nærheten vet du ;) Jeg ser at vi har den samme kalenderen :) Fikk den av en venninne til jul. Så mange fine ord for dagen! Kos deg videre med Ol-strikking!

gretashobby

11.02.2014 kl.18:05

Gørill: Takk, eg prøver å komme emglitt ut. Men for tida blir det berre små turer. skal få skikk påbeina att så blir det lengre turer.Men det gjør godt å komme seg ut uansett lengde påturene. Ja, du er heldig som ahr dei nært og da skjønner eg at tida går med til dem og at det går ut over turen.
Eg visste ikkje at dei var tatt fra noen kalenmder.Tar dei fra ein som legger dei ut på faceboock eg. Takk detsamme til deg

Hekleri og Ra

11.02.2014 kl.18:08

Koselige bilder fra Høyanger :-)

Gleder meg til å se bildet av jakka :-)

Ha en flott kveld :-)

gretashobby

11.02.2014 kl.18:10

Hekleri og Ra: tusen takk kjære gode venn

Hobbystua

11.02.2014 kl.23:43

Heisan kjære Greta:-) Er koselige bilder fra Høyanger og ikke minst fra turene du og T har sammen. Ser ut som det våres hos deg også,her er snøen regnet vekk og deilig er det. Har du mye vondt i kneet ditt igjen,eller har været noen innvirkning på det. Ikke bare og ha vondt og smerter. Men du skal ha ros for og trene og holde deg i vigør selv om du kanskje sitter mye med strikketøyet ditt. Godt og ha noe i fanget Greta:-) Blir spennende og se jakken du holder på med. Du har noen nydelige ord på tampen av innleggene dine. Ønsker deg en fortsatt koselig uke og en stor klem sendes deg fra Marianne:-))

gretashobby

12.02.2014 kl.07:56

Hobbystua: Hei kjære gode Marianne. Eg har nok ein del smerter i kneet at ja. Slitasjen har ikkje blitt mindre. Er vel ein del gikt også. HAr ein del smerter, men sånn er det og lite å gjere med det. hehe. Må vere i bevegelse ein del. Da blir det mindre smerter generelt i kroppen.Men ikkje for mye da blir det mer i kneet. Det må jo skiftest, men håper å dra det ut litt til. Får ta det som det kjem.
Ja det våres her også, men det er jo fortidlig. Så vinteren kommer vel hit også. Vi har jo ikkje hatt snø i år. Ei helg i november det er vinteren denne sesongen. Fårvel ta det også som det kommer. Da får du sjå dei lange tarmene i dag hehe. Tror du detblir jakke av det. Ikkje jobb formye no da. Men du får vel med deg det viktigste innen OL skjenner eg deg rett. Kos deg. Ser lisjegullet på OL også?

Nina

13.02.2014 kl.08:24

Flotte fjell rundt dere, forstår godt hvorfor turister er så fascinert av landet vårt. Det er jo så mektig natur! Ser så koselig ut den brua på bildet, litt sånn gammeldags, det liker jeg:) klem fra en forblåst Rogalending ;-)

gretashobby

13.02.2014 kl.08:36

Nina: Ja dei er flotte, men dei er også utrolig irriterende når sola kjem seint over dei, når skodda ligg langt ned og ligger som eit lokk. da H.... eg dei. Men når veret er nydelig, formen er topp og vi er oppe på fjhellet å går tur, ja da digger eg dem.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits