Fredag og eg skal ha ein rolig dag med småstrikk og noen ærender i sentrum

God morgen kjære dere. Første uke av Ol er er ferdig og minste halve Norge hekler OL-lua.Men ikkje eg. Husker sist eg prøvde å hekle lue. den vart heilt skjev. Men alle trenger vel ikkje hekle. Mista eit oppdrag på det. Men det får våge seg. håper vdkommende finner noen andre som kan lage dei.

I dag skal eg ein tur i sentrum.Må innom legesenteret.Så må eg sende pakke og eg mangler vel eit par ting til middagen også. Håper veret er slik at eg kan sykkle. Ser det bedre når det blir heilt lyst. Resten av dagen blir nok brukt på liverpoolsokker og Ol, vil eg tro. I går vart eg heilt utlada. Var så spent på kossen jakka vart. og eg var så fornøgd og glad etterpå. Da vart eg heilt tom, men på ein god måte. Gleder meg sånn til pakken har komen frem. Er så kjekt å lage noko når mottakerne er så fornøgd og glad for at dei får det eg har laga. den jakka er det berre to av totalt. siden eg gjorde om litt på oppskrifta, finnes det ingen andre som ahr akkurat samme. Mens OL lua den går snart alle i.


Driver å leiter etter noe på alle cd'ene eg har med lagra ting. Da fann eg ei fornøgd lita jente som ahr fått seg badekar til jul. Dette hugser eg faktsik. Håper dere får ein god fredag. Det skal eg ha. vi har det som vi gjer det til, heitest det.

25 kommentarer

ritahobbyfoto

14.02.2014 kl.08:51

Alle kan ikke hekle heller, men syntes faktisk ol lua er veldig fin, men det ror jeg faktisk er Pga fagene på lua.

Ellers hadde jeg ikke syntes den var så spesiell da.

Du får ha en fin handle tur i dag da :)

gretashobby

14.02.2014 kl.08:53

ritahobbyfoto: Det er sant. Alle kan ikkje alt.HAdde nok klart å lært megdet om eg ville. takk, blir mest anna i sentrum, men litt handling og. Klem

Oldemorbloggen

14.02.2014 kl.09:19

Eg likar godt OL-luva men trur ikkje eg kjem til å lage den sjøl. Ha ein fin dag med småstrikk og tur.

gretashobby

14.02.2014 kl.09:36

Oldemorbloggen: Eg og liker den, men har ingen planer om å ha den sjølv. Takk det same til deg

14.02.2014 kl.09:56

God fredagsmorgen.det var koselig med barnebarna igår.De la seg fint hadde ikke bry ned de i det hele tatt,Fikk snakket Litt med storebroren Espen og han er snart 29 år men trenger en del oppfølging.Skal være med de til Tyrkia og da har eg ansvaret for Espen,Var med i fjord og å det gikk kjempebra.ellers har eg fått strikka ny vrangbord på genseren .La opp 20 masker mindre,Rart hvordan det er for Eirin sin hadde bare 4 masker mindre enn Ingvalds og alikevel bli så stor når det er samme garn,Forstå det den som vil men jeg forstår det ikke,men ser bra ut nå.Kofta mi går litt etter litt oppover ska se om jeg kan få sendt bilde,er ikke helt venn med mobilen ennå men det kommer seg.Tenker din svigerdatter er glad nå som hun får den aldeles nydelige jakken.Hun er heldig som har en så flott svigermor og du er heldig som har en så flott svigerdatter,Ha en kjempefin fredag,og jeg må gi deg en klem synes du er så god

Eva Petronella

14.02.2014 kl.10:04

Husker jeg fikk et akkurat likens dukkebadekar med dusj til jul da jeg var lita. Det var stor stas å bade og dusje dukkene - helt til broderen skulle se litt nærmere på hvordan dusjpumpa fungerte. Etter det fungerte den ikke lenger... Sånn kan det også gå :-P

Ha en fin fredag - klem

Lisbeth Pedersen

14.02.2014 kl.10:26

Jeg verken ser på OL eller hekler OL lue :)

Men er første året jeg ikke strikker OL-gensere. De har jeg alltid hatt masse bestillinger på, men sånn er det når nakken streiker. Var en stund litt lei av å strikke, strikket ca 21 gensre i året. Men savner jo strikkepinnene litt nå da.

Koselig bilde av en fin liten jente som er så glad for å få badekar i julegave,herlig :)

Ønsker deg en strålende helg

Klem

Grete

14.02.2014 kl.10:50

Så søtt bilde av deg da :)) Ønsker deg en fin dag videre :))

siv (kusine)

14.02.2014 kl.11:35

:-) Men om det ikke blir OL luer på meg, så vet jeg at jeg kan spørre deg om andre ting senere Greta! :-) You are my number one strikke-kusine vet du ;-)

Også må jeg bare si at det er veldig koselig å se de bildene av deg, da du var lita.. :-)

GOD HELG til deg fra meg *klem*

Liv

14.02.2014 kl.12:51

Eg skulle gjerne ha hekla lua, men da måtte eg ha lært det først. :) Eg er veldig glad i blått. Har lest at noen har strikka den i perlestrikk. Det er fristande å prøve, får sjå. Eg har jo alltid noen å strikke til.

Søtt bilde av deg. :) Koselig med gamle bilder.

Ha ei strålande helg!

gretashobby

14.02.2014 kl.13:42

Anonym: Hei kjære deg. Takk for lang og hyggelig kommentar. Eg er heldig som har så flott svigerdatter ja og ho gleder seg til jakken og det gjør eg også. fin fredag til deg også kjære venn

gretashobby

14.02.2014 kl.13:43

Eva Petronella: Så kjedelig da.Tror det var noen som ødelagde mitt også. sånn er livet. Fin fredagskveld til deg min venn

Nina

14.02.2014 kl.13:43

Det er blitt en skikkelig "dille" med OL-lua ja:-) sitter og prøver meg på en selv... Ha en fin fredag, med kosestrikk og handletur ;-)

gretashobby

14.02.2014 kl.13:44

Lisbeth Pedersen: Må få med meg det meste eg da. Men ikkje alt eg følger like godt med på. Men det står og durer i bakgrunnen.
Kjedelig når kroppen ikkjefunker som ein vil lengre.Men da får ein finne noko nytt å holde på med.
Ja eg syns det var eit fint bilde av meg . Takk det samme til deg

gretashobby

14.02.2014 kl.13:46

Grete: Takk og takk det samme til deg

gretashobby

14.02.2014 kl.13:47

siv (kusine): Det er bra kjære deg. så kjekt da hihi. Har vore søt ein gong eg og . tusen takk og takk det samme til deg

gretashobby

14.02.2014 kl.13:57

Liv: Prøv å strikk den du.Blir den fin så kan eg få oppskrift med deg og lage det til min kusine :0). tulla. No skal eg i sofaen og slappe av sliten etter å ha vore med elgen, handla og gjort div og skypa med ei vnnine i ein time. kosestrikke i dag bare. Ønsker deg ei super Ol helg min venn.

gretashobby

14.02.2014 kl.13:58

Nina: Alle lager den, alle utenom meg hihi. Lykke til medlua. takk og kos deg du også

Hobbystua

14.02.2014 kl.16:10

Heisan kjære Greta.-) Du er ikke alene om og hekle denne OL luen,jeg har heller ikke brydd meg om og gjøre det heller. Den er best og se på våre idrettsutøvere den syntes jeg,og selv liker jeg best strikket lue på toppen. Så snart OL er over så er de sikkert ikke så aktuelt med den lenger heller. Da blir det historie:-) Syntes bildet av deg her var så søtt der du sitter og beundrer julegaven du har fått. Ja slike bilder må en ta godt vare på:-) Nå sitter jeg her med en bedøvelse i munnen som tar tid og få vekk,men har borret to hull og tatt vekk mye tannstein. Så nå er jeg ferdig med dette. Og resten av dagen nå skal jeg bare roe ned litt igjen. Må du ha en fortsatt fin helg og kos deg med strikking og OL,,det skal jeg også:-) Klemmer fra Marianne:-))

gretashobby

14.02.2014 kl.17:44

Hobbystua: God kveld vennen. Da er vi to som ikkje lager den da. Godt at eg ikkje er åleine hehe. Spørs om du ikkje ahr eit poeng der. får sjå kor mange som bruker den enste år. syns det var litt fint eg og. Lita frøken som er fremdeles litt søt. hehe.
Du er vel glad no da når du er ferdig med tannlegen for ei stund. Hverken kjekt eller billig. No skal eg snart i sofaen og kosestrikke eg og. håper du får ein flott fredagskveld

Hekleri og Ra

14.02.2014 kl.21:04

Jeg har ikke heklet OL-lua heller ... så da er vi i hvert fall 3 stk ;-)

Kos deg med Liverpoolsokker og OL på TV. Høres ut som du har hatt en riktig flott dag :-)

Hanne

14.02.2014 kl.23:52

Ha en fantasktisk helg du også, Happy Knitting!

gretashobby

15.02.2014 kl.07:59

Hekleri og Ra: :0), da er vi tre som ikkje gjør det ja, hihi. Takk det skal eg i dag og. Så får vi sjå kva dagen ellers bringer med seg. håper dagen blir god, Kos deg sjølv du vennen min. Vi krysser fingrene for damene i dag. klemmen

gretashobby

15.02.2014 kl.07:59

Hanne: tusen takk, det skal eg

Hekleri og Ra

15.02.2014 kl.09:53

Ja, det gjør vi absolutt :-) Får håpe at det går bedre med de i dag :-)

Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits