Trym med følge på middagsbesøk hos tanta og oldemor

Da er damen tilbake i bloggverden. bloggen har blitt nedprioritert for å sei det enklet. Hadde ikkje medpc'en, men tenkte eg kunne blogge på nettbrettet. Men det vart så invikla. Og så hadde egliksom ikkje tid da. Dagene gjekk så utrolig fort. Det betyr vel at eg hadde det flott da. :0). Det var ein super tur. Eg sa til Monika ein av dagene at eg er utrolig rik. Ikkje på penger, det har eg vel litt for lite av. Men eg er kjemperik alikevel. Eg ahr ein super mann, 3 herlige barennebarn, tre kjekke fantastsike barn og to flotte sivgerbarn. Kan vel ikkje ha det bedre. I løpet av dei siste 14 dagene har eg fått vere mye sammen emd alle barnebarna. først jentne og no siste uka Trym. Heldige meg. Det som er synd er att dei bor såpasse langt unna. Og lengst unna bor jo Trym. Men vi får nyte tida vi har sammen og glede oss til neste gang.

Kommer nok til å nevne og stå litt om Trym utover. Tenkte å starte i dag med søndagen. For lørdagen var jo bare reising. Var ikkje fremme hos Monika og Odd før kl 21.30 lørdagen. DA var det bare spising og litt skravling så var det tid for natt. Trym vokner tidlig om morgonen for tida. Eg hadde sagt fra at eg kunne ta han om morgonen, men siden han sov lørdagskvelden når eg kom, var pappaen oppe ei stund til vi var blitt godt kjend. Da rusla han tilbake i senga og eg og Trym leika. :0).

Seinare på dagen var vi invitert på middag hos tanta og oldemor. Tanta er søstra mi og tanta til Monika. Derfor blir ho tanta til Trym også :0). Det er jo kanskje meir rett å sei at middagen er hos Trine og Robin da. Sønnen hennar. Oldemor var på besøk og vi var vi på besøk. Det var kjempekjekt som alltid. Har fått lov å legge ut bilde a voldemor og Trym.


Dei var begge ein god del på golvet å leika, men der var det så vanskelig å få dei til å vere iro slik at eg fikk bra bilde :0). Derfor vart dei kommendert opp i sofaen for å bli fotografert.


forstyrret visst litt i leikinga her også. Dei leikte fint sammen desse to.

Tida gjekk så altfor fort her også.Med ein sånnliten krabat bør ein passe tida og komme seg heim til kveldsmat i rett tid. Min oppgavepå vei heim var å holde han voken. Klarte det akkurat. Men ahdde turen vart i 5 min til, så hadde han sovna. Da lillegutt var lagt, fann mormor frem strikkepinnene og begynte på ein hals til Monika. Vart ikkje så lange strikkestunda. Damen var trøtt. er ikkje vand til å leike heile dagen, men kjekt var det. Måtte også vere utkvild til dagen etter. Mormor skulle tidlig opp og så skulle Trympå 8 månders kontroll og etter det skulle vi på shopping eit par timer.Men det kommer eg tilbake til i morra. Det vart med andre ord ikkje mye strikking denne dagen. Men hadde med masse masse garn, så eg ahdde planer om å få gjort ein heil del hehe.

No skal eg og T ut å gå oss ein god tur. Var så flink å gå tur kvar dag der nede. Trilletur i skogen med Trym når han skulle ah middagsluren sin. Masse trim på mormor. Ønsker dere ein super dag og så er det jo litt godt å vere tilbake i bloggverden.HAr ein mengde med blogg innlegg å gå igjennom. Tar nok ei stund før eg blir ajour. Men skal få elst litt i løpet av dagen. klem

20 kommentarer

Hekleri og Ra

09.03.2014 kl.10:05

Så koselig å få ha tid sammen med barn og barnebarn :-) En kan leve lenge på slike koselige dager :-)

God tur til dere begge :-) Satser på at vi får gått oss tur i dag vi og :-) Ellers så blir det nok litt tv-sport og strikk/hekl :-)

Oldemorbloggen

09.03.2014 kl.10:07

No blir oldemødrene yngre og yngre, ho der såg ut som reine ungdommen.

ritahobbyfoto

09.03.2014 kl.10:28

He he , høres ut som det er helt fantastisk hos deg nå.

Det er bare å kose seg så masse du kan med di, fort vokser di :)

Ha en fantastisk flott søndag , klem

fruensvilje

09.03.2014 kl.11:48

kjekt å ha deg tilbake.Er mann på tur så skal det ikke være tid for blogg,da skal en hygge seg noe du har gjort ser eg :))koslige bilder,kjekt å ha for som du sier går tiden så altfor fort og plutselig er Trym også store :))

Hobbystua

09.03.2014 kl.13:51

Det var hyggelig og ha deg tilbake igjen,og når en er sammen med familien som en ikke ser så ofte så er det helt naturlig og la bloggen ligge litt i ro. Skjønner du har kost deg og hatt det fint disse dagene. Koselig bilde av Trym med sin flotte oldemor. Ser jo at han har vokst seg stor nå,,men tiden den går så alt for fort så gjelder og utnytte den godt. Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en fin ny uke...det våres og tiden nå er helt herlig.-) Klem fra Marianne:-))

gretashobby

09.03.2014 kl.14:03

Hekleri og Ra: Ja det er klart ein kan.Og kanskje eg drar att om eit par månder.
Vi fikk ein liten men fin tur før regnet kom.Satser på nesten daglige turer fremmover. Tv sporten ahr stått på her og, men id ag ahr eg brukt all tid på nettet. Og det er lenge til er er ajour. Men det får så vere når ein er så lenge vekke fra det. Håper dere får ein fin tur i dag også. klem

gretashobby

09.03.2014 kl.14:05

Oldemorbloggen: Vel ho er ikkje det da. Men når ein farger håret så ser ein vel muligens litt yngre ut. Vi velger forskjellig eg og ho. Så eg er mykje meir grå enn mor mi. Ho er nok yngre enn deg, men ikkje heilt ung lengre.Kan jo ikkje vere det når ho er mor mi da.

gretashobby

09.03.2014 kl.14:06

ritahobbyfoto: Her er det stille og rolig. Dette var forrige søndag i Tønsberg. Eg er heime att no. Men dagen var supert.

gretashobby

09.03.2014 kl.14:18

fruensvilje: så kjekt at du syns det er kjekt å ha emg tilbake. Denne gangen valgte eg vekk nettet. Ein annan gong så passer det kanskje å kombinere, men ikkje denne gangen. Eg har kosa meg masse. kommer nok mye mer fra turen etter kvart. Han utvikler seg så mye for kvar dag. Lærte masse knytt berre dei dagene eg var der. Veldig spennde tid for dei dette. :0)

gretashobby

09.03.2014 kl.14:22

Hobbystua: Så koselig at du syns det da :0). Denne gangen vart det slik. ein annanen gang blir det nok annerledes. Vi tar det som det kommer. Eg har kost emg masse ja. Og eg kjem nok til å tyte dere huda full noen dager. Kjekt å få skreve det ned, så har eg det å sjå tilbake til. blir liksom dagbok for mange dette.
Ja det var koselig bilde av dem. Han er ein stor gutt ja. Snart 9 kg. Så ingen lettvekter å bære på. Lang er han også. Men mormor er sterk i armene, så detgjekk bra :D. Tida går fryktelig fort, så vi får bare nyte dei dagene ein ahr sammen ja. Fin søndag til deg også og ny uke. Har ikkje kome så alngt i blogglista enno, så eg veit ikkje om du har lagt ut noe, men har du det så kjem eg innom så fort som eg kjem frem til deg. Ja det går mot vår no. Og vinteren vi ikkje ahr hatt med snø, den kan vente til neste år no. Klem fra sogn

Nina

09.03.2014 kl.14:32

Så flott bilde av Trym og oldemor:) en skikkelig sjarmør den lille der! Høres ut som du har samla masse gode minner på turen, skal bli kjekt å høre mer ;) ha en fin søndag videre :) klemmer fra Nina

gretashobby

09.03.2014 kl.14:54

Nina: Hei. Ja det har du rett i. Det har eg ja, samla masse gode minner.Og eg har tenkt å dele fleire med dere fremover hehe. Så bra at du har lyst til å høre mer. Det gjer ei stolt bestemor glad. Flott søndag til deg også klem

marianne

09.03.2014 kl.21:41

Heisann Greta, og velkommen tilbake :) Ser du har kost deg med familien disse dagene, og det er jo en verdi som betyr mye mer enn noe annet :)

Jeg har også vært borte noen dager, på besøk hos Aron. Vi må passe på å kose oss når vi kan, plutselig er de så store.....Gleder meg til videre oppdatering og bilder. Ha ei fin uke, kos deg med det du måtte ha å gjøre :) Klem...

Liv V.

10.03.2014 kl.07:30

Hei, og velkommen heim! Godt at du har kosa deg med Trym og fam. Skulle berre mangle forresten..Hehe. Skal bli kjekt å lese meir om turen din.

Eg skal ha en Førdetur idag. Må ha garn til Eskimo-genseren til Sandnes.

Ha en fin dag da. Klem.

gretashobby

10.03.2014 kl.08:34

marianne: Hei Marianne. Tusen takk for det. Å ja, eg koser meg alltid når vi er saman emd familie eg :D. Det er eg ehilt enig i. Familie betyr det meste. Setter meri og meir pris på stundene eg ahr saman med familien.
Dei vokser veldig fort desse små så vi må virkelig nyte det medan vi kan.
Så kjekt at du har lyst til å følgemed videre kva eg gjorde på der øst. Ha ei strålandes uke du med

gretashobby

10.03.2014 kl.08:35

Liv V.: Tusen takk for det vennen. Ja det skulle bare mangle. Hadde eg ikkje gjort det, hadde det vore noko galt med emg. Så kjekt at du vil høre meir om turen. Det liker eg veit du.
Den er fin den genseren. Kven er det som skal bli så heldig å få den da tro? God tur til Førde og kos deg på Domus. klem

Jeanette Buhagen

10.03.2014 kl.18:55

Trym er jammen lik Tuva Carina, når hun var på den alderen! ;0)

gretashobby

10.03.2014 kl.19:23

Jeanette Buhagen: måtte leite litt og finne bilder av Tuva Carina på ca samme alder. Og ja vi ser godt likhet mellom ho og Trym ja. Morro det :)

Jeanette Buhagen

11.03.2014 kl.09:15

Ja fant frem noen bilder på data'en, viste det til Y, mens jeg hadde oppe bilde av Trym. Han blei litt overrasket over hvor like dem er på dei bildene jeg hadde funnet frem. Skal vise det til Tuva i dag :0)

gretashobby

11.03.2014 kl.09:23

Jeanette Buhagen: viste det til T eg og og han var enig han og. Trodde ikkje dei var så like nei. Det tror eg nok Tuva vil like. Dei er jo veldig opptatt av han begge to. Både hanvog den andre lille fetteren sin. :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits