Overakelse i posten og litt tanker om tilfeldigheter

Enda ein fin morgen er starta. Ja for det er vel ein god morgon, sjølv om det kom litt snø att i natt. Er ikkje mye. eit par cm kanskje. Og regner med at dei resier i  løpet av dagen. Det er fortsatt våt snø. Satser på at all snøen er vekke før vi skal ut på dagens tur i ettermiddag. Må jo lufte min kjære etter arbeidstid må vite :0). 

I dag må eg igjenn levere bilen på reperasjon.det vart ein heilt anna sum enn eg hadde tenkt meg. Men når det er sagt, så er det skikkelig flaks at vi hadde bilen inn for ein liten reperasjon. Skulle berre stramme opp og småfikse håndbrekken som ikkje tok noe serlig godt. Dei ordna det og så skulle teste bilen etterpå. Dermed trådde dei igjennom bremserøret på eine sida. Det hadde rusta hull i. Heldigivs skjedde det på test hos verkstedet. Tør ikkje tenke på kva som kunne skjedd f.eks om vi måtte bremse skikkelig på ein av dei bratte tunellene ned mot Bergen..... Det andre bremserøret var ogsåveldig dårlig, men ikkje heilt. Hadde tenkt å skifte det i morra. Men så skal min kjære på møte i Førde i morra. Eg bad derfor om å flytte timen til torsdag. Det tok dei ikkje sjangsen på. Fikk ikkje lov å kjøre så alngt emd bilen.Dermed må eg levere den i dag. Det var litt skummelt dette her. Men det gjekk bra for alt anna enn lommeboka. Men kva betyr noen tunsenlapper når det gjelder liv.

Det eg egentlig skulle skrive om i dag var vel den flotte overaskende gaven eg fikk i går. Kjære Hobbystua hadde sendt meg litt hekla vår i går.


Ny kjole til zaloflaska. Skikkelig vårlig


To søte heklebrikker. Dei kan også brukes til å pynte f.eks syltetøyglass viss ein trer på silkebånd. Akkurat no ligg det ei brikk på kvar av dei største benkene. får sjå kvar eg skal plasere dei til slutt. Skjønne var dei hvertfall. Marainne har blogga i snart 6 år. Ho starta å blogge i april 2008. Eg starta i julig 2008 og ho var vel ein av dei første bloggene eg besøkte. vi har dermed følgt kvarandre veldig lenge. Og planen er å følge kvarandre i åresvis. For blogge det skal vi jo. Besøk gjerne http://hobbystuas.blogg.no/ Ho har masse fint å vise frem.

Til slutt lurer eg på om det er nokon som har ei oppskrift på Donald Duck sokker på Norsk?

Eg får besøk i dag og har ein telefon date etter at eg ahr levert bilen i dag.Så eg får vel hive meg rundt å komme igang skal eg rekke alt. Håper dere får ein fin dag. Det skal i alle fall eg ha.

23 kommentarer

fruensvilje

18.03.2014 kl.08:18

God morgen.Så koselig av Marianne å gi deg en overaskelse i posten,ja hun har utrolig masse fint på repetuaret sitt :))Dagen din er fullbooket ser eg,ønsker deg en fin dag og kos deg med besøk.

gretashobby

18.03.2014 kl.08:53

fruensvilje: God morgen vennen. Ja, det var veldig koselig av henne.Ho liker å gjøre slikt den dama. Det er eg enig i. Ja dagen går nok fort. Måtte bare innom ein liten tur her no før eg kommer i gang med forberedelse til besøk. Blir nok enkelt i dag. Takk det skal eg. Fin dag til deg også

ritahobbyfoto

18.03.2014 kl.09:05

så hyggelig å få gave da. :)

den var utrolig fin og smart .

ønsker deg en flott dag videre, så får vi håpe snøen hos dere forsvinner :)

Lisbeth Pedersen

18.03.2014 kl.09:14

Å så koselig med overraskelser i posten :)

Artig kjole til salo-flasken. De dukene/brikkene var kjempeflotte og herlige sommerfarger.

Ha en finfin dag :)

18.03.2014 kl.09:39

Hei.Så koselig og få noe så fint overraskende i posten det lyser opp på en snøfull dag tenker eg,Uff ja det er godt å ha bilen i orden,Jeg mista bremsene en gang jeg hadde vært hos tannlegen på Sandnes og måtte da ringe til han eg va gift med.Heldigvis hentet han meg og tok bilen til reperasjon men gjett om jeg ble skremt.Håper du får en fin dag i gag og jeg tenkte å ta meg en tur til Bryne må ha litt luft,Imorgen skal jeg være men min eldste og yngste datter til mitt barbebarn på Karmøy,Gleder meg til det,Kosa deg i dag goe klem

mimouna

18.03.2014 kl.10:16

God morgen! Det var en koselig ting, og en ikke fullt så hyggelig. Overraskelsespakker er kjekt, fine heklesaker. Hobbystua er både snill og flink!

Skummelt med bremsene, men veldig godt at det ble oppdaget på verkstedet. Ikke gøy for lommeboken, men alternativet er jo mye, mye verre.

Ha en fin dag! Klem.

Grete

18.03.2014 kl.15:06

uff vil ikke tenke på hva som kune ha skjedd om du hadde kjørt ned en bratt bakke ! bil er dyrt, men en dyd av nødvendighet skal man bo ute på bygda !

kjekt med overraskelse i posten :) måtte kikke jeg nå når jeg begynte å blogge her inne, og det var visst ikke før i 2010

gretashobby

18.03.2014 kl.16:42

ritahobbyfoto: Veldig kjekt å få overaskende gaver.Veldig fin var den.Pynter opp på kjøkkenet mitt. Tusen takk for det. Dagen har vore veldig fin den. Snøen har reist i løpet av dagen. Mildt og fint no.

gretashobby

18.03.2014 kl.16:44

Lisbeth Pedersen: Veldig kjekt med slik fin ovraskelse. Dei pynter opp på kjøkkenet mitt og den eine har fått plass ved skrytesjeknen min. Håper dagen din også har vore super sommin har vore

gretashobby

18.03.2014 kl.16:47

Anonym: Veldig kjekt med slik overaskelse. Ho veit egliker dei heklakjolene og eit par løere til eller brikker passa jo fint også. Heldige meg.
Huff det hørtes ikkje kjekt ut. Håper no det blir leeenge til neste gang bilen må på verksted. Det tapper kontoen min/vår. Men bil må vi jo ha.
Håper du får ein flott dag og i morra skal du kose deg skjønner eg. Nyt livet du, det må nytest medan ein har det.. Stor klem fra meg

gretashobby

18.03.2014 kl.16:49

mimouna: God ettermiddag. Ja det kan du sei. Bilen er no ferdig hos verkstedet for ei stund og kontoen er tom hehe. Håper det er lenge til neste gang.
Overaskelses pakker er jo berre kjekt da. klemmen

gretashobby

18.03.2014 kl.16:51

Grete: Det kan du sei. La oss ikkje tenke på kva som kunne skjedd men nyte livet og tonm lommebok. Får flytte til byen tror eg, kanskje.
så treg du var da. hehe. Ein må starte når ein er klar til det. Veldig kjekt med pakke posten ja

Grete

18.03.2014 kl.17:32

Jeg lagde bloggen i 2009, men glemte at jeg hadde lagd den hehe ! Flytte til byen ja, det skal jeg også når jeg blir "gammal" leilighet med heis og utsikt over fjorden ;0)

gretashobby

18.03.2014 kl.17:34

Grete: Eg tror eg vil gjøre det før eg blir gammel hehe. Du da. Lage deg blogg og så glemme det ja aj, bra du kom på det att da

Oldemorbloggen

18.03.2014 kl.17:42

Det er ikkje farleg når det kjem dumpande overraskelsar i postkassen. i min var det berre rekningar i dag, og det var inga overrasking, i allefall ikkje gledeleg.

gretashobby

18.03.2014 kl.17:45

Oldemorbloggen: Likte mye beedre overaskelsen i postkassa i går enn den hos bilverkstedet i forrige uke ja. Men vi får vel takle begge tenekr eg.

strikkogtov

18.03.2014 kl.17:57

Så hyggelig å få gave da. Jeg følger også hobbystua.

Så godt at de oppdaget bremsefeilen, bare ergerlig at sånt er svindyrt!

Grete

18.03.2014 kl.18:36

hehe må nå innrømme at jeg føler meg litt ekstra gammal i dag da...

Hobbystua

18.03.2014 kl.19:16

God kveld Greta:-) Det var artig at du fikk den lille pakken fra meg og det er noe jeg syntes er hyggelig og gi bort. Slikt hekler jeg så raskt så og syntes det var på tide med en annen farge en den du fikk sist:-) Trasig med dyre verkstedregninger på bilen,men det kunne hatt blitt tragisk om dette ikke var blitt oppdaget. Så om kontoen blir tom så har dere gjort noe for deres egen sikkerhet+andre. Men skjønner det er surt:(( Men må du ha en fin kveld og strikk og kos deg:-) Sender deg privat melding nå.

gretashobby

19.03.2014 kl.07:37

strikkogtov: Veldig kjekt med slik gave.Våren kom inn i heimen., Synd den ikkje er ute da.
ja det er sant, men bil er dyrt. Desverre

gretashobby

19.03.2014 kl.07:38

Grete: Da er du nok yngre i dag tenker eg

gretashobby

19.03.2014 kl.07:42

Hobbystua: Du er jo så snill du Marianne. Liker å gi vekk ting. Det gjorde seg virkelig med vår inn i heimen.Måtil å leite frem andre vårløpere kanskje.Sjølv om det ikkje akkurat er vår ute. Var det fra kl 12 i går. sol og all snøen var borte og hestehoven begynte å titte frem. Men no er det nesten julestemning ute. hm.Litt sein denne vinteren vår. Men det er jo mars.
Blir vel vår igjenn i løpet av dagen eller dagene. Vi tar det på strak arm og tar det som kommer. No skal eg ringe til Ghana. HA ein stålandes dagen vennen

Grete

19.03.2014 kl.08:53

jepp :D

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits