God morgen

God morgen kjære dere. I dag er eg bare innom for å sei at det blir egentlig ikkje noe vetugt innlegg fra meg i dag. Eg har litt å gjøre no på morran før eg skal ein tur på Håland. Der det vert gåtur og lunch om eg har forstått invitasjonen rett. sov veeeldig lenge i dag. sov til kl 7.30 også i dag. Det var godt og litt merkelig å sove så lenge. Ikkje oppe meir enn to ganger og vandara heller i natt. Så dette må vi sei ahr vore ei kjempenatt.

Ellers så ønsker dere ein super dag, kommer sterkere att i morra

18 kommentarer

venkesstrikk

28.03.2014 kl.08:52

Halv åtte er tidelig for meg, men så slepp eg å vandre om natta. I dag var eg oppe før sju. Koselig å ete frokost med sønnen. Han skal først på skule og så rett på jobb etterpå. Sånn er det her i huset. Vi kjem og går til alle døgnets tider. Kos deg på besøk og god helg:-)

gretashobby

28.03.2014 kl.08:57

venkesstrikk: litt forvirra kva du mener. Mener du at halv 8 er seint for deg?. Det er i alle fall seint for emg. I vinter har eg vore fornøgd viss kl var 6.30
Kjekt å kunne spise frokost sammen. det gjorde eg og min kjære i dag. Han skal på møte i Førde og drar no snart heimefra. Frokosten smaker bedre når ein kan spise den saman med noen. Ønsker deg og ein flott dag. Kjem at med nytt og skikkelig innlegg i morra. Så helga hilsnen venter eg med til i morra.

28.03.2014 kl.09:12

God morgen kjære venn.Jeg er nok ikke så tidlig oppe men mellom halv 9 og9.Nå begynner ryggen å bli bedre,klart snu meg i senga uten ar det gjorde vondt,Føler jeg har vært heldig som ikke brakk noe.Er snart ferdig med genseren Håkon har bare litt mønster igjen på begge armene strikke begge litt på den ene og litt på den andre,I kveld er det selskap igjen min svigersønn fyller 39 år Da blir det Taco og det er jeg veldig gla i.Ellers satt jeg ute i 3 timer igår slo deg med en halv time og det var nydeligt godt og varmt.Eller vil jeg ønske deg en kjempefin dag og håper du får mye glede av dagen,klem

venkesstrikk

28.03.2014 kl.09:21

Hehe. Ikke alltid lett å skjønne det en skriver, men halv åtte er tidlig for meg, men når jeg først kommer meg ut av senga er det delig å nyte morgenstunden. Noe med stillheten og den ubrukte dagen

gretashobby

28.03.2014 kl.09:21

Anonym: Godmorgen min venn. Høres deiligt ut å ligge så lenge om morgonen. Det er nok ikkje noe for meg. Men å ligge så lenge som eg gjorde i dag er fantastisk. Får sjå når vi snur klokka, kanskje det blir noen morgoner eg ligger lengre før kroppen venner seg til den nye tida :0).
Så bra at ryggen er bedre i dag. Ja du var nok veldig heldig.
Eg bør vere flinkere til å skifte på strikka igjenn. Bruker jo det til vanlig, men no har det bare blitt kofta og det er ikkje heldig om kvelden. Strikket 5 omganger på ei arm i går kveld og måtte ta opp at to. Så det var tre omganger på ein time. Da kan eg heller strikke på noe eg ikkje trenger å følge med på. Kommer jo ikkje videre uansett da. hehe.
Så kjekt med selskap da. Taco er godt ja. Eg lagde tacopåai i forgårs og så ahdde vi restene i går. Men da var det berre fyllet som var godt. tror vanlig taco eller fejitas som vi bruker er bedre på vanlig måte.
Ønsker deg ein super dag min venn. klemmen

gretashobby

28.03.2014 kl.09:25

venkesstrikk: Ja du begynner jo ikkje på jobb før kl 10 nei. Godt å kunne ligge lenge om morgonen sikkert. Ei heil natt har eg også lyst på med sein morgen hehe. Men det har eg ikkje kropp til. Får vere glad når eg ahr slike netter som i natt og sover så lenge til slutt. Eg prøver å ta vare på dei gode nettene og glemme dei dårlige. Tener ikkje til noko å samle på dei dårlige.
Når ein har kome seg opp er det godt med ein heil ubrukt dag. Liker jo det. Og får jo mye ut av dagen når eg er oppe kl seks halv sju, men kvelden den blir kort den. Da er eg ikkje mye tess nei hehe

fruensvilje

28.03.2014 kl.09:51

god morgen,da får eg si ha en kjempehyggelig dag i godt selskap :))

ritahobbyfoto

28.03.2014 kl.10:20

ønsker deg en kjempe flott solskinnsdag :) klem

Tiara

28.03.2014 kl.13:02

God morgen! Jeg er alltid tidlig oppe, så å sove til halv 8 er lenge for meg også. Koselig å titte innom deg igjen. Ser du har flere prosjekt på pinnene og at du er begynt å sitte ute å strikke. Det er vår i luften her også, selv om jeg ikke er kommet lengre enn å få vasket vinduene, men jeg kan love at det trengtes! Håper du får en kjempefin dag og en superfin helg! :-)

gretashobby

28.03.2014 kl.16:46

fruensvilje: god ettermiddag. Har hatt ein kjempekoselig dag i dag. Skal på bloggrunde no.

gretashobby

28.03.2014 kl.16:46

ritahobbyfoto: Tusen takk det har eg hatt. skal snart ein tur rundt i bloggverden no

gretashobby

28.03.2014 kl.16:48

Tiara: Da er ervi to da. Veldig koselig at du tok turen får eg sei da. :0). Ja må nyte det medan det er mulig. Veit ikkje kor elnge slikt ver varer.Og det er berre mars enno, så det kan fort snu.
skulle vaska vindauga her også. Spørs om dei kanskje får seg ein omgang i morra. Dagen har veldig fin no skal vi snart spise middag og nyte helga. Nyt helga du og

Hekleri og Ra

30.03.2014 kl.01:40

En super dag ønskes deg og Greta :-) Klem

gretashobby

30.03.2014 kl.09:23

Hekleri og Ra: Håper du og dine får ein flott dag i dag natterangler. Eg syns eg var lenge oppe i går, men jammen slo du emg med eit par timer. Nyt dagen når du kjem deg opp.klem fra sogn

Hekleri og Ra

30.03.2014 kl.11:53

Hehe ... var våken rundt 9 i dag, så jeg kommer meg opp :-) Skal bare gjøre litt i fht bloggen samt kontorarbeid og så skal jeg ut på verandaen med et nytt arbeid :-) Ha en flott søndag!

gretashobby

30.03.2014 kl.13:14

Hekleri og Ra: No er det lunchtid her og så blir det verandahygge etterpå. Nyt det det skal eg

Hekleri og Ra

30.03.2014 kl.17:50

Det er klart man skal nyte solskinnsdager på verandaen, en vet aldri når en får flere ;-) Det har vært deilig ute i dag, men nå begynte lufta og bli vel skarp ... så nå har vi trekt inn :-)

gretashobby

30.03.2014 kl.18:16

Hekleri og Ra: det har vi også. Ikkje lurt å sitte formye ute. Det er sant, ein må nyte det medan ein har det

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits