Røde pulsvanter og ein tur i stien

God morgn i ruskvret. Ja her er det i hvertfall ordentlig ruskever. Hadde tenkt å gå ut på vrandaen og ta i dei to dukene som låg på bordet inn til vinduet. det er under tak, men vurderte likevel å gå ut å ta dei inn. Men det vart ikkje gjort. I dag må eg på leit etter dei. For dei er der ikkje lengre og ikkje ligger dei på gulvet heller. Vinden har tatt tak i dem og fløge dem over rekkverket. Håper dei ikkje har dratt på langtur hehe.  I dag er det med anbdre ord skikkelig guffent ver ut og perfekt innever. Veldig glad eg ikkje skal over noen fjellovergang i dag hvertfall. Ni  no ovr til noko heilt anna.

Fann eit påbegynt diamantpar i ufohaugen. Det gjorde eg ferdig i gårkveld. Har brukt to kvlder på å få det ferdig da.


eit bild som ikkje er beskjert hehe.Skoen fikk vere med. Vel pulsvantene er strikket i merino ekstra fin på p nr 4. Blir nok flere sånne etterkvart. Men starta på eit nytt par med mi oppskrift etter att desse var ferdig.Kom ikkje serlig langt, da det var nesten sengetid. Klokka var over 23. før eg kom meg i seng i går. Like tidlig opp i dag. Ja, ja må nok hold mge voken til over elve i kveld også.Må få med meg påskekrimmen må vite.

Vi gjekk ein fin tur rundt stien i går. Det er ein timestid rask gange når ein går opp vegen og ned stien. Tok noen minutter lengre tid i går, da eg måtte få med noen vårteik og rariteter.


Herlig når det grønnes slik


Ikkje så mykej å sei om dette bildet anna enn at eg syns det var fint


Kanske ikkje så lett å sjå, Men her var det fult av småsopp eller utvekster på den tynne greina


Dnne syns eg likna på ein snegel med huset på ryggen. Altså ikkje ein brunsnegel da. Ser du noko anna kanskje?

Da stod min kjær opp også. Vrt har roa seeglitt for måsen flyg no vilt utenfor stoveglaset. Kanskj det blir turver i dag og, meen tviler vel på det. Får heller trene inne tror eg. Vi får sjå dagen ann. Ikkje noko som haster. Strikke på livrpoolsokkene og ellers gjøre det vi vil. Ha ein flott palmesøndag

26 kommentarer

Ann Karin

13.04.2014 kl.08:18

Fine pulsvanter :) Har du ufo ? Nå blei eg overraska :) Du produsere jo på løpende bånd

Vi har også ruskevær med masse regn, heldigvis ikke så mye vind. Håpe det roe seg litt til dei virkelige fridagene kommer ;)

Vil Ønske deg og dine en fin Påske uansett vær . Klem

gretashobby

13.04.2014 kl.08:23

Ann Karin: Takk skal du ha. Haha, har har av og til non rafs dre eg begynner på nye ting minst ein gong for dag, og da blir dte ufoeer av det. Men dei blir alltid ferdig til slutt da
Tror dt blir bra vr i sjølv påsken. God Påske til deg og dine også. Og veret skal ikkje få ødlegge påsken vår

Oldemorbloggen

13.04.2014 kl.09:01

Eg likte godt det mønsteret på pulsvantane dine.

Liv

13.04.2014 kl.09:06

God morgen.

Blir nok ikkje ut idag. Passer meg, har lagt noen plana for dagen.

Diamanten er kjempefin! Var en tanke det...Hm. Har strikka noen sokkepar i det siste og har vel bestemt meg for ei restegarnslue idag. Gratismønster på Ravelry som heter Scrappy ski hat. Kan få brukt opp mange smånøste i ulike farger, og det er jo greit nok. :)

Lykke til med duk- jakta. Hehe. Ganske sterk vind ja.

Ha en fin dag. Klem.

fruensvilje

13.04.2014 kl.09:14

godt å få ferdig litt da,men ikke mye hjelp når du starter opp med ennå et nytt produkt hi hi,men fine var dei og gode no på vårparten.

Det er rusket her også,så får vi se om jeg våger meg ut i løpet av dagen,du må vel på jakt du da,kjedelig at duken forsvakt,neste gang får du legge lodd på så vinden ikke greier å ta den med :))en fin søndag til dere begge

13.04.2014 kl.09:48

HeiHEI,Ja nå er det snart frokost her Rosa Linn steker egg til oss.Flotte pulsvarmere med nydelig mønster på.Her .For noen flotte naturbilder de er helt facinerende å se på.Her er regn i dag og så det frister ikke mye til å gå ut,Ønsker deg og din mann en fin palmesøndag og goe klem

matja

13.04.2014 kl.10:00

Flotte pulsvarmere. Deilig å se at det begynner å spire og gro ute i naturen. Ikke det fineste været her i dag, men masse grønne spirer rundt omkring. Det blir en i godt humør av å se. Ha en fin dag:)

lulltove

13.04.2014 kl.10:17

For en trollskog. Der kan alt skje, i fantasien :)) Her er det sol, så nå er det ut på tur :)

venkesstrikk

13.04.2014 kl.11:12

Her er det storm og skikkelig guffent i dag. Får styre litt inne. Bake knekkebrød og anna til vi får beslk og så er det fotball i kveld. Masse garn ligg også og ventar. Deilig søndag tross alt. Vakre pulsvanter:-)

gretashobby

13.04.2014 kl.13:46

Oldemorbloggen: Det er eit fint mønster ja

gretashobby

13.04.2014 kl.13:52

Liv: God ettermiddag nesten. Vi trossa vrte og gjekk oss ein god tur i dag og vi. Vi er så flinke. hehe. Så har eg maratonnstrikking på livrepoolsokken. No re eg lei så no vil eg bli ferdig hehe. Får sjå om eg klarer det i dag.
Ja dssee pulsvantene må du lage veit du.
re det norsk oppskrift på dn da, eller strikker du etter engelsk oppskrift også?
Fann dukene og no må dei vaskes hehe.
ha ein fin dag

gretashobby

13.04.2014 kl.13:55

fruensvilje: Hehe, er ikkje berre enkelt nei når ein ikkje klarer å la vree å legge opp nye. Men det datt ei oppskrift ned i hodet på meg, så kva kan eg gjere da.
Vi kledde oss og gjekk oss ein god tur i dag også. Kleda må tørkast når ein kjem heim, men så dei,lig da å komme inn etter slike turer.
eller så får eg ta dei inn når det bles slik. Ikkje så ofte den tar akkurat der.
Fin søndag til dre også

gretashobby

13.04.2014 kl.13:59

Anonym: Hei hei, vi har no inntatt kombinert lunch og middag. Mass rester og god brødmat. Veldig godt. Blir nok vaffler til kvelds med multekrem. Kan å kose oss sjølv om vi er åleine denne påsken.
Ute har vi også vore.Gjekk oss ein god tur. Er så godt å komme inn etter slike turer. No skal ge snart sette emg å råstrikke på siste liverpoolsokk. No vil eg verte ferdig med dei snart.
Ha ein fin søndag videre vennen. klem

gretashobby

13.04.2014 kl.14:00

matja: Takk skal du ha. JA det er så godt når ein ser våren komme. Vreet kunne vore bedre, men vi bor i vest og får komme seg ut uansett. Ha ein flott søndag videre vennen

gretashobby

13.04.2014 kl.14:01

lulltove: er veldig mange fine motiver i skogen langs stien. Mange motiv eg ikkje ahr sett enno. Finner nye kvar gang vi går der. Høres deiligt ut nyt finveret du vennen . klem

gretashobby

13.04.2014 kl.14:07

venkesstrikk: Huff da. re bygever her da. Ikkje verre enn att vi klarte oss ein time ute i dag også. Og så deilig å komme inn att etterpå.
Høyrs ut som du har nok å gjere innee i dag og skikkelige kjekke sysler. Ja så re det fotball ja. Eg liker å sjå fotballekstra, og får sjå dt i dag. Men må nok hoppe litt over på hovedkampen etter klokka 19. Reklamepausene passer til det. Så får han sett siste omgang i sin heilhet. hehe. Er redd vi blir for små i dag, mn håpre eg tar feil. Odd vinner hvertfall over Rbk.

Liv

13.04.2014 kl.14:12

Du trenger egentlig ikkje oppskrift på den lua, berre diagrammet. Eg har strikka ei før og.

Ingen skam å snu, i alle fall ikkje i påsken. Hehe. Eg skal starte på Vinjelua i siste Familien. Har ikkje sett i bladet før idag, falt for den. Så da så...Trur det blir andre farger, blir like fin uansett trur eg.

Ha det.

gretashobby

13.04.2014 kl.14:18

Liv: Ok, da får ge gå inn å sjå på den lua da ein dag.
Må studr familien eg og, men no skal sokken bli ferdig først. hm. No går ge og fortsetter.

Hobbystua

13.04.2014 kl.19:05

Dette er nok pulsvanter jeg kjenner godt til også Greta,fin fasong og pent mønster. Skjønner ikke hvordan du klarer og legge fra deg så mange uferdige strikketøy,men disse fikk du ferdige da. Sikkert mye mer som er halvgjort i kurven hos deg tror jeg..hihi:-) Her skinner solen i dag etter noen dager med regn så får bare håpe dette varer nå. En fortsatt fin kveld. Klem fra Marianne:-))

gretashobby

13.04.2014 kl.19:45

Hobbystua: Ja desse kjenner du nok vennen. Veldig kjekt å lage. Det er ikkje vansklig skjønner du. Når man har så lyst til å lag så mye og så må eg berre legge fra meg noen å begynne på andre og så kommre noene mønstre og di må eg lage før eg glemmer dem og om våren så må eg berre begynne på fryktelig mye. Eg er gal men det er meg hehe. Heldig du som har hatt fint ver. Nyt det. Vi vil ha og eg tror eg får det om non dager. klem fra meg

Hanne

13.04.2014 kl.20:50

Fine pulsvanter og flotte naturbilder hos deg1 Ha en god påske!

Hekleri og Ra

14.04.2014 kl.00:00

Det som er koselig med sånt "rysjever" er jo at man kan sitte inn og strikke med god samvittighet ;-)

Utrolig flotte pulsvarmere du har strikket! Ha en flott mandag! Klem

gretashobby

14.04.2014 kl.08:00

Hanne: Tusen takk for det. God påske til deg og dine også

gretashobby

14.04.2014 kl.08:02

Hekleri og Ra: Hi, ser du har vor aktiv etter at eg la meg i går :0). MAsse kommentarer fra deg. Gleder emg til å lese alle. Snille gode deg. Du får med deg alt.
Takk for det. Liker godt det mønstret.. Takk dte samme klem

Marcus

24.05.2014 kl.22:17

Du har en skikkelig bra blogg! Blir inspirert og følger deg fast!

gretashobby

25.05.2014 kl.08:31

Marcus: Tusen takk for hyggelig kommentar. Kjekt å kunne inspirere andre

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits