Påsken nermer seg slutten

God 1. påskdag kjære lesre. Det har vor stilt fra meg i fleire dager. Har vore opptatt med trivlig besøk og da vart bloggen igjenn nedprioritert. Men no er vi åliene att og da blir dere nok plaga med innlegg kvar dag freemover. eg liker jop helst å ha bilder med på mine innlegg. Har fått kvile både kameraet mitt og strikketøyet. Nesten ingen frmgang siden forrige innlegg. Da fikk eg heller legge ut  bilde av gamla sjølv.

 


ein tur i sentrum ein av påskedagene.

Det har vore eit flott påskver dei sist dagene. I dag har det bare vore fantastsik. eeg og gamlingen var ute å gjekk ein liten tur for ein knapp time sidan og det var fortsatt skikkelig fint ut, enda sola var forsvunnen nesten heile vegen. Deilig var det. Var så stilt og tomt hos oss i ettermiddag, det resultret ei att eg måtte gjere noko. Shina opp leiliigheita. Så får eg prøve å roe meg ned med strikktøyet no etterpå. Alltid tomt når besøket reiser. I morra blir dete vel litt verandastrikking på meg. Må få gått oss ein tur og så skal nok T litt på jobb kjenner eg han rett. Kjem nok ikkje til å blogge før utpå dageen i morra tror eg. Nyt siste fridagen denne påska

10 kommentarer

fruensvilje

20.04.2014 kl.21:09

fint bilde av deg da :))ser ikke det grann gammel ut,bare ung og sprek.

Nei blogge og databruk er ikke like enkelt når en har besøk,og det er like greit egentlig,litt begge deler er heltgreit ,både blogg og familietid.

Du får roe deg og kose deg med strikketøyet igjen no

Hekleri og Ra

21.04.2014 kl.00:29

Så koselig for dere med besøk av familien :-) Koselig at det blir flere innlegg igjen, men en må prioritere familien ;-)

Ønsker deg en flott dag i morgen! Klem

Lisbeth Pedersen

21.04.2014 kl.01:09

Så koselig med besøk da og de må jo prioriteres :) bloggen må nok noen ganger settes litt på vent :)

Jeg har nok ikke hatt så god blogg-tid jeg heller. Må jo nyte det flotte været ute i stede :)

Kos deg masse med strikketøyet.

Ha en fortsatt strålende påske :)

Natta

Klem

Liv

21.04.2014 kl.07:38

God morgen.

Klart vi prioriterer besøket. De som kan har vel vært mest mulig ute desse utrulige vårdagane. Etter en unik vinter får vi denne våren, heldige vi er.

Ha det fint, i solveggen eller på tur. Klem.

gretashobby

21.04.2014 kl.07:59

fruensvilje: Takk skal du ha vennen. Det var fint sagt. Følt meg litt gammel i går, men er "ung" att i dag :0).
Ja alt til sin tid sei no eg. Og har ge ikkjee noko å si, så bør eg vel heller ikkj sei noko. Roa fint nd i går, mn det vart nok ikkje mye strikket. Rekker å ta det att. Blir nok litt i dag i sola, tror eg. ellers så tar eg det att. Ha ein flott dag

gretashobby

21.04.2014 kl.08:00

Hekleri og Ra: Ja, familien kjem alltid først. Kjekt at ein er savnet på bloggen også da. Ønskre dge ein god dag. klem

gretashobby

21.04.2014 kl.08:04

Lisbeth Pedersen: God morgen :). Ja familien kjem alltid først. Sjølv om blogging kjem høgt hos mg, så orker ge ikkje å blogg når eg kan gjøre ting med mine kjære. Rekker å skrive emange innlgg om mitt ellers så "kjedlige" liv.
Det fine veret skal nytes i dag og. Nyt den siste dagen. klem

gretashobby

21.04.2014 kl.08:06

Liv: God morgen min venn. Ja Alt til sin tid. Og familie først. Herlig med flott veer. Ja vi har hatt ein sps vinter, men den har ikkje vor ein god revmatiker vintre. Men det veret vi har no, det liker vi det. Skal nyt båd sol og tur i dag. bloggre nok i kveld. Nyt dageen du også

strikkogtov

21.04.2014 kl.22:21

Alt til sin tid. Så fint å ha familie å være sammen med :) Jeg har også prioritert familie i påsken :)

gretashobby

22.04.2014 kl.07:48

strikkogtov: Ja det er sant. Herlig å kunne prioritere familien

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits