Heime etter to hektiske men kjekke uker østafor. Kjøkkenklut

Da har eg kome heim at til kvardagen att. Har ein drøss med bilder eg skal gå igjennom, og dei fleste blir nok ikkje vist frem. Har lagt dem inn og oppdaga at det var mest av Trym, merkleig hehe. Mange av dei blir nok sletta også. er ikkje akkurat ein model som sitter stil eller står stil og venter på å bli fotografert hehe. Strikket bittelitt på kvelden, noen kvelder. Det meste av det er ikkje tatt bilde av. HAr ein jobb å gjere. 


Denne var det bilde av . Ikkje mye å skryte av. Vel det er ein god klut da. Søstrene Green bommuls garn og tradisjonelt mønster. HAr funne ut at det er gode kluter. blir nok meir av sånt garn også. 

Dagen i dag er nok fullbooka og vel så det. Trening snart. Det skal bli godt og hardt. Pakka nesten ikkje ut i går. vi var sein heim og eg var sliten. sliten av å reise heile dagen. er vel noe av det eg syns er mest slitsomt. Å dra heim. det er jo like langt å dra til Nøtterøy og Bergen, som å dra heim. Men det er så utrolig mye meir slitsomt å dra heim. Trenger noen dager på å lande. Da er det godt at det er litt å ta tak i her heime. Var ganske så ryddig her. Men litt er det å ta att. Han har passa godt på orkideene mine da. dei stod her så fint. 

Litt rotete innlegg i dag, men eg er tilbake. Og så har eg ein jobb med å besøke blogger. på lista mi på bloglovin låg det knapt 300 uleste innleg. Tror nok at eg ikkje leser og kommenterer alle dei nei, men skal få med meg ein god del. Håper på å ha eit meir ryddig innlegg i morra. Fin dag ønskes dere alle

20 kommentarer

fruensvilje

19.05.2014 kl.09:33

god morgen.Kjekt å dra på tur og godt å komme hjem ,en en trenger noen dager å lande på ja :)) god klut og du har brukt en praktisk farge også :))du får ha lykke til på treninga,her skal eg til å gå en tur,etterpå blir det litt hagearbeid :))

19.05.2014 kl.09:37

God morgen Så kjekt du er på plass igjen har savnet deg

gretashobby

19.05.2014 kl.09:41

fruensvilje: God morgen til deg og. Trenger noen dager på å lande ja. Håper å få til ein liten spasertur eg og. Men no springer eg på trening.

gretashobby

19.05.2014 kl.09:41

Anonym: Så koselig sagt da annonym. Er tilbake no

mimouna

19.05.2014 kl.10:19

Velkommen hjem! Høres i grunnen fint ut med mye Trym og en liten strikkepause. Da har dere fått masse tid sammen. Håper du finner roen nå, ikke stress med ting som kan vente. Og lykke til på treningen! *klem*

Hobbystua

19.05.2014 kl.10:30

Velkommen hjem igjen Greta:-) Høres ut som du har hatt en fin tur til Nøtterøy og hygget deg masse med familien din. Etter en slik tur så trenger en sikkert og komme litt til hektene igjen da jeg vil tro det kanskje ble litt hektisk i perioder. Ønsker deg en god treningsøkt og ikke stress for mye med blogger og annet som ikke er livsviktig. Ha en fortsatt nydelig dag:-)

gretashobby

19.05.2014 kl.13:34

mimouna: Tusen takk vennen. Vi har kost oss masse og foreldra har fått lest til eksamen. det var det som var viktigst. Har jobbet etter treningen, men no skal eg berre roe ned og prøve å få orden på min nye pc. Må få flytta ting over fra den andre o.s.v. Får ta litt og litt som er lurest, sjølv om eg helst skulle ha gort alt på ein gong. Men det makter eg ikkje. Skal snart inn å titte hos deg vennen

gretashobby

19.05.2014 kl.13:38

Hobbystua: Takk skal du ha vennen. Hatt det bra eg ja og referat fra turen kommer litt og litt. Eg trenger ikkje å kvile sånn sett. Men å lande er å stille om til eit anna liv. Har fått gjort ein del i dag, men no får eg prøve å komme litt meir i orden med to pc,er. Har lyst til å besøke alle bloggvennener på ein gong, men får ta det oså litt etter litt. Kan ikkje nå over alt. Fin dag til deg også skjønne venn

Liv

19.05.2014 kl.13:49

Velkommen heim!! Kjekt å ha deg tilbake, ha savna deg på morningen. :)

Kom deg ut i sola nå og kos deg. Alt innomhus kan du spare til en gråare dag.

Håper det går fint med ungfolket og eksamen.

Ha en fin ettermiddag i varmen. Klem.

Elins strikkeri

19.05.2014 kl.14:28

Hei. Kjekt at du er på nett igjen, håper de hadde ein fin tur heim igjen! Ønsker deg ein fin dag, klem:))

Oldemorbloggen

19.05.2014 kl.14:31

Ute godt,men heime best, du er sikkert glad over å kome heim til vante gjeremål. Eg rekk aldri å lese gjennom alle blogginnlegga som ligg på sida mi, då fekk eg ikkje gjera anna.

gretashobby

19.05.2014 kl.14:37

Liv: Tusen takk for det vennen. Håper å vere klar med eit nytt innlegg kvar morgen fremover bare fir deg. Neida hehe. Liker å gjere det når eg kan. HAr ikkje roen til å sitte ute i dag. Men skal ikkje gjere stort meir husarbeide. Kjem ikkje imål alikevel. Men har så mye eg skulle gjort på pc'en også. Føre over og styre på. Får sjå kva eg rekk.
Ungfolket har det bra. I morra sånn i 18-19 tida er dei ferdig med eksamen begge to for dette semesteret. Det tror eg skal bli godt ja. Takk det samme til deg vennen

gretashobby

19.05.2014 kl.14:40

Elins strikkeri: Tusen takk så fint sagt. Kjekt å vere tilbake også. Alt til sin tid. Turen vart litt lang, men det var o fint ver så det gjekk greit. Fin dag og uke til deg. klemmen

gretashobby

19.05.2014 kl.14:42

Oldemorbloggen: Alt til sin tid. Er liksom eit anna liv der nede hos dei. Andre ting som har fokus og andre ting betyr mindre der enn her. Meir tid til å sitte stil her. Ikkje alltid berre bra det heller. Godt når eg kjem igjenge att. Kan ikkje klare å følge med alt, det har eg skjønt no. Tar meg ein tur innom dine innlegg i løpet av dagen.

Hanne

19.05.2014 kl.19:12

Skal ikke undervurdere en god klut!! :)

Godt å ha deg "tilbake" her i bloggverden! :)

fjellgeitbundingen

19.05.2014 kl.21:32

Hei, velkommen tilbake og hjem igjen. Det er godt å komme hjem etter å ha farta litt, og du skal ta deg tid å lande. Ser du allerede har kommentert hos meg. Mange takk for det :) Nå har jeg fått begge ermene inn på jakka med litt hjelp fra ei venninne. Så det er kjempe framskritt :) Håper du får en fin kveld.

gretashobby

20.05.2014 kl.09:48

Hanne: Nei det er sant det. Slike kluter er dei beste. Tusen takk for det. Det var koselig skreve , klem

gretashobby

20.05.2014 kl.09:50

fjellgeitbundingen: Borte bra men heime best heiter det jo. Men eg lengter alltid etter fam dei første dagene etter at eg ahr reist fra dei. Men slik skal det vel vere. Men godt å vere heime og no. Bruke dagene som ein sjølv ønsker det.
Må jo inn å lese hos deg veit du. Kjekt å sjå kva du og dei andre har gjort medan eg har vore vekke. Får ikkje med alt, men litt.
Så bra at du ahr fått hjelp. Da får vi vel snart sjå fremgangen på jakka. Gleder emg. HA ein fin dag videre klem

Hekleri og Ra

20.05.2014 kl.20:49

Koselig å se et innlegg fra deg igjen Greta :-) Og veldig bra å høre at du har hatt det flott :-) Klem

gretashobby

21.05.2014 kl.09:17

Hekleri og Ra: Så kjekt å høre da vennen. Kan ikkje klage på oppholdet nei. klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits