Ei koftearm blir til

God morgen. Sola har visst tenk å beære oss med eit besøk i dag også. Det er bra. I går var det fin store deler av dagen, men så forsvann den bak noen skyer og  det kom ein litt kladere vind. Kva gjør da damen som vil sitte ute å strikke. Jo ho kler på seg litt meir og så tar man på eit sjal. Da kan amn sitte ei stund til. Men i går gjekk eg tidligere inn enn dagene før


Her sitter eg da og strikker på første arm til kofta. Måtte rekke opp litt i går også. Kan mønsteret for godt. Så tok eg okergult istede for rødt, eller kanskje det var omvendt. Fikk sett og gjort det om før eg hadde strikka altfor langt da. Men spør du min kjære, så veit du at eg blir sur av slikt hhi.  

Hadde og ei lita treningsøkt i går. T skulle jogge på flata og eg skulle strikke sakte ved siden av. Han skulle ikkje jogge så mye. Men så vart ruta utvida. Det vart både opp og nedover bakker. Eg vart jo svett og da. Skulle ikkje bli det eg hihi. så da fikk eg ei treningsøkt i går også. Hadde tenkt å berre ha bevegelsestrening for kneet. Men det gjer ingen ting å bli svett heller da. Dagen gjekk no ellers også i går. Ikkje veit eg vel egentlig kva den gjekk til. Sat ei stund på verandaen og tenkte på familien min og savna dem da. T var inne å såg ein film. Starta med å tenke på kor heldig eg/vi er som har så flotte barn m fam. tok frem Dropbox der eg no har samla alle bilda mine. Og såg på bilder. Da savnet eg dem sjølvsagt. Kunne jo tenkt å hatt alle sammen litt nermere, slik at ein kunne vere saman uten at det måtte planlegges så masse. Men sånn er det ikkje og vi er jo hekdig som tross alt får vere saman med og sjå dei ein god del. Gleder oss til neste samver heilt klart.

I dag skal eg sykle meg ein tur i sentrum. Har noen ærender og så må eg visst ordne med litt klesvask og slikt. Ellers blir det veranda. Må jo utnytte dei fine dagene når vi har dei. Regnet kjem nok tidsnok og da kan ein jobbe inne. Det som kan utsettes, ja det utsetter eg no. Da er det vel påtide å avslutte for i dag. Skrives i morra. :0)

19 kommentarer

fruensvilje

30.05.2014 kl.08:09

God morgen.Koslig bilde av deg da.Tåke her i dag men håper sola dukker opp når tåka letter.

Hadde blitt sur eg og om eg måtte ha rekket oppmønsterstrikk,er jo litt mer enn om det bare vaten farge uten mønster.

Jeg synes det er godt å få svette ut litt innimellom,bare det ikke er hver gang en drar på tur :)) du får kose deg og ta dagen som den kommer

gretashobby

30.05.2014 kl.08:34

fruensvilje: God morgen kjære deg. takk for det. Så kjedelig da. Men det gjer den nok heilt sikkert. ja det er irriterende. Men det betyr jo bare att eg ikkje følger med på kva eg gjer på. Må ha tunga rett i munnen når ein rekker opp, så ingen av maskene detter lengre ned. Det er lett å oversjå og så blir det rot da hehe. Gjekk bra denne gangen også. Ja, det er godt det. Men hadde liksom ikkje tenkt å dusje når eg kom heim, men det måtte eg. Men det gjer jo bare godt da. Takk det skal eg og det regner eg med at du gjør også

Oldemorbloggen

30.05.2014 kl.08:57

Dette såg skikkeleg heimkoseleg ut, der du sit og strikkar så fredeleg i tidleg morgonstund.

annebe

30.05.2014 kl.09:02

Ønsker deg en fin dag. Ser ut som du koser deg , deilig å sitte ute , selv om man må ta på seg litt ekstra ...

30.05.2014 kl.09:44

Sånn et koselig bilde.Kjekt å se deg.Her har vi sol så det blir nok en fin dag.Min datter Rannveig er blitt syk, Hun har fått kald lungebetennelse men det går bedre nå.Den er litt ekkel for du får ikke feber så da kan du gå lenge før den blir oppdaga,Det gjorde heldigvis ikke hun .Hun fikk vondt i siden og magen og reiste på legevakten og da fant de det,Ikveld er det min siste fredagstreff på lenge.Blir rart å ha fri derfra.Ønsker deg en strålende dag å pass på armene dine.Goe kelm

mimouna

30.05.2014 kl.10:26

Godt med et sjal på lur når det blåser. Ser koselig ut der i strikke-kroken din. Man må utnytte disse fine dagene.

Kjekt med masse bilder, de er knagger til å henge minnene på. Og litt fint å kjenne at man savner hverandre, for da setter man ekstra pris på å møtes. Håper det ikke blir for lenge til du treffer familien igjen.

Her blir det forsinket feiring for frøken Dings i dag, hun hadde lesedag til eksamen på bursdagen. Så da får vel mor hive seg rundt og vaske hus og bake kake. ;)

Ha en flott fredag!

gretashobby

30.05.2014 kl.12:33

Oldemorbloggen: Skikkelig koselig var det, men det var i går ettermiddag da. :0). I dag har eg forandra alle planer og jobbet inne til no. Skal snart ein tur nedover og så håper eg å komme meg ut i sola visss den er blitt litt varmere. Ha ein fin dag

gretashobby

30.05.2014 kl.12:34

annebe: Takk det samme til deg. Eg koste meg der i går eg ja. skal nok komme meg ut i dag og, snart

gretashobby

30.05.2014 kl.12:36

Anonym: Takk for det. Liker å sitte ut når det er mulig og eg ahr tid.
så trist da, men så bra ho kom seg til legevakten fort. Monika hadde det som barn. Vart ikkje oppdaga av første lege. Men det gjekk bra heldigivs.
Det er rart med slikt som er ein vane, men sommeren går fort og snart er dere igang att. du har jo mye du skal vere med på før den tid.
Ja da skal det, har snudd om på dagen og berre jobba inne til no. Blir snart ein tur i sentrum og så blir det ut å strikke.. Fin dag til deg og snuppa mi. klem

gretashobby

30.05.2014 kl.12:39

mimouna: Dette er yndlingssjalet mitt. gammelt og godt. Er i alle fall minst 10 år. Bruker det mest på verandaen da, og på ekstra kalde kvelder i sofakroken.
Skal ut snart no, har gjort andre ting i dag enn eg først hadde tenkt. Var skoddetrekk uten skodde.
Ja det er sant det. Det blir nok ikkje. Tror eg.
Da får du ha lykke til med bursdagsfeirings forberedelser og kos dere masse. Hils bursdagsbarnet så masse fra meg. klem

Merima

30.05.2014 kl.14:12

Kjekt å se deg på balkongen din opptatt med det du liker best å gjøre, når du først ikke kan være sammen med dine kjære.

Her er det og sol og vind. Surt, men lyst. Jeg unngår sol midt på dagen, nå for tiden. Men det er bare fint med dette været.Ikke noe å klage på.

I dag er det "lufte-tid" på balkongen min. Dynene får litt "luft i vingene". Det blir deilig å sove under dem i kveld.

Ønsker deg lykke til med kofta! :) Håper det er siste gangen du gjorde feil på den.

Nå for tiden strikker jeg baby teppe i havs-skum mønster eller hva det heter for noe. Den vi har snakket om, som du hjalp meg å finne riktig garn til. Veldig spennende og vanskelig å slippe ut av hendene. Ikke bra for kroppen. Du vet hvor stiv blir en av det.

Jeg og gjorde masse feil på den i begynnelsen.Ikke noe TV-strikk, for meg i hvert fall.

Ha en herlig helg! :)

Liv

30.05.2014 kl.17:12

Godt med et sjal rundt skuldrene, det har eg og. :)) Er litt tåkevind som kommer inn fra kysten.

Eirin og eg skulle kjøpe blomster hos Systrond idag, men han kom ikkje så lenge vi var i sentrum. Kjøpte noe på Blomsten, og nå må eg snart gi meg. Har i grunn nok nå, men må ha noe på tre bord. Hehe.

Håpe du får reise mye på besøk, eller ta imot besøk av fam. når dere skal ha ferie. Du får glede deg til det. Ha en fin fredagskveld. Klem.

gretashobby

30.05.2014 kl.17:50

Merima: Hei vennen. Takk for langt og koselig kommentar. Ja, det er sant det. HAr blitt litt varmere i løpet av dagen i dag. Vart så eg gjorde alt anna enn å sitte å strikke i dag da. Siden tempen ikkje var så høg så baka eg, tørka støv, vaska der eg når i på badet, gjorde masse div i sentrum. Kom heim og kunne sette meg ned kl 15. Da var damen grundig sliten. Godt det berre var å varme ein kylling og lage salat til middag. Resten av kvelden blir det vel litt strikking, tror eg.
Er deilig å legge seg om kvelden med reine sengklede og lufta dyner. Tror kanskje det blir her i morra eller søndag.
Det håper eg også. Det er liksom sånne dumme feil som eg ikkje oppdager før lenge etterpå. For eg gjør ikkje feil egentlig, tar berre feil farge og det kunne like godt ha vore den fargen.
Tenker du koser deg med teppet eg. Men ikkje sitt forlenge da, det gjer aldri eg hm hihi.
Ønsker dere ei flott helg. Klem

gretashobby

30.05.2014 kl.17:53

Liv: Ja det har du veit eg. Veldig godt med sjal om skuldrene ja. Han var der når eg var i sentrum, men det var etter kl 13 ein gong. Eg lurte på om eg skulle kjøpe noe, men ventet til eg var ferdig med det andre eg skulle. Og da var sykkelen full. HAr ikkje mye blomster på verandaen i år. hm.
ja eg skal glede emg til det. Håper å få treffe alle fleire ganger i løpet av sommeren og kanskje noen før ferien også. Vi får sjå
klem fra meg

Hanne

31.05.2014 kl.00:59

Å være et stykke unna familie er ikke alltid så lett, kan fort bli en del savn. Kjenner til det der, vet at moren min gjerne skulle vært mer med barnebarna sine. :)

Håper dagen din ble flott!! :)

gretashobby

31.05.2014 kl.08:59

Hanne: Sånn er det bare når man ikkje bor på samme plass. Må bare takle det og det gjer eg stort sett. Men enkelte ganger slåt savnet inn.
Hadde ein fin dag i går eg. Det regner eg med att din var også

Hekleri og Ra

31.05.2014 kl.11:18

Så koselig med strikk på verandaen :-)

Skjønner godt det der med feilstrikking og opprekking ... blir irritert selv når jeg strikker feil, og i 99% av gangen så rekker jeg opp ...

Tenkte det skulle bli litt strikking på verandaen i dag ... 19 grader i skyggen nå så det blir bra temperatur i dag og :-) Litt vind er det jo .. håper ikke den gjør det kaldt på verandaen ...

gretashobby

31.05.2014 kl.12:33

Hekleri og Ra: Liker å sitte der ute å strikke ja. Det gjør nok du og kjenner eg deg rett :). Denne gangen måtte eg. Hdde strikka røde firkanter der det skulle nvere okergule. Det går jo ikkje.
Her er det vindstilt og no har det bikka 20 g, så det blir nok varmt nok på veradaen etter kvart. Men heldigvis så kommer stolen min skuggen etter kvart. :D.

Hekleri og Ra

31.05.2014 kl.14:56

Her blir det mer og mer sol, men jeg tar bare fram parasollen jeg ;-) Nå er jeg ferdig med litt bakst så nå er det ut på verandaen til strikketøyet igjen :-) Skal bli deilig :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits