Gjett kva eg brukte 3 timer på i går


Ja da. Eg sei kvar gang at eg skal feste tråder etter kvart. Gjer eg det. Desverre for meg ikkje. Vart faktsik ikkje heilt ferdig heller. Men det går for t å verte ferdig. Skal ta det først i dag. Neste kofte blir det ikkje så mange tråder å feste, sjølv om det er samme sort. For no veit eg korleis eg skal gjere det. Ho som skal montere den fortalde det til meg. Ein tredjedel av trådene borte det blir ein times arbeide minst det. Kvifor gjorde eg må så ikkje ferdig igår, når det bare ein 1/2 t att. Eg vart akutt trøtt og måtte bare legge arbeide til sides. Jobbet mye i går da. Håpet er å få ferdig stolpene også i dag. Da er kofta ferdig fra min hånd. Vi får sjå kva dagen bringer. 

God morgen foresten. Ikkje 100% klar sol fra morgonen her, men nesten. Det tegner til å verte nok ein flott dag. Klokka var vel nermere 22 før eg gjekk inn att i går. Når det er slikt ver, så levere eg ute så mye eg kan. Det er vel husarbeide og stort sett måltidene eg har inne. Kunne vel spist litt ute også, men det blir ikkje til det. HAr vel noe med vanen å gjere. Og så er det kanskje greit å vere inne litt også. Men veit jo ikkje kor lenge dette herlige veret varer, så da må eg bare nyte det å kunne vere ute. 


Dette er Ørengata. La ut eit gatebilde i går, så da vart det visst eit i dag også. Spennde å sjå kor mange utflytta folk som har bodd i Høyanger som ser det. Hadde vore gøy å visst og også visst kva noen av dem ville eg skulle vise her på bloggen. Men det får eg vel ikkje vite. :0).

Får vel ordne kleda eg vaska i går og vaske noen fleire som kan tørke ute. ellers ingen andre planer enn å få ferdig delene til kofta. så får vi gjere opp status i morra. Nyt dagen.

14 kommentarer

Oldemorbloggen

03.06.2014 kl.08:18

Å feste trådar er, for å sei det litt ungdommeleg, dritkjedeleg. Ha ein fin dag.

gretashobby

03.06.2014 kl.08:33

Oldemorbloggen: Der er eg heilt enig med deg :D Takk det samme

fjellgeitbundingen

03.06.2014 kl.08:33

Hei, du er nå flink Greta. Det er nå kanskje mer praktisk å ta alle tråder til slutt, er det ikke? Ja, og hvordan blir det å rekke opp arbeidet om alle trådene er festet? Så får det ikke hjelpe om det er det kjedligste arbeidet..Det må til det også :) Ha ha liten trøst i meg i dag, men ikke sånn ment. Ha en fin dag, kjære deg :)

fruensvilje

03.06.2014 kl.08:33

god morgen.Feste tråder er ikke det kjekkaste en gjør nei.Såg på strikkekafe ei som strikket endene inn i arbeidet hver gang hun skiftet farge,da var det omtrent ingen ender igjen til å feste,noe for oss å øve oss på kanskje :))

Nyt dagen ,selv skal jeg ut og flytte jord :))

gretashobby

03.06.2014 kl.08:35

fjellgeitbundingen: Takk vennen. Vel På ein måte kan du jo sei det, men så kjedelig å holde på med slikt i timesvis da. Det er eit godt poeng, eit veldig godt poeng. Snart ferdig for denne gang og på fredag får eg garn til ny kofte i samme sort hehe. Fin dag til deg og kjære venn

gretashobby

03.06.2014 kl.08:38

fruensvilje: Det er sikkert og visst. Eg har gjort det noen ganger eg og, men det er lett at endene kommer på utsida da. Og så går ikkje det når du skifter farge vil eg tro, men eg veit hvertfall kossen eg skal gjere det når eg strikker kofte heretter. Har gjort det å strikke det inn når eg fortsetter med samme farge. Men det blir finest på fremsiden om ein fester på rett måte, syns eg da.
Kos deg med jordflytting du. Sola er ikkje heilt sikker på om ho skal skinne her i dag. Så vi får visst gjøre litt inne her ei stund. Nyt dagen

03.06.2014 kl.08:48

God morgen.Eg e så lur at trådene blir festet etterhvert hos meg,Er så herligt når plagget er ferdig og nesten alle tråder er festet,Anbefaler å prøve det.Begynte på en sommer topp men den ble for vid så jeg må ta tynnere pinner,Begynner med krum hals på ny.Idag skal jeg en tur til Sandnes.I går var jeg hos min eldste datter Anita og klippet meg og det var godt,Håret mitt vokser så fort.Du må ha en flott dag ute i sola og kosa deg.Goe klem

gretashobby

03.06.2014 kl.09:00

Anonym: HAr planer om det eg og ein gong. Men kvar gong eg må rekke opp litt er eg glad eg ikkje har festa tråder. Vi får sjå korleis det blir med neste kofte. Men på bolen blir det ikkje mye trådfesting der nei. Det skal bli godt.
Du er jammen rask med desse sommertoppene dine. Problemet med for store pinner, nei det har eg vel aldri hehe.
Så heldig du som har egen frisør, da kan ein ha kort frisyre ute å runinere seg ja. Kos deg i Sandnes klem fra meg

Liv

03.06.2014 kl.12:21

Uff for en jobb! Bra at du har lært en ny teknikk til neste kofte. :)

Sol til og fra idag, men fint likevel. Kan visst bli noen dråpa framover til fredag, så blir det fint igjen.

Eg er ikkje komt lenger med Mariusen enn at eg akkurat nå har fått samla bol og arma. Har strikka et par omganga etterpå....Må prøve å få den ferdig før neste prosjekt, får se så ivrig eg fortsette å være. Kremt.

Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

03.06.2014 kl.12:43

Liv: ja det er bra vet du. Ja det er fint likevel, har sittet ute litt og strikket på første stolpe. blir ferdig med denne i dag. Har nervene opp under ørene om den er passelig da. Syns den minker og minker for kvar gang eg måler den no hihi.
Kos deg med Mariusen din du. Når stolpene er ferdig, skal eg enten ta noen småstrikk ellr begynne på skjøret til Monika før eg får nytt garn fra neon :0)Det spørs på veret fremover. Det skjørtet hennes kan ikkje strikkes ute tror eg. Det er så tjukt garn. Men vi får sjå. No er det snart ut att å strikke stolper. klem

Hekleri og Ra

03.06.2014 kl.16:16

Det er den aller verste jobben med strikketøyet .... Men den må jo gjøres :-)

gretashobby

03.06.2014 kl.17:27

Hekleri og Ra: Heilt klart Tone-Britt, det må gjøres. No er kofta levert sjølv om mottaker ikkje kunne ta imot sjølv.

lulltove

03.06.2014 kl.22:44

Feste tråder er sååå kjedelig, men, det må gjøres. Koselig gatebilde :) Klem

gretashobby

04.06.2014 kl.08:36

lulltove: Ja det er heilt sant. Men det må gjerast. Kjem eit bilde i ny og ne fra bygda femover

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits