Sortering av påbegynte strikk og anna om natta. Noen bilder fra parken

God morgen i full fart. I går kveld fikk eg ikkje sove. Låg og vrei meg ei stund. Vanligvis når eg har det slik er det noko eg er usikker på, gruer for eller noe som ikkje er som det skal. Eg kom ikkje på noen av dlene. Fikk berre rett og slett ikkje sove. Da stod eg opp att og sorterte litt garn. Har visst ikkje fått lagt ned alt ser eg no. La meg att og prøvde på nytt. Neida. Da fikk eg det for meg at eg skulle sjå over alle dei påbegynte strikka. Der er tre som eg no snart må kalle ufoer. Dei ligger alltid nederst og når eg går igjennom kurvene nå hvner dei på nytt neders i den største kurven som er lager. hm. Men så lenge dei ligg der er det vel håp. sjølv om dei har blitt frastjelt strikkepinnen alle som ein hehe. vel dei fikk ikkje plass i haugen som skal bli ferdig innen....i alle fall i år hihi. Men her er resten


Ikkje så masse som eg trodde dette. tok vekk dei 4 posene med garn og pinner til kjøkkenkluter, som ikkje var påbegynt. der var likevel 6 påbegynte kluter, eit sjal, ein dress, ei strikkabukse, ein hals, 2 par sokker,  eit par lange strømper og så skjørtet da som ligg i bakgrunnen. Det bruker eg no to rundpinner på når eg strikker. ellers blir det for krøplete. Har dreve å vurdert om eg skulle avslutte og så strikke på ei t par fletter på tvers neders eller om eg berre skulle fortsette eit stykkjje til og strikke perlestrikk som avsluttning. Og eg tror det blir det siste. Kan blir for mykje flette også. Og der er 8 breie striper med perlestrikk. Da passer det med aå avslutte nederst med det tenkte eg no. Må ta avgjøreslen innen 6 omganger til er strikka ferdig. Altså i løpet av dagen må eg bestemme meg. I morra får eg jo garn til ny 1962 kofte. Men eg tror eg må lage ferdig skjørtet før eg begynner på den. Og for å komme i mål med desse andre, så må eg strikke ferdig ein før eg kan legge opp ein ny. Kveldstrikk altså. Oppdrag begynner eg sjølvsagt på. Noen av desse var faktsik med på forrige påbegynte bilde ser eg. hm. Må visst skjerpe meg.

Siden eg ikkje sovna før nermere 02.30 så fikk eg litt liten tid i dag. Skal sjølvsagt tidlig på trening, så eg får gi meg. Legger bare ved noen bilder fra "Parken" her i bygda.


Avslutta med eit dårlig bilde av frihetsstatuen fra andre verdenskrig.  No må eg hive meg rundt. Ha ein flott dag så skrives vi seinare. 

20 kommentarer

FashionPlanet

10.06.2014 kl.08:58

Så utrolig fin blogg! :-D

Nå kan du være med i trekningen av Ray-Ban solbriller på bloggen min :-D

10.06.2014 kl.09:19

God morgen!

Du blir ikke arbeidsledig med det første ser jeg :-) Men kan være greit å ha noe å velge i, så man ikke blir lei. Har bare 2 ting jeg strikker på. Har mye garn til prosjekter som jeg har lyst til å lage, men jeg må strikke ferdig puta jeg holder på med før det blir noe nytt.

Flotte bilder fra parken.

Ha en fin dag, klem fra Torild.

Elins strikkeri

10.06.2014 kl.09:51

Hei. Ser du og har litt påbegynte arbeider, det har eg og!! Heilt greit det, som regel vert dei no ferdig:)) Det er jo så mange freistande mønster og mykje fint garn... Ønsker deg ein fin og god dag:))

lulltove

10.06.2014 kl.10:28

Hjelp og trøste du har mange prosjekter på gang :) Høres ihvertfall ut som om du har kontroll og en plan! Hadde en sånn natt her for et par dager siden og det er såååå slitsomt. Har funnet ut at jeg ikke kan sitte på data like før jeg skal legge meg, for da får jeg ikke sove.... Ha en fin og våken dag! klem, klem

10.06.2014 kl.12:08

Vakre bilder Greta! Gleder meg til treffen ;-) Klem fra Tove

gretashobby

10.06.2014 kl.12:53

FashionPlanet: Takk for det

gretashobby

10.06.2014 kl.12:59

Anonym: Blir aldri arbeidsledig. Har ei lang liste med ting eg vil strikke, og mye som ikkje er skreve ned på den og så plutselig har eg begynt på noko som ikkje er planlagt. hehe.
Det er berre oppdrag eg må gjere ferdig fortløpende. Eller gaver da, sjølvsagt
Takk ha ein fin dag du også

gretashobby

10.06.2014 kl.13:04

Elins strikkeri: Ja dei blir det sånn ca alle saman. Mønster er ikkje så opptatt av, men garn og prøve ut nye ting for meg sjølv er kjekkest. Takk det samme til deg

gretashobby

10.06.2014 kl.13:08

lulltove: Har hatt det verre før hehe. er så mye eg vil lage. har da det veit du. Ja det er veldig kjedelig å ikkje få sove. Må bare opp å ikkje å ligge å vri seg. Så får ein berre ta det att. Ha ein fin dag. klem

gretashobby

10.06.2014 kl.13:08

Anonym: takk skal du ha. Det gjer eg og.

foreignerat50

10.06.2014 kl.16:19

Jeg ser at du har masse prosjekter på gang og de blir sikkert fine strikket ting når de blir ferdig.

jeg liker best å hekle, har et stort teppe som jeg blir aldri ferdid med:)

Akkurat nå hekler jeg.et nytt dokke klær.

Lykke til med strikkingen.

det er nydelig park de har der:)

fjellgeitbundingen

10.06.2014 kl.17:28

God ettermiddag, he he fint å se det er flere som har noen ufoer :) Mye fint å se i restekurven, ja. Fin park dere har :)

Lisbeth

10.06.2014 kl.17:44

Oi her var mange prosjekter på en gang. Men høres ut som du har system i rotet, og ikke rot i systemet. Bra du har kontroll, arbeidsledig blir du vel aldri :)

Flotte bilder fra parken.

Ha en strålende dag

Klem

gretashobby

10.06.2014 kl.18:22

foreignerat50: Håper da det. Liker å ha masse å velge i til avsalpping. Har hekla itt eg og, men det er berre sånne duker og brikker .
Ja den er fin parken. Takk for det

gretashobby

10.06.2014 kl.18:23

fjellgeitbundingen: alt som ligger her blir ferdig i år, og sikkert mere til, håper eg. det er veldig fint nede i parken ja.

gretashobby

10.06.2014 kl.18:25

Lisbeth: Mange prosjekter ja, men eg har system i rotet og det er det viktigste. Nei det blir eg aldri og det er bra. Så kjedelig det hadde vore .
Ja det er fint nede i parken. Strålandes dag videre til deg også. klem

mimouna

10.06.2014 kl.20:49

Hihi, skulle til å skrive at det der var vel ikke så ille. Men så skriver alle andre at det er mye. Tror ikke jeg skal vise alle MINE påbegynte arbeider da. *kremt*

Tipper det var væromslaget som ødela nattesøvnen din. Her gikk det fra fryktelig varmt og lummert til kjølig og regn utpå ettermiddagen. Pang rett ned 8-9 grader. Og luften er så tung og tett at man kan skjære den med kniv. Heldigvis ikke noe torden så langt.

Håper du hadde en OK dag til tross for lite søvn. *klem*

fruensvilje

10.06.2014 kl.23:06

jeg skjønner virkelig ikke hvordan du greier å komme gjennom alle dei strikka der,jeg hadde vel brukt året på det eg da hi hi.

Nydelige bilder fra parken :))alt er så deilig og fint for tiden

gretashobby

11.06.2014 kl.12:26

mimouna: Endelig ei som forstår meg he he. Har hatt mange fleire før. fikk ferdig noe i går så da kan wg legge opp noe nytt i dag hihi.
Kanskje det. Men sånne tempfall hadde ikkje vi da. Men tordenver liker ikkje kroppen og no har det virkelig bråka i fjella her. Så i dag blir det ein rolig dag.
Dagen gjekk i ett og eg merka ikkje at eg var trøtt før eg satte meg ned. Da kjente eg det. Men det gjorde eg ikkje før i 7 tida og da gjorde det ikkje noe. Tidlig til sengs vart det også. Ha ein fin dag

gretashobby

11.06.2014 kl.12:28

fruensvilje: Neida det hadde du ikkje, det er så gøy å berre ta opp eit fra kurven å strikke på det ein kveld og så ta noko anna neste kveld. Men vi er forskjellige og det er greit :)
Takk ja det er vakkert alle steder no

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits