Kjøkkenklut og litt fra turen på fjellet mandag +

God morgen. Litt treg å komme igang i dag. Enda eg egentlig ikkje har ti til et. får jo besøk på formiddagen i dag. Men det går bra. Liv er ein god venn og eg stresser ikkje før ho kjem på besøk. Skal lage vafler og koke litt bær til. Kankje piske litt krem om eg har nok fløte. Ho kjem med garn til den nye kofta. Eg tror eg skal gjere ferdig skjørtet før eg begynner på den, men får sjå kva som skjer. Veit aldri om eg ombestemmer meg på det. .

Da får eg vel kanskje gå over til overskrifta. 


Skulle jo strikke ferdig ein ting fra lageret før eg starta på noko nytt. Så i går tok eg berre hånda på blinde ned i korga med strikkeposer. Det var denne som kom opp. Var ikkje mykje som var strikka på den. Fikk den ferdig før eg stupte i seng. Gjett om eg var trøtt da. Den er strikket i Mandarin medi på p nr 4. Tror den skal bli gave til noen som liker godt denne fargen. Turkis.

Skjørtet rakk eg ikkje å strikke på i går. Det vart altså ikkje strikket noe på dagtid. Dagen gjekk med til trening, husarbeide, ein halvtime bakover i sola, handling og legetime. Så må man jo lage middag også. Av og til så forsvinner dagene uten at ein syns ein får gjort nokon ting. Men så når ein begynner og oppsummere så har ein gjort både det eine og det andre alikevel. 

På mandag tok vi oss ein tur på fjellet for å sjekke om det fantest multeblomster eller om det var for tidlig. Det var ikkje fortidlig. Og blir det bær av halvparten av blomstrene ja da blir det mykje bær i år


Eit hærlig syn


Vakkert

Når ein først er på fjellet og har med fotoaperat, så får ein vel knipse noen bilder til


Vakker lita hytte. Kunne tenkt meg å leigd den i bær sesongen hihi


Høgst oppe på fjellet ligg det litt snø enno. 

Har enno noen bilder eg har tatt fra Høyanger sentrum, men tar gjerne imot tips på andre ting dere vil eg skal legge ut. Skal ta bilder av all blomsterprakten, men det venter eg litt med. Til rosene springer ut. Da er det vakkert . No må eg visst avslutte skal eg få rydda litt før eg får besøk. Ser at eg ikkje orka å få det som det skulle ver i går før eg la meg. HA ein super dag. Så får eg ta bloggrunde sjølv litt seinare i dag.

24 kommentarer

lulltove

11.06.2014 kl.09:40

Fine fjellbilder! Den hytta så litt trolsk ut der den lå..... Multer, ja. Det er de beste bærene jeg vet om :) Håper det blir masse, masse :)

Lisbeth Pedersen

11.06.2014 kl.09:53

Ja da har lageret ditt fått ett mindre prosjekt, godt å få det ferdig :)

Så flotte fjell og naturbilder.

Multer liker jeg også veldig godt, men kun å lage multekrem :)

Ha en strålende dag :)

Klemmer

fjellgeitbundingen

11.06.2014 kl.10:17

Å for noen herlige fjellbilder :) Det så så utrolig flott ut!! Molteblomster er så fint. Da vet du hvor du skal gå når det blir bærsesong. Molter er så deilig, og de er de beste bærene for meg å plukke. Jeg som er ei lita fjellgeit :) Fin klut, også håper jeg du får en fin onsdag, Greta :)

gretashobby

11.06.2014 kl.12:29

lulltove: takk for det. Ja den ser heilt himmelsk ut om enn kva det er for noko.
Eg og håper det blir masse masse.

gretashobby

11.06.2014 kl.12:34

Lisbeth Pedersen: Problemet er at eg la opp til ein ny klut med ein gong. Hihi. Men det blir nok lagt i den andre kurven.
Takk for det. Vakkert der oppe også no. Vakkert over alt.
Det er det det brukes til her også. Multekrem kan brukes til mangt da. Og så bruker vi multesylte som gaver og har faktisk seld litt også
Takk det samme til deg. klem :)

gretashobby

11.06.2014 kl.12:38

fjellgeitbundingen: Tusen takk. Veit kvar dei er fra før ja. Det var så gøy at det var mye blomster i år. Men om det blir bærav dei, sjå det kjem an på veret fremover. Det er berre dei bæra eg plukker da. Andre bær har eg ikkje kropp til å plukke.
takk det samme til deg. Onsdagen har vore fin så langt, sjølv om kroppen ikkje liker tordenver og fossregn. blir så fuktig her mellom fjella. klem

mimouna

11.06.2014 kl.13:24

Fin klut, et av Bittami sine mønstre det der, ser det ut som?

Multer er godt, så dette så jo lovende ut. Får bare ikke håpe "feile" personer ser bildene dine nå da. Gode fiske- og multeplasser er det lurt å holde hemmelig. ;)

Her klarner det endelig opp etter et voldsomt uvær. Deilig! Kjente at hodet var blytungt, så i natt var det jeg som ikke fikk sove. Men nå letner det både her og der, hihi.

Håper du får en fin dag, kos dere med vaflene!

tovepia

11.06.2014 kl.14:12

Ser du har vært på flotte turer, og du er ikke arbeidsledig;)

Fin klut!

Her går det i flere gensere på en gang, men snart ferdig med to; det skal bli godt:)

Nyt junidagene videre, klem fra meg;)

foreignerat50

11.06.2014 kl.14:38

Så fin vaskeklut det blitt:)

Ellers er du heldig som har fjell i nærheten:)

fruensvilje

11.06.2014 kl.15:17

det var en nydelig klut,mange som ville bli glad for den tenker eg :))

Så vakre fjellbilder også da :)ja den hytta hadde vært ok å ha når bæra skal i hus.Jeg har kommet over en slik molteparadis jeg også i år :))så nå krysser jeg fingrane for att jeg får mulighet til å plukke,spørs jo hva og når noe skjer med nakken min.

Liv

11.06.2014 kl.16:00

Fine bilder fra fjellet med sine hemmeligheter. :)) Takk for en fin formiddag.

gretashobby

11.06.2014 kl.18:32

mimouna: takk vennen. Det er nok ikkje Bittas design nei. Det er Greta,s hehe. Har mange varianter oppe i hodet. Neida, dei er ikkje sammen med hytta hehe.
Har hatt samme veret her. Ikkje blitt noe verandaver her i dag. Kjedelig, neida eg har fått gjort ferdig skjørtet og det hadde eg ikkje fått om det hadde vore steikandes sol. Merker på kroppen at det har vore tordenver da. Litt anna stress har det og vore. Meir om det på bloggen i morra kanksje. Ting er ikkje avklart enno.
Vi koste oss med vafler vi vet du. Ha ein fin kveld

gretashobby

11.06.2014 kl.18:33

tovepia: Ja det blir noen av dem. Arbeidsledig blir eg aldri og det er bra. Tenkt så kjedelig det hadde vore. Takk for det. Så du har mange ting på pinnene du også ja. Er så kjekt atte. Takk det skal eg og det må du også

gretashobby

11.06.2014 kl.18:34

foreignerat50: Takk for det. Kjekt når veret er fint. Ikkje så kjekt om vinteren og når tåka henger nedover dem. :)

gretashobby

11.06.2014 kl.18:36

fruensvilje: Tusentakk skal du ha. Håper da det.
Ja dei vart ganske bra. Det hadde det, men det blir nok ikkje noko av :0) Å så kjekt da. Håper vi får fylt i bøtter og spann begge to. skjer det noe snart?

gretashobby

11.06.2014 kl.18:37

Liv: Takk takk. JA vi koste oss veldig. Litt meir styr seinare. Skriver mail i morra til deg. klem

fruensvilje

11.06.2014 kl.19:50

har ikke fått brev om time ennå,men jeg har fått beskjed om att timen blir i sommer

Oldemorbloggen

11.06.2014 kl.20:16

Den kluten var så fin, at den må brukast til duk og ikkje klut.

gretashobby

11.06.2014 kl.22:34

fruensvilje: Ja da veit du jo ikkje når det skjer. Håper det ikkje er når dere skal på ferie da.

gretashobby

11.06.2014 kl.22:34

Oldemorbloggen: Så god du er da. Klem

fruensvilje

12.06.2014 kl.08:20

har snakket med dem så dei har notert seg ferien vår :)) så den går greit hvet du

gretashobby

12.06.2014 kl.08:48

fruensvilje: Så bra da

Hekleri og Ra

14.06.2014 kl.23:45

Flott mønster på kluten og veldig fin farge :-) Er det egen oppskrift?

gretashobby

15.06.2014 kl.08:42

Hekleri og Ra: Takk skal du ha. JA det er egen oppskrift

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits