Raport fra Tønsberg.

Hei på  dere. Blei visst ikkje så mye blogging som eg hadde tenkt. Men det blir meir etter kvart. Har problem med dataen der eg bor no, men det skal bli fikset. Men det var vel ikkje noe spennende. Tida her har gått i ett. For her skjedde det meir. Medan eg var på vei nedover med bussen vart Trym lagt inn på sjukhus med falsk krupp. Han vart utskreven att i går heldigvis. Fikk komme hem på 1 års dagen sin. Vart ikkje mye feiring akkurat. Eg kjørte dem heim og vi var innom ein matbutikk på vegen heim. Knipset han i det han for første gang sat i stolen på handlevogna. Stor stas det


Var kjekt ei stund, men så ville han opp. får lov til det meste når man ikkje er frisk. Var i storform når vi kom heim til dei ei god stund, men så var det tomt og da ville han bare sove på mammaen. Fikk sove til dei skulle kjøre emg inn til byen att. I dag ahr  eg bilen til søstra mi, så da kjører eg sjølv. Det er litt enklere.  Her vinker han til meg. Bad han vinke til oldemora så eg  fikk ta bilde og han vinka til kameraet.


Ikkje iform enno, men det kommer seg sakte. VArerer veldig. 

Mor mi vart flytta fra sjukhus til Rehabeliteringsenter i går. Det tar litt tid å venne seg ttil alt det nye, men ho kommer seg litt for kvar dag. Kor elnge ho blir der, veit vi ikkje enno. Uansett så må det tilrettelegges heime hos ho før ho kan flytte heim.  Eg farter litt rundt fra å besøke henne og ut til rym og Monika. Og på kvelden prøver eg og søsteren å trene. Så dagene går i ett. HAr strikket 5 omganger siden eg kom ned. hehe. Men det tar eg att når ting går seg til og lillegullet er blitt frisk att. Eg er her ikkje for å strikke heller. 

Ein av jobbene mine er å vanne blomstrene til mor mi. 
Litt jobb når dagens andre gjøremål er over hihi. Inne er det stort sett falske blomster, bare noen grønne planter. For ho toler ikkje å ha levende blomstrende blomster inne. da er det jo kjekt om sommeren når man kan fylle verandaen med blomster. Synd ho ikkje får nyte dei så mye no.  Her fikk jammen med middagen min og. Enkelt foreløpig hihi. 

Eg vil gjerne blogge jevnlig og besøke andre blogger også, men det får eg ikkje gjort før eg får fiksa innternett tilgangen hos mor mi. Men eg kjem sterkere tilbake. Skrives kjære dere.

9 kommentarer

fruensvilje

18.06.2014 kl.15:18

så mye som skjer der du er no så skjønner alle og enhver att det ikke er tid til blogging :))men hyggelig alikavel att du tenker på oss også :)

Det er slettes ikke kjekt når dei små blir syke,da er det godt dei sover endel,god bedring til lillegutt og lykke til med opptrening til din mor.

Hun hadde endel blomster hun også ser eg,så du har litt jobb der også ja men det er koselig jobb hi hi

Liv

18.06.2014 kl.15:36

Hei!

Er skremmande med falsk krupp! Har et par stk. i fam. som har slitt med det. Spesielt nifst når de var så små som Trym er nå. Stakkars liten! Håper han kommer seg fort.

Flott blomsterflor du har rundt deg. Må være herlig å sitte der og nyte. :) Bra at mamma di er komt på rehabilitering. Da får ho all den hjelpa ho må ha for å komme seg. God bedring både til ho og Trym. Og klem til deg.

Ha det fint der du er, og kos deg

Oldemorbloggen

18.06.2014 kl.18:19

Huff, falsk krypp er nifse saker, har høyrt at det er verre enn vanleg krypp. Det er bra at ein har eit sjukehus tilgjengeleg.

Lisbeth Pedersen

18.06.2014 kl.18:44

Du har travle dager ser jeg.

Uff falsk krupp er ikke noe kjekt nei, tantebarnet mitt hadde det som liten og vokste det heldigvis fra seg etterhvert.

Bra han er på bedringens vei. Ønsker han masse god og rask bedring :)

Ha en fin kveld :)

gretashobby

20.06.2014 kl.12:20

fruensvilje: Har vote hektiske dager ja, men nå tror eg at ting roer seg. Håper det. Slitsomt for ei gammel dame dette hehe. Må få fiksa nettet der eg bor, sp blir det blogging att også. Ønsker deg ei god helg så lenge

mimouna

20.06.2014 kl.16:55

Høres ut som om dagene dine er travle ja. Husk å ta vare på deg selv oppi alt også, så du ikke sliter deg helt ut. Strikking og blogging blir det tid til senere. Alt til sin tid.

Skummelt med falsk krupp, godt at han er på bedringens vei. Stor klem til deg!

malla

21.06.2014 kl.17:49

Heldig du som får være saman med barnebarnet ditt. Kos deg og nyt tida!

gretashobby

22.06.2014 kl.09:21

mimouna: Takk for det kjære venn. Sk prøve å få tid til det også. Blir lettere i uka som kommer tror eg. Må strikke litt for å roe ned om kvelden. så det bare er 4 omganger som i går. Men tror det blir meir etter kvart. Kan ikkje vere så hektisk dei neste 3 ukene også. Det er skummelt men går heldigvis forhldsvis fort over. Stor klem tilbake

gretashobby

22.06.2014 kl.09:22

malla: Tak det skal eg gjøre. Blir nok like mye hos min mor. Men koser oss dei stundene vi får vere sammen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits