Endelig fått denne dataen til å virke

Etter ei lita uka, har eg no fått denne "litt" trege datamaskina til min mor til å funke på nettet. Største problemet var vel at eg hadde ikkje fått all info for kossen eg skulle logge meg inn. Hadde håpt at eg kunne bruke mi ei maskin på hennar nett, men det fikk eg altså ikkje til. Men no er eg hvertfall på nett av og til. Det skal resultere i litt flere innlegg fremover. Det blir innlegg dei morgonene eg har tid. På kvelden har eg ikkje hodet med meg til slikt. Sånn er det når ein skal flakse rundt her nede.

god morgen foresten. Håper alle har hatt ei fin uke. Har planer denne morgonen å prøve å stikke innom noen av dere faste lesere. Men veit ikkje kor mange eg rekker før maskina henger seg opp. Eg blir boende her i leiligheta til min mor så lenge ho er på rehabelitering. Kor lenge det blir veit ingen. ho har fått makstid, men at ho blir sendt heim så snart ho er istand til å klare det viktigste. Vi tar ein dag og ei uke om gangen. Det er på ein måte litt enklere når ein har planlagde operasjoner og veit at ein skal på rehab etterpå. Da tar man med seg og pakker det ein trenger og kjøper inn det ein regner med ein har bruk for. No ser ho kvar dag at det og det kunne vore greit å ha her. Har alltid med ein pose til ho med ting. Søsteren har kjøpt inn litt nye og romslige klede og det var litt kjekt da ho fikk på seg eit av dei nye antrekka. Såg friskere ut tvert.


Ny bukse og ny t-skjorte. Ser virkelig flott ut her. Skulle ikkje tru at ho hadde skifta hofte og operert håndleddet 4 dager før. Så det går fremover. Men man blir fort sliten etter slike opplevelser. Ikkje alle som opplever å bli påkjørt av ein rullestol og ramler så stygt som ho gjorde. Vi besøker ho kvar dagen enten ei av døtrene ller begge to. Som oftest begge. I går sluntra eg unna og passa Trym istede. Han er no på veg til å verte frisk att. Bare litt hoste og snør igjenn. Kjekt å sjå han farte rundt på golvet og leike att. Det har vore ei lærerik uke for mange her nede. Både for store og små. Lille knerten strever no med å skjønne korleis man bygger emd duplo. Prøver og prøver


Med litt hjelp går det greit, men så skal han jo helst klare det sjølv da hehe. Slik er det. 

I dag skal vi samles på kaffi og vafler hos oldemora. Monika lager vafler eg lager kaffi og så blir alle som kan det med. 

På strikkefronten går det ikkje så fort da hehe. Men eg strikker kvar dag. I går vart det bare 4 omganger på bolen på kofta, men det er da 4 meir enn ingen. Fredagen fikk eg strikka 20 så den vokser den vokser. HAr som mål å strikke minst 7 omganger. Klarte ikkje det i går. Vart for trøtt. Men det er veldig grei måte å roe ned på etter dagen å strikke litt. Er ikkje vand med slikt hektisk liv eg. Veldig bra at kroppen var så god i utgangspunktet. Og bra at eg har kjøpt meg inn på eit treningstudio for ein månad. Skal trene kl 10 saman med søstra mi i dag. Da er det tredje gangen eg er der siden eg kom ned. Eg kom tross alt mandagskvelden.. No skal eg gi mg å sjå kor mye eg rekk før trening. Ønsker dere ein god start på ny uke. 

17 kommentarer

Karen

22.06.2014 kl.09:00

Meld deg på linkerunden min, og få sjans til å få enda flere lesere!

fruensvilje

22.06.2014 kl.09:11

mora di såg utrolig flott og ikke minst ungdommelig ut :))det går fort å komme seg etter å ha skiftet hofte,verre når det gjelder kne så sånn sett hadde hun flaks i uflaks,og jeg ser det er venstre hånden og ikke høgre som har gips på,også det gjør det litt enklere så sant hun ikke er venstrehendt da.

Du er virkelig kjempeflinke som kjøper treningskort for den tiden du er der nede,jeg hadde virkelig ikke kommet på det engang hi hi :) og lillegutt han vokser kjempefort,fin liten gutt :))ha en fin dag da

foreignerat50

22.06.2014 kl.09:12

Koselig med litt oppdatetimg fra deg:) moren din ser så ung ut. Fargen kler henne. Og lille gutten et bare herlig!

Ellers er det godt å være sammen med familien på godt og vondt.

kos deg med dagen da:)

gretashobby

22.06.2014 kl.09:27

fruensvilje: Det hadde ho likt å fått høre ja. Det er sant. Når ho no kommer seg i resten av kroppen etter slaga. Så er hofta lege om eit par månader den. Så god som ny da. Det er det som er dumt at det er håndleddet samtidig. Krykker blir umulig. Prekestol foreløpi da. Men alt går seg til Og ja ho er høyrehendt.
Må fåtrent elelrs streiker kroppen eit du. Hadde ikkje orka dette tempoet om eg kkje hadde fått tren også. Ryggen roper på trening i dag. Dyrt for ein månad berre, men det får ikkje hjelp. Helsa må ein ha med.
Lillegutt er ikkje baby lengre for å sei det slik. Stor gutt. Som vil greie det meste sjølv. Ha ein fin dag vennen. klem

gretashobby

22.06.2014 kl.09:28

foreignerat50: Takk for hyggord. Følte virkelig oppdatere lit no. Tida rekker desverre ikkje til å besøkeblogger no alikevel. Men skal innom deg og dei andre så fort eg rekker det. Ha ein flott dag vennen

solkro

22.06.2014 kl.10:08

For en flott mor,det er nå sånn at ting tar tid og hun blir nok bra men det tar den tiden det trenger.Ha et flott opphold og kos deg med lillegutt:)

Goe knib<3

gretashobby

22.06.2014 kl.12:46

solkro: Ho holder seg bra ho ja. Takk for det. Skal få det beste ut av tida her. Det skal eg veit du. Ha ei fin ny uke

Liv

22.06.2014 kl.14:58

Hei! Jamen kjekt at du er på nettet igjen. :)

Flott mamma du har! Ho trenger vel tida, som alle hadde gjort. Synd for ho at sommaren går "fløyten."

Dagane flyr vel fra deg nå når det skjer så mye. Ikkje værst at du husker på at du må trene midt oppe i det heile. :))

Er nok ikkje lenge før Trym får grepet på duploen. Stor og fin gutt. Er han begynt å gå, ser ut som han har sånn kontroll der han sitter.

Ha ei fin ny veke du og. God bedring til mora di. Klem.

Hekleri og Ra

22.06.2014 kl.20:07

Så flott og ung din mor ser ut :-) Hørtes ut som en skikkelig travel uke, det er godt at du får trent litt innimellom så kroppen holder seg greit :-) Godt at lillegutten begynner å bli frisk igjen også :-)

strikkogtov

22.06.2014 kl.20:17

Moren din ser riktig så flott ut. Ha det fint og kos deg med familien :)

gretashobby

22.06.2014 kl.21:11

Liv: Har du savna meg? Så kjekt da. Ja no er eg på nett att. Skal prøve å komme i gamle rutiner att. Om ikkje kvar dag, så av og til hvertfall. Dagene forsvinner og eg ahr på følelsen at eg har vore her fryktelig elnge, fordi det skjer så mye heile tida. fult program i morra og tirsdag også. Onsdag har bare to ting enno. Trening om kvelden og besøk hos min mor. Men det dukker vel opp mer. viss eg ikkje hadde trent, hadde eg ikkje klart dette tempoet. Var skikkelig uggen i ryggen i dag tidlig, men fikk kontrol på det på trening.
Han begynner å bli sint når han ikkje får til duploen no, så det kjem nok snart ja. Nei han har ikkje slept seg og det kan ta ei stund. Men det er bare fordi han ikkje er intresert. Han går som ein vind med rulatoren sin, full fart rundt bord og bneker, men skal ahn fort avgårde så kryper han i rakettfart. så da trenger han ikkje å sleppe seg. Eg tror hane r den typen som er stødig når han først går. Han liker å ha kontrollen før han gjør ting.
takk det samme og takk for det. klem

gretashobby

22.06.2014 kl.21:14

Hekleri og Ra: ho jobber med saken til vanlig. Farger håret og steller seg. Verre med meg. Har slutta med farging eg hihi. Det har vore ei mega travel uke. Det blir dei to neste dagene også. Men da har eg tatt fri på ettermiddag og kveld. Lengre har eg ikkje kome i planlegginga. Lillegull er i grunnen frisk, bortsett fra litt snør og hoste. Ja eg må trene skal eg kalre tempoet. Men det blir nok ei roligere uke dette, tror eg. Klem

gretashobby

22.06.2014 kl.21:14

strikkogtov: Ja ho holder seg godt. Tusen takk for det

Jeanette Buhagen

23.06.2014 kl.15:08

Så kjekt å se bilde av Hildur. Hun ser veldig bra ut, selv etter alt hun har vert igjennom. Tara og Tuva synes veldig synd i oldemoren, og skulle ønske dem kunne besøke henne. Hils henne så masse i fra oss,og ønsk henne god bedring! Brev kommer i fra oss, er bare litt trege med å få det avgårde!

gretashobby

23.06.2014 kl.19:23

Jeanette Buhagen: Det var faktisk eit veldig godt bilde av ho, syns eg også. Veldig heldig på det. Greit det når ho skal publiseres. Ja, det er litt synd på ho. Dei skulle vore her å besøkt ho, det hadde ho likt det.blir fort sliten, mbesøka er veldig oppmuntrende. Det skal eg gjere heilt klart. Ho blir kjempeglad når ho får brev fra dere. Er ikkje så mye som skal til. Sikker på at ho sender klemmer til dere alle. Det gjer eg og. :0)

Jeanette Buhagen

23.06.2014 kl.21:05

Jeg vurderte å høre med Y om en helge tur ned dit, men det var ikke mye hotell ledig den kommende helgen :0/ Det lille vi fant som var ledig, kostet jo skjorten... :0/ Men får sende brev/kort i steden.

gretashobby

23.06.2014 kl.22:09

Jeanette Buhagen: er vel vanskelig å finne billig hotel no. På kort varsel greier vel ikkje Trine og ordne det heller. Men husk det får ho litt tid på seg, så fikser ho det. Gjør jo godt med brev også. Så får dere vurdere seinare. Sei nok ikkje nei til besøk seinare heller. Tar ei stund til alt er grodd.klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits