strikkekroken og utsikta fra verandaen

God morgen, god morgen. I dag har eg ein rolig start på dagen. skal møte Monika og Trym i Byen. Men dei hadde noen ærender før den tid. Så eg håper eg rekker å få ferdig innlegget før eg skal sykkle til byen. I dag og i morgon har eg ikkje bil. Da sykkler eg, er planen. Blir heller ikkje trenings studio, så da er det greit å sykkle litt. 

Sjølv om eg ikkje har sittet så mye i strikkekroken min her, så har eg altså laga meg ein. Blir fortsatt noen omganger kvar dag


Har ingen strikkekurv, så da blir nøstene liggende på golvet. Bare eg som ser det og så dere no da hehe. Har planer om å støvsuge her i dag også. Det blir i kveld. Bestemte meg for å ta det heilt rolig på morgonen i dag. Tror eg hadde godt av det. Skal sjølvsagt innom min mor i dag også. Det tar eg på vei heim fra byen. Monika ville sjå på litt klede og da er det greit å ha med seg noen. Så får vi sjå om det blir noe på meg også. Skal ikkje ha noko tror eg, men ein veit jo aldri da. 

Har jo utsikt fra verandaen her også. Men det er ikkje akkurat slik utsikt eg er vand med. Ingen fjell her nei.


Det var lite trafikk der no, men på morgonen når eg spiser frokost ser eg på trafikken inn til byen. 


Dette er i andre retninga. Glemte å some, men ein ser jo godt at det ikkje er slik utsikt eg er vand med. Og eg liker det eg da. Er så tørr og fin luft syns eg. Tegner til å verte ein fin dag i dag også. Ingen stortempratur enno, men det kan bli bra. 17 g i skuggen.  Satser på kort skjørt med tights under så kan eg ta av tightsen om det blir for varmt. Greit å ha tights når eg skal sykkle også. 

Rakk alt som stod på planen i går. Både trening, besøk hos oldemora saman med Trym og Monika. så besøkte vi Tanta før vi dro hjem til dei. Når Trym skulle legge seg, dro mormora heim til seg. Er alltid godt sliten om kvelden. Men var mindre sliten i går enn dagene før. Det er godt. Planen er å støvsuge, tørke litt støv og ta ein skikkelig omgang med saks på plantene i ettermiddag. No får eg slå av og komme meg på sykkelen. Ha ein fin dag folkens

12 kommentarer

Oldemorbloggen

23.06.2014 kl.10:55

Det er sikkert kjekt å vera ei stund i andre omgivnader, med eigen bustad. Strikkekroken såg no heilt brukande ut, så der kan du kosa deg glugg i hel. Ha en fin dag.

Liv

23.06.2014 kl.12:01

Hei!

Ser ut som du har fått deg en drømmehybel. Hehe. Fint inne og fint ute. Du kan riktig kose deg der.

Ha en fin sykkeltur, og kos deg med Trym og Monika i finværet. Klem.

strikkogtov

23.06.2014 kl.13:09

Så kjekk strikkekrok. Fine omgivelser i Tønsberg også :) For det er vel der du er?

fruensvilje

23.06.2014 kl.14:33

mine nøster ligger alle tider på gulvet når jeg strikker :)så det såg eg ikke i det hele tatt hi hi.

Deilig vær dere har da,og luften er nok ikke så skarps som her hos oss heller du må virkelig nyte det.

Som ferie utsikt liker jeg utsikten du omgir deg med no,men hele året hadde det blitt stusselig,jeg vil jo helst ha både fjell og fjord :))ønsker deg en finfin dag

Hekleri og Ra

23.06.2014 kl.19:10

Så koselig strikkekrok du har ordnet deg :-) Deilig å kunne ta det litt med ro også :-)

Synes du er sprek som rekker alt ;-) Ha en riktig flott tur til byen, og en flott kveld :-)

gretashobby

23.06.2014 kl.19:14

Oldemorbloggen: Ja det er det. Litt travligere liv enn eg er vand med. Greit med eigen bustad. Men det følger litt jobb med da. Ho har så masse planter på verandaen som må vannes og stelles kvar dag. Og så må man jo ta husvask her og hihi Når situasjonen er som den er så har eg det bra eg.

gretashobby

23.06.2014 kl.19:16

Liv: Takk for det. mye jobb med blomstrene verandaen da. Er jo ikybel da. eilighet. Masse å holde iorden hehe. Har kost meg med Monika og Trym, sykkla og besøkt min mor. Støvsug og bltørka støv, no tar eg kvelden med stritenkte egHa ein fin kveld og ein god dag i morra.

gretashobby

23.06.2014 kl.19:17

strikkogtov: Ja den er ikkje verst den kroken der. Ja eg er i Tønsberg. er her min mor blanta anna bor

gretashobby

23.06.2014 kl.19:21

fruensvilje: Så bra da Connie. Eg måtte ta dei opp i stolen i da eg skulle støvsuge, men snart blir dei kasta ned att.
Ja eg nyter veret. Det er så herlig for helsen. hende eg savner fjell om eg blir her lenge, men er ikkje så glad i fjella i Høyanger. Da meiner eg dei rett over for der vi bor, Eg liker fjella vi går på. Dagen har vore flott og travel. No er det avslapping. Håper din dag har vore flott også

gretashobby

23.06.2014 kl.19:25

Hekleri og Ra: Ja ein må jo innrette seg veit du. Har ikkje fått brukt den så mye, men i kvled skal eg bruke den til eg legger emg. Skae koble fra her.
en er lit sliten også ja. Kjenner det godt i ryggen i kveld. Men det var nokstøvsuginga som tok knekken på den. No skal eg ikkje gjere meir slikt på ei stund. Takk det samme til deg.

Hekleri og Ra

23.06.2014 kl.20:42

Uff, du må ta vare på deg selv også Greta :-) Du kan ikke ta vare på de andre hvis du ikke passer på ;-) Klem fra ei som bryr seg :-)

gretashobby

23.06.2014 kl.22:12

Heklr og Ra: tusen takk for det har hatt fri i kveld. Skal ta vare på meg sjølv også. Heilt sant som du sei. Skal hugse dine varme ord vennen. Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits