Hm, kva gjorde eg i går.Strikka hvert fall ikkje

Tidlig lørdags morgen. Ikkje så veldig tidlig no da. Men har vore oppe ein time. På torsdag tenkte eg at siden eg var inne i ein sånn fin rutinmed å litt om kvelden, så kunne eg i dag vise frem ag hadde kome langt på første arm.  Men det kan eg ikkje. Holder fortsatt på med brotet. Og det er ikkje noko å fotografere. Ikkje tok eg andre bilder i går heller. Da får eg heller baskrive litt i dag da. For noe må eg da ha gjort i går.

Starta jo dagen i går med pc'en, som vanlig. Den er grei. Sykkla så på til treningstudio. Er vel kanskje ein km dit. Ikkje så langt det. Trente hardt ein time og sykkla heim. Rett i dusjen. Ordna ein del ting før eg igjenn heiv meg på sykkelen og sykkla inn til sentrum. Det er ca 3 km. Gjorde diverse ærender og kjøpte emg knebukse som sitter på der den skal hehe. Er flink og lager meg niste. Spiste den saman med Monika da ho hadde pause fra jobb. Tok så ein tidlig tur opp til min mor. Etter vel ein time sykkla eg ned til byen att. Det er vel 1 km fra sentrum og opp til rehaben. Parkerte så sykkelen ved bryggen og gjekk over brua. På andre siden møtte eg Monika og vi dro sammen heim til dem. Eg var invitert på lasagn til middag. Ikkje lavkarbo, men godt var det :0). Vart verende der elngre enn tenkt, sånn er det vel ofte. Monika kjørte emg inn att slik at eg kunne gå over brua og ta sykkelen heim. Med sykklinga ned fra framanstredet til bryggen og tilbake, blir vel det også 1 km. Når eg no rekner saman kor mye eg sykkla i går, så vart det litt. 11 km er vel ikkje å forferdelig mye. Men så var eg jo på trening i tillegg. Litt morsjon får eg.

I dag skal eg ta bussen inn til sentrum. For min sykkel er no klargjort. Skal sykkle den heim. For i dag har eg bil. Og det kan vere godt for kroppen å roe ned litt. Da blir det berre 3 km på meg i dag på sykkel. Veit ikkje heilt korleis dagen blir. Men skal på tidlig besøk til mor og så i bursdag til Trym. Men eg får kanskje besøk fra Oslo også. så vi får sjå korleis dagen blir, når eg får vite om besøket kjem i dag eller i morra

Vermeldingen for i dag har eg ikkje sett. Men no er det overskya og 15 g. Litt vind er det også. Får vel kle emg fornuftigt når eg drar inn til byen for å hente sykkelen. Er brått veldig spent på om den er god. Men satser på det. Ha ein flott dag venner, famile og ellers dere som leser her

Lik gjerne siden min på facebook. https://www.facebook.com/Gretasstrikkogtanker?ref_type=bookmark

8 kommentarer

28.06.2014 kl.09:33

Hei Hei.Jammen er du flink å trimme .skulle ønske jeg var like flink men det har heller vært labert med trimmingen min men kan jo prøve å komme igang igjen nå.Ser du har det travelt nå så pass litt på deg selv,Hva tid skal du til Høyanger.Ønsker deg og dine en flott dag og goe klem.Koselig å få snakket med deg igjen

Oldemorbloggen

28.06.2014 kl.11:26

Det er godt at du ikkje ligg på latsida, sjøl om du ikkje strikkar.

Liv

28.06.2014 kl.14:17

Skal si du får mosjon ja. Sitte ikkje mye på rompa du. :))

Her er det supert vær idag og. Igår banka det seg litt opp, 10 regndråper blei det vel.

Eg sitter ute nå og strikker på en mjuk kosegenser til en eller annen. Eg får se når så langt kommer....Et strikk som passer bra til å se på Brasil med i kveld, berre glattstrikk heile veien. :)

Ha en fin ettermiddag. Klem.

gretashobby

28.06.2014 kl.19:15

Anonym: ja, men det er nødvendiOg mye av jo bare for å komme seg frem. Ikkje kvar dag eg har bil. å kjedelig å ta buss.Så da blir det litt gratis trim da.
Slik det ser ut no skal vi heim den 16. juli.
Håper deu har hatt ein fin dag. Klem fra meg

gretashobby

28.06.2014 kl.19:15

Oldemorbloggen: Lat er eg vel aldri, tror eg :D

gretashobby

28.06.2014 kl.19:20

Liv: Får mosjon når eg ikkje har bil og ikkje vil ta buss. Nei, blir ikkje sår i bak hehe.
Da har dere bedre ver enn oss. Var skikkelig "kaldt"når eg kom heim. ute altså.
Skal sette meg i godstolen og strikke litt eg og no. Tv har eg knapt sett når eg har vore her. Hoppa av VM og eg hihi. år vel med emg slutten når Torstein kjem.
Takk den har vore det. No er det kveld her hos meg. Kos deg med vm klem

fruensvilje

29.06.2014 kl.09:11

Synes du får masse trim eg da:) skal på prøvetur men ny sykkel eg også i dag,fikk meg ny sykkel i går.Håper du får en fin søndag da

gretashobby

29.06.2014 kl.09:27

fruensvilje: Gratulerer med ny sykkel. Så gøy da at vi har fått oss ny sykkel smatidig. Fin søndag til deg også

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits