Barne bursdag og tur på bryggen

Da er eg på nett att. Det var nok bare eg og maskina som ikkje var heilt venner. Men i dag er vi det. Og alt går så mye fortere. Må bare leite litt etter ting. Fikk tilsendt noen bilder på mail og lasta dei ned. Da brukte eg sjølvsagt masse tid på å finne dei att. Gjorde det heldigvis. 

Skulle jo skrive om bursdagen til Trym i går. Eller rettere sagt  feiringa da. Ikkje så mye å skrive kanskje, men noen bilder kan eg da vise frem. Her får Trym spise sjokoladekake for første gang. Kan vel sei at det ikkje var favoritten hans akkurat. Da var det bedre med jordbær ja.


Men det syns at han spiste sjokoladekake og du lukta sjokoladekake av han heilt til han hadde bada om kvelden. For den sjokoladekrem, ja den var over alt. Også i øret. hehe


Sofie, ville veldig gjerne vise Trym kossen dei nye leikene skulle brukes. 


Her utforsker dei store gutta eit spill pappa Odd fikk til sin bursdag. Supermario tror eg det var. Litt kjedelig syns Sofie. 

Trym er som alle barn glad i musikk og når han får lov til å lage lyd på keboarden er han veldig glad.  Det var slørdagen. Søndag fikk eg fint Besøk fra Oslo. Tove som var sambo med bror til Torstein som døde så ung, kom på besøk. Eg og ho og to eks svigerinner bruker å møtes i Oslo kvar sommer. I år passa det best for emg at dei kom hit. Dei to andre hadde ikkje anledning, men Tove kom. Det var veldig trivelig. Eg møtte ho på toget og så gjekk vi på bryggen og spiste. Mange spisesteder å velge i Tønsberg.....Vi valgte Esmeralda. Koste oss emd god amt og vin. Monika, Odd og Trym kom inn og drakk kaffi med oss. Når Trym var lei av å vere på uteresturang, gjekk vi å rusla litt på bryggen. Mye å sjå på for alle der. Fikk tilatelse til å vise frem dette bildet på bloggen.


Tove, Trym og meg med JanTeigen statuen i bakgrunnen. Det var ein herlig dag på byen. Tove kom med toget kl 13 og dro att kl 19. Det sei vel sitt om at vi hadde det bra.Det blir visst mye Trym i dette innlegget, men må bare vise frem eit bilde til. 

Eg sykkla ut til dei ein liten tur i går kveld. Trym var så glad da eg kom og skulle opp til mormor. Vi koste oss vi. Det vart med andre ord 13 km på sykkel i går og tidligere på dagen var eg på trening. så i går fikk eg da trent litt. Tenkt meg inn til byen i dag. Skal nedom xxl og sjå om dei har noe eg kan ha på sykkelsetet eller eit anna. Ikkje heilt fornøgd med setet. Ellers er sykkelen god ja. Så ein tur på enklere liv for å sjå etter noen duppedingser. Skriver nok att i morra, kanskje det blir noe om strikk også hehe

16 kommentarer

fruensvilje

01.07.2014 kl.09:13

God morgen.Her var det mange herlige bilder ja,ser ut som du koser deg godt selv om turen inneholder litt jobb også hi hi,men å vanne blomster er bare kos synes eg iallefall :))

I dag skal eg ta fram sykkelen og sykle min første tur,er ferdige med den tunge jobben bak drivhuset så nå kan jeg slappe av og nyte sommeren :))ha en fin dag da

strikkogtov

01.07.2014 kl.09:28

Ser at du koser deg. De moderne syklene har ikke noe gode seter nei. Det synes i hvert fall ikke jeg, trenger mer "polstring".

Liv

01.07.2014 kl.09:46

Du hadde en fin dag i går, det er tydelig. Så kjekt!

Koselig bilde av deg og Trym. Du har jo ferie, på et vis, så det er jo berre rett at du lar pinnane få kvile. Hehe. Må ha andre opplevelsa da.

Her er strålande vær i dag og. Blir nok skya og noen smell i ettermiddag. Ekte sommervær.

Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

01.07.2014 kl.09:46

fruensvilje: God morgen. Mye kos her no ja. Var mye travelt første uka. ANdre uka litt mindre og no er det emste ordna. Vann blomster og kniper og steller der. Men det går jo fort. Hvertfall når det kjem slike torden byger som i går. Men gjør da litt anna også. Ting må anskaffes. Ho får inn klede og slikt og i dag skal eg rundt å sjå etter forskjellige ting ho vil ha. som ho trenger når ho kjem heim. Greit å ha litt tid til slikt også. Men klart Når eg først er her nede. Så får eg emd emg Trym og Monika og Odd benytter seg av meg når eg kan og dei trenger det.
Hadde ikkje klart å vente så elnge med å prøve sykkeln eg da. Må teste sånt tvert eg. Måtte jo det her da, siden eg måtte sykkle den heim. Spurde T om han visste korleis vi skulle få den emd oss heim att. Du får sykkle den sa han hehe. Nei da vi får det nok til. Fin dag til deg kjære venn

annebe

01.07.2014 kl.09:46

Så bra du er på nett igjen :)

Koselige bilder og så søte unger...og dere så ut til å hygge dere...

Ha en fin dag:)

gretashobby

01.07.2014 kl.09:47

strikkogtov: Ja eg gjer da det. Får emd meg både jobbing og kos vet du. Nei den var ikkje god for rumpa mi hehe

gretashobby

01.07.2014 kl.09:57

Liv: Det var lørdag og søndag desse bilda var fra. Bortsett fra det siste av meg og Trym da. HAr både ferie og gjør ein del ærender. Men har det ikkje så travelt no som første uka. Koser emg og er til nytte samtidig. Liker det. Vet du.
Er 20g men ingen sol for øyeblikket, men den kjem nok fort frem. Skal til byen no klem

gretashobby

01.07.2014 kl.09:58

annebe: Ja det er bra. Blir litt frustert når eg ikkje kjem på nettet. Ja Vi koste oss skikkelig på søndag og lørdag og ja stort sett. No får eg få igang meg sjølv og dra til byen. Ha ein flott dag

Lillemor

01.07.2014 kl.10:00

Sykkel og barnebarn holder oss unge og spreke, nydelig guttunge :-) Jeg har bil, men den brukes sjelden, her er det butikker over alt. Nå skal jeg dra på hytta igjen med bil, he he. Mann og barnebarn savner meg visst og jeg dem, men nå er hagen stelt for denne gangen :-) Ha en fortsatt fin ferie med dine :-)

01.07.2014 kl.10:03

Hei.Så nydelige bilder og spesielt fint var det av Trym og deg.Du er jammen god til mange ting.Idag skal jeg levere bilen på verksted for de har funnet en feil på den modellen eg har og da kaller de inn alle Toyota Yarisene.tar med strikketøy for det vil ta ca 3 timer,får gå meg en tur og,Kosa deg videre med dine og ha en fin dag,Klem

gretashobby

01.07.2014 kl.10:04

Lillemor: Du har eit poeng der ja. Takk han er skjønn som alle sånne små er det. Er veldig kjekt å kunne sykkle når det er ver til det ja.
Kos deg på hytta emd mann og barenbarn. Eg skal kose emg og jobbe litt ha det godt så lenge

gretashobby

01.07.2014 kl.10:06

Anonym: Tusen takk for det. Takk, det var da svært da. Da er det best å få levert den inn ja. Skummelt med slike feil. Best å ha med strikktøyet da ja. Har det alltid i sekken eg og. Gjør det beste ut av dagen. Eg skal kose meg og gjere noen ærender. HA ein fin dag vennen klem

01.07.2014 kl.17:08

Hei Greta! Det var veldig koselig å treffe deg igjen! Været ble også bra etterhvert! Nydelig å sitte på brygga! God mat og drikke :-) Du må hilse de andre så mye! Så må du gi lille Trym en ekstra klem fra meg! Stoooor klem fra Tove :-)

Oldemorbloggen

01.07.2014 kl.18:06

Trym er nok mormors gut, ser eg. Kva gjorde me i dei Herrens dagar då internetten ikkje var oppfunnen? Då var det enklare geier som brev og rikstelefon osv.

gretashobby

01.07.2014 kl.20:45

Anonym: Takk det samme til deg Tove. Ja, vi koste oss veldig. Regner med vi gjetar det neste år egda :D og kanskje vi får med dei andre. Klem er overlevert og eg tillot meg og gi han eit par smaksker også eg da

gretashobby

01.07.2014 kl.20:45

Oldemorbloggen: Vi koser oss sammen vi ja. Ja, sei det du. Kva gjorde vi da. venta på livstegn i posten. Liker det slik det er i dag eg da

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits