Vi får ein nydelig dag

God morgen godt folk. I dag får vi ein strålandes dag. Ser hvertfall slik ut


Enormt stor blå himmel. Ikkje vind og bare noen små godver skyer langt bak i der. Dagen må brukes ute, det er klart. Det blir heilt klart tur ut på terassen med mor også i dag. Ikkje heilt klart kva eg skal tidlig på dagen, så det får eg kome tilbake til. Ein ting er sikkert. Eg blir ikkje sittende inne å strikke hehe. Trodde eg skulle vise frem litt fremgang på strikketøyet i dag, men så dro eg visst ikkje heim før i 20 tida. Da var det tid for dagens koseprat med min kjære. Og etterpå ein anna samtale, før eg tok meg litt kvelds og strikka litte granne.. 

Kva gjorde eg så i går. Sykkla inn til byen. Deponerte noen klede som eg tok med til mor. Var ned att og leverte det ho ikkje skulle ha. Traff p Monika som var akkurat ferdig på jobb. Og så vart det til at at eg vart med henne heim i går også. Skulle egentlig ikkje det. Lagde middag gjorde eg da. Prøvde å lage ein rett eg lagde sist eg var der. Ikkje heilt lett når eg ikkje hugsa heilt korleis den var. Men det vart visst rett og maten gjekk unna. Så da var den nok vellykka.

Eg hadde satt att sykkelen ved sentrum, så Monika kjørte meg tilbake dit. Så da var det bare å sykkle heim. Vart vel 8 -9 km på sykkel i går. Blir litt kvar dag. Har ikkje skaffa emg nytt sete enno, men det skal eg altså.  Eg bruker ikkje sykkelbukse når eg driver å sykkler i sentrum og er inne alle steder, og da er det greit å ha eit litt mjukt sete. Stakkars rompa mi viss ikkje hehe. 

Kjenner eg er litt trøtt i dag, men det går nok over. Tror at i morra blir ein veldig rolig dag. Men eg veit eg skal ta ein dag om gangen her. Nødd til det. Håper sola skinner på deg der du er.

8 kommentarer

fruensvilje

02.07.2014 kl.08:48

nydelig blå himmel her også,men dei truer med noe regn i morgen.

Jeg har geletrekk som jeg bare fester på sykkelsetet,det fungerer bra det også :))Du lever gode dager og det er bra,du er jo ellers en del alene på dagtid hjemme i Høyanger.Har lyst å gå meg en tur i dag og så har jeg lovet småjentene en tur på kaia i dag også :)) jentene blir hentet i dag eller i morgen,dei er flinke og snille men fulle av energi :)så det er greit å avlaste svigermor litt ,det er hun som passer:))ønsker deg en deilig dag

gretashobby

02.07.2014 kl.09:13

fruensvilje: Vi får nyte dagen mens den er god.
Ja er mye meir åleine i Høyanger. Men trenger litt åleine tid også. Så skal vere åleine enten i ettermiddag/kveld eller i morra på samme tid. Nyter dagene med familien. Både unge og litt eldre. Får samle opp inntrykk til eg skal heim.
Kan nok vere godt for svigermor di med litt avlastning ja. Barn trenge roppmerksomhet og er ofte aktive, i alle fall noen. Og uansett så vil dei ha oppmerksomhet når dei er hos besteforeldre eller oldeforeldre. Du får nyte dagen på Leira og kose deg med finveret

Oldemorbloggen

02.07.2014 kl.09:46

Vil du anbefale sykkelbukse? Sjøl om eg syklar mykje, blir eg av og til nokså "sår i baken", kanskje sykkelbukse hadde vore tingen. Eg ser at du har skyfri himmel, her ligg tåka over landskapet.

02.07.2014 kl.10:08

God morgen kjære vennen min, Her ligger tåka tett men får håpe det vil lette etter hvert,Fikk bilen klarert i går etter 3 timers venting var glad når den var ferdig.Har bestemt meg for å gjøre ferdig alle påbegynte strikk før jeg starter med noe nytt så får vi se om jeg klarer det,blir så mye liggende å ser så uryddig ut.Så må du ha en fin dag og kose deg så godt som du kan, Klem

venkesstrikk

02.07.2014 kl.22:29

Det blir mindre tid til strikking om sommeren, men fint å få trimmet litt mer. Flink du er som sykler. God trim

gretashobby

03.07.2014 kl.08:49

Oldemorbloggen: Aner ikkje Aashild, har aldri prøvd. Men eg lurer på om eg skal prøve. Vi hadde ein aldeles nydelig dag i går.I dag er det noko meir grått ja. Men skodde har vi ikkje hatt sidan eg kom ned hit.

gretashobby

03.07.2014 kl.08:54

Anonym: God morgen ein dag etter. Eller god ny morgen vennen. Vi hadde flått ver i går. I dag er det så som så, men eg håper det letter.
Kan tenke meg at du var glad når bilen var ferdig ja. Kjedelig med slik venting. Det blir spennende å sjå om du klarer da. Eg må bli ferdig med denne kofta. No håper eg den blir ferdig medan eg er østafor. Trodde den skulle vere ferdig no eg. Hadde eg vore heime, hadde både den og mye anna vore ferdig. Men da hadde eg ikkje vore her og det er her eg vil vere no.
Eg koser meg verre eg veit du. Både med den yngste og den eldste i familien. Håper du har finere ver i dag og nyt livet vennen. Stor klem fra øst

gretashobby

03.07.2014 kl.08:55

venkesstrikk: Det har blitt så mye mye mindre strikka enn eg pleier. Men eg er jo ikkje heime og har andre ting å fylle dagene med. Mye kjekkere å sykkle enn å kjøre bil i byen. Og busser går ikkje akkurat dit eg vil. Så er det jo så kjekt å sykkle

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits