Lite hobby, men Havairose og verforandring

Godmorgen. I dag vil eg starte med ei vakker lita rose. Ikkje rose da men den heiter visst Havaii Rose tror eg. Den spratt ut i går etter fint stell fra meg hehe. Måtte redde den fordi den stod i vann.


Tok bildet i går kveld da eg kom meg heim. Nydelig ver heile dagen i går. Sykkla inn på Ringshaug stranda på formiddag. Dit kom Monika med fam også. Eg dro videre litt over kl ett. Det var så fint ver at eg og mor var ute på terassen ein tur. Vi var der ei god stund. Kasnkje litt lenge. Ikkje godt å sitte på stoler for ho, med den nye hofta. Sjølv om ho hadde med pute til å sitte på. Men det går fremover sakte men sikkert. Ser det veldig godt når vi er ute å går. Like før eg skulle til å pakke sammen,. kom Monika og dei innom på ein snar visitt også. 

Da dei skulle dra, ville dei ha meg med ut til dem da og. Skjønner ikkje at dei ikkje blir lei av meg eg hehe. Hadde planer om ein rolig ettermiddag heime. Men kunne ikkje sei nei til den invitasjonen. Så da vart det det ettermiddags tur ut dit i går også. Satte sykkelen fra meg ved rehab senteret. Monika kjørte meg tilbake dit mens Odd la Trym. Da var det bare å sykkle dei 2,5 km tilbake til meg sjøl. Gjorde ikkje så spes mye, men var med på noko heile dagen. Var godt sliten da eg satte meg i godstolen min kl 21. Kofte arma som eg trodde eg skulle vere ferdig med på mandag, blir kanskje ferdig i dag. Kanskje alle reie no på formiddag. for i dag skal eg ha ein rolig formiddag. Det passer bra. Akkurat no er det ikkje vakker blå himmel ute


Det blåser godt og regner litt. Skal gi seg utpå dagen og klarne opp. Håper det stemmer. For eg skal sykkle inn til byen ca kl ett. HAdde egentlig tenkt meg på treningsenteret på formiddag i dag. Men eg er litt trøtt, så eg tror eg dropper det. Får sjå. rekker det enno. Kan jo kanskje ta det i kveld også. 

Vart tatt ein del bilder på stranda i går, men ingen av dei er noe å vise her. Når bilda blir tatt i feil vinkel er det enkelte ting som blir end større enn dei er. Og det er da ikkje kjekt. Og andre bilder der ikkje eg var med, vel ingen passa på trykk. Sånn er det med den saken. Men stranda er super. Så når Torstein kjem no, så får vi kanskje tatt noen bilder med kamera også. Kan bli bedre dei ja. Ønsker dere ein fin dag. Og så håper vi her i øst at veret kommer seg utover dagen.

13 kommentarer

03.07.2014 kl.10:58

Hei.Skal si du er aktiv og sykler mye,Du er mer enn god synes jeg.Jeg passer på blomster og tar inn posten til Anita min eldste datter ,De er på Kreta nå.Skal prøve og momtere en jakke jeg har strikket i Bomull.Matilda heter garnet og var fantastisk godt å strikke.Håper solen kommer frem hos deg og håper du får en fin dag,klem

Liv

03.07.2014 kl.11:52

Kan vel være greit å roe ned en formiddag når ikkje været er heilt lagelig. Det er slik her og. Korte perioder med opphold, så regn og vind. Eg har vært til frisør idag, det var berre lekkert.:)

Igår var vi i Bygstad. Der hadde vi det kjempekoselig!

Eg har levert Retrojakka mi til montøren din. Eg skulle sy før eg klipte den opp, så kollapsa maskina mi. Var jamen bra du nevnte at E. tar imot sånt arbeid!!

Nydelig Hawaiirose mora di har. Synd de står så vakre berre ei kort stund.

Ha en fin dag. Klem.

fruensvilje

03.07.2014 kl.13:41

kan godt forstå att du blir litt sliten også,da er det greit med en roligere formiddag.

Hawai roene er utrolig vakre bare synd dei lever 1 dag og så er det å vente på neste blomster.

Jeg hadde planer om en liten tur til ut i hagen men no regner det ,tror eg drøyer det da og slapper av,kjenner at det også er godt ja :))ha en fin dag videre

foreignerat50

03.07.2014 kl.16:09

Ja, jeg elsker hawaii rosa blomster. Den har vi mye på filippinene:)

Ellers er det fint at det går fremover med moren din at dere har fått mulighet å sitte ute:)

Artig å være i lag med familien.

Kos deg videre:)

Oldemorbloggen

03.07.2014 kl.16:48

Me må vera nøye på at fotovisinga får med dei mest tiltalande vinklane, i alle fall frå strandlivet. :-)

gretashobby

03.07.2014 kl.21:14

fruensvilje: Det gjorde godt det med ein rolig formiddag. I kveld er eg ikkje så trøtt. Ja det er synd. godt eg fikk tatt bilde av den. No holder den på å trekke seg sammen. Får håpe eg får frem flere knopper.
Det vart eit nydelig ver her.Fortsatt 25g ute. Vart ikkje noe av regnet her.
Hatt fin dag eg og det ahr vel du også

gretashobby

03.07.2014 kl.21:15

foreignerat50: Dei er fine. Var berre ei no. Og den er snart ikkje meir. Det er kjekt ja. Elsker å vere med familie. Takk det samme til deg

gretashobby

03.07.2014 kl.21:16

Oldemorbloggen: klart veldig viktigt

fruensvilje

03.07.2014 kl.21:19

jeg har hatt en fin dag ja,ikke like varmt hos oss og det er skyet,men jeg greier å bli gjennomvåt av svette uansett jeg da :))

gretashobby

03.07.2014 kl.21:25

fruensvilje: Hehe, får gå inn til deg å sjå kva du har gjort da. Måjttr kjøpe meg bluse i byene eg da. For når eg kom inn til byen var eg skikkelig våt av svette. Og eg svetter ikkje lett lengre

fjellgeitbundingen

03.07.2014 kl.22:21

Hei Greta, så fin Rose du har fått. Må bare passe på å nyte den. Du er både sosial og flink å trene. Det er kjempe flott med slike dager, synes jeg :)

gretashobby

04.07.2014 kl.08:01

fjellgeitbundingen: Det er min mors rose. Den er ferdig å blomstre akkurat den. Sosial er man nødd til å vere her nede. Blir eit anna liv når eg kommer heim. Så alle dager er litt slik når eg er her. Må bare vere like flink å trene og sykkle når eg kommer heim. så sosial blir eg ikkje, siden familien ikkje bor der i vst hos emg. Ha ein flott dag

fjellgeitbundingen

04.07.2014 kl.15:11

Nei, dumt når alle bor i en annen del av landet, men slik må det være om man ikke selv vil flytte på seg.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits