Den årlige treffen i Buhagen fam

God mandag morgen. Eg kom seint igang i dag. Vart litt seianre enn tenkt i går. Vi var ikkje heime før klokka var ca 23. Da kunne vi jo ikkje bare legge oss. Dermed var eg ekstra trøtt i dag. Er jo vand med å vere tidlig til sengs eg da. 

I går var det tid for det årlige Buhagen treffet. Det var om mulig enda kosligere enn sist, sjølv om noen manglet. Tove og Jan kunne ikkje vere der i år. Men sånn er det no av og til. Vi koste oss vi andre og Dei var med oss i samtalen må vite.  Denne gangen var det litt nytt opplegg og det var slettes ikkje dumt. Alle hadde med det vi skulle grille. Så stod Vigdis og Aasmund for salat, snack og kaker. Var knallheldig med veret. Sat ute og spuiste og sjølvsagt grillet. I år var Lene dattra til Aasmund med også. Det var veldig kjekt. 

her er vi benka rundt langborde alle utenom fotografen da


Her er 4 brødre med koner+ dattra til Aasmund. Tove som ikkje er emd på bildet av sambuer med yngste bror demmes som døde så altfor ung. tove er fortsatt med i "klanen" og hennar nye samboer er også med i fam. Ein romslig familie dette. Bildet er tatt når klokka nermer seg 22 om kvelden. Eg har tatt på ei jakke, men resten er visst varmblodige og trengte ingen. 

Alle gutta og Lene trekte inn kl 19. da spilte laget i deira hjerte eliteserie fotball. Dei er trøndere må vite Rbk. Etter 1. omgang var dei ganske skuffa. Og verre skulle det bli. Men så snudde kampen go Rbk vann 5-3 og Haugesund. Da vart det liv i gutta da. Det var ein veldig trivelig kveld. Til opplysning til dei som veit om stedsans og slikt til undertegna og T. Vi kjørte rett begge veier uten å kjøre feil eller noe anna. :0).

Vi var tidlig på besøk hos mor i går. I helgene har ho ikkje program på formiddag og dermed tok vi ein tur inn til ho før lunch. Stian var med også. Det vart ein livlig samtale. Ho blomstrer litt med besøk. Har meir besøk enn vanlig no. Kjekt det. Blir lange nok dagene på slike steder.. Lunchen tok vi ute hos Trym med fam. 

I dag blir vel det meste av dagen tilbrakt i og rundt sentrum. Men først skal eg opp på treningsenteret og trene. Må bare blogge ferdig først og lese noen kommentarer. Rekker jo ikkje det engang eg da. Men som sagt før. Eg har det some g gjer det til. Og nei eg strikka ikkje ein maske i går,. Stygt redd for at det kkje blir noen i dag heller.  Men det er jo fordi eg har valgt det slik. Ha ein super dag. Det kan bli varmt nok kjennes det ut som. +25 no.

12 kommentarer

snuppa73

07.07.2014 kl.10:24

Artig å se kjentfolk på bloggen kjenner Dag, Lene og Eva :-)

Liv

07.07.2014 kl.10:25

Dere har det jo veldig kjekt da, ilag med fam. på alle kanter. Ferien skal vel være noe annerledes enn kverdagane, det er den nå. Å strikke hører med til kvardagen, den kommer kjappere enn en trur. Nyt dagane du, og ikkje tenk på kofta. :)

Her er utrulig varmt. Kl. 3 inatt var det 23,2 gr. Ellers er det øs, pøs regn og litt vind. Skal bli fint fra onsdag og meir enn nok varme for meg i alle fall...Får jobbe litt inne nå før hetebølga kommer.

Ha det fint. Klem.

solkro

07.07.2014 kl.12:48

Høres ut som dere koser dere fortjent :)

Goe knib<3

Oldemorbloggen

07.07.2014 kl.15:03

Du må ikkje svikte strikkepinnane, kanskje dei blir såra og vonbroten, slik at dei ikkje vil samarbeide med deg meir.
Det så hyggelig ut :)

Ha en fortsatt fin tirsdag :)

mimouna

08.07.2014 kl.17:33

Kjekt med slike familietreff. Og smart måte å gjøre det på, å ta med grillmaten selv. Deilig å kunne sitte ute langt utover kvelden.

Kos dere videre med familien! *klem*

gretashobby

08.07.2014 kl.20:52

snuppa73: Så kjekt da. Bruker å treffe Eva kvar sommer, men det passet desverre ikkje denne gangen.

gretashobby

08.07.2014 kl.20:55

Liv: Eg ser på kofta kvar dag og tenker på den heile tida. heheneida vennen. Men eg har veeeldig lyst til å verte ferdig med den no. Du skjønner den og vil eg tro.
Skal nyte dei siste dagene litt meir avslappa enn eg ahr gjort i det ssite. Må tenke på at eg kanskje ikkje orker alt eg vil heller.
Skikkelig varmt her og. I overkant spør du meg akkurat no. Skulle hatt airkondisjen. hm. Regn har vi hatt litt av men det klarner alltid opp her i løpet av dagen. klem

gretashobby

08.07.2014 kl.20:55

solkro: Takk for det vennen. Vi gjør det ja

gretashobby

08.07.2014 kl.20:56

FlestLesere: Det er alltid kjekt det veit du. Takk det samme til deg

gretashobby

08.07.2014 kl.20:57

mimouna: Det var veldig kjekt. Tror nesten det var det beste på mange år i hvertfall. Men alle er kjekke. Vi koser oss og står på . Rolig kveld i kveld klem

snuppa73

09.07.2014 kl.12:22

Artig sammentreff :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits