Glimt fra verandaen min ein tirsdags kveld :0)

I natt sov eg mye. Jobbet hele dagen inne og ute på verandaen. Da T kom heim, tok vi oss ein tur på fjellet. Turen vart lengre enn planlagd. Middag kl 19.00. Da var eg sulten da. Lunch kl 12, så det vart 7 timer mellom. Kom meg ut på verandaen for ei kosestund med strikketøyet litt før klokka var 21. Slik såg det ut  på verandaen til fruen da


Tørkestativet holder seg så vidt oppe med alle kleda på. Dette er vask nr 5 og 6 i går. Dei 4 første var tørre alt. Jo da eg vaska litt klede da eg var østafore. Men det var berre slikt som måtte vaskes. Hadde berre langbukser og lang arma genser som var rein i kofferten. Ellers var alt brukt. Og noen nye plagg vart vel og med heim. Blir litt klesvask da på 5 uker. Heldigvis syns T det er kjekt å legge saman klede, så han kom eit godt stykkje i går. 


hadde tenkt å sitte på verandaen så lenge att eg fikk tent lysyktene mine i går.


Her ved godstolen min. Vann og strikketøyet ligger klart. Vart posen med strikketøy opna? Jo da det vart da det. Strikket vel 4 rader på eit sokkepar. så sovna og vokna eg i stolen 5-6 ganger. Da var det bare å innsjå att eg var heilt utslitt. Gå og legges seg var det som måtte til. Sov kl 22. Var oppe to små turer for å bevege krppen litt. og sov videre tvert eg la meg ned att. Var forberedt på ein tidlig morgen. Men det vart det ikkje. damen vokna ikkje før 07.15. Var nok grunnsliten ja. Skal ta det litt meir med ro i dag. Og så skal eg få til ei treningsøkt på sykkel. Må vel til å sjekke  ut "Elite gym" også. For å sjå om det er noko for meg. NEste uke tenker eg det passer å sjå på det. Om det er åpent da. 

No skal eg drikke opp kaffien min og sjå litt på noen kommentarer. Så får eg fortsette på kleshaugen som T begynte på i går. Første klesvasken er visst ferdig også. Ja da, eg har nok å gjere både i dag og andre dager fremover. Men no er eg i alle fall igang med blogginga igjenn. Var foresten veldig kjekt å få høre i går at bloggen min var savna. Både som kommentar og ansikt til ansikt. Er litt rar slik, syns det er kjekt å vere savna :0). Nyt sommeren da.

12 kommentarer

23.07.2014 kl.09:16

Hei Hei.Ja eg tenkte du hadde det travelt igår Du høres ut til å være veldig lik meg når vi kommer hjem fra turer,Da må alt vaskes og på plass ganske fort,Alltid godt når normalen kommer igjen,Men husk å ta det litt mer med ro så du ikke blir tappet helt for energi,Du har jo gjort mye på turen din og.Tenkte selv å ta leiliheten min idag men egentlig er det for varmt men litt får jeg ta,Har sett på en maskin med klæe og sengetøy,Blir jo litt svett om natta,Ønsker deg en flott dag og goe klem

fjellgeitbundingen

23.07.2014 kl.09:29

Hei, bildet fra verandaen så spennende ut. Har du et stort fjell rett ovenfor huset ditt. He, he du veit jo jeg er gal etter fjell...

gretashobby

23.07.2014 kl.09:35

Anonym: Hei hei. Ja, man får ikkje til å komme i skikkelig hjemme modus, før alt er på stell liksom. Orker ikkje rotet rundt meg, med masse rot i hode samtidig. Får orden på meg sjølv når leiligheten er ok også :0). ja, skal vere flinkere i dag. Er jo det alt. Siden eg ikkje ahr kome igang enno.
men no starter eg snart. HA ein god dag du også unge venn. klem

gretashobby

23.07.2014 kl.09:36

fjellgeitbundingen: Hei. Ja eg har eit veeeldig stort fjell rett ved. Det er rett ved alt her. Men eg skal ta bilde av det og vise deg i morra. Viss du er gal etter fjell, så er du ehrved invitert til å komme hit. Skal eg vere ærlig så er eg ikkje glad i akkurat det fjellet du ser eit glimt av på bildet i det heile tatt. Men det får vere ei anna historie.

fjellgeitbundingen

23.07.2014 kl.09:48

Å, det blir fint å se, men da skal du spare bildet til skolen starter igjen, for da er vi tilbake... For legger du ut et bilde til glede for meg og kanskje en historie, så vil jeg kunne møte deg her inne etterpå :) Takk for invitasjonen :)

gretashobby

23.07.2014 kl.09:51

fjellgeitbundingen: ok, det er ein avtale. Sei fra når du er tulbake du og god tur til dere

Lisbeth

23.07.2014 kl.10:12

Velkommen tilbake :-) kjekt å bli savnet.

Koselige bilder fra altanen din. Og sikkert kjekt å sitte der å strikke.

Ha en strålende dag :-)

Klemmer

Oldemorbloggen

23.07.2014 kl.11:41

Det ser koseleg ut på utestaden din og god klestørk er ei velsigning. Eg hadde ikkje så godt sovehjarta som deg i natt, kl blei halv fem før eg la boka frå meg. Men det er sommar og sol, så eg tar det ikkje så hytt.

gretashobby

23.07.2014 kl.12:12

Lisbeth: Takk for det. Ja det er det da. :0). Tusen takk for det. Der er kosligere uten klestørk på gang da hehe. Det er det om kvelden. No på dagen når det er så varmt som no, er det altfor varmt der. Takk det samme til det. Klemmen

gretashobby

23.07.2014 kl.12:14

Oldemorbloggen: Der er koselig når det er ryddig og reint der ja. Liker emg der. Men ikkje i varmen på dagen nett no, men går heilt fint når det ikkje er fult så varmt. Oisann enten så var det ei spennendes bok, eller så hadde du store problem med å få sovne. Eg var nok heilt tøom for krefter og trengte virkelig denne natta. Prøver å gjere mindre i dag

Hanne

23.07.2014 kl.14:47

Slik ser det jammen ut her og..!! Klestørk er herlig ute nå! :)

Ønsker deg en flott dag, selv ligger jeg pal i solen og jobber med fargen. :)

gretashobby

23.07.2014 kl.16:40

Hanne: Er så kjekt med klestørk ute. Er for varmt å sola seg her. Har bare vore ute når eg har sykkla litt og hengt opp og tatt av nye klede. Men i kvled skal eg sitte på verandaen uten å sovne . Nyt sola du vennen.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits