multer igjenn

Det regner ikkje i dag og da er jo eg fornøgd eller. Vel eg liker ikkje skodda som ligg langt ned i fjella heller eg da. JA da vi har hatt ein fantastisk sommer og eg har ingen ting å klage over. Men no syns eg at det kan bli litt fint ver att eg da. Lei fort av regn og tåke. Men altså eg klager ikkje, langt ifra. 

Eg har glemt å vise dei flotte multene T fann på fjellturen sin for noen dager siden. 


Ikkje så mykje for storplukkere. Men det vart 1,7 kg og dei var så søte at det var minimalt med søtstoff han måtte ha i dei. 4 stor glass med syltetøy vart det av det. Begynner å verte noen glass i matboden no :D

Vi hadde tenkt oss på fjellet i går også. HAr eit lite sted eg gjerne skulle ha plukka på. Sist eg var der var det ikkje modne bær der men mye  kart. Men så langt som dit kom vi oss ikkje. Vi var klar så klar at vi hadde satt oss i bilen og kjørt i 10 min før vi såg galskapen i det og snudde. Det regna for mye for at det ville bli noen kjekk tur. OG det er no litt av vitsen da. At det skal vere kjekt å plukke bær. Vi gjekk oss heller ein liten tur i stien. Gjekk til vi var våte og dro heim og lagde oss god lunch istede. Skal jo kose seg. Men først ein varm dusj da. For sjølv om tempen er fin og det var nesten 20 grader. Blir man litt kald når man går ei stund etter at ein har blitt våt. Regnjakka låg i bilen og regnbuksa mi , vel den har eg bestilt. Den er på veg. 

Det vart oppltt og vi fikk gått oss ein liten tur bak tunellen vår seinare på ettermiddag. Så vi fikk da bevega oss litt. Tok selfie av oss også hehe


meg og kjæresten min <3
Får strikka litt no da. Så første par av det store Liverpool sokkeoppdraget er ferdig. Bortsett fra trådfeste da. Bare 5 par att. :0). 

Dagen i dag ja den får bli som den blir så får eg sjå kva som skjer. Litt husmorting og nødvendige ærend blir det, så får vi sjå resten. Dagen skal bli så god som den kan bli :D

#multer #liverpoolsokker #selfie

10 kommentarer

Liv

04.08.2014 kl.08:13

God morgen. Bra bærfangst dette, dere har vært flinke. :)

Eg starta på "Sognekofta" igår, i Smart garn. Tvinngarnet som er brukt på mønsteret finst ikkje meir. Skal begynne på mønsteret i dag. Tre farger, men ser ikkje alt for vanskelig ut.... Får sjå når så langt kommer. Skal først på handel.

Berre fem par sokker igjen liksom... Det hadde ikkje eg sagt!! Enig i at det er smarte gaver. :)

Ha en fin dag du og. Klem.

gretashobby

04.08.2014 kl.08:24

Liv: Ikkje så verst nei. Trengst litt meir :0). Spennende, veit ikkje heilt kossen sognekofta ser ut. Tror eg får google den. God tur nedover. Skal ut å sykle eg og etter kvart. Og ein tur i sentrum.
Hehe, du likar da og strikker sokker no. Stor klem

Oldemorbloggen

04.08.2014 kl.08:27

Heldge du som fekk så flott moltefangst. Sjølbile er ikkje lett å ta, en eg syns du har vore heldige der.

gretashobby

04.08.2014 kl.08:29

Oldemorbloggen: Takk for det. Og takk takk. VAr ikkje det verste bildet av oss

04.08.2014 kl.09:18

Hei.Ja så var barnebarnspsset over og det gikk kjempebra.Espen kan hvis han vil og jeg ble imponert av hah og det er jo kjekt med tanke på at han skal flytte i egen leilighet om et års tid.Så fint bilde av dere,Heldige du som får så mye molter, det er jo kjempegpdt.Hadde og en fin dag på lørdag.og var i selskap til Eirin igår.Hun blir 16 år den 20 men skal på folkehøyskole i Lyngdal den 14.Så har vi en som fyller 17 år den 8 og søsteren til Eirin Tiril som blir 14 år den 22.Så det er mye på en gang.Ellers går strkkingen sin gang som det gjør hos deg og ser jeg.Ønsker deg en solfylt dag og kos deg som best du kan,Klem

Ann-Elin

04.08.2014 kl.18:28

Ja, etter en regnvåt tur er det godt med en varm dusj, eventuelt et fotbad, en varm kopp med noe å drkke, godt selskap evt. TV, og strikketøy. :)

gretashobby

04.08.2014 kl.19:24

Anonym: Så bra at det gjekk fint. Det er bra aat det ser ut å gå bra når han ein dag skal flytte for seg sjølv. Det blir veldig spennde da. Vi fann litt i dag og. Og den var så fin. Det beste er jo at vi får trimma litt samtidig.
Jammen mange bursdager på dere nå på ein gong. Blir vel sån når dere er så amnge og bor så nært. Kjekt det ja.
Tviler ikkje på at strikkingen går fremover med deg. Solfylt har det ikkje vore, men det har blitt ein god dag i dag også. stor klem fra meg

gretashobby

04.08.2014 kl.19:24

Ann: Det er godt alt det ja. spes det siste. klem

fruensvilje

04.08.2014 kl.22:22

mmmmm heldige dere :))det var masse molter på Rjukan hvor vi bodde men der var dei ikke modne.Fant et sted her hjemme da dei stod i blomst,så håpet mitt er att vi kan se om der er bær i løpet av uken :))

gretashobby

05.08.2014 kl.08:24

fruensvilje: Har funne noen kg i år også. Det blir noen turer av det. Men det er jo bare positivt. Håper du finner dei modne og fine og klar til å verte plukka. Kjekt å sjå deg på bloggverden at. Ha ein flott dag heime

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits