luksus problem eller stress faktor?

Eg håper det er eit luksus problem. Eg har ein del strikk eg vil og skal ha ferdig i haust. Det gjelder jo mine 4 siste oppdrag, og 5 andre strikk eg har begynt på. Pluss at eg gjerne vil alge flere ting. Veit eg må velge. Og først og fremst må eg velge kva eg skal starte å strikke på i  dag. Valget har eg no tatt. Eg starter med å strikke 2-3 timer på denne tenkte eg


Dette er ei jakke eg skreiv om forrige uke. Masse mønster og veldig kjekk å strikke. Strikker den i alpakka fra sandnes. Dette får bli formiddag strikket mitt frem til lunch. Etter lunch tror eg at eg vil legge opp ein av barengenserne. I kveld får eg kose meg med eit par pulsvanter og kanskje litt på ei gave. Problemet mitt og nokon vil kanskje sei at det er heldig for meg, så har eg ikkje nok pinner i rett størrelse. Skulle hatt minst hatt 2 rundpinner til nr 4. Men eg har valgt å ikkje kjøpe for mange, for da blir  det så mange strikk som ligg rundt omkring. Strikke lysten har kome tilbake for fulgt no etter at eg vart ferdig med alle sokkene. Gleder emg virkelig til å sette meg ned kvar dag. 

Men i går fikk eg ikkje strikka mye. For meg å vere vel å merke. Ein time før trening rakk eg. Etter trening var det å skybte seg eim, dusje og hive i seg ei lita skive. For eg skulle på kafe. Bruker ikkje å spise på kafe når eg møter den vennina eg gjorde i går. Dei har sjølvsagt ikkje noko lavkarbo og ho har gluten intoleranse og kan heller ikkje kjøpe noko å spise der. Da drikker vi kaffi og kanskje litt brus. Men skravler det gjør vi hehe.  Etter kafe besøket, gjekk eg rett til frisør. Noe eg skulle ah  gjort for leeenge siden. Skulle før sommeren, men så skjedde det så mye anna. No var det på tide. Fikk tatt luggen, klipt det litt meir i fasong og tatt vekk alt det tørre. Lengda beholdt eg. Det gjorde godt og eg vart godt fornøgd.  Vel heime var det klesvaske og anna husarbeide. Så eg rakk vel bare ein time til med strikking før T var ferdig på jobb. Da gjekk vi tur før middag. Etter kl 19 strikket eg meir eller mindre frem til pinnene stoppet av seg sjølv litt før 22. Da var det ikkje meir energi til noko  igjenn. Bare å finne senga. Klarte å strikke  på 3 forskjellige strikk i går. I dag blir det kanskje på fleire. eller så burde eg vel konsentrert meg om strikke på eit strikk og bli ferdig med det. eller kva sei dere?Er eg spesiell når eg kan strikke på opptil 4-5 forskjellige på ein dag, eller er det normalt.?

Eg håper eg ikkje blir  tidligere voken i vinter enn eg er no for tida. Når klokka er halv 7 er det jamnt slutt. Prøver å ligg e til da. Men av og til holder det hardt. Burde fått snudd det litt, men det er jammen ikkje nekelt. Vel det er jo godt å stå opp tidlig da, men... Nei no skal eg kose emg med kaffien og lese litt blogger. Ha ein strålandes dag. 

#strikk #kafebesøk #kvardagsprat

14 kommentarer

fruensvilje

22.08.2014 kl.07:52

God morgen.4-5 forskjellige strikk på en dag hadde gått helt i surr for meg hi hi,men du greier det helt supert :)hva som er normalt og ikke er nok heller en smaksak,:)jeg liker å få ferdig en ting i gangen,har prøvd å ha både 2 og 3 strikk på en gang men ender alltid opp med å gjøre et ferdig i gangen uansett :)

Jeg er ikke helt i strikkemodus ennå,må nok bli ferdige med soppsesongen først hi hi,kos deg hjemme med strikk i dag du :))

gretashobby

22.08.2014 kl.07:59

fruensvilje: God morgen :D Vi er ikkje like vi. Du får kose deg med hagen din medan eg strikker på eit par tre strikk :). Du og Hobbystua(Marianne) er hvertfall lik der. Ein ting i gangen. Det er sjelden eg kalrer det. Men når eg jobbet med liverpool sokkene så gjorde eg berre det. Men det blir veldig jobb for meg når eg skal gjøre ferdig bare ein ting i gangen. Og dei sokkene er bare jobb. Ja du har soppe sesong også du. Kos deg i soppskogen så skal eg kose emg med strikketøy. Det blir ein god dag uansett

Oldemorbloggen

22.08.2014 kl.08:51

Trur ikkje det er normalt å strikke på fire fem strikk på ein dag, men kvifor skal ein allltid vere normal då? Du har eit luksusroblem når du har lyst til å byrje både på det ein og det andre. Tenk kor kjedeleg det er for dei som ikkje har lyst til nokon verdens ting.

annebe

22.08.2014 kl.09:20

Den gårsdagen din hørtes tettpakka ut, men med hyggelige ting da :) Det der med å velge kan være vanskelig det, ikke når det gjelder strikking for min del da..men ting jeg skal gjøre hjemme, ofte blir det til at jeg gjør ingenting i steden..hehe..

Ha en fin dag ..og strikk i vei...:)

Hobbystua

22.08.2014 kl.10:39

God fredag Greta:-) Jeg hadde nok aldri klart og ha flere strikk på en gang,og som du vet gjør jeg bestandig ferdig en og en ting om gangen. Og da er det så artig og starte på noe nytt igjen. Men vi er nok forskjellige hver og en så du er dreven på og ha flere strikk på en gang. Så hva som er normalt blir opp til oss selv,,fint at noen gjør en vri på dette også:-) Skjønner dagen din var tettpakket i går,men sikkert godt og få gjort unna litt annet også. Ønsker deg og T en riktig hyggelig helg med tur og dine strikkerier:-)))

Liv

22.08.2014 kl.10:53

Det viktigaste er vel at alt blir strikka ferdig, en eller annen gang. Hehe. Du som har så mange oppdrag, har sikkert meir behov for å "flyte" litt fra ett til hitt innimellom. Gjør som du vil, trenge ikkje å spør andre.

Ha en fin fredag. Klem.

gretashobby

22.08.2014 kl.11:55

Oldemorbloggen: Normal har eg vel aldri vore og det er like greit. Ja eg har eit luksus problem og det er i grunnen godt å tenke på hehe. Kjede meg gjer eg aldri. Det må vere fælt.

gretashobby

22.08.2014 kl.11:58

annebe: Den var det. Var i seng før kl 22 også da. Gjør eg ingen ting så er det fordi eg er så dårlig at eg bare ligger. Og det er heldigvis sjelden. Jobber alltid med noe elle koser meg med noe bestandig. Klarer ikkje å ikkje gjere noe. Strikker i vei eg. Du også klem

gretashobby

22.08.2014 kl.11:59

Hobbystua: Ja eg og du er forskjellige der. Men når ein har så amnge strikk, så blir det ikkje samme belastningen på armer og skuldre. For det blir forskjell på teknikk, strikkefasthet, garn og så videre. Vi får gjør som vi syns er best begge to tror no eg. Eg måttenbare lufte det, men gjør alltid som eg sjølv vil hehe. God helg til dere også. klemmen

gretashobby

22.08.2014 kl.12:02

Liv: heilt sant Liv. Og eg spurde vel ikkje får få vite kva eg skulle gjere, men for å få reaksjoner. Eg gjer alltid som eg sjølv vil når det gjelder strikk eg da. No har eg strikka eit par timer på hakka til Reidun, etter lunch tror eg det blir litt på ei strikkabukse. Så får vi sjå kva ettermiddag bringer med seg av strikkelyst. Fin fredag til deg vennen

bodil

22.08.2014 kl.17:21

Forstår du har mykje å kosa deg med utover hausten. Ser fram til å sjå alt det fine du skal strikka :) Ha ein fin kveld.

gretashobby

22.08.2014 kl.17:57

bodil: tusen takk for fin kommentar Bodil

Hekleri og Ra

23.08.2014 kl.20:10

Det høres ut som du har nok å holde på med framover Greta ;-) Men det er jo greit å ha noe å gjøre også ;-)

gretashobby

23.08.2014 kl.21:09

Hekleri og Ra: hei, så kjekt å sjå deg tilbake. Hatt det travelt i det siste skjønner eg :). Ja eg har laga megnok å gjere. Kjekt

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits