Puffen som innholder garn til dei strikka eg holder på med no

God morgen kjære venner. I dag har eg det bedre. Så da kommer eg meg nok fort denne gangen. Ikkje bra, men det går rette vegen. Så da skal eg ikkje  sei meir om dette no. Heller skrive om garn. For garn er jo kjekt det. Eg ahr flere plasser eg har garnlageret mitt. Og ein plass eg har garnet som er i bruk. Det vil  garnet som tilhører påbegynte strikk. Vanligvis såer det sortert i  dei  4 bura. Men siden eg no  har så  mange påbegynte strikk så har det blitt litt rot i  systemet. Men så le nge eg finner nøstene som eg trenger etter kvart, så blir det vel ikkje rydda her. Her er puffen


Ingen kan sjå at det er vilt kaos oppe i  denne.


Vilt kaos her er det. Men så lenge eg finner nøstene eg trenger etter kvart så går det bra. Skal ikkje legge meir oppi  denne før eg kjem så langt ned at eg ser bunnen hehe. Masse kos og arbeide her da. Skal fortsette som vanlig med jakka først eit par timer, så får eg finn neste. Eg prøver å legge fra meg etter eit par timer. Gjøre noe anna slik at kroppen toler det. Har tenkt meg ein liten tur i  sentrum og handle i dag. Det får eg gjøre når perioden med jakkestrikinginga er ferdig. Handle fra meg før lunch er planen da. 

Sola kmmer til å skinne i dag også. Den gjør jo  det på andre siden av fjellet. Den kjem hit litt før 12.30. Det vil sei inn vindauga her. Syns jo det er kjedelig at den kommer så seint, men eg skal nyte den når den er her, istede for å klage så veldig hehe. For det hjelper jo ikkje. HAr prøvd i åresvis  å klage når sola er så alv at den ikkje kjem seg over fjellet. Men har det hjelpt. Nei, så no må eg snart gi meg med det tullet. Nyte den når den er her.  

I helgen har vi planer om å gå over bokhyllene på det minste gesterommet. Der er altfor fult både av bøker og anna styr. Sortere vekk litt så det ser litt bedre ut :D. Det blir i morra. No skal eg få i meg froksoten og ta dagen i bruk. HAr du store planer for dagen og helgen? nyt dagen

17 kommentarer

Liv

29.08.2014 kl.08:11

God morgen. Da var vi heime igjen etter flotte dager på hytta. Blir nok en utedag i dag og, klart dette været må nytast.

Ser etter kvart slutten på Sognekofta. Har brukt lang tid, men har jo strikka forskjellige ting innimellom. Ingen hast, ikkje sikkert den passer heller...Men finst mange Sogninger i denne fam., så det går nok bra.

Ha ei super helg! Klem.

Oldemorbloggen

29.08.2014 kl.08:15

Berre stå på og klag, kanskje det hjeper til slutt, tru kan flytte fjell, veit du. Det er ikkje meining skapt i at du ikkje får sol før kl 1230. Her har sola vore oppe i timevis og no er kl berre 0820.

gretashobby

29.08.2014 kl.08:18

Liv: God morgen. Tenker dere ahr nytt dagene på fjellet. Herlig når det er slik som no. HAr planer om to turer på sykkel, men ute torer eg ikkje å sitte, sidene g fikk meg litt trøbbel med ryggen. Tar inge sjangser på trekk no. Håper den passer deg da, kofta altså. Ellers finner du nok noen som vil ha den ja.
Takk det same til deg

gretashobby

29.08.2014 kl.08:19

Oldemorbloggen: JA , men det å kalge gjer vel ikkje noko med trua. Og eg ahr ikkje tru på at det hjelper. Må nok andre tiltak til for å få meir sol :0). Enig i det, men sånn er det no inn mellom fjella her.

Ellbjørg Skinderhaug

29.08.2014 kl.08:56

Den fordelinga på garn som er i bruk, og garn som ligger på vent , var smart du. Det blir lett kaos om alt er samlet. Ha en fin dag.

29.08.2014 kl.10:08

God morgen.Her har vi regn idag.Flott puff til å oppbevare strkketøy i.Er ferdig med sokkene og ser faktisk slutten på genseren skal bli godt å bli ferdeig har vært mye stor strikking ,har og begynt på ny klut så litt blir det gjort.ikveld er det fredagstreffen,Gleder meg til det. det blir servert karbonader med potetsalat tomat agurk og rødbeter pluss brød.Ellers skal jeg en tur på fedagsstoppen til englene mine.Lenge siden jeg har sett de nå.Fant noen nydelige jentefigurer i Hildesheim som jeg kjøpte til de.SÅdet blir spennende å se om de faller i smak,Ha en fin dag og kos deg med sola når den kommer ,Klem

.

Lillemor

29.08.2014 kl.12:05

Godt å høre at ryggen er litt bedre, da ordner det seg hvis du klarer å ikke utsette deg for årsaken til trøbbelet en gang til :-) Her er det innhøsting av epler i dag, barnebarna kommer etter skoletid og hjelper til, de synes det er moro. Her skinner sola og vi venter på de 21 varmegradene som er meldt :-) Ha en koselig helg med både det ene og andre. Solskinnsklem fra meg til deg.

gretashobby

29.08.2014 kl.12:28

Ellbjørg Skinderhaug: Takk, ja syns den er ganske så grei eg. KAos kan det vel bli uaqnsett, i alle fall hos meg da. Hehe. Fin dag til deg også

gretashobby

29.08.2014 kl.12:31

Anonym: JA er glad i den puffen. Datter og svigersønn lagde den til meg til 50 års dagen. Alltid god når store prosjekt er ferdig. da kan man virkelig nyte det litt.
Dere skal kose dere i kveld på fredagstreffen skjønner eg. No kom sola inn, så da skal eg snart ut og nyte den på verandaen. Tempen er flott i dag. Fin ettermiddag og kveld til deg

venkesstrikk

29.08.2014 kl.12:48

Det var sein ankomst for sola. Vi er så heldig å ha den heile året. Bare en har orden i sitt eget system finner en frem. God helg :)

gretashobby

29.08.2014 kl.12:52

venkesstrikk: Så heldige er nok ikkje vi nei. Men no skinner sola på verandaen og inn stuevinduet så da får eg vel komme meg ut og nyte den. God helg

Lisbeth Pedersen

29.08.2014 kl.14:48

Den puffen var kjempestilig :) ingen ser kaoset oppi der nei, bare den stilige puffen.

Her har solen kommet og gått i hele dag, gradestokken har vist 21 grader, men er ikke den samme varmen som om sommeren. Høsten er nok kommet nå.

Ha en strålende helg :)

Klemmer

gretashobby

29.08.2014 kl.17:33

Lisbeth Pedersen: Takk veldig fornøgd med den. Ingen har maken. Fikk den til min 50 års-dag av Monika og Odd. Der kan eg rote så mase eg bare vil. Men ha kontroll da. Litt greit det også.
Det er høst ja. Sjølv om det var godt og varmt i sola i dag. Så er det ei anna luft. VI får bare nyte dagene som dei er. God helg. klem

Lillemor

29.08.2014 kl.17:53

Har du glemt meg i dag? Jeg la inn en kommentar kl 12.05 :-D God helg Greta :-)))

gretashobby

29.08.2014 kl.18:00

Lillemor: Hei, eg ahr oversett denne meldingen ja, Beklager så masse vennen. Skal ikkje gjentas. Godt du minte meg på å sjå etter den. Bruker å få melding når eg får kommentarer, men denne har gått emg hus forbi.
Svar: Det kan eg ikkje love, for eg er ikkje heilt sikker på kva årsaken er. Men det er nok ein kombinasjon av sitte stilling på kafe og trekk i ryggen samme dag. Men det blir ei stund til neste bommert. Håper eg. Ikkje alltid eg veit kvifor kroppen streiker. Er vel litt haust rett og slett. Toler mindre når lufta blir annleis.
Så kjekt å få hjelp med innhøstingen da. Barenbarn i nerleiken må vere kjempe stas. Får det eg og om ikkje så brått.
Har hatt knallver her i dag også, etter at sola kom seg over fjellet. Sat ute i 3 timer. Da strikket eg saaakte.
Takk for det. Kos deg du også skjønne venn. Skal ikkje oversjå deg fleire ganger. Stor klem

fruensvilje

29.08.2014 kl.19:25

slik ser mine kasser med garn ut også :))men jeg har ikke kjøpt inn garn til noen bestemte prosjekter så en kan godt kalle mine 4 kasser for restegarnlager hi hi.

Det er lurt å ta en pause mellom strikka ja,kroppen har behov for bevegelse og fingrane treng pause :)) håper dagen din ble god,min ble veldig god :)

gretashobby

29.08.2014 kl.21:22

fruensvilje: resten av garnet ligger fint sortert etter sort. Lett å finne.
Ble 6 1/2 time med strikk i dag. Blir ikkje meir no. Tror det blir tidlug kveld,
Dagen i dag hsr vore fin og variert. Natta til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits