Kanskje dette blir ei klaffelue, vi får sjå

God morgen. Sitter her med frokost blandibgen min og skriver. T sover og det tror eg resten av huset gør også. Vel eg hører sjelden eller aldri noe fra naboene i blokka da. Dermed kan eg vel kanskje ikkje vite om resten sover. Men stilt er det. Det regner litt ute, men det er mildt. Eg regner med at det blir ein tur i stien i dag. Blir ofte det på søndager. ENten eg går åleine elelr vi går saman. 

Det var ein sånn litt til og fra dag i går. Men så fant vi roen og begynte på husvasken. Støvtørking og rydding tok eg meg av. T gjorde noen andre småtteri og begynte på golva. Resten tar han i dag. 

På strikkefronten vart det ikkje gjort så masse. Dagen gjekk liksom med til ingen ting. Vi gjekk tur på fjellet da og var på butikket og seinare nedover på kiosken. Men etter middag fant eg roen med strikkepinnene. Så litt vart gjort. Såg skal vi danse og koste oss. I pausen før utstemmingen skulle gjøres, bladde eg i eit strikkehefte og såg fra komiprisutdelingen. Der såg eg ei klaffelye med masse mønster. Ikkje det at eg syns den var fin, men eg kom på at eg tidlig i fjor hadde lovd å prøve å lage ei klaffe lue. Ei i tre farger


Dårlig farge gjengivelse. Men det er rødt, orange og gul falke garn. Skal prøve å få til den utifra ei heilt anna klaffe lue. Veit ikkje om eg får det til, men det er verdt eit forsøk. Det er planen min i dag. Under ligger jobbstrikken fra i morra. Så den kjem eg tilbake til, Sikkert mange ganger hehe. T var meir sliten enn eg trodde, så det blir nok oen rolige dager i starten av ferien hans. Kan vel vere greit det og. No stod han opp, så da passer det å runde av. :) HA ein strålandes søndag med fint tur ver.

12 kommentarer

strikkogtov

07.09.2014 kl.08:15

I dag er jeg den første som kommenterer. Det er ikke verst! Tidlig på`n idag. Det blir ei flott klaffelue i de fargene, det er jeg sikker på. Falkegarnet er godt å strikke av. Ha en fin søndag :)

gretashobby

07.09.2014 kl.08:23

strikkogtov: Ja i dag var du først. Godt jobba :0). Håper du har rett. Veldig spent på om eg får det til

07.09.2014 kl.11:11

Hei.Tusen takk for bursdagshilsen.Veldig koselig.Jeg hadde en hard dag på kjøkkenet igår som oppvaskhjelp.Tiden fløy for det var jevnt seg med oppvask hele tiden Det gikk i utrolig mye glass.Var hjemm e kl.2 så jeg er litt trett i beinam.n å skal jeg lage noen vaffelkaker tok krem på fløtekaka i natt.H a en fin dag og en goe klem

gretashobby

07.09.2014 kl.12:39

Anonym: Bare hyggelig og skulle jo bare mangle da. Det vil eg tro. travelt å vere oppvaskhjelp. Det skulle eg tro ja. Huff legg dem høgt i dag. Håper dagen blir praktfull. klem

Liv

07.09.2014 kl.15:07

Hei. Var en gåtur på Dale idag. Ja, ikkje heim altså, da blei eg kjørt. :-) Var flott å gå fram, fønvind og opphold.

Skal bli spennande å sjå lua de etterhvert. Fargane høres friske og fine ut.

Nå blir det strikk, sikkert resten av dagen. Er begynt på ei jakke til Emil, med raglan og glidelås.

Ha en fin ettermiddag og kveld. Klem.

gretashobby

07.09.2014 kl.18:14

Liv: Men du gjekk ein veg. Bra det og. Vi gjekk heile stien vi da rundt. Medan vi gjekk møtte vi på Malin 3 ganger. Ho sprang rundt og rudt. Står respekt av den dama.
Er veldig spent på lua eg og. Litt sprø farger sammen, men kan kasnkje bli tft. Vi får sjå. Her også. Må prøve å sjå om eg kommer så alngt at eg kan sjå om lua blir noko av.
Høres spennende ut. Det er vel noko eg kunne tenkt meg å strikka også, til knerten. fin kveld min venn. klem

fjellgeitbundingen

08.09.2014 kl.07:00

Hei, og god morgen. Noen dager blir nok slik, og kanskje vi trenger noen slike dager innemellom. Er spent på lueprosjektet ditt jeg da..

gretashobby

08.09.2014 kl.07:58

fjellgeitbundingen: god morgen. Tidlig oppe du og. Lua vart ferdig. Spent på om den passer andre enn det blå hodet. Det får tida vise. Håper du får ein flott dag

fruensvilje

08.09.2014 kl.08:02

God morgen. Jeg er på etterskudd her inne ser eg.Det er sikkert normalt med slike slumredager innimellom,og ferie er jo for att vi skal ha tid til å hente oss inn igjen,satser på at T får en fin ferie og att dere finner på litt hyggelige ting også.

Hva dagen deres i går bestod av rekner eg med att eg ser litt lengre oppe på lista hi hi

gretashobby

08.09.2014 kl.08:12

fruensvilje: god mrogen vennen. Tenk at du er på etterskudd da. Du bruker å vere fult oppdatert heile tida. Men du rekker vel ikkje alltid det når du skal farte slik hehe. Greit å ta seg inn litt av og til. T gjorde igrunnen mye forskjellig i går han da. Fra golvstøvsuging og vask, bilvask og litt rydding i sine ting. Ny dag i dag. Vi skal nok det etter kvart. Ha ein fin dag

fruensvilje

08.09.2014 kl.08:31

Jeg hadde overnattingsbesøk i helgen og i går kveld etter turen vår fikk vi besøk til kvels av yngste datter og samboer + TinTin :)da er det ikke mulig å blogge hi hi

gretashobby

08.09.2014 kl.09:15

fruensvilje: alt til sin tid ja. Besøk er viktigere enn blogging. Den tar man at. Så kjekt da med så masse besøk

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits