Tur til Åsane og ein kjøkkenklut.

God morgen, god morgen. Da er det søndag att. Du verden so dagene går og  det tegner til å verte ein fin dag i dag også. 

Vi hadde ei fin dag til Åsanane i går. Sjølv om vi igjen bomma på kva ferge som ikkje går og måtte stå lenge å vete på neste ferge. Vi hadde nemlig god tid til den som ikkje gjekk. Sånn går det når ein ikkje sjekker fergerutene før ein drar. Håper eg har lært no da. Er redd det ikkje stemmer. Men nok om det. Eg ahdde skreve lista kva eg skulle få tak i på  Ikea og ellers. Holdt meg faktisk heilt til lista.  Kjøpte ingen ting utenom. Bortsett fra t-lys. Men det skulle stått på lista hehe. 

Eldste sonen kom ut til Åsane fra Bergen og møtte oss. Han var ikkje så lenge, men vi fikk da kost oss på kafe med ein kopp kaffi og skravla ei stund. Det var veldig trivelig

Det var eit nydelig ver i går, så turen var fin både opp og ned. Hadde med kamera og hadde tenkt å ta bilder, men vart det gjort. Neida, sjølvsagt ikkje. Så dere får bare tro meg på mitt ord. Turen var fin, veret var fint og vi hadde ein fin tur :0)

Eg blir så sliten av slike turer, så maten i går vart enkel. Veldig enkel. Ferske brødskiver og pålegg. Får ta att skikkelig middag i dag. 

Vart ikkje strikka nesten noen ting heller i går, men eg fikk avslutta ein klut under Skal vi danse. 


Da er 2. av 6 på klutesbestillingen min ferdig. Får vel legge opp att ein ny i kveld. Må alltid ha minst ein på pinnene i korga. Fanagenseren får muligens vente til i morra. Vi får sjå. HAr ein del vi lurer på å gjere i dag. Og så trur eg at eg må prøve meg på ein ny sykkeltur. Skal hvertfall skifte på sengene og få vaska dem. Gleder meg alt til i kveld når eg skal legge meg i reine sengklede hehe. Og reint rom sjølvsagt. Det blir sikkert ganske tidlig kveld på meg i kveld også. For eg har litt trøbbel med å få sove utover morgonen for tida. Men det gir seg vel snart. elelrs får eg berre stå opp ekstra tidlig da. Ikkje anna å gjere hehe.

No tror eg at eg skal sjå om det var noen som var aktiv i bloggverden i går. Ønsker dere ein strålandes dag. klem

16 kommentarer

fruensvilje

14.09.2014 kl.07:44

god morgen.Når det er fint vær gjør det ikke så mye å stå i fergekø,bare en husker en termos med kaffe hi hi.

Høres ut som en trivelig dag ja,veldig hyggelig med slike dager innimellom.

Er så vakre dei klutane dine,nesten for gale å bruke dem til klut hi hi.

Håper du får en fin dag,hva vi skal finne på er ikke bestemt,bortsett fra til kvelden,da skal vi til Volda og feire yngstesønn sin samboers 25 års dag :)da får vi også hilse på hennes familie så det blir kjekt

gretashobby

14.09.2014 kl.07:49

fruensvilje: God morgen. Nei på ein måte så gjer det ikkje det. Men når ein har avtalt å treffe noen på eit visst tidspunkt, er det litt dumt. Men ikkje mykje å gjere med der å da. Det gjekk jo greit, sjølv uten kaffi.
Det gjer seg med ein liten tur vekk av og til ja.
Tusen takk skal du ha. Liker å lage både slike og heilt enkle kluter. Greit å vareiere litt.
Så kjekt å få treffe hennes familie også. Dere finner nok på noe kjekt før dere skal i selskap også tenker eg. Sjølv om dere sikkert ikkje rekker lange fjellturer. HA ein super dag

strikkogtov

14.09.2014 kl.08:31

Hadde du med deg strikketøy så du kunne strikke mens dere ventet på ferja?

Må si du er disiplinert med handlinga di :) Tror absolutt det var en fin tur, septembernaturen er nydelig.

Her i huset skal vi bruke dagen hos svigermor som blir 90 år til uka, så gårsdagen gikk til kakebaking.

gretashobby

14.09.2014 kl.08:35

strikkogtov: Sjølvsagt ikkje. Eg bruker å ha med strikketøy bestandig, men glemte det i går. Da hadde eg ahtt bruk for det. Sånn er det med den saken.
Hadde bestemt oss for å kjøpe bare det vi måtte ha. Må prøve å spare litt penger.
Så kjekt da. Det blir nok ein super dag. Kos dere masse

Lillemor

14.09.2014 kl.10:23

Hei min venn :-) Vel overstått tur til Åsane UTN strikketøy, du fikk ikke absitenser håper jeg :-)) På fredag kom vi hjem til skinnende rent hus og rent sengetøy, vi gikk i div butikker og fant litt av hvert vi har hatt planer om å kjøpe lenge. I går ble det skogstur i strålende sol, og ellers tok vi det med ro. I dag er vi invitert på får i kål til svoger/svigerinne. Det fikk vi hos min søster på torsdag og ble altfor mette, men vi kan jo ikke si til vertskapet at vi ikke vil ha samme middag igjen i dag. Nå skal vi ut å gå runden vår på 8 km, så kanskje vi blir sultne etter hvert, he he. Ha en fin søndag Greta med og uten strikketøy. Klem fra sola i Oslo.

14.09.2014 kl.10:28

God morgen.Høres ut som dere hadde en fin dag og det er alltid kekt.Koselig treff også så kekt å treffe ded ene sønnen ,Godt å høre dere koste dere med kaffe,Jeg gjorde ferdig sauepute nr, 2 og gjett om jeg er glad,Tenkte å strkke en hønsestrikk pute til mitt eldste jentebarnebarn.Er så mye fint mønster i den boka så jeg fant noen som jeg synes kunne passe til henne,Da blir den 9ende julegaven i boks,Ellers holder jeg på å gjøre ferdig en ufo som har låget lenge men bare en fot igjen ,Er en babybuse i str,et til to år.Ønsker dere en flotte dag og goe klem

Ellbjørg Skinderhaug

14.09.2014 kl.10:30

Hei. Ser du hadde ein fin dag i går . Bra. Kjenner igjen dette med at dagen " derpå" må være roligere. Gler meg til å se fanakofte di ferdig. Blir aldri for mange av dem:-) Jeg baker gjærkringle for å ta med til 34årsdag til en av de eldste barnebarna . Ser ikke ungdommene så ofte, så vi må nytte anledningen. Nyt dagen.

gretashobby

14.09.2014 kl.14:35

Lillemor: det gjekk bra. og eg har ikkje fått strikka noe hittil i dag heller. Kossen skal dette gå. Har ikkje hatt tid. Men det roer seg vel snart, kanskje hehe. vi må nok vaske og bytte på sengene sjølv vi, men det er vel like herlig å legge seg i reinbt sengetøy for dere som for oss :). Må vere deilig å ha det slik da :0).
Middagen din misunner eg deg ikkje da. vi er ikkje glad i fårkjøtt eg og kjæresten min. Men veit det er vi nesten åleine om hihi. Her er det enkel kost på menyen. Ostesmørbrød steikt i ovenen i 20 min med skinke, mye ost og div grønnsaker. Det får vere middagen vår i dag. Alt til sin tid.
Håper dere fikk dere ein god tur ut. Her står alle dører og vinduer opne. Kommer litt sol inn her og. Blir vel ein liten tur ut etter kvart.
God middag og kos dere i fam selskap. Så skal eg bare gjøre ... før eg setter meg og strikker litt

gretashobby

14.09.2014 kl.14:39

Anonym: God ettermiddag min venn. vi hadde ein bra dag i går. Fikk på plass ein del ting. både i hodet og kjøpt litt av det vi trengte.
Som du strikker da. du fikk strikket mye mer enn emg i går :D. Kan du ikkje alge mine også hehe. Skjønner ikkje ehilt kossen eg skal komme i mål i år. Men det får eg ta når det nemer seg. Driver å prøve å lære emg å ta problema når dei dukker opp. ikkje løyse alt som kan skje før dei eventuelt skjer. Veldig slitsomt hehe.
Skal bare spise litt enkel mat og gjøre ferdig noen saker, så blir det nok strikking på meg også i dag. Håper eg. Ønsker deg ein flott ettermiddag og kveld videre min venn. Stor klem

gretashobby

14.09.2014 kl.14:50

Ellbjørg Skinderhaug:Hei vennen. Hadde ein god dag i går. Men dagen i dag har nok ikkje vore rolig, sjølv om det hadde vore godt. Det er så mye som skal fikses for tiden. Men sånn er det bare. skal prøve å få strikka litt å fangenseren litt seinare i dag. Det er ikkje kofte. Genser str 10-12 år. Første fanaen eg strikker, spent på om det vert fleire.
Har du så voksne barenbarn, det er ikkje dårlig. er noen år eldre enn meg du da. Eldste sonen er 32. Kos deg i selskap. klem

Liv

14.09.2014 kl.15:36

Fin dag i dag. Sola varmer så det skulle vært sommer fortsatt. Eg har vært på Håland. Formen er ikkje på topp, det kjennest. :-) Det er i alle fall opp til meg om den skal bli bedre, så ingen å skylde på der. Hehe.

Nå blir det beina høgt og kaffe i koppen. Ha en fin dag videre. Klem.

gretashobby

14.09.2014 kl.18:43

Liv: Veldig fin dag. HAr hatt alle vindauge og dører opne. Og så ahr eg vore så vidt ute på verandaen og støvsugd og rydda. eller's har eg jobba inne heile dagen. Håper å kunne nyte finveret litt i morra, kanskje?
Det er ikkje dårlig å gå til Håland da. Høres da litt sprekt ut. Syns det er svært tungt dei gangene eg ahr gjort. det.
Skal leite frem strikketøyet eg no, men det blir ikkje fangenser i dag heller. Den får eg starte på att for fult i morra. Ha ein fin kveld

lulltove

14.09.2014 kl.20:22

Hmmm. De klutene ser veldig fine ut :) Synes du er flink som klarte å holde deg til handlelista på IKEA. Det er ikke lett :) Det beste jeg visste da jeg var lita jente (liker det nå også), var å legge meg i rent sengetøy. Da sovnet jeg så godt :) Ha en fin kveld, en god natt og en deilig dag i morgen!

gretashobby

14.09.2014 kl.20:32

lulltove: Så bra at du liker klutene mine da :0). Blir noen enkle og noen liknede som denne. Må prøve å spare litt penger, så da er det litt enklere å holde seg til lista. Men det er første gang eg er på ikea og klarer det hehe. Har alltid elska det å legge seg i reint sengtøy. gleder meg til å legge meg. Er litt sliten i tillegg så da bir det herlig om litt. Litt tidlig enno, sjølv for meg. God natt og nyt dagen i morra du og

mimouna

17.09.2014 kl.12:59

Fin klut! (som alltid) Lurt å ha med liste på IKEA ja. Ellers er det lett å komme hjem igjen med masse "kjekt å ha" og ikke det man egentlig trengte.

Håper du fikk en god natt i nytt sengetøy. :)

gretashobby

17.09.2014 kl.13:03

mimouna: Takk vennen. Ja det er litt lurt det. NAtta var vel sånn passe, men det var ikkje sengkleda sin skuld hehe. HA ein flott dag vennen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits