Garn i posten og eg hadde glemt å hente det, nesten

God morgen. Normale kvardagen er tilbake med strikking, pc, og husarbeide og litt trening. Og så fikk  eg henta pakken som venta på meg på  posten. Fikk mail og  sms om den på torsdag. Skulle hente den på fredag, men av ein eller annan grunn så glemte eg den heilt hehe. Hadde vel andre ting som opptok  meg meir enn garn på posten. I går  fikk  eg påminning om den og  da passa det fint å hente den når eg skulle nedover på trening alikevel


Babymerino fra drops. Det er rødt kvitt, brunt og svart. Det er plan om votter hvertfall. Mulig eg får til ei lue eller to og ei hals også. Vi får sjå. Har litt anna som eg må komme litt lengre på før eg starter på dette. Torsdag eller fredag prøver eg meg med rødt og kvitt,  så får vi sjå om eg får til  dei  vottene. 

I dag blir det sokkestrikking, støvtørking og klesvask som står på programmet og så må eg få trent litt med øvelser og litt bevegelse.

Hadde ei veldig god treningsøkt hos fysio i går. Og så fikk  eg noen gode ut og inn nåler som eg kaller det. Når han treffer got g roter rundt i muklene er det knallvondt og så blir  det så bra. Eg ber om tortur. Eg bad om å få  det på begge hoftene i går. Det var knallvodnt på første hoft og eg eg gav utrykk  fordet. Er du sikker på du  vl  ha på andre hofta  også sei ha, Ja, sa eg spakt. for  eg veit at når det er så vondt så hjelper det skikkelig. Men sjølv  om det er vondt så er det på ein måte godt vondt, om noen skjønner kva eg meiner. 

No får eg komme igang med dagen. HAr du mange planer i dag. ? Ser ut som det skal bli fint ver her hvertfall. Da må man vel få litt frisk luft og sol på seg da. Nyte dagen 

14 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

14.10.2014 kl.07:51

Ser ut som du er godt i gang med dagen allerede--- i alle fall planleggingen.😊

gretashobby

14.10.2014 kl.07:52

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja da, er kjekt å plnlegge, sjølv om det ikkje er så mye som skal skje :)

fruensvilje

14.10.2014 kl.08:06

God morgen.Garnet må du ikke glemme hvet du,julegaver dette da ?

Er det en bestemt nettbutikk du handler garn fra ?har vurdert å prøve det jeg også,da tenkte jeg på et garn som heter hexa,er det noe du har kjennskap til ?

Skjønner hva du mener med godtvondt ja,slike nalestikk har jeg fått på muritunet og jammen hadde dei virkning :)

Mulig det er noe i det med att vondt skal vondt fordrive :)ha en fin dag da,jeg skal prøve å få ferdig ullbuksa i dag

strikkogtov

14.10.2014 kl.08:07

Sånn går det når man har barnebarn på besøk, til og med garnleveranse blir glemt da. :) Så flink du er med treninga di. Ha en fin dag :)

gretashobby

14.10.2014 kl.08:17

fruensvilje: Nei, egentlig ikkje julegaver. Det røde og kvite er ei bestilling eg ikkje veit om eg får til. Og så skal eg prøve å flytte eit votte mønster over på ei lue, også da bestilling om eg får det til. så ein hals til meg , kanskje :) og litt anna.
Hexa er deilig rett og slett. Prøv to Damer. Viss du bestiller garn for over 300 kr får du det portofritt der. Dei ahr ikkje dropsgarn da. Da bør du prøve strikknett.no Men der er det porto altså. Veldig rask levering på begge steder. Men eg liker best To Damer
fin dag til deg og ykke til med ullbuksa

gretashobby

14.10.2014 kl.08:18

strikkogtov: Hehe, ja det er ikkje mye anna som får meg til å glemme garnleveranser hehe. Må vere flink med den ellers blir det krig i kroppen. Akkurat rett mengde ikkje for mye og ikkje for lite.

14.10.2014 kl.09:20

God morgen min gode venn.Du er på plass med alt igjen, du er flink til å trene,Så nydelige farger det er på garnet,Jeg tok lett husarbeid på søndag blir tatt grundig etter eg har hatt barnebarna,Ikveld skal eg hente en venn av meg som kommer fra thailand,Han bor i Egersund så han overnatter her for flyet skal lande kl, halv 12,Holder på med vrangborden på jakka mi og den skal være 8 cm og det tar tid men tynt garn men så er det bare ermer igjen etterpå,Har lyst å strikke haukelidkofta synes den er så fin men synes og nordlandskofta og er fin.Her er sol og det tegner til å bli en nydelig dag.Ønsker deg en superfin dag og håper du og får sol.Goe klem

Lillemor

14.10.2014 kl.10:10

God dag min venn :-) Så bra at behandlingen hos fysio hjelper, og vondt skal vondt fordrive sies det. Høres ut som dine planer for dagen er i boks, he he. Jeg skal ikke strikke, som vanlig, men ut å gå tur med mannen på slep eller omvendt, he he. Her har vi ikke alt på en flate, som du nevnte i går at du har. Vi har et stort hus i 2 etasjer med full innredet kjeller, altfor stort for oss to, men vi vil IKKE flytte herfra. Skulle bena svikte, da kan vi bo i 1. etasje, der er det alt vi trenger, kjøkken, bad, 2 stuer og 1 soverom og 1 'kontor'. Opprinnelig var det kun bad i 2.etasje, men vi fikk laget ett til. Vi bruker begge nå, guttebad og jentebad, som barnebarna kaller det :-) Ha en fin dag, skyet her nå, men det er lovet 10 grader og sol. God klem fra meg til deg <3 Fint at klemmene våre finner veien ;-)

gretashobby

14.10.2014 kl.12:09

Anonym: god formiddag vennen. Liker å tro at eg er flink, men må vel innrmme at eg ikkje er alltid like ivrig. Men da går det ut over formen. Så eg burde vore flinkare. Er så mykje enklere når man ahr to bein som funker. Men det går bra.
Er greit å ta skikkelig storvask etter at besøket er reist ja. Men ein skal jo ha det litt reint når dei kjem også.
Strikker du ovenfra og ned, siden du bare har armene att etter vrangborden? Det ahr eg aldri prøvd meg på.
du har lyst til å lage mykje forskjellig ser eg. Ikkje alltid lett å velge. HA ein strålandes dag. klem fra meg

gretashobby

14.10.2014 kl.12:14

Lillemor: Du har nok av plass da skjønner eg ja. Og nok å holde orden på. Men med bare to som bor der, så blir det lite rot hehe. Greit å ha muligheten til å bare bruke ein etasje om helsa skulle tilsei det da. Dumt å må flytte på grunn av den.
Kos dere på tur og nyt selskapet med kvarandre. HAr gått litt tregt med strikkingen i dag. AHr blitt opptatt av andre ting. Men etter lunch blir det sokke strikking, tror eg. Ha ein flott dag vennen. Er enig i det hehe. Klem fra snart solfylte Høyanger

Liv

14.10.2014 kl.12:34

Hei og velkommen tilbake til bloggen. Eg var ikkje innpå her i går, såg strikkaklea til Trym idag. Noe SÅ fint så de to dressane der...!! Han var så flott atte. Blir spennande å sjå det du skal til med nå.

Eg har vært nedover i dette strålande været. Skal visst vare ei stund og, det er flott.

Ha en fin dag videre. Klem.

gretashobby

14.10.2014 kl.16:55

Liv: Takk for det vennen. takk for skryt. Tror han er hjelpen ei stund no. Veit ikkje kossen det går. Sliter med å få ut oppskrifta. Men håper han klarer det.
fikk meg ein liten tur ut eg og. Men syns det var kladt.på sykkel. Tror eg må vente litt lengre i morra.
Fin kveld til deg oppe i bakkane. Klem

Hobbystua

14.10.2014 kl.20:43

Åååååå så mye deilig garn du har fått i hus nå Greta,,og jeg gleder meg til og se hva som kommer ut av dette etter hvert:) Flotte farger. Ja dette med nåler har jeg selv vært igjennom flere ganger og det hjelper jo litt. Fikk disse i nakken/ skulderene men kan tro det er verre og få dem i hoftene. Men vondt skal vondt fordrive heter det. En fin kveld til Dere begge to ønskes fra Marianne:-)

gretashobby

14.10.2014 kl.21:32

Hobbystua: Var noen nøster ja. Håper eg får til oppskrifta på det eine prosjektet. Viss ikkje blir det krise. Ja det heter jo det, så vi får satse på noen nye stikk på torsdag. Synd det ikkje hjelper på kneet mitt. Men det får stå sin prøve det. Fikk ferdig sokkene og er fornøgd med det i dag. Strikker brot til nye votter no, men nårdei blir ferdig veit eg ikkje hehe. Ha ein fortsatt fin kveld og god natt. Klem fra meg. T hilser også

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits