Fikk eit innfall utpå kvelden i går

Veit ikkje om det blir bra og om det vert rett, men eg fikk eit innfall i går kveld. Ville prøve å lage ei selbu lue med likt mønster med vottene eg ha laga. Begynte så kjekt, men no er eg ikkje sikker om det stemmer.


Første feilen er vel at den skulle vore i  offwhite. Men eg tror ikkje  eg har nok garn i  den fargen. Så tror eg kanskje at mønsteret ikkje stemmer etter kvart, men er ikkje heilt sikker. Så no får eg finne ut om eg må tilbake til "tegnebrettet"(som eg alri bruker, eller om eg bare skal fortsette å strikke og sjå korleis den blir. Aner jo ikkje korleis størrelsen blir  heller. Har heile dagen å tenke ut det på. For  i dag skal eg jo strikke liverpoolvott. Når eg kjem så langt.

God morgen bør eg vel sei kanskje. Tanken slo meg i det eg stod opp og måtte bare prøve å finne ut om eg hadde gjort feil. Vart berre meir usikker. Tenker kanskje eg feil, siden det er tidlig på morran. Hodet er berre fult av mønstre og garn og det blir litt rot i systemet av og til. Er ikkje så stor plass i min lille hjerne heller hehe.

Etter ei rolig og hyggelig inne helg. Skal eg heldigvis starte dagen med ei trenigsøkt. Det skal bli så hardt og så godt. Gleder meg virkelig. Når eg er ferdig der og ahr fått i meg lunchen. Får eg satse på å få  til liverpoovott nr to. Da er vel  dagen gått. Middagen i dag er enkel. Det blir rester fra i går. Altså i dag har eg to ting eg skal gjere. M vel klare å få til dei. Håper det. Så kanskje hodet har funne ut til i kveld kva eg skal gjere med luen. Hm 

Nei, dette vart berre tanker i vilt kaos. Tror eg får slutte før det blir enda eir rot her. Ha ein fin dag i regnet.

 

14 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

20.10.2014 kl.08:03

Mandagen er enda ny, du skal se hodet rydder seg selv utover dagen:-) Lua blir skal du se. Hvis ikke rekker du den bare opp 😀. Hos meg ble det julegave til barnebarn i helga. Arbeidsvotter i dobbelt garn og l dobbel lue med øreklaffer. Han kjører snøbrøyting med traktor, og trenger noe varmt når han må ut i vintervær. Fortsetter med armene til den brune genseren. No er det slutt på å sitte på verandaen og strikke---:-) Ha en fin treningsdag.

Oldemorbloggen

20.10.2014 kl.08:16

Dette blir jo spennande å sjå det endelege resultat. Du kan vel mikse til noko, om det ikkje stemmer på ein prikk.

gretashobby

20.10.2014 kl.08:17

Ellbjørg Skinderhaug.: JA det er sant. Får vel rydda opp. Og eg har vel bestemt meg. Eg skal rekke opp ned til brotet. HAr jo ikkje kome så langt. Blir ikkje fornøgd viss det ikkje stemmer. .
Det høres ut som ei suer gave. Trenger noe varmt da ja. Sjølv om har sikkert sitter inne i overbygd traktor under sjølve brøytinga, er det vel ikkje selden han må ut av traktoren under jobbinga.
Nei det tror eg deg på. Kunne hvertfall ikkje sittet på verandaen her denne helgen.
Takk for det. Ha ein fin strikkedag. klem

gretashobby

20.10.2014 kl.08:17

Oldemorbloggen: Eg skal rekke opp, vil ha det rett. Og har no bestemt meg

fruensvilje

20.10.2014 kl.08:20

God morgen.Jeg tviler overhodet ikke på att huen blir vellykket og kjempefin :)er det ei som kan skape noe etter eget hodet så er det deg.

Ønsker deg en god treningsøkt,skal prøve å få til litt vottestrikk jeg også i dag,ryggen er best på morgenen og det får jeg benytte meg av :)

gretashobby

20.10.2014 kl.08:33

fruensvilje: Å så snill du er. Tusen takk for at du har så god tro på meg. HAr no rekket opp att til brotet, så får eg sjå kossen det blir. Må vel komme meg i kleda snart.
Kos deg med votte strikking på morgonen du og ta vare på deg sjølv

20.10.2014 kl.08:44

God morgen Er helt enig med det fruensvilje skriver,Tror du klarer det,Har nettopp kjørt guttene på skolen ,Strkket for første gand et par pulsvarmere til meg men bare rett og vrangt.Likte ikke det garnet ,Paljett heter det men det var bling på det og det synes jeg er fint.Ellers tar jammen ermene tid på jakken er nokså tynt garn.Holder å monterer på mariusløperen.er ikke gla i montering,Her er regn mørkt å trist men godt vær å være inne i.Lykke til med treningen din og ha en fin dag,Guttene har bestilt hjemmelaget fiskegrateng til middag.goe klem

gretashobby

20.10.2014 kl.11:47

Anonym: God formiddag. Ja, eg klarer det. Måtte bare rekke opp og det visste eg vel egentlig. For eg klarer ikkje å vite att det ikkje er rett. Vit no at eg ahr rett masketall, så får eg sjå om eg får strikka på den i kveld. Etter lunchen blir det vott. Jobb på dagtid må vite.
du har det travelt nok skjønner eg. Spennende med pulsvarmerne dine da. Blir sikkert fine. Ikkje alle garn er like gode, sånn er det no bare.
Treningen var god, stort ett. Måtte bare fjuske litt med ein av øvelsene.
fin dag videre til deg også vennen. Klem fra eit tåkefylt og vått Høyanger

Hobbystua

20.10.2014 kl.13:04

God formiddag får vel jeg si her nå:-) Er sikker på at du får til både luen med mønster for tror ikke noe stopper hos deg når du først har satt deg et mål om hvordan ting skal bli:-) Spennende og se hvordan den blir. Ellers så kan jeg fortelle at her skinner solen i dag noe den ikke har gjort på lenge her nede og hele 15+:-) Har selv brukt kroppen i dag for har vasket over gulver så nå er det bra for en stund. Litt strikking blir det til kvelden for har litt annet og gjøre først også. Ønsker deg en fortsatt fin dag og jeg håper du koser deg inne selv om det er vått og grått ute. Stor klem fra Marianne :-))

annebe

20.10.2014 kl.13:22

Du får jo stadig noen innfall du skjønner jeg, lua blir nok bra den ,som alt annet du strikker...:) :) Håper du har hatt en bra treningsøkt :)

Er det regn hos deg da, her regna det i natt...men nå skinner sola...Klem<3

gretashobby

20.10.2014 kl.16:37

Hobbystua: God ettermiddag sei eg da. Eg gir meg ikkje nei. HAr rekket opp att og fått til akkurat passe med masker. Så la eg det vekk. Så får eg ta det att i kveld. Eg og er spent på kossen det blir.
Eg blir noe misunnelig når eg hører at sola skinner østafore igjenn. Eg Liker ikkje skodde og regn. Og hvertfall ikkje samtidig. Men sånn er det og da får eg godta det.
Kva er det du styrer med no da???.Har gjort litt husmor aktiviteter eg og. Men orket ikkje mye. Før ta støvtørkinga mi over flere dager. . Går bra det. hmm. Har jobbet med liverpool votten. Koser meg vel, det er ein jobb hehe. Men det går lettere med nr to enn den første. Så eg alger vel alle 4. Altså to par.
Stor klem fra meg so ikkje liker skodde :=)

gretashobby

20.10.2014 kl.16:41

annebe: Bobler over av og til. Men det er ikkje alltid det blir noe konstruktivit ut av det. Tusen takk for det. Så snill du er. Trenigsøkta var bra. SJølv om den vart litt avkorta. Ja det regner og skodda ligger langt ned. Det liker eg overhode ikkje. Men sånn er det. Må leve med det noen år til. Klem fra meg

Hekleri og Ra

21.10.2014 kl.20:05

Det ser veldig lovende ut :-) Er veldig spent på hvordan den blir når den er ferdig. Syntes fargene var flotte i lag jeg :-)

gretashobby

21.10.2014 kl.21:44

Hekleri og Ra: Fikk den ferdig i kveld. Godt fornøgd faktisk. Blogger den i morra. Ha ein fin kveld i heimen :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits