Eg er veldig glad i å bruke leggvarmere både inne og ute på den årstida som er no og fremover

Fkk lyst på nye leggvarmere i går. Buker mye skjørt, tunika og kjoler med strømpebuks og tights på denne tida av året. da er det godt med eit par leggvarmere også. Frys litt på beina. Men blir fort varm oppe. Dei leggvarmerene eg bruker mes, er blirr veldig sjaskete. Dei er vel sånn ca 12 år minst. Lurte litt påom eg skulle  lage dei emd flette og slikt. Men etter råd fra min kjære, blir det heilt enkelt. 


To rett to vrang Er jo litt kjedelig da. Men dei blir veldig gode og  varme. Ikkje akkurat fargesprankende blir  dei heller, men det er vel meg dette. Og så passer dei til dei fleste av kleda mine da. Velig greit tv-strikk hvertfall. Ikkje det at eg trengte fleire strikk, men eg vil  ha nye leggvarmere. Så får vi sjå om det er dei eg fortsetter med i kveld, eller om eg begynner på noe anna hehe. Eg liker nemmelig laange strømper også eg. 

I dag er det tid  for trening hos fysio att. Spent på om eg klarer å sykle ned i  dag. Håper det. Skal hvertfall gjøre eit forsøk. Vurderer no om eg å ha meg ein ny sånn medisin ball å trene på. Tror kanskje det er lettere å få trent ryggen medan eg sitter på ein slik. Orker ikkje å stå noe serlig lengre. Skal vurdere det og når eg er i sentrum. Ellers er målet å få ferdig vottene. Kommer seint igang med strikkingen, siden det er trening i dag. Men håpet er at eg klarer det. Alltid kjekt når eit oppdrag  er ferdig. 

Ellers blir det lite i dag. Har noen klær som ikkje var tørr i går. Men ellers blir  det lite gjort. Alltid litt å gjøre i  ein heim da. Blir liksom aldri  ferdig hehe. Men greit det. Tror eg skal kjøpe med meg ein grilla kylling heim i dag. På tilbud og da er det billig middag. Ha ein fin dag. 

8 kommentarer

Oldemorbloggen

23.10.2014 kl.08:02

Det var ikkje dumt, å bruke leggvarmarar, meinar eg. Det skal jammen eg og strikke meg, sidan eg og likar å gå med skjørt, men gjer det mest om sommaren.

gretashobby

23.10.2014 kl.08:05

Oldemorbloggen: Leggvarmere er super lurt. Ser litt fint ut og er enkelt å lage. HAr laga noen før med masse fletter, mend et blir gjerne litt vel voldsomt.

strikkogtov

23.10.2014 kl.09:39

Leggvarmerne blir fine de :) Husarbeid fornyer seg hele tiden, det er så greit med det (sukk). Ha en fin dag :)

23.10.2014 kl.10:20

Hei.a leggvarmere er ikke dumt.Har ikke hatt det selv men kanse eg skal strikke meg et par.Tenk eg er ferdig med jakken tok meg sammen og strikka mye i går nå er det bare knappene,Skal prøve å ta bilde ,Fikk telefon av min venninne i går ettermiddag om jeg kunne køre henne til sykehuset for å besøke mannen,Klart jeg kunne det ,Han er opperet for prostatakreft men på et tidlig tidspunkt,Mange menn som har den plagen.Ellers er det dekking på treffen i kveld .Mørkt å trist regnvær men godt innevær.Ha en glimrende dag lykke til med treningen,Goe klem

gretashobby

23.10.2014 kl.11:39

strikkogtov: Takk for det. Blir visst ikkje mye husarbeide her i dag. Brukt opp knnet på trening. Men det fine med husarbeide er at det venter på deg heilt du får gjort det hehe.

gretashobby

23.10.2014 kl.11:42

Anonym: Hei hei. LEggvarmere er ikkje dumt nei. Det syns eg apsolutt du skal gjere. Veldig praktisk å ha. Gratulerer med ferdig jakke. Det er ikkje dårlig.
Regner med at du ikkje er vanskelig å be når noen spør om hjelp fra deg ja. Du stiller opp du. Kjekt å kunne gjøre det også, når ein har helse til det. :).
Da har du fult program i dag. Kos deg iinneveret med alle dine gjøremål. Klem

fruensvilje

23.10.2014 kl.15:41

leggvarmere var ikke dumt,kanskje jeg også skulle strikket meg et par :)er jo ofte rundt vrista en blir kalde og ikke på selve fotbladet

gretashobby

23.10.2014 kl.15:46

fruensvilje: Ja det syns eg du skal gjere. Er veldig praktsik å ha

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits