Da begynner garnet mitt å komme

Her er det garn av div sorter som opptar meg for tiden. Men eg får vel starte innlegget litt meir høffelig.

God morgen i  det våte vide landet vårt. Vel no er det ikkje regn her da. Tempen er på veg ned. Veldig glad eg bor slik  eg bor. Blokka vi bor i ligg i ein bakke, og vann fra oven er aldri noe problem. Så vidt vi veit hvertfall. Men det er jammen mange som har fått ødelagt mye det siste døgnet med det forferdelige regnveret. Spesielt i Voss Aurland og Førde. Har ikkje hørt om noen problem i bygda vi bor i. 

Men fortsatt er det godt innever. I går fikk eg første pakken med garn i posten. Herlig garn og den neste pakken som er dobbelt så stor kjem vel i dag. Her er herlighetene eg fikk tak i går.


Heile haugen samla

Dei låg i denne pakken her


Garn kan pakkes godt. Ser ikkje så mye ut  når ein ser pakken. Men man kjenner at det er litt når ein løfter pakken. I denne pakken var det berre to sorter. Pt5 og Falk


Eit nøste av av det kvite og det røde veit eg kva det skal brukes til. Det blir eit nytt par med liverpool votter Resten blir lagt i lageret med pt5. 


Her er Falk nøstene. Dei nye er i den største skuffa, rester av samme garntype i den andre. Har noen tanker om kva eg skal lage, men det meste ligger litt. Skal lage ei barnelue i selbumønster først. Det blir i burgunder rød og sennep. Det blir spennende. Denne bestillingen er fra To damer. Dei hadde ein del Falk i  reste kurven til nedsatt pris. Dale garn har slutta å produsere dette garnet sjølv, og dermed har To damer slutta å føre det. HVertfall inntil videre. Så da benyttet eg anledningen til å kjøpe noen nøster. Dei hadde ikkje så mange av kvar farger. Men til småstrikk  trenger ein ikkje så mye. Og skal eg lage større ting, så får eg bruke mange farger :). Kan bli både skjerf, luer, votter, leggvarmere, pulsvanter, panne bånde og sikkert mye  anna. 

eg har jo mange strikk som eg har sagt før og det har blitt eit par nye påbegynte dei siste  dagene, men eg må berre starte på eit nytt i dag. Lua i selbumønster. HAr eit mønster der eg berre har mønster uten å ha eit ferdig produkt å sjå etter. Og så har eg ei lue med egentlig anna mønster som hadde flott passform og enkelt å bytte over til selbumønster. Tror eg starter med den eg ikkje veit kossen ho ser ut. Er den fin så er  det jo enklere da. Får tenke litt.  Får besøk i formiddag. Så da blir det å strikke på noko  eg har begynt på før og  som er skravel strikk. 

Kjem resten av garnet i dag, så blir  det desverre garn innlegg i morra også. Hehe. Gjett om damen koser seg for tida. Sjølv om strikkekontoen no er faretruende nær null hehe.  eg skal kose meg, håper dere får ein super dag og at dere ikkje er berørt av hverken flom eller Mannen

24 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

29.10.2014 kl.08:25

Heldige du som fann Falkgarn til nedsatt pris. Det er et fint garn til det meste. Jeg går for lite og ser etter kurver med utgåtte farger til nedsatt pris. Det er da en kan finne billig og godt garn. No blir du ivrig og får mange påbegynte prosjekter skjønner jeg:-))))

gretashobby

29.10.2014 kl.08:28

Ellbjørg Skinderhaug.: Du får gå inn på To damer å sjå om dei har litt att. Ja det er eit veldig fint garn og så veldig holdbart. Fann jo det i restekurv på nettet hos to damer. Så du finner det der du og. Ja det får eg og eg som har altfor mange påbegynte strikk alle rede. Hehe. Måtte til med ny kurv å legge nye påbegynte strikkk i. Men om kvelden strikker eg på gamle påbegynte da.

strikkogtov

29.10.2014 kl.08:35

Garn er en estetisk nytelse :) Her er det bare og glede seg til å se hva du tryller fram.

Vi er verken berørt av flom eller han storkar`n som brisker seg i Romsdalen, her har bare vinden herja. Nå har det stilnet heldigvis. Ha en fin dag :)

gretashobby

29.10.2014 kl.08:40

strikkogtov: Garn gjør meg glad. HErlige farger gjør meg glad. Pinner, garn og mønster sammen får meg til å slappe av. I hvertfall når eg sitter i sofa eller godstol. Så dette blir bra.
Så bra da. Ja vi får følge med på "Mannen" og så får vi håpe han ikkje gør så mye skade og at vannet trekker seg tilbake der den har herjet i det siste. Nyt dagen min kjær venn

Ellbjørg Skinderhaug.

29.10.2014 kl.08:53

Har ikke vent meg til å handlie netthandel . Er for usikker på å bruke pc'n. Så tenker jeg litt på de som driver butikk her hos oss og. Vil gjerne de skal klare seg og bli. Jeg jobba med garn , hobbyvarer, stoff og tilbehør og vet det er et slit å klare seg på små steder. Særlig etter netthandelen tok av, og nesten alle butikker har sine garnhyller og gardinstativ. 😊😊

29.10.2014 kl.09:08

Hei hei,Ja kan tenke meg du koser deg nå.Jeg liker og å ha mye garn hjemme.Ble fergig med jumperen som skulle være tilRuben men som også ble lit stor til Mathias men han kan bruke den,Vet ikke om jag rekker opp den andre og tar mindre masker på,Idag ser det lysere ut her så kansje det blir en bra dag,Utrolig hva været kan ødelegge rundt om i lande våres,Naturkreftene er ikke å spøke med,Uff nei nå regner det.Ja ja ha en fin dag og kos deg med alt garnet og ha en fin dag,Goe klem fra Ålgård

malla

29.10.2014 kl.09:44

Kjekt at du har det bra i stygge været. Her var stormen fæl på lørdag og sundag. Det er trasig å høyre om alle evakuerte og dei stengte veiane. Håper det ordner seg i løpet av dagen.

Kjekt å få pakkar. Eg går og ventar på ein stoffpakke.Mykje fin tråd du hadde fått. Håper du får ein fin strikkedag!

Liv

29.10.2014 kl.11:24

Hei. Forstår at du rekna med en laaang vinter siden du sikra deg med så mye arb. 😃Ånei da, tenker det går med uansett årstid. Mange av oss er vel like der, må vite at når vi feller av et arb., ligger et annet på vent.

Idag skal eg ikkje utfor døra. Har gjort en del innomhus, og sia blir det kofte.

Er så trist å høre om alt som har skjedd i vårt fylke og i Hordaland. Når vi ha vært oppe i det samme, er det lett å sette seg inn i opplevelsane de hadde i går og i natt. Tar nok ikkje lang tid før Vestlendingane er "på beina" igjen.😊

Kos deg med besøket i dag. Klem.

fruensvilje

29.10.2014 kl.11:40

God førmiddag,det var masse deilig garn,og nå som jeg er godt i gang med en genser i falk så hvet jeg att det er et nydelig garn :)du har nok til genser der også du :)iallefall til Trym hi hi.

Kos deg masse i dag og ha en hyggelig skravlestund hi hi

gretashobby

29.10.2014 kl.12:47

Ellbjørg Skinderhaug.: Eg hadde ikkje noko valg eg da. Her har vi ingen garnbutikk. Er litt garn på mega, men ikkje det garnet eg vil ha. Så da måtte eg bestille da. NErmeste garnbutikk er 6 mil unna. HAndler der viss eg skal dit alikevel. Eg hadde garnantert handlet alt nært viss vi hadde garnbutikk her. Men sånn er det ikkje.

gretashobby

29.10.2014 kl.12:50

Anonym: Ja eg koser meg no det er klart. elsker alt det garnet. Må visst bestille emr garn også. Fått inn en bestilling. Men det får vente noen dager. No skal eg først få unna eit par små bestillinger.
Ja trasigt med alt vannet som har ødelagt så masse i fylket vårt. Heldigvis er det ikkje personskader.
Kosdeg inne på Ålgård og du finner nok ut av kva du skal gjøre med den store genseren. klem fra våte sogn

gretashobby

29.10.2014 kl.12:52

malla: Eg skal ikkje kalge eg nei. Koser meg med alt garnet og meir kjem i dag.
Ja det er trasigt med alle evakurete. Heldigvis ahr det ikkje vore personskader.
Takk. Kos deg med stoffpakken din når den kjem . Klem fra midtre sogn

gretashobby

29.10.2014 kl.12:55

Liv: Ja det kan jo vere at den blir lang. Viss ikkje så har eg garn til neste vinter også. Men må bestille meir om litt. HAr ikkje bestilt til store prosjekt. Og no kom det inn ei slik bestilling. Får ta småtteriet først.
Er ikkje noko som heiter å strikke om vinteren og ikkje om sommaren. Sjølv om vi strikker vel kanskje litt meri i denne årstida.
Kos deg med koftestrikk du. Det tror eg du gjer ja.
Har ikkje opplevd slike flaumar eg, men det har jo vore slikt i bygda før mi tid ja. Vestlendinage kjem seg til att ja. Og heldigvis er det ingen person skader så vidt eg ahr fått med emg hvertfall. Takk det ahr eg gjort. No blir det selbu lue om litt klem fra ho her nede

gretashobby

29.10.2014 kl.12:57

fruensvilje: God formiddag til deg. Masse herlig garn ja Ja det har eg. Men eg får meir når T kjem att fra jobb i dag. HAn skal hente med seg ny pakke. Da har eg nok til mye. Men ikkje til dei to siste bestillingene. Men det får eg ordne neste uke. No blir det småstrikk noen dager.
Har kost meg masse og skravle enda mer. No skal eg strikke lue. Kos deg du også

foreignerat50

29.10.2014 kl.16:46

OI! så mye garn. De blir sikkert mye fine strikkevarer av de.

Når det gjelder været, er det dårlig vær her også. Regn, hagl og sterk vind. Men ingen fare for ras og flom. Synd til dem som er plages med det.

Lykke til med håndarbeid.

gretashobby

29.10.2014 kl.17:27

foreignerat50: JA masse herlig garn her og no har eg fått dobbelt så masse. Så no holder det til småstrikk lenge. Men må bestille til stor prosjekter, men det får eg vente med til neste uke. Vår kommune og to andre har ikkje store ødeleggelser, Ellers er alle andre komuner hardt rammet.
Takk skal du ha

hobbystua

29.10.2014 kl.20:15

Du er heldig Greta som har så masse deilig garn og ta fatt på utover nå,,og garn er ikke det verste en kan investere i heller. Syntes jeg kjøpte ganske mye her om dagen men laaaaaangt fra det du har. Men er kanskje litt heldig at jeg ikke har lang vei til en eller flere garnbutikker da. Blir spennende og se hva du tryller frem og noe fint blir det sikkert. Nå skal jeg kalle deg " garndamen"fra Høyanger:-) Uff det er grusomt og se nyhetene i dag om flommen og dens herjinger så jeg føler med dem som har det ekstra tungt nå. Håper du får en fortsatt fin kveld og hils masse til Torstein også:-)

Oldemorbloggen

29.10.2014 kl.20:48

Dette kallar eg for snop. Eg var på Stil og Søm å snopte på mandag.

gretashobby

30.10.2014 kl.08:09

hobbystua: JA eg er heldig og blakk hehe. Hverfall no når den siste pakken kom. Men eg kan strikke det meste utenom store plagg. HAr nok oen år no, kanskje. Trenger hvertfall ikkje å kjøpe store mengder med slikt kgarn. Blir som sagt bare til store voksne plagg. Eg bor jo langt unna garnbutikk og da blir det slik.
Trylle kan eg ikkje, det har barenbarna også skjønt. Men eg skal gøre mitt beste å få frem noen brukendes ting. No kom eg på at eg har jo ikkje bommulsgarn nesten. hm. Det var verre. Må få noen til å handle søstrene grene bommulsgarn til meg om ei stund. Må bare spare opp att litt penger først.
Veldig tragisk det som har skjedd rundt om kring i fylket og i nabofylket. Glad vi slapp unna denne gangen.
Ha ein god dag vennen. Så skrives vi snart igjenn klem fra våte sogn :)

gretashobby

30.10.2014 kl.08:10

Oldemorbloggen: OG mykje vil ha meir og meir får aldri nok. Stil og søm. Ikkje stoff og stil Uansett kjekt med stoff for den som er stoff avhengig også :)

Hekleri og Ra

02.11.2014 kl.10:27

Her var det mye flott garn altså :-)Det er så gøy å kjenne noen som skjønner hva en snakker om når det kommer til garn og stoff ;-) Alltid gøy å bestille noe :-)

gretashobby

02.11.2014 kl.10:37

Hekleri og Ra: JA det er no bare så spennende med masse nytt garn. Vi koser oss når slike pakker kommer i hus, uten tvil

Hekleri og Ra

02.11.2014 kl.11:18

Helt klart ja!

gretashobby

02.11.2014 kl.11:37

Hekleri og Ra: :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits