Nytt putetrekk, god service og Marius prat.

God morgen. Litt forskjellig i overskrifta i dag. Starter med putetrekke eg. HAr vore inne på  det før, men det er ei stund siden. Eg og min datter har hatt eit bytteoppdrag på gang. For flere år siden kjøpte eg ein del stoff som ho skulle  sy av og ho skaffa garn som eg skulle strikke av. Av ulike grunner så går det fortere for meg å få strikka, enn ho å få  sydd. Eg hverken studerer eller har ein liten kar som tar masse tid når man ikkje er på jobb eller studerer. Fikk eit ferdig pute trekk i posten i vår, da hadde eg glemt hele greia. I går fikk  eg putetrekk nr to. Og igjenn hadde eg glemt hele prosjektet. Eg har strikka min del da hehe.  

Putene skal egnetlig kle ein anna sofa. Men eg fan ut at inntil alt er ferdig, kan dei pynte sofaen på stua.


Putene har fine knapper på baksiden også. Kan nesten bruke dei bak frem. Når eg skal slenge meg i sofaen om kvelden, tar eg vekk den eine puta og tar ei brukspute i ryggen. Kan ikkje ødeegge desse med ein gong :)

Eg strikker jo Marius genser for tida. Den første av tre. Eg oppdaga i går at eg har bomma med garnkjøp. Kjøpte garn til ein størrelse mindre enn det eg strikker. Da blir det for lite garn. Eg kjøpte garnet i Sogndal. Vil jo sjølvsagt ha samme parti og da ringte eg i går til Sy og Strikkebui i Sogndal. Forklarte situasjonen. Den trivelige damen eg snakka med skulle hjelpe ho. Fant eit nøste skulle putte det i ein konvolutt og sende med ein gong. Så skulle betale på nett i ettertid. Det kaller eg service. Da får eg kanskje nøstet i posten i dag. så får eg håpe at det holder med det nøstet. ngen fare om det ikkje kjem før i morra. Trenger det nok ikkje før på søndag, men greit å ha det før helga. Blir nok bare blå strikking i dag også. Viss eg ikkje begynner på eit anna strikk på formiddag. Har ikkje bestemt meg enno. I slike situasjoner bruker eg å sjå kva eg gjer. Ikkje bestemme meg, men lar hjernen gjøre det hehe. 

Ellers ingen store planer. Kanskje prøve den turen på 400 m uten å dra på butikken etterpå. For det er i meste laget for tida. Men eg treng å komme meg ut litt. Vi får sjå kva det blir til. Skal hvertfall gjøre litt husmor ting i dag. Som å gå over plantene og bade dem og snakke med ddem litt :). Fin dag

 

22 kommentarer

fruensvilje

14.11.2014 kl.08:25

God morgen.Det var 2 vakre puter,passer jo godt i den sofaen da :)er jo kjekt å pynte stua med litt nytt.

Så bra da att du fikk tak i samme garnet,utrolig fint når selger er så flinke på service:))kos deg med mariusen så håper eg att spaserturen går greit,må gå meg en tur jeg også i dag :))

gretashobby

14.11.2014 kl.08:32

fruensvilje: God morgen :). Ja dei passa perfekt der no. Veldig kjekt.
Velig kjekt, da bør dei få litt skryt syns eg. Det tror eg. Må det. Må komme emg litt videre snart hehe. Blir nok ein lengre tur på deg da. God tur ut

Lisbeth Pedersen

14.11.2014 kl.08:51

Det var to flotte puter, er jo kjekt med pynteputer i sofaen, det har jeg :)

Ja godt du fikk samme garnet fra samme parti, og god service.

Ha en superfin fredag :)

Klemmer

gretashobby

14.11.2014 kl.08:54

Lisbeth Pedersen: Takk, ja det er kjekt. Og ja det tror eg nok du har ja :). Velig greit det og god service skal belønnes. Takk det samme til deg. klemmen

Liv T gjesdal

14.11.2014 kl.09:38

God morgen.Ja det var flotte puter og nydelige farger helt etter min smak.Ja tenk jeg har fått strikk opp alt vi måtte rekke opp og har bare 2 cm igjen før Rannveig overtar og strikker mønster.Det har blitt mye strikking .Trente faktisk på sykkelen min i går den er ganske god bare jeg kommer meg opp på den så idag er det litt gangsper men det er jo bra for da har jeg fått brukt meg,Her er været ganske bra men det blåser mye er litt sol så det blir lyst,Ta det med ro når du går tur og tenk på deg selv,Ønsker deg en knallfin dag og kos deg med mariusstrikkingen Goe klem
Så fin sofakrok!

annebe

14.11.2014 kl.10:08

Så smart med "byttejobb"og putene var jo riktig fine:)...ser ut som du har det koselig i stua de:)

God service er bra...da handler man jo der igjen,så ville vært dumt å ikke hjelpe kundene...

De vottene i forrige innlegg var også kjempefine.

Ønsker deg en fin dag. Klem<3

Ellbjørg Skinderhaug.

14.11.2014 kl.11:54

Ha-ha---hils plantene dine fra meg når du prater med dem.🐝🐝

gretashobby

14.11.2014 kl.12:36

Liv T gjesdal: God formiddag :). JA eg liker slike farger eg og. Vart så fint atte. Må flytte putene når eins akl sitte der da hehe. Herre min skaper kor du ahr strikka da. % nøster på null tid. Du er ikkje sann.
Så hærlig å ha gangsperre da. Det er lenge siden eg ahr hatt:(. Det kjem att. Godt gjer det å kjenne at ein har bevega seg.
Ja, da eg skal det. HA ein flott dag vennen. Klemmer i fleng

gretashobby

14.11.2014 kl.12:37

Maren Helgemo: Tusen takk skal du ha

gretashobby

14.11.2014 kl.12:40

annebe: Vi har gjort det noen gange reg og Monika. Lurt det. Tusen takk for det. KAnskje du får sett meir av stua snart ;).
Ja det er sant, man handler gjerne der oftere når man får så god service.
Flott dag til deg også vennen. Klem <3

gretashobby

14.11.2014 kl.12:41

Ellbjørg Skinderhaug.: Synd eg ikkje såg denne kommentareen før no. Er ferdig med å prate med dem. Men skal gjøre det neste gang, det lover eg. :)

Hobbystua

14.11.2014 kl.12:55

Heisan Greta:-) Dette var jo to flotte puter som passet godt i sofaen hos deg og det er mange ganger så lite som skal til for og fornye litt på interiøret. Er nok ikke bare og sette seg ned med symaskin når en har små barn i huset og skole i tillegg. Men nå har du noe fint til tiden vi går inn i da:-) Men leser at du har 3 Mariusgensere og strikke og det er litt av et oppdrag,,,men så fint at du får sendt garn i posten. Det kan nok lønne seg og kjøpe et par nøster for mye en et for lite. Ellers håper jeg Dere får en fin helg og så må du ta det pent med kroppen din selv om du vil aldri så mye....:-) Klemmer fra Marianne:-)

gretashobby

14.11.2014 kl.12:58

Hobbystua: Hei på deg Marianne. Tusen takk. Ja det er heilt sant. Ikkje så mye som skal til.
Det er sant. Eg ahr bedre tid til å lage ting eg enn ho.
Eg bruker å kjøpe eit elelr to nøster ekstra, så kva som skjedde denne gangen skjønner eg ikkje. Men eg får hjelp og da går det bra.
Takk for det vennen. Tenker vi skal kose oss eg og gjøre misnt mulig hihi.
Ja da eg må lyttetil den, sjølv om eg ikkje vil. Håper du og din kjære får ei flott helg også. viskrives vel i løpet av helga. Stor klem fra meg.

mimouna

14.11.2014 kl.13:42

Lekre puter, og kjekt når man får hyggelige overraskelser i posten. Greit å glemme ting av og til. ;)

Tror sånne garnbutikker (og andre butikker også) på småsteder ofte har bedre service enn de i storbyene. Flott at du fikk tak i ekstra nøste til genseren. Og god helg!

Ann-Elin

14.11.2014 kl.15:22

Så kjekt med sånne overraskelser når man har glemt det, hehe. Fine puter også.

gretashobby

14.11.2014 kl.17:04

mimouna: Takk, syns det vart fint i sofaen min. Eller vår heiter det. Ja, det er jo sant. Da vert ein jo overaska. Sogndal er ein litt stor stad, men du ahr nok eit poeng der.
God helg vennen

gretashobby

14.11.2014 kl.17:05

Ann: Ja, det var veldig kjekt. Og så passa den så fint i sofaen min.

Oldemorbloggen

14.11.2014 kl.17:24

Bytejobb er tingen. Det er lurt å ha ei "brukspute" liggjande til kvardags, men det spørs om T hugsar å byte når han skal slenge seg nedpå ei stund. :-))

Lillemor

14.11.2014 kl.17:27

Hei min venn :-) Det er liv i meg ser du, men hverdagen har blitt litt travel. Passer på at barnebarna kommer seg på skolen, henter dem, hjelper med lekser og gir dem en matbit, de sover heldigvis hjemme. Vi går tilbake til VÅRE rutiner om noen uker, godt å kunne hjelpe, men det blir litt 'urolig' for oss gamlingene, he he. Du er i gang leser jeg, med både det ene og det andre, og det er jeg glad for å høre. Putene i sofaen er lekre, kunne godt sittet MELLOM de to og spist en vaffel jeg :-D Ha en koselig helg og jeg sier som før, kos deg og gjør hva du vil, hvis ikke T. protesterer da :-) God klem fra meg til deg <3

gretashobby

14.11.2014 kl.17:29

Oldemorbloggen: Hehe, T bruker ikkje sofaen.HAn bruker berre stolen sin. Så det er eg som bruker den, og eg hugser det. I hvertfall enno :)

gretashobby

14.11.2014 kl.17:41

Lillemor: Hei kjære vennen. Livet er snudd på hodet skjønner eg. Det er ikkje slik ein er vand med nei, men kjekt å kunne vere til hjelp i ein hektisk periode. Dere er jo to og kan slappe av medan dei er på skulen.
Eg prøver komme meg videre ja. Det går treigt, veldig treigt, men det må visst det.
Eg får som regel gjøre som eg vil hehe. Viss formen tilsier det, skal eg prøve å koke karameller i morra. Det hører jula til. Sjølv om det overhode ikkje er lavkarbo. Lov å skeie ut av og til, ikkje sant.
Stor klem fra ei som skal komme seg skikkelig på beina til januar

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits