Garnet kom alikevel i går :)

Men det kom ikkje før utpå dagen. Og T fikk  henta det etter middag. Dermed kan eg starte på Marius nr 2 i  dag. Det er supert. Fikk strikka på ein annan ting i går da. Så eg sat ikkje å tvinne tommeltotter akkurat.  Det gjer eg vel aldri. hehe. Men altså. Garnet


Dette er babysilk fra DSA. Det skal altså bli ein marius. Eg har marius sjølv i det garnet og det er herlig. 

Eg bestilte meg også noen nøster med sterk


Det var på tilbud og eg ville heller kjøpe desse enn å betale omtrent samme summen i porto. Kryssa 1000 kr grensa og da slapp eg porto. Syns egentlig grensa for porto er litt høg hos strikkenett.no. Men dei  har ellers god service og er ganske raske å levere. Bestiller aller helst hos To damer. Men når dei ikkje ahr garnet eg skal ha, da må  eg bestille andre steder fra. Sånn er det. 

Hadde ei bra treningsøkt i går, men uten fysio. Han var sjuk, men eg fikk trene på det eg kan åleine. Det var jo bra. Trenger desse treningsøktene. Både for å ikkje stivne, for å komme meg etter betennelsen i kneet og skeivbelastninga i snart 3 månader. Det kommer seg sakte sakte. Skal lite til før eg går tilbake, så eg får vere veldig påpasselig. Nok om det. 

Eg var jo åleine heime i går som eg bruker å vere. Men følte at eg var veldig sosial alikevel i går. Hadde 4 laange tlf samtaler. Det kan gå dagesvis og opp til uker mellom kvar gang eg ahr lange tlf samtaler. Men i går var det 4. Så kjekt . Merkelig at det hoper seg opp slik, men det var veldig trivelig. 

I dag skal eg dampe strikkeplagg. Har 3 ferdige no, som treng ein våt og varm omgang. T tok frem strykebrettet for meg i gpr kveld. For øyeblikket er det jo ein del ting som er godt stua vekk, og strikkebrettet er eit av dei. Får bruke det godt i  dag og  så får han sette det vekk att i kveld. Så får eg satse på at eg ikkje trenger det før om ei uke. Eventuelle småplagg klarer eg å dampe på kjøkkenbenken. Denne mariusen eg skal begynne på no, vil jo ta litt lengre tid enn den forrrige. Det er tynnere garn, og ein størrelse større og litt ekstra lengde. 

Nei no skal eg gi meg med denne skravlinga om alt og ingenting. Ønsker dere alle som tar turen innom ein super dag.

33 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

18.11.2014 kl.08:41

Du er flink til å trene. Det var vel jeg og for 20 år siden. No er jeg latere. Det lønner seg ikke, men slik er det. Det garnet du skal strikke Marius av hørtes bra godt ut. Jeg holder meg mest til de " gamle" merkene, men ser det er mye nytt og fint . Jeg strikket et par selbu i går . Du får se dem senere. Sjelden jeg tar imot bestillinger, men selbuvotter i svart og lilla er vel ikke vanlig Husflidsvare. Laget blondebrett , men det kommer vel ikke så godt frem på bilde. Måtte strikke på pinne 2 elles ble de for store..

gretashobby

18.11.2014 kl.08:48

Ellbjørg Skinderhaug.: God morgen. Viss eg ikkje trener og gjør alt eg kan, så risikerer eg å havne i rullestol. Og der hører eg ikkje heime. Så sant eg kan ungå det. Altså så trener eg. Kjenner jo at eg har så godt av det og får mindre smerter kvar gang eg trener. Men eg er så heldig at eg får gå hos fysio og trene to ganger i uken eg da. Det er jo enklere da.
Det er veldig godt og det holder seg så fint lenge.
Strikket du eit heilt par med selbu, da var du jammen flittig. Eg strikket bare ei lue i går eg.
Kjekt med bestillinger da. Og når du ahr tid til det, så kvifor ikkje. Gleder emg til å sjå dei. Høres lekkre ut.
Eg har aldri strikket eit plagg på p nr 2. Det er synåler for meg. Prøver å unngå 2,5 men må av og til borti det. Men 3 er som relel det tynneste eg bruker.
ha ein super dag kjære gode venn

Lisbeth

18.11.2014 kl.08:55

Kjempeflotte farger :) så da blir det enda en flott Mariusgenser fra deg :)

Kjekt å ha flere alternativer til butikker på Internett. Porto er dyrt, når jeg poster vesker tar jeg det som posten sin porto er, og den er dyr.

Kos deg på trening

Ha en fin dag

Klemmer

strikkogtov

18.11.2014 kl.08:56

God morgen, Greta. Dette blir helt sikkert en fin Marius :) Stå på med treninga, jeg skjønner at det er viktig for deg :)

gretashobby

18.11.2014 kl.09:20

Lisbeth: Ja, det er herlige farger. Ja det blir nok enda ein marius fra meg. Eg og tar det når eg sender til folk.
Treninga var i går og eg gleder emg alt til den på torsdag.
HA ein flott dag vennen klem

gretashobby

18.11.2014 kl.09:21

strikkogtov: God mirgen vennen. Ja det må bli ein fin Marius. Takk, treninga var i går. Blir bare småtrening for emg her heime i dagg. JA trening er viktig for emg. klem

fruensvilje

18.11.2014 kl.09:29

babysilk er varmt og godt,har ett vottepar i det garnet.Det tøvet seg litt i maskinvask men ble utrolig tette og varme etterpå :)) likte godt fargevalget.

Du har masse fint garn no,sterk har jeg ingen erfaring med men fine farger hadde du kjøpt :))

Jeg kjenner også att det er viktig med bevegelse for ikke å stivne,skal nok ut en tur i dag også :)

Liv T gjesdal

18.11.2014 kl.09:47

God morgen kjære morgenfugl.du er alltid tidlig oppe,Forstår godt at treningen er viktig for deg er lett å ble stin når en har den sykdommen men du er kjempeflink å trene,like flink som med strikkingen.Hurra nå er jeg ferdig med 12 bestikksokker til som jeg tenkte vi på fredagstreffen kan pynte med til jul og nyttår.Er og ferdig med pute men skal brodere logoen til oilers på den og det er ganske mye.Tenkte å ta en vask av kjøkkenet idag gjør det ikke så ofte lenger men godt å ha det rent til jul.Lykke til med flott strikking trening og ha en kjempefin dag,Goe klem

Hobbystua

18.11.2014 kl.10:50

God tirsdag kjære Greta:-) Du tvinner nok ikke tommeltotter for det har ikke du tid til med dine strikkeoppdrag så nå er det enda en Marius som skal lages. Du er flink og strikke og god til og holde kroppen i gang med trening. En fortsatt fin dag og kos deg med det du liker du:-) Klem fra Marianne :-)

gretashobby

18.11.2014 kl.12:13

fruensvilje: Det har du ja. Stemmer det :). Eg har vaska min genser flere ganger i vaskemaskina og den tover ikkje.
Ho som skal ha den var her og prøvde genseren min. Da valgte ho samme garn og nesten samme farger som min. Eg har ein lys blåfarge istede for rosa på min. Digger den. Den er så mjuk og deilig.
Veldig masse fint garn, men det er alltid noe eg mangler. Det er eit godt garn, Litt alpakka i det så dei blir veldig mjuke og gode sokkene. Fargene er heilt etter min smak ja.
Skal ha meg ein rude på ballen no når eg er ferdig her. Det gjør så godt for korsryggen Bruker den om natta også :) Kos deg på tur.

gretashobby

18.11.2014 kl.12:16

Liv T gjesdal: God formiddag vennen. I dag var eg "seint" oppe. Var 10 min før kl 7 hehe. Ja det er godt å trene og livsviktig egentlig for meg.
så flink du er. Tror ikkje eg rekker slikt før jul. Men kven veit. Bare eg ikkje gjør som eg gjorde i går.
Brodere på strikk, ligger ikkje for denne dama. Brodering ligger vel kasnkje ikkje for emg hehe.
Så flink du er. Kjem du og tar leiligheta mi når eg skal flytte hehe. Tulla Takk takk. Nyt dagen med vaskefille og strikk du også klemmer.

gretashobby

18.11.2014 kl.12:18

Hobbystua: God formiddag MArianne. Nei, korleis gjer ein det egentlig når ein tvinner tommeltotter. Tror ikkje eg ahr lært det. Kjøpte meg eit hjemme på søndag, har ikkje røkke å bladd i det enno. Tida strekker ikkje til eller eg prioriterer feil, kanskje hehe. Striking og trening etter formen er første prioritet. Så tar vi hus, og andre nødvendige oppgaver og slikt når eg rekker det :). Håper du og pippen koser dere i dag og. Klem fra dama her mellom fjella

Oldemorbloggen

18.11.2014 kl.13:57

Det skal bli spennande å sjå Mariusen i slike fargar.

gretashobby

18.11.2014 kl.16:44

Oldemorbloggen: Strikker egg den fint, så blir den lekker

Åse Helen

18.11.2014 kl.22:55

De genserene der er fine :-)

Legger deg til som venn jeg så kan jeg bestille ullsokker av deg. Hvis du sender da?

fjellgeitbundingen

18.11.2014 kl.23:08

Blir spennende å følge med disse prosjektene. Ha ha, lurer nå på hvor mange kilo garn du har nå? Tror jeg har en del kilo selv.. Hm, hm. Får bli etterjulsprosjekt med opptelling, og mulig lage noe av garnet som ligger rundt omkring..

gretashobby

19.11.2014 kl.08:14

Åse Helen: JA dei er det. Har strikket 25-30 stykker og blir visst ikkje lei. Eg sender ja det er kalrt. BAre å bestille det. Så tar eg det så fort eg kan.

Åse Helen

19.11.2014 kl.08:33

Da vil jeg gjerne ha 2 par i grå str 38 når du får tid :-)

gretashobby

19.11.2014 kl.08:43

fjellgeitbundingen: Takk for det. Hehe. Begynte i januar å skrive oppp kor mye garn eg brukte, men sluttet da eg såg at det vart litt nifse tall. Og eg tørr ikkje å vege garnet nei. Men det blir da brukt opp ein gong hehe. Kjekt å ha ein del garn liggende. Så kan ein bare gå å finne garn til det ein skal alge. Men store gensere kan eg ikkje ah garn liggende til.

gretashobby

19.11.2014 kl.09:01

Åse Helen: Med eller uten mønster og du er ikkje intresert i pris heller?

Åse Helen

19.11.2014 kl.09:23

Jeg har svart på privat melding :-) Jeg betaler den prisen du skal ha og når du er ferdige sender du meg en melding så får du adressen :-)

Ha en fin dag :-)

gretashobby

19.11.2014 kl.09:43

Åse Helen: eg hst svart igjenn

mimouna

20.11.2014 kl.15:33

Så bra at garnet kom, og mye lurere å bestille litt ekstra enn å betale masse porto.

Høres ut som en god dag, kjekt med lange telefonsamtaler.

gretashobby

20.11.2014 kl.17:15

mimouna: Ja det vart ein super dag. Alt gjekk min veg, viss ein ikkje tenker på beina da.

Hekleri og Ra

21.11.2014 kl.19:43

Har aldri prøvd Sterk før. Kom gjerne med litt info om hvordan du synes det er :-)

Er enig med deg at grensen er litt høy, men jeg har aldri ventet mer enn 2-3 dager på garn jeg har bestilt hos de. Utrolig bra service :-)

gretashobby

21.11.2014 kl.22:21

Hekleri og Ra: AHr prøvd det ein gong før, men det er noen år siden. Eg tror eg syns det var bra. Du skal få referat når eg har strikka av det. Lover. Er veldig fornøgd med dem ja. To damer ahr 300 i portogrense, men dei ahr ikkje drops garn lengre. Så da må eg bestille flere steder. Men det går bra. Kjempe service på begge steder. Håper du ahr ei super helg og koser deg saman med V... og resten av fam. Stor klem

Hekleri og Ra

22.11.2014 kl.00:05

Så flott :-) Da hører jeg fra deg ;-)

Har ikke hatt noe med To damer å gjøre enda. Har de nettbutikk?

Det blir en helg med noen aktiviteter, bl.a. skal vi hjelpe en venninne med flyttevask i morgen. Mannen skal på fest i morgen og padling på søndag. Så i hovedsak blir det oss to jentene heime denne helgen :-) Tror nok det blir slapp-off og håndarbeid for min del ... men det blir nok litt sånn praktisk i huset og ;-) Kommer ikke helt unna :-)

Ha en flott lørdag! Stor klem

gretashobby

22.11.2014 kl.07:50

Hekleri og Ra: Har du ikkje prøvd To Damer, aj da bør du det. Ja dei ahr nettbutikk. Og så er det enkelt å gi dei melding ved siden av. Eg sendte bestilling på flere sorter garn. Så ahdde dei (heldigvis) ikkje inne mer enn 9 nøster i samme innfarging, eg skulle ah 10. Da sendte dei mail til meg og spurde kva dei skulle gjere. Om eg trengte det tvert å ville bestille andre steder, eller ville vente til over helgen. Eg ville vente til over helgen. Torsdag fann eg ut at eg ville sette det garnet som var smart på vent, for eg har ikkje fått penger fra kunden til å kjøpe garn enno. Da ringte eg til dem og spurde om det var greit. Det var det. Så sa eg at eg gjerne ville ha det andre garnet. I går fikk eg det. Ringte og spurde om det var greit at det smartgarnet kunne ligge på vent ei god stund fremover i går og bestilte samtidig noe anna sokkegarn. Spent på om det kjem i dag eller over helgen. Smart bestillingen kunne ligg lenge den. Det er service det.
Høres ut som ei veldig aktiv helg. Husarbeide kommer ein nok ikkje unna uansett. Men det blir nok mest kos for deg da. Travelt nok for mannen. Ha ei fin helg. Stor klem

Hekleri og Ra

22.11.2014 kl.09:56

Nei, har faktisk ikke det. Må sjekke ut butikken deres da :-) Det høres ut som utrolig bra service :-)

Padlingen er hans kos vet du Greta ;-) Da koser han seg :-)

Husarbeidet tok jeg i går, så det trenger jeg ikke tenke på i helgen. Skal bli deilig å kunne holde på med håndarbeidet i morgen, vintersporten har jo begynt igjen og ;-) Hehehe.

En flott helg til deg og Greta :-) Klem

gretashobby

22.11.2014 kl.12:19

Hekleri og Ra: Det syns eg du bør gjøre ja ToneBritt.
HAr vel skjønt det ja. Kjekt at han koser seg. Vi tok leiligheten på sammsen i dag. Jobba som noen helter. Eg mest sittende mens T fløy rundt.Så herlig når vi vart ferdig til vi skulle nedover før lunch. No er det koselig lunch og pc, før vi skal sjå på gutta slite i skisporet. HA ein fantastisk lørdag vennen.

Hekleri og Ra

22.11.2014 kl.15:03

Vi er ferdig med nedvasken. Høsten/vinterens første lørdagsgraut er inntatt. Nå er det beina på bordet, strikketøyet i henda og sporten på tv ;-) Klem

gretashobby

22.11.2014 kl.18:03

Hekleri og Ra: Så deilig. Grøt, hm. Det er lillejulaften vi spis det her i huset aldri ellers hehe. Har sittet med beina i sofaen og sett ski og damenes cupfinale, no er det enkel men god lørdags middag. Bare avslapping resten av kvelden. Ferdig med Mariusgenser strikk for i dag. No er det bare sokker tror eg. Klem til begge. T hilser også

Hekleri og Ra

22.11.2014 kl.18:17

Hehe ... med barn i huset så er det på vinterstid stort sett hver lørdag :-) Men det har ikke vært vær til å spise det .. har vært stort sett greie temperaturer og høyst unormalt for november .. hehe

Nå skal jeg og frøkna kose oss med taco og tv, så blir det nok litt snop og mer tv etterhvert ;-) .... med håndarbeidet :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits