sokker tidlig og seint

God morgen kjære skjønne dere. Nok ein våt og litt sur dag her. Da tenker eg på veret ute altså. Her inne er det lunt og varmt. :). Det går i sokke strikking om dagen. Det har eg muligens skreve noko om  før hehe. Er ikkje på mitt raskeste for tida. Holder på med litt anna innimellom også. Som masse klesvask og slikt. I dag har eg eg tenkt å skifte på sengene og ta soverommet. Vel ein del må T gjere når han kjem heim da, men eg skal gjere min del. Men det var ikkje det eg skulle skrive om no. 


Dette er den 1. av 4 sokker. Det vil sei  den 1. av par ein. Oppdraget er grå sokker str 38. Resten er opp til meg. Så da kan jo eg leike meg da. Ikkje noe godt bilde. Men lover å få bedre bilder når paret er ferdig. :)

I går fikk eg overaskende besøk. Min gode vennine Nina ringte og lurte på om ho kunne ta snartur innom medan ho venta på at bilen skulle få vintersko på. Sjølvsagt kunne ho det. Er ikkje så ofte vi får til å møtest. Vi koste oss veldig til ho måtte gå. Bare kom innnom brått flere ganger du Nina. :)

Gåturen i går vart ikkje så lang. Gjekk på feil sted, men vi tok ein snartur på butikken etterpå, så eg fikk gått litt alikevel. Skulle bare inn om å kjøpe to småting. Vel det vart visst litt mer. Kjøpte masse norvegia som var på tilbud og ellers har vi begynt å tenke jul. Kjøpe inn ting som vi kjem på og som står seg. Greit å få slikt i hus. 

I dag kommer damen som skal ha den siste Mariusen eg strikka og henter den. Da blir det spennende å sjå korleis den passer. Håper ho blir fornøgd. 

Avslutter i dag og eg med bilder julehuset mitt. Da har eg dei til neste år :)


Denne komoden er full av strikkefgarn står  på stua.


Dette og neste bilde er fra gangen


Da skal eg gi meg med bilder fra julehuset mitt. 

Da skal eg gi meg. Lese litt på nettet og snart kose meg med sokkestrikking. Må vel kanskje ordne ein del tørre vasket klede først og så soverommet da. Så da får eg vel ønske dere ein god dag og komme igang. 
31 kommentarer

Tine

03.12.2014 kl.07:48

Jeg legger ikke ofte igjen kommentar - men vet du, du har en fin blogg - Stå på - så når du langt <3 legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din

fruensvilje

03.12.2014 kl.08:47

god morgen.Ja no fikk jeg lyst til å pynte jeg også :))skal iallefall finne frem julekrybba,gangen min har jeg pynta,skal ta bilde :))

Du får virkelig gjort masse om dagen,jeg sitter bare og blar i kokebøker på leit etter den gode smaken til jul hi hi.litt har jeg funnet og inngrediensane er notert på handlelista,ja for nå er det lurt å kjøpe inn litt som står seg som du sei.

Du må kose deg ,blir litt klede her også i dag :)) men det er jo helt greit det også

Liv T gjesdal

03.12.2014 kl.08:55

Hei. Ja du er bare fabelaktig til å strikke sokker du lager de helt utrolig fine,Kjekt du fikk gå en liten tur igår.Flott har du pynet til jul og,Jeg er ikke så gla i julen og har ikke tatt frem noe,Var på europris og handlet litt mer garn er så redd jeg ikke får nok men nå har jeg stort lager,Kjøpte alpagarn som jeg prøver å strikke det populære skjerfet,Strikker og sokker og en acne genser kofta bare ligger der ,Er liksom ikke så lysten på å strikke den ennå.Ønsker deg en fin dag og goe klem.Gruer ikke så mye til tannlegen

Ellbjørg Skinderhaug.

03.12.2014 kl.08:59

Du styrer med ditt , vi styrer med vårt---. Stort sett gjøres mye det samme i de fleste hjem, men på hver sin måte og til forskjellige tider.

Det hørest trivelig ut å få skiftet sengetøy, ryddet og vasket soverom. Godt å legge seg i rene senger når det lir til kvelds da:-)

No er stormen og regnet kommet oppover til oss og, så i dag blir det trivelig å være inne. Lue og pulsvarmere Marius ferdige. Leggvarmere når jeg får mere garn. Du får se senere. Nyt dagen.

strikkogtov

03.12.2014 kl.09:11

Fint mønster på sokkene. Du er flink til å variere.

Deilig å legge seg i rent sengetøy om kvelden :)

Liv

03.12.2014 kl.09:29

Hei. Eg var ikkje mye på nettet igår. Kikka på sokkane dine nå. Eine paret finare enn det andre. 😀Er jamen kjekt å strikke noe som ein koser seg med. Eg er begynt på ein Fanagenser som skulle være eit av julestrikka. Hehe. Må visst skaffe noe meir, fordi om det berre bli strikka om kveldane nå.

Du har det koselig i julehuset ditt. Her ligger nissane å masa på loftet enda. De skal få komme ned til helga, så de roer seg...Idag går det i steiking av julemiddager. Er så godt å ha alt klart i frysen til ei langhelg. Kjekt for Nina at du budde så nær når ho måtte vente på bilen, kjekt for begge to. Da får du ha ein fin jobbe-formiddag og ellers ein fin dag. Klem.

Oldemorbloggen

03.12.2014 kl.09:51

Det er kjekt å pynte til jul og det ser eg du likar og. Sokkane blei kjempefine.

annebe

03.12.2014 kl.10:46

Kikka akkurat på gradestoken og her var det nesten 10minus nå..brrr ! Har lest de forrige innlegga dine også....og ser det er pynta så koselig hos deg. Ei jeg jobba med før var så flink med patchwork og slikt, så vi andre på avdelingen fikk alltid hjemelagde gaver av henne til jul...det satte vi pris på :)

Hørtes hyggelig ut med overraskende besøk også ...Kos deg med dagen og klem fra meg<3

gretashobby

03.12.2014 kl.11:41

fruensvilje: god formiddag. Å så kjekt da at eg fikk deg til å ha lyst til det. J det må du gjøre. Gleder meg til å sjå. Å jå så flittig så. Gjør så mye eg orker med amnge pauser innimellom. Men det er jo ikkje noe som brenn akkkurat.
JA det er lurt å handle inn litt no og da. Så ein ikkje treng å handle så innmari mye dei siste dagene. Kva skal du bake no da. Koser meg inne i dag. I dag er det surt ute, tror eg. Kjem snart damen som skal ha genseren, det blir kjekt. Kos deg du også.

gretashobby

03.12.2014 kl.11:45

Liv T gjesdal: Hei vennen. Tusen takk for det. Men du overdriver litt no :). Vi elsker julen og å pynte til den. Heilt siden vi feiret vår første jul hos oss oss sjølv har vi kost oss så masse.
Farlit å ikkje ha nok garn. Men det er vel ikkje fare for at du får forlite vel. Skal vel ikkje sitte å strikke heile julen?.
du har masse på pinnene som vanlig skjønner eg. Får det unna gjør du og. Viss det ikkje haster med kofta, så la den ligge til lysten tar deg. HA ein super dag. Klem

gretashobby

03.12.2014 kl.11:47

Ellbjørg Skinderhaug.: Hei, ja du kan få sagt det du. Vi styrer vel alle med vårt. Ja, det er sant. Du er klok i dag.
JA det er rart med det. Når det er nye sengklede så gleder eg emg til å legge emg. Skifter oftere og oftere hehe.
Her blåser det ikkje, men såg det skulle blåse der oppe ja. Men tåke, og regn og lav tempratur. Så godt innever er det.
Gleder emg til å sjå. Du har jammen vore flittig. Går trengt her for tida. HA ein fortsatt fin dag vennen. klem

gretashobby

03.12.2014 kl.11:48

strikkogtov: Takk for det. Må det, ellers kan det jo bli kjedelig. Eller er det ikkje muig kanskje hihi. JA det digger eg. Kunne ha skifta enda oftere, men så er det å få vasket opp sengtøyet og ikkje minst tørka det da

gretashobby

03.12.2014 kl.11:54

Liv: Heei. Nei du var vel ikkje innom meg i går nei. Hm...Hehe. Er berre eine sokken som er ferdig på begge to. Men hvertfall det eine paret blir ferdig i dag. Takk skal du ha.ja det er mye trivligere enn det som berre har blitt ein jobb for meg. Fikk faktsik spørsmå om eit nytt par før jul, men takka fint nei. Rekker ikkjea lt heller.
Du får det unna alikevel du. JA da å du ha meir da.
Takk for det. Da får du sjå tilå hente dei ned. Stakkars nissene i desember skal dei vere nede i varmen veit du....
Hm kva er det du steiker opp da?. Fann ut at eg må tenke ut middager til mange dager eg og. Å få handla det inn i god tid. Orker ikkje å stå i kl på 3.djedag.
Det var grådig kjekt for meg og eg tror ho koste seg ho også ja.
Venter på ho som skal hente Mariusen no, så det blir litt kaffikos i dag også. HA ein fin dag du også skjønne venn oppe i bakkane.

gretashobby

03.12.2014 kl.11:55

Oldemorbloggen: JA det digger eg. Takk for det. Dei blir fine når dei blir ferdig. Begge para tor eg. På kvar sin måte.

Lillemor

03.12.2014 kl.11:57

Hei min venn :-) Du får ta det med ro, sengeskift er tungt. Å vaske tøy gjør jo maskinen, men jeg ønsker meg en maskin som henger opp, bretter tøyet og går fra kjelleren og opp i 2.etg og legger i skap og skuffer, he he. Det hadde vært fin julegave til meg. Ellers er det kransekakeproduksjon i bakeriet i dag, søsteren min kommer innom, da bli vi to og dobbelt så mye søl, he he. Her er det 0 gradet og SOL, skulle nesten gått en lang tur, mannen min er avgårde han, han er ikke ansatt i bakeriet :-) Ha en fin dag mellom fjellene, uansett vær. Godklem fra bakstekona <3

gretashobby

03.12.2014 kl.11:57

annebe: Hei. Oisann, det var kaldt det. Takk skal du ha. Vi koser oss med julepynta hus vi. Det er jo alltid kjekt med heimelaga gaver til jul da. Det digger hvertfall eg.
Det vardet heilt klart. OG no får eg snart hente Mariusgenser besøk og det blir kjekt også. Fin dag til deg og pass på så du ikkje fryser. klem <3

fruensvilje

03.12.2014 kl.12:29

jeg har funnet fra oppskrift på noen kaker og et par typer brød :)) det blir både loff og rugbrød etterhvert

Christina Frøysland

03.12.2014 kl.13:12

Så lekre sokker

gretashobby

03.12.2014 kl.13:13

Lillemor: God formiddag vennen. Eg har gjort min del no. Tatt av sengtøyet og lagt på nye trekk på dyner og puter. Tørka støv. Resten får T gjere. Så skal eg legge på laken og re sengene etter at han har vore der med støvsugeren.
Så det ønsker du deg ja. Hihi. Eg er glad eg har alt på ei flate eg da. Så slipper eg å gå så mye.
Kransekake stenger har eg laga. Men ikkje ringer. Jo flere kokker desto mere søl ja.
Høres deilig ut med sol. Her er regn og tåke og perfekt innever :).
Takk for bakste klemmen. Du får få ein strikkeklem av meg da. Siden det er deg eg skal gjøre resten av kvelden. T skal på julemiddag, så da blir det bare rester på meg.

gretashobby

03.12.2014 kl.13:14

fruensvilje: Høres godt ut. Driver å lurer på om eg skal prøve emg på julebrød, men vi får sjå.

gretashobby

03.12.2014 kl.13:14

Christina Frøysland: Tusen takk for det.

foreignerat50

03.12.2014 kl.17:10

Her har himmelen åpnet sin luke og gir oss skikkelig mye drikkevann. Vinden uler der ute.

ellers er jeg heldig fordi når mannen er hjemme fra båten, vasker han klær, handler og lage mat. Han er som en engel. Jeg tar brettingen av klær og styrking pluss husvask:)

Ellers har jeg begynt å prøve med å hekle en rød gryteklut. Men det er ikke lang tid omgangen pga håndleddet ikke er fortsatt bra. Men jeg får heller blogge og lese:)

Ha en fin dag til deg:)

gretashobby

03.12.2014 kl.17:16

foreignerat50: Hei på deg. Det er kjekt når vi har menner som tar sin del av det som skal gjøres i heimen. Det er o bare rett og rimelig. Men ofte er det vel ikkje slik. Så bra at han er ein slik fin mann. Og at du ikkje ahr skjemd han ut .
Ver forsiktig med håndleddet og kos deg med litt hekling innimellom.
Klem fra våte Høyanger

Åse Helen

03.12.2014 kl.18:07

Så koselig med overraskende besøk av venninne :-) og så begynner det å bli veldig julefint hos deg nå :-)

Sokkene ser kjempefine ut og jeg gleder meg til å få dem :-)

Ha en fin kveld :-)

lulltove

03.12.2014 kl.19:14

Så koselig du har gjort det! Og smart å ta bilder. Jeg står altid å lurer på hvordan jeg pyntet året før, men det kan jo også være morsomt å finne på noe nytt :) Heldig du som fikk uventet og koselig besøk :)

Hobbystua

03.12.2014 kl.22:33

God kveld Greta:-) Dette var fine sokker du strikker og et flott mønster . Og du har pyntet så pent for julen også ,jeg får nok vente med og legge på juleduker for har jo en undulat som er ute i mange timer om dagen så da blir det fort bøss og annet skitt på duker om du skjønner meg. Så litt engler og annet kan kommer frem etter hvert så i dag fikk jeg kjøpt inn flere blomster så nå er det litt mer liv i vinduskarmene igjen. Ikke noe som er så deilig og legge seg i rent sengetøy så tenker du kommer til og sove godt:-)

Anne- Lise

03.12.2014 kl.22:39

Hei** Takk for god kaffi og karamell i dag. Gikk med gensaren på butikken og fikk skryt for den og di lurte såklart på kem som hadde laga den. Er berre så fornøyd med garnet,:formen,:fargane ! Jentene mine syns den var kjempefin og 😄

gretashobby

04.12.2014 kl.08:07

Åse Helen: JA det var veldig kjekt. JA det er eg enig i. Koser meg veldig i julepynta leilighet. Er ein spesiell atmosfare. Så bra. No skal eg lage det neste paret eller etter lunch begynner eg på det.
Takk eg hadde ein fin kveld. God dag til deg

gretashobby

04.12.2014 kl.08:09

lulltove: Tusen takk, eg er heilt enig. JA det er kjekt å sjå korleis ein hadde det året før, også kan ein jo likevel gjøre det på ein annan måte.
Veldig hyggelig med besøk ja. Fin dag til deg klem <3

gretashobby

04.12.2014 kl.08:15

Hobbystua: Tusen takk. No er heile paret ferdig. Litt dumt å legge ut samme sokker sjølv om det er to no, to dager på rad, men sånn ble det.
Takk er veldig fornøgd med julehuset mitt. JA eg skjønner valget ditt. Like greit å vente da ja.
Alltid kjekt med nye blomster. Koste deg nok når du fornyet deg der.
det var deilig å legge seg i reint sengtøy ja. NAtta var både og, men sånn er det. Men det var ikkje sengtøyet sin skuld. Fin dag til deg snuppa

gretashobby

04.12.2014 kl.08:19

Anne: Tusen tusen takk for ein veldig god og rørende tilbakemelding på genseren. Ingen ting er som fornøgde kunder. Og så kjekt at du vart så fornøgd. Tusen tusen takk for fine ord.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits