En pluss en er eit par

Da har eg begge sokkene ferdig av første par. Og kan gå på med friskt mot på par nr to. 


Sokkene er strikket i pt5 og Hakkespett. Det mørkeste er Dale Hakkespett og det lyseste er Rauma sitt pt5. Veldig godt garn begge to. Litt tjukkere enn silja fra Gjedal som eg ofte bruker. Dei er strikka på p nr 3,5. Det var veldig godt å strikke av begge to. Kven eg liker best er eg ikkje sikker på. Kasnkje eg finn det ut når eg strikker neste par. 


Var så pass fornøgd med dem at eg godt kunne tenke emg eit nøyatig likt par sjølv. Kanskje eg skal ønske meg til jul hehe. Eller kanskje eit liknande. 

I dag blir det ein tur på trening igjen. Kan gjøre det når eg vil, men tror det blir i 9-9.30 tida. Det gjør alltid så godt. Etterpå får eg vel fortsett med klesvasken hihi. Var foresten så deilig å legge seg heilt rundvaska soverom med skikkelig støvsuging av alle madrasser og reine sengklede. Små gleder kanskje, men godt var det. 

Hadde foresten besøk i går. Ho som skulle hente MAriusgenseren var innom og sat her godt over ein time. Flytta inn i genseren tvert. OG var så fornøgd. Sendte kommentar på bloggen i går kveld som eg vart heilt rørt av. :)

No gleer eg meg til å kunne starte på neste sokkeapr. Det blir vel etter lunch.  Ha ein flott 4. desember alle mine kjære lesere

23 kommentarer

Liv

04.12.2014 kl.08:25

God morgen. Først ute med komm. eg idag. 😊 Må ha meg en handlerunde snart, så da er det ingen vits i å begynne med noe innomhus før eg kommer heim.

Veldig fine sokker, skal godt forstå at du er fornøyd. Så bra at Mariusen blei så godt mottatt, ingenting er bedre enn det. Håper du får ei god treningsøkt idag, og ellers en super dag. Klem.

lulltove

04.12.2014 kl.08:30

God morgen :) Skulle gjerne sett bilde av damen med ny mariusgenser på :) Ha en super torsdag!

gretashobby

04.12.2014 kl.08:48

Liv: Ja i dag var du tidlig min venn. Så kjekt da. Handle runde tidlig id ag da, skjønner eg. Godt å få det gjort tidlig, så kan du styre heime etterpå.
Takk, ja eg vart det altså. Fornøgde kunder er så kjekt. Takk gleder emg til treningen. Takk det samme skjønning. klem

gretashobby

04.12.2014 kl.08:50

lulltove: God morgen. Skal høre med kunden om ho vil at eg legger ut eit bilde. Takk det samme vennen

Ellbjørg Skinderhaug.

04.12.2014 kl.09:03

Du er tidlig i gang-----

Det er rart du hvor mye litt mønsterstrikk gjør for et par sokker. Her har stormen stillna og det er ni varmegrader. ( kakelinna?) Har du enda en genserbestilling før jul?

Jeg fortsetter på leggvarmere-----

Liv T gjesdal

04.12.2014 kl.10:07

Hei Må bare beundre de flotte sokkene.Ja godt å trene blir liksom litt letter etterpå.jeg var 1 time hos tannlegen så har gangsper i kjeven idag men alt gikk godt å har ikke kjent noe etterpå.Skal igjen 5 januar.Ble ferdig med et sokkepar igår som jeg kom på jeg ville gi en til jul.Holder og på med TK skjerfet og det øker smått om sen.Idag er vi så heldige og har sol.alldeles nydelig vær 4 desember,Ønsker deg en goe torsdag jeg har dekking i kveld.Kos deg med strikkingen og ha en goe klem.

Lillemor

04.12.2014 kl.10:57

Heisann vennen :-) Sokker i sentrum i dag skjønner jeg ;-) Det skulle bare mangle om ikke damen ble fornøyd med Marius, så proff som du er, men det er ekstra hyggelig å få tilbakemelding :-) Jeg har klart å brodere 'julemotiv' rundt kanten på ALLE spisebrikkene, så stolt av meg selv. Nå er bakeriet stengt, så vi skal gå en lang tur etter lunch, må nok ta på brodder, det er speilglatt på småveiene og skogsveien. Mannen min foreslår at vi skal ta med sklibrett, som vi kan sitte på i utforbakkene, he he, synes du ser oss. Ha en fin sokkestrikkedag, å ta en klem fra meg innimellom <3

gretashobby

04.12.2014 kl.12:04

Liv T gjesdal: Hei. Tusen takk for det. HAr det alltid godt etter trening. Får både enrgi og litt smerte lindirng ei stund. Får gjort mye den første timen etterpå.
Misunner deg ikkje tanlegestolen, men det er no meg da. Fin gave det sokker til jul. Gir alltid vekk sokker til jul eg. Kos deg skjerf strikkingen og nyt veret. Er ikkje så aller verst her heller i dag. Det er godt. HA ein trivelig kveld. Klem fra meg

gretashobby

04.12.2014 kl.12:08

Lillemor: Sokker i sentrum kvar dag for tiden, min venn. Men snart blir det noko anna. Sånn går no dagan.Det er så kjekt når kunden er så fornøgd som ho er. Sånt liker ei strikkerske veit du. Skulle ønske eg kunne sett dei spsie brikkene dine altså.
Så kjekt at dere kan gå dere ein skikkelig lang tur sammen. Det er jo gøy da. Siden bakeriet er stnegt kan du jjo gjere det :).
Veit jo ikkje korleis dere ser ut, men nahr eit bilde av dere i hode ja. Og no rutsjer dere utofr i full fart. Herlig bilde spør du meg.
Tar ein klem no og ein når eg ahr strikka ferdig neste sokk, er det greit. Klem tilbake. ein varm ein så du kan varme deg på når du kjem inn. Ein liten til din kjære også. Men berre ein liten ein altså.

foreignerat50

04.12.2014 kl.15:29

Se der da. Masse ferdig arbeid både det ene og det andre; )

Det er alltid godt når man blir ferdig med noe:)

fruensvilje

04.12.2014 kl.15:58

kjempefine sokker,og du hvet att jeg er imponert av alle flettene du tryller frem :))

Hobbystua

04.12.2014 kl.16:37

Riktig så fine sokker du strikker Greta og dette mønsteret gjør det lille ekstra også. Ja det er godt og få gjort skikkelig rent av madrasser og få rent på senga etter at dyner og puter har fått luftet seg ute i friske luften. Håper du får en fin kveld og kos deg masse:-)

gretashobby

04.12.2014 kl.17:07

foreignerat50: Hei. Damen her er i sokkemodus og det passer fint siden det er det som er bestillingen akkurat no. Kjekt å bli ferdig så ein akn starte på neste par.
HA ein fin kveld

gretashobby

04.12.2014 kl.17:09

fruensvilje: Tusen takk vennen. Ja et veit eg. Er visst i flettemodus i dag og. Men dei får du ikkje så før om noen dager.Syns dei var fin sjølv.

gretashobby

04.12.2014 kl.17:14

Hobbystua: Takk skal du ha Marianne. Deilig å få sove i reine senger og vite att rommet og alt er reint. Sokkene syns eg sjølv er fine. HAr strikket desse i andre farger før. Men dei blir liksom heilt annleis med andre farger.
takk vennen. I kveld skal eg kikke i påbegynte strikkk korga og finne emg eit nytt kveldsstrikk. Håper du og begge gutta dine har ein fin kveld også klem

fjellgeitbundingen

04.12.2014 kl.18:15

Ble to fine sokkepar dette. Kjempe fine :)Har et votteprosjekt, men kjenner jeg har lyst til å strikke sokker jeg også :) Men her hos meg er det litt baking og godtelaging :)

gretashobby

04.12.2014 kl.19:43

fjellgeitbundingen: ?? Det er berre eit par da. E sokk ferdig i forgårs og ein i går. Men fine er det så takk for det. Veldig i sokkemodus. Kjekt ja. Blir nok litt baking i morra her og. Klemmen

Oldemorbloggen

04.12.2014 kl.21:39

Sokkane dine blr jo berre finare og finare, kor skal dette ende?

fjellgeitbundingen

04.12.2014 kl.23:54

He, he, leste begge innleggene dine i dag jeg, men var ikke lett for deg å vite det :) Kos deg med baking i morgen. Får komme meg i seng jeg.

gretashobby

05.12.2014 kl.07:53

Oldemorbloggen: Hehe, tusen takk

gretashobby

05.12.2014 kl.07:54

fjellgeitbundingen: Nedet er det ikkje. Men begge innleggene med grå sokker er samme paret

mimouna

06.12.2014 kl.19:19

De ble flotte! Kjenner igjen "Greta-hælen", har ikke sett den hos noen andre.

Hakkespett-garnet har jeg ikke prøvd. Må notere det på listen, kjekt med noe litt tykkere enn Silja.

gretashobby

07.12.2014 kl.06:53

mimouna: HEhe. Takk skal du ha. JJa, det er min hæl elelr bestemors hæl da. Eg ahr ikkje sett den hos andre eg heller. Det er litt gøy. Skund deg å notere det, for eg likte det. Håper det kommer i flere ensfarga varianter.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits