Garn til første oppdrag neste år er i hus.

God morgen. Norge liker å lese om karameller:) MAnge lesere i går og enda flere besøkende. Det er jo gøy da. Det varierer jo sterkt og eg syns det vanskelig å vite kva som fenger. Derfor skriver eg bare om meg og mitt og koser meg ekstra når det er ekstra mange lesere. Nok om det. 

Fikk garn i posten i går. Har jo nok garn sei du. JAda, men no er første oppdrag til neste år i boks. Og da måtte eg ha nytt garn.


Marius genser med rund sal og topp lue med stor dusk til. Skal strikke den i merinoull fra sandes. Men dette blir neste år. Eg er ferdig med å strikke oppdrag i år. Bare gaver og i jula blir det bare det eg har lyst til sjølv. Må ha ferie eg og. hehe. 

I går var ein sånn dag som ein ikkje vil sette som dei dagene som er minneverdig. Surt ver, mørkt, og lavtrykk ute og inne. Men sånne dager går fort over ikkje sant. I dag skal eg på trening og det gjer alltid godt. Så får eg besøk til lunch i dag. Reidun og eg har ikkje truffest på veldig lenge. Så det gleder eg meg veldig til. Ikkje sikkert det blir fleire treff i år. Vi får sjå. Tror eg må servere eit par karameller i tillegg til lunchmat. Enkel mat i dag da. Heimelaga knekkekbrød med pålegg og god kaffi. 

Det blir ikkje mye anledning til å strikke på... i dag. For  da må eg vere åleine. Men da får eg ta det att i morra da. Og i helga. For eg kans trikke på det sjølv om T er heime altså. Da får eg ta kveldsstrikk medan Reidun er her da. 

Siden dagen i går stort gjekk med til å strikke og sjå på  fredspris sendinger på tv, så har eg ikkje så mye gøy å skrive om. Vi får snakkes i morra da. Håper du har ein god dag. 

29 kommentarer

Oldemorbloggen

11.12.2014 kl.08:06

Gd morgon! Surt og kaldt her og i går, men dagen blei ikkje så verst likevel. Den blir i grunn det ein lagar den til sjøl, har eg funne ut.

Liv

11.12.2014 kl.08:36

God morgen. Idag har eg tatt en laaang morning. Sitter her i morgenkåpa enda. 😊 Har ikkje så store plana for dagen. Berre forefallande arb., og så bli med Eirin nedover utpå dagen. Må kjøpe meg svibla, den lukta er JUL. Marius er en omsverma type, og prøver vel for så vidt å bli din samboer. Må være en lettelse kver gang du får kasta han på dør. 😃Eg er igang med "halvveis-Marius." Skal være traktorar på. Den blir bursdagsgave til et oldebarn som bli 4 år 3. jan.

Ha en fin dag med Reidun-besøk. Du må hilse! Klem.

gretashobby

11.12.2014 kl.08:43

Liv: god morgen. Deilig det. Eg sitter her i pysjen eg og. Men skal gå å skifte til trenings klede no snart. Det er alltid noe å gjøre. Forefallende er det hvertfall alltid.
Det kan i perioder sjå ut som han Marius liker seg hos meg ja. Greit det, når han er ute å reiser av og til. Kan ikkje ha for tett forhold helelr. Får ikkje vere her i jula :).
Du er ikkje heilt uten besøk av han du heller nei. Kan vere kjekt innimellom. OG små Mariuser er jo greit da.
Takk det skal eg vennen. KlemKos dere du og Eirin også

Åse

11.12.2014 kl.09:01

Mitt yndlingsgarn, men har lite erfaring med store plagg i bruk som er strikket i dette garnet. Siger det,eller......?

Jeg brukte også store deler av gårsdagen til fredspris og strikking. Gratulerer med godt besøk. Jeg hadde også mange treff i går, men det var vel det at jeg hadde nytt innlegg. Jeg er ikke så "trofast" som deg, vet' u. Idag ble jeg hasteinnkalt til pass av sykt barnebarn og sitter uten strikketøy. Jeg må nok sende bud på far i huset medbringende strikketøy.

Lillemor

11.12.2014 kl.10:24

Hei vennen :-) Jeg har ikke sett at du har satt deg opp på noen ferieliste, men du har planer om ferie likevel ;-) Det blir vel familiebesøk i jula, håper jeg. Ha en fin dag med trening, lunchbesøk, og kanskje strikking. Fin meny til lunch forresten :-D Nå skal vi ut å gå, nydelig vær og +2 grader, i morgen skal jeg lage karameller, trur eg ;-) God torsdagsklem fra meg <3

Liv T gjesdal

11.12.2014 kl.10:53

God morgen.Du kan ha godt av strikkeferie så mye du strikker,Koselig å få besøk jeg får og besøk av min sønn Kjell Arne.Han er sykemeldt frem til 5 januar ,Det går veldig bra med han.Jeg hentet Mathias på skolen igår for det var så surt vær og når han kom var han så åpen i halsen at nå strikker jeg skjerf til han skal strikke til Ruben etterpå.Foten er bedre men bør nok ha meg en tur til legen.Ønsker deg en fin dag.her er snøen og kommet.Goe klem

gretashobby

11.12.2014 kl.11:27

Åse: Er eit veldig godt garn. Nei dei siger ikkje. HAr strikka meg ei jakke i det garnet og har ikkje merka noen siging hvertfall.
Takk for det. Har hatt større før, men når det bikker 1300 besøkende er det litt morro.
Nei eg er jo her kvar dag eg da. hehe. Avhengig.
Huff da, det kan bli tungt. Håper gemalen kommer deg til unsettning snart da. Så kjekt for foreldra at du er pensjonist og kan stille opp.

gretashobby

11.12.2014 kl.11:35

Lillemor: Hei på deg. Sitter her og venter på besøket nydusja og klar. Knekkebrøda mine er gode dei skjønner du. Enkel lunch som damen liker. Orker ikkje styre med noe når eg har vore på trening. Ikkje på denne årstida.
Eldste sonen kjem heim til jul. Og så får vi sjå kva ver det blir om noen andre dukker opp. Vi tar det som det kommer. Strikket blir det, men ikkje jobbstrikk. Så du får sjå bedre etter på ferielistene, for eg har søkt om fri.:), Da fikk eg besøk, så da avslutter eg kommentaren her. God dag til deg klem

Ellbjørg Skinderhaug.

11.12.2014 kl.11:39

Dagene kommer som perler på en snor------

Vi steller alle med hver vårt og smått om senn faller brikkene på plass og blir til ei uke med julefeiring. Godt at du har det klart med en oppgave til etter nyttår. Jeg skal strikke en mørk rød genser til et langt barnebarn , men har en mistanke om at det blir strikket litt på den i romjula også. I går var jeg i gang med små kvite " heklesnøfnugg". Stiva og tørka12 stykker som skulle på ei grein til pynt. Arti med forandring😊 må lage flere av disse tror jeg. Nå er formiddagskaffen drukket, håret nyklipt og nå må det gjøres noe med litt nytte i her------:-)))

fjellgeitbundingen

11.12.2014 kl.11:49

Hei Greta, sitter her å leser de siste tre innleggene dine. Så godt og koselig å se inn til deg igjen. Visste ikke det, men har savnet dere her inne. Fint du får litt mer garn i hus, så du er klar til strikking på nyåret. Takk for oppskrift på karameller. De må jeg prøve. :) Ha en fin dag og kos deg med julegavestrikking :)

annebe

11.12.2014 kl.13:31

Gøy med mange lesere, selv om det som du også sier ikke er så viktig..så karameller er folk glad i altså..hehe.

Sikkert deilig å ha en periode uten noe du mååå strikke ..selv om du uansett strikker..

Håper det ble en koselig lunsj og at gjesten syntes karamellene var gode...men det var de helt sikkert..:)

Nå skal jeg lage litt mat og så skal jeg besøke mormor..slik jeg pleier på torsdager :)

Klem fra meg<3

gretashobby

11.12.2014 kl.17:36

Liv T gjesdal: Dagen i dag har gått i ett, så eg har ikkje ahtt tid til å lese kommentaren din før no. Sorry. Skal ikkje ha heiltt ferie da. Eller eg skal ikkje strikke bestillingsvarer før over nyttår. Bare ting eg ahr lyst til å strikke.
Du er no hyper da. Henter eit barenbarn på skolen og strikker skjerf til han til han skal hjem. Tenker han vart glad da.
Pass på deg sjølv vennen. Ikkje få slike bein som eg har. HA ein fin kveld vennen. klem fra meg. p.s ingen snø her

gretashobby

11.12.2014 kl.17:49

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja det er snat. Samme kva vi gjer så går tida og vi får bare prøve å følge med.
Er sånn ca i mål med det som skal gjørest før jul. Resten blir nok stort sett bare bonus. Bare sånn ting som må gjøres rett før da. Så er det jo den gaven eg holder på emd da, men det rekker eg fint. Første jula på mange år eg ikkje strikker som ein gal dei siste uken før jul. . skal snart bort i sofaen og strikke på ein kjøkkenklut som lå i restekurven. Kanskje den blir ferdig i kveld. Skal hvertfall se håndball og da passer det med kjøkkenklut strikking.
Du må legge ut snøfnugga så eg får sjå. Eg hekler jo ikkje anna enn det eg apsolutt må.
Middagen er inntatt og dagen er snart over. Bare avslapping at i dag. Klem fra meg

gretashobby

11.12.2014 kl.17:52

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Det var kjekt å høre. Kjekt å vere savna. :). Hadde jo hatt nok garn uansett da. Men kalrt for det første oppdraget.
Det bør du ja. Kramellene er gode. Veldig gode hehe.
Har ikkje fått strikket så masse på julegaven, men litt. Er ikkje noe eg kan strikke på når eg har besøk som eg hadde i dag. Fin kveld til deg også vennen. klem

gretashobby

11.12.2014 kl.17:59

annebe: Det er litt gøy når det er ekstra mange ein dag. Og karameller liker folk ja. Heilt kalrt.
Heilt klart kjekt med friperioder uten å strikking. Da er det kjekkere å må strikke att også. Strikker jo stort sett kvar dag uanset da.
Besøkert var serdeles kjekt. Og karamellene vart godt likt ja :).
Håper du hadde ein koselig dag hos mormor. Heldig du som har ho enno. Eavner min ja. Klem fra meg <3

foreignerat50

11.12.2014 kl.19:41

Ja, det er så gøy med masse besøk:) Jeg skulle ønske jeg kunne si det samme;) Men jeg er glad at du i hvert fall er fast besøk hos meg. Artig med vennskap, selv om det er på avstand. Jeg også bare skriver i vei...en slags dagbok på nett:)

Har du forresten delt karamel oppskriften din? Kanskje jeg kan prøve det også:)

Du nevnte engang at du har en svigerinne fra filippinene. Hvor gammel er hun? Blogger hun også? Hils fra meg da:)

lulltove

11.12.2014 kl.19:48

Synes at du har mange lesere hele tiden :) Flink du er :)

Merima

11.12.2014 kl.19:54

Gratulerer med det første oppdraget til neste år! Fint å skutte framover i denne førjulstiden. :)

Jeg håper at dagen din ble minst like fint som du forventet!

I dag hadde jeg siste varmtvann-trening for i år.Og det gjorde godt.

Fint med varme og bevegelse. Pluss at vi hadde juleavslutning.Det er en tradisjon med nisselue, gløgg og kake, levende lys rundt basseng og god stemning. For en badegjeng vi er. :) Jeg er heldig.

Ha en fortsatt fin kveld med Nobel konserten! Det ser ut som den blir god.

gretashobby

11.12.2014 kl.21:45

foreignerat50: Det er det heilt klart. Det er kjekt uansett, men litt stas da. Hehe, så koselig da. Kan ha eit godt vennskap sjølv om ein ikkje møtest fysisk, og kven veit kanskje vi møtest ein gong.
Karamell oppskrifta stod i innleggget i går vennen. Du finner den der.
Svigerinna mi er 50 år. NEi ho blogger nok ikkje. Det skal eg gjere når eg treffer henne :)

gretashobby

11.12.2014 kl.21:45

lulltove: Takk vennen. Eg bare skriver og skriver eg da.

gretashobby

11.12.2014 kl.21:55

Merima: Takk for det kjære venn. Det er greit at ein veit kva ein skal gjere neste år også :)
DAgen har vore fin den vennen. Formen har vore mye mye bedre i dag enn i går og godt er det :).
Så kjekt du har hatt det i dag da. Det gleder meg å lese at du har hatt ein fin dag.
Nobelkonserten var super fin. ER to virkelig flotte prisvinnere i år. Er så imponert over begge.No er det avsluttninga på håndballkampen og så er det vel sengetid for trøtte "gamle"damer

foreignerat50

11.12.2014 kl.22:31

Takk foe oppskriften. Det var jeg som er sikkert glemsk:)

Natta min venn:)

fruensvilje

11.12.2014 kl.22:55

Greit å ha garn til oppdrag liggande :)

Karameller frista du med,så jeg har handla inn til å prøve jeg også,men det blir ikke din oppskrift da.Jeg skal prøve med kondensert melk /vikingmelk

gretashobby

12.12.2014 kl.07:50

foreignerat50: Bare hyggelig min venn. Neida, det er ikkje så lett å få med seg alt. Håper du får til noen gode. Fin dag til deg vennen <3

gretashobby

12.12.2014 kl.07:51

fruensvilje: Det er sant, veldig greit å ha garn liggende til slikt.
høres spennende ut det. Er det sunnere det eller kvifr skal du bruke Vikingmelk?

fruensvilje

12.12.2014 kl.10:00

jeg skal bruke vikingmelk kun for nyskjerrighetens skyld :)) blir dei gode så kan jeg jo ha noen bokser stående,det kan jeg ikke med fløte

gretashobby

12.12.2014 kl.13:06

fruensvilje: Blir spennede å høre korleis dei blir. Eg har kokt nye karameller i dag, så no blir det enda fere som får karameller i julegave.

mimouna

12.12.2014 kl.16:30

Kjekt å ha garnet liggende klart, selv om det er ferie en stund nå.

Ikke alle dager er like greie, men da gjelder det å huske de gode og glemme de litt dumme og slitsomme. Håper dagen i dag er fin! *klem*

gretashobby

12.12.2014 kl.17:55

mimouna: Veldig greit å ha det liggende ja. Da kan eg glede emg til å starte om eg vil. Ja det er så sant så sant. Det var visst det eg skrev i dag. Stor klem tilbake

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits