Dette skal bli uglesokker ein gong

God morgen Norge. Her er det regn og regn så no reiser sneen fort. Er vel meldt litt kaldere i kveld. Men det kan godt la vere å snø att i samme mengde som det gjorde først i uka. Men som alltid når det gjelder veret. Vi snakker om det men kan intet gjøre med det. 

Var på årets siste trening hos fysio i går. Resten av året får  eg trene  sjølv. HAr fått meg noen tips om flere øvelser eg kan gjøre på ballen, så det skal nok gå bra. KAngjøre ganske mye på den. Ha seg ei økt på formiddag dei fleste dager, så går det bra. Veit at det trolig ikkje blir alle dagene, men det får våge seg. Bruker den alltid om natta uansett hehe.

Eg koser meg på ettermiddag kveld og starter på nye strikk. I går var det ein ugle sokk som fikk plass i strikkekorga


Ikkje noe av deg eg har begynt på enno hvertfall, har noen spesilet som skal ha dem. Det gjekk fort til eg begynte med uglene, men da gjekk det treigt siden vi såg på  serie på  tv. Men tror det vart rett så langt. Er vel best å strikke på  dagen. Men det kan jo bli dag strikk seianre. 

Har så mange tanker om kva eg har lyst å begynne på. Har leite frem ein del nøster. Problemet er vela t når eg kjem så langt eg skal bruke dem, så hugser ikkje kva dei var tiltenkt til. Fann to nøster med bommulsgarn der det ikkje skulle ligge, så da kan eg faktisk starte på nye kluter også :). HAr flere par sokker som vil ut, flere votter, pulsvanter, skjerf og mye andre ting. Men det gir seg vel. Koser meg så lenge lysta til å starte på nytt er der. Det er sikkert kjedelig å lese om tenker eg. 

I dag skal eg kose meg frst ogfremst. HAr litt husting som skal gjereast. Det er det jo alltid. Men stort sett ingen store oppgaver i dag. Mulig det blir ein tur ut etter at t er ferdig på jobb, vi får sjå. Ingen store ting å skrive om så da avslutter eg no. Ha ein god dag alle sammen. 

22 kommentarer

Liv

19.12.2014 kl.08:47

Hei. Ugler er in. Eg har ikkje sett de på sokker, men det var ikkje dumt. Høres ut som du er blitt flink til å bruke restegarn du og. Eg og har håp om det, til neste år. Men først er det fleire planlagte saker. Men et år er jo et år, men vanvittig kort når det gjelder strikking. Rare greier.😀

Været er ikkje så mye å gjør med. Hørte at det var 40 år siden det har vært så mye snø før jul på Kvamskogen. Og det er jo ikkje så langt unna....Idag skal eg og Eirin nedover og handle inn siste resten før jul. Må vel en kjapp tur mandag og, men da er det gjort. Juletreet må få komme i kjellaren på aklimatisering og idag.

Nå er det bestemt at vi blir 4 her på julafta. Det var kjekt!!

Ha en fin dag idag og. Klem.

gretashobby

19.12.2014 kl.08:56

Liv: Hei. Ja og så er dei fine .). Kvar har du det fra. Eg bruker ikkje reste garn eg da. Ikkje det eg kaller restegarn hvertfall. Så kvar du ahr det fra, veit eg ikkje. Skulle vel brukt restegarn. Men i enkelte sorter garn, blir det nok brukt litt restegarn, når eg tenker emg om. Men ikkje bevisst.
Ja eit år går fort og ein rekker ikkje å strikke så mye før året er omme, eller?.
Nei det er ikkje det. Vi får bare kose oss inne.
Blr ein liten snartur på butkken i dag. Og så skal T og Stian handle siste rest i Bergen elelr på veg heim den 23. Tror nok det blir nok mat. Håper tempen er slik at eg kan bruke verandaen litt som kjøleskap hehe.
Å så bra at dere blir 4. Tipper eg veit kven som skal vere der. HA ein flott dag venn. Så skrives vi.

Liv T gjesdal

19.12.2014 kl.10:53

Hei.Var trist å komme på treffen igår for hun som koker kaffe var på sykehuset med hjerte svikt så vi var alle preget av det men fikk gjort det vi skulle,Ellers var det veldig koselig å ha Mathias her, han smilte stort når jeg sa jeg hadde lagt pannekaker.Idag skal jeg hente han kl,12 og kjøre han hjem,Superfine sokker du strikker,Jeg skal ta med meg en del restegarn og prøve å strikke på teppet når jeg er i Egersund.Her er kommet litt snø men jeg håper det fosvinner fort.Ha en fin dag og kos deg med strikkingen ,Goe klem flyr over til deg

gretashobby

19.12.2014 kl.11:22

Liv T gjesdal: Sånt er ikkje kjekt. Håper ho kommer seg for t til att da.
Er no kjekt når dei setter pris på slike ting desse barnebarna da :9. Dei blir nok fine tror eg og. Ein gong. hehe.
Det er vel eit greit strikk i slike situasjoner ja. Ikkje neo vanskelig diagram og mønster som må følges.
Her bare regner det enno, men er vel meldt litt kjøligere utpå dagen. Vi får sjå kva som skjer. Der landa klemmen fra deg. Eg tror eg sender min med bil, for den var litt våt den som hadde fløge hit i drittveret. :)

foreignerat50

19.12.2014 kl.12:35

Fin motiv på søkkene. Artig med dyremotiver.

Nå har jeg jobbet mye med bildene som jeg har sendt til sjefen. Tar en liten pause, før jeg drar til en bruker. Jeg jobber i tillegg som støttekontakt en gang i uka.

Ellers er det fin vær på Ørlandet. Stille og en grader.

I kveld, skal jeg forsette med å hekle dokken min som har ligget i ro siden sommer:)

Ha en fin dag videre!

gretashobby

19.12.2014 kl.12:43

foreignerat50: Ja det var ikkje så verst. Tror dei kan bli bra. Vi får sjå. Du er jammen aktiv og ein resurs for jobben og nærmiljøet.
Heldg dere. Her regner og regner det no. Skal vel regne vekk all snøen tenker eg.
Kos deg med dukka di i kveld og ha ein fortsatt fin dag

Hobbystua

19.12.2014 kl.13:38

Heisan Greta:-) Tror ingen blir lei av og lese om hva du har lyst til og strikke eller strikker. Dette blir fine sokker og nå har du 2 strikk og holde på med,,jaja,,du liker jo og ha litt forskjellig og holde på med:-) Så det regner hos deg,da blir det jo bare sørpe og klin men blir det kaldt igjen så blir det glatt. Slik er det her nå. Har nå vært og handlet og fått inn i hus det som skal tror jeg,men sikkert noe som er glemt. Sånn er det noen ganger. Kos deg og nå skal jeg se litt sport på tv og gjøre ferdig middag og så må vi få med oss håndballkampen i kveld. Godt og ha noe og se på i disse dager. Stor klem fra Marianne:-)

gretashobby

19.12.2014 kl.17:27

Hobbystua: Det var trivelig sagt. Marianne. No har eg minst to i strikke korga ja. Hehe. Tror dei blir morsomme å strikke. Men ikkje spennende tv-strikk hehe. Vi har handla litt kvar dag i det siste, så no er vi i mål med alt, uten fløte og noe småtteri. Det får vi ta over helga. Har sikkert nok mat til langt utpå nyåret hehe.
Det er sant. Godt å slappe av med litt skisport og håndball. No braker det snart løs. Heia Norge. Ha ein fin kveld Klem fra Greta :)

Lillemor

19.12.2014 kl.17:56

Hei vennen :-) Her kommer jeg overraskende innom, rart med det, må se hvordan det står til når jeg har tid - og det har jeg nå ;-) Du er klok som en ugle, så helt naturlig at du strikker uglesokker ;-) Det er kanskje ikke så mye mas i butikkene dere handler, på Meny og Ultra var folk 'gale' i dag, vi prøvde å ta det med ro, men da ble vi dyttet hit og dit. Ellers har jeg laget medisterkaker, så middagen ble grovbrød med nystekte kaker, de ble virkelig gode. I kveld er det håndball på TV, mannen min sitter klar, he he. I morgen er vi invitert til eks-svigerdatter på middag, hyggelig at vi kan være sammen av og til, hun er jo tross alt mamma til b.barna våre :-) Da ønsker vi begge, dere begge, en sporty og koselig helg. Klemmer fra oss to østpå <3<3

fruensvilje

19.12.2014 kl.17:59

det var festlige uglesokker,et mønster som er best å konsentrere seg om uten tv titting ja :)) du lyt no kose deg med alle dine prosjekter hi hi,har faktisk tenkt på litt forskjellige jeg også i dag :)mon tro om du smitter litt hi hi

gretashobby

19.12.2014 kl.18:04

Lillemor: Neimen så koselig da Lillemor. Det var bra. Hehe, det var ikkje noe dårlig komplemang . Tusen takk for det. NEi det var ikkje noe krangling på butikkene her. I alle fall ikkje i dag. MAt får vi da nok av uansett.
Høyres ut som ein nydelig middag det da. Vi ahr hatt det veldig enkelt vi og. Enda enklere enn dere da. Reker og brød.
Vi skal også sjjå, men venter til Norge -Sverige. Skal sjå dagsnytt 18 no vi da. Det prøver vi å få med kvar dag.
Så bra at dere har så god kontakt med eks svigerdattra. Det er jo ikkje dere ho er seperert fra. Eg møter nesten kvar sommer min eks svigerinner i Oslo, om sommeren om vi får det til. Dei er skild fra to av brødrene til T. Men dei er ikkje skild fra meg. Og er flotte damer begge to. Så da holder vi kontakten.
Tusen takk for det. Vi to her ønsker dere to der ei super helg med kjekk middag i morra. Så snakkes vi over helga, sant. Klem fra oss begge.

gretashobby

19.12.2014 kl.18:06

fruensvilje: JA dei er litt morsomme. Og ja passer dårlig tl tv-titting. Så dei får nok bli dag strikk etter kvart. Ja, eg skal kose med forskjellige ting og det kan jo du gjøre. Er gøy å ha mange strikk og velge mellom. Blir eit nytt i kveld også. Gleder emg veldig.

Oldemorbloggen

19.12.2014 kl.18:44

Det er fint å mange planar, då kjedar ein seg i allefall ikkje. Eg strikkar no slike sokkar som skal strikkast vridd og er utan hæl.

fjellgeitbundingen

19.12.2014 kl.22:48

Hei, det er ikke kjedelig å lese om sysslene dine :) Du er flink å variere, og flink med hendene. Pleier egentlig å se innom deg hver dag, om det ikke er noe spesielt som skjer :) Håper du får en fin kveld :)

Hekleri og Ra

20.12.2014 kl.00:23

Så flotte de blir :-) Gleder meg til å se de ferdig ;-) Liker ugler :-) Du er så effektiv :-) Det går jammen meg unna :-) Ha en flott lørdag !

Lisbeth Pedersen

20.12.2014 kl.00:40

Flotte uglesokker. Tenker der er for mye mønster til å kombinere strikking med tv :-)

Nå sitter jeg her sur som en sitron. Det skai stoffet er det verste stoffet ever. Når jeg har sydd sammen veskedelene, så kan du dra skaien fra hverandre, hele skaien flerrer seg opp. Grrrrr :(

I morgen får jeg ta turen til Stoff og Stil og se om de har fått inn noe nytt siden sist, ellers blir det ingen veske til hun som ønsket seg den.

Natta

Stor klem

gretashobby

20.12.2014 kl.09:20

Oldemorbloggen: Det er sant. Eg kjeder meg aldri eg da. Sjølv om eg i perioder er bare heime. Det er gode sokker det. HAr aldri strikket dem da, men har hørt at dei skal sitte godt.

gretashobby

20.12.2014 kl.09:26

fjellgeitbundingen: Så bra da. Var redd at det måtte bli kjedelig om mitt lille kjedelige liv. SJølv om eg ikkje syns det er kjedelig. Så kjekt da. Er glad for det at du er innom så ofte. Var nok ferdig med dagen da du postet dette. På vei i senga eg da :)

gretashobby

20.12.2014 kl.09:27

Hekleri og Ra: Tror dei blir bra ja. Når dei blir ferdig veit ingen. No ligg dei eit stykke ned i korga. Får besøk av ein ny pose kvar kveld he hi.

gretashobby

20.12.2014 kl.09:31

Lisbeth Pedersen: JA eg tror dei blir fine. JA det er nok for mye mønster til å følge med på tv. Blir nok dag strikk ein elelr annan gong desse.
Å så kjedelig da. Så trist og dumt og irriterende. Skjønner du er irritert og litt sint ja.
Det må vere så trist og ekkelt. Det blir ingen skai vesker på deg med andre ord og ikkje på ho som skulle ha den til jul heller. Føler virkelig emd deg. Stor klem til trøst. Men det hjelper vel lite.

Hekleri og Ra

20.12.2014 kl.11:25

Hehehe .. det er jo gøy å gjøre det sånn av og til og ;-) Kos deg!

gretashobby

20.12.2014 kl.11:28

Hekleri og Ra: Takk du og

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits