Er ikkje lenge før eg går tom for ledige pinner i rett størrelse, kanskje like bra :)

Men ikkje heilt enno da. At eg går tom for ledige pinner altså. I går vart det 3 nye strikk. HAr laga meg ny regel om at eg ikkje har lov å begynne på nye lyst til å strikke strikk.fra julaftan. Hehe galne dama. I går hadde eg lov til å begynne på mange. Var litt nedfor for di det gjekk opp for meg at eg ikkje skulle vere med til Bergen den 23. Det er jo eg sjølv som har bestemt det for ei god stund siden. Men har vel innerst innehåpt at eg skulle bli i fortere bedre form, enn eg har blitt. Veit at det vil vere veldig dumt å vere med for helsa sin skuld. Men det er jo dumt å ikkje få treffe sine rett før jul da. Men men, eg klarer meg og fann ut at da fikk eg berre kose meg med det eg kan gjøre. Strikke nye ting hihi. Eg komer nok til å  sutre litt meiri morra, når T har dratt. Men skal prøve å  vere flink og ikkje skrive så masse om det .

NEi over til noe gøy. Her er dei strikka eg begynte på i går. 


Lover bedre bilder når dei er ferdig. Det skal bli eit par med Fattighansker med lokk. Elelr votter med tupp til å løfte av så har ein halve figrer på hanskene under. I svart og grått. Veldig vanskelig å sjå noeserlig her


Sokker i sterk i grønt og svart. Deilig garn å strikke av, nesten glemt kor godt det var. 


Finalestrikket mitt. Måtte starte på eit nytt sjal. Det er ikkje noe som roer meg slik som å strikke sjal. Aner ikkje kvifor, men når eg strikker sjal, så senker skuldrene seg og eg smiler. Greit både når man er litt trist og ser på finale. Er lett at skuldrene hever seg litt mye når ein ser finale. 

Tror at eg i dag vil starte på eit anna sjal, votter, sokker, skjerf, lue, lue. Vel det vart vel for mye i dag kasnkje, men da får eg starte på resten i morra. Ja da eg er spkka galen. Men ein må gjer edet som ein syns er kjekt no i denne mørke tida. Feire at sola har snudd med å begynne på ekstra mange strikk. 

Skal vaske opp dei kleda som ikkje er reine også i dag da. Så eg skal ikkje sitte på rompa heile tida. Og så må  eg og  ballen ha oss ei skikkelig treningsøkt. Det gjer godt. Skal kose meg i dag også, det er jo bare å sjå rundt seg. Her er jo koselig. Ønsker dere ein super dag. 

24 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

22.12.2014 kl.08:40

Start så mange strikk du bare lyster du--- så lenge det er bra for deg😀 Feirer med deg at sola har snudd. Det hjelper på mangt at lyset er på tur tilbake. Regn her i dag så vi ser nok ikke sola, men vi vet den er der etsted😀😀 julegjesten vår og jeg skal snart ha planleggingsmøte ved frokosten. J . drog på jakt tidlig. Har ikke fått fylt opp kvoten og det liker de ikke.

gretashobby

22.12.2014 kl.08:44

Ellbjørg Skinderhaug.: Takk vennen. Klart det er bra for emg :). JA det må vi jo bare feire. No går det mot lysere tider og det er jammen bra. Bak skyen er himmelen alltid blå og da skinner sola å.
Så koselig å ha planleggingsmøte rundt froksotbordet. Høres kjekt ut :). He he, for noen karer. Ja ja, alle må gjøre det dei sjølv har lyst til.

Ellbjørg Skinderhaug.

22.12.2014 kl.08:58

Ja ikke sant --kan vi starte 3-4 nye hobbystrikk på en dag tett innpå jula, så må de få nyte å dra 3-4 mil etter såpeglatte veier for å ligge på post i blaut og iskald lyng , mens kompisen halsen over stokk og stein med en ivrig hund på sporet etter dyr--- Håper det lykkes i dag.

Liv T gjesdal

22.12.2014 kl.09:11

God morgen Synes det er spennende å se hva du har begynt på hver dag så bare kos deg med det.Har blitt lite strikking på meg har vært så trett men håper det vil ta seg opp igjen.Idag reiser jeg på juleferie og kommer tilbake 2dre juledag om ettermiddagen er bedt med ut om kvelden.Ønsker dere en riktig GODJUL og kos dere massa.Juleklem

gretashobby

22.12.2014 kl.10:20

Ellbjørg Skinderhaug.: Heilt klart dei må få lov til det. Foretrekker virkelig strikke delen eg da. Sjølv om eg når formen er god elsker å gå i naturen. Men no er det vått og ksldt. Ja, kvar si lyst. Kos deg mwd dattra inne du??

gretashobby

22.12.2014 kl.10:21

Liv T gjesdal: God morgen. Kos deg på jule ferie, så snakkes vi når du kjem heim. Riktig god jul til deg og dine. Juleklem fra meg

Hobbystua

22.12.2014 kl.11:31

Heisan Greta:-) Så lenge du koser deg med strikkingen din så får du bare legge opp flere strikk og ta det som det kommer etter hvert. Ser ut som du starter på mye fint og det er bare koselig og se hva du gjør. Ja i dag kan vi feire at solen snur og det er noe jeg har gått og ventet på også,,lengre og lysere dager igjen gjør godt og vi vet da det går rette veien. Men at det bare kan ta litt tid,for vinteren er lang. Er trist at du ikke får blitt med T til Bergen men du får nok tenke på helsen din aller først og heller være i form hjemme og kose deg i julen. Det er vel det viktigste:-) Så ha en riktig fin dag kjære venn og selv har jeg vært flink i dag tidlig og vasket gulver så nå skal jeg ta meg en kaffekopp . Stor klem fra Marianne:-)

Lillemor

22.12.2014 kl.11:51

Hei vennen :-) Strikkefantomet, det er deg det vel, he he, men rett str på pinnene må du ha, du får spørre rundt i nabolaget, som den eneste som har gjort det noen gang :-))) De fleste dagene i året er ikke jul, så du får satse på å treffe familien ellers i året, helsa først :-) Det ble en koselig middag hos eks-svigerdatter på lørdag, og hun var så glad for at vi ikke tar parti. Hvorfor skulle vi det, vi har ikke vært flue på veggen hos dem, de er jo to om dette - og alle må feie for sin egen dør ;-) Nå står juletreet klart i storstua til pynting lille julaften, b.barna vil ha pizza den kvelden, typisk julemat, ha ha. Nå går tiden fortere enn jeg vil. I morgen skal vi til svoger og svigerinne på pinnekjøtt, så her går det slag i slag. Ha en fin dag mellom fjellene og ønske om en god jul med masse kos. Jeg er tidlig ute, men akkurat nå har jeg 'friminutt' :-D Gode juleklemmer herfra <3<3

gretashobby

22.12.2014 kl.12:12

Hobbystua: Takk kjære snille MArianne. Veit du syns eg er litt sprø som gjør det slik. Men godt du støtter meg alikevel. Blir bare id ag eg skal begynne på nye no. Så fra i morra, skal eg ta fra kurven. Så får eg sjå om alt blir ferdig før neste jul hihi. Spørs vel på mye det vil eg trii.
JA sjølv om det ikkje ser slik ut ute i dag, så veit vi at sola har snudd og det gjør noe med emg i hvertfall.
JA det er det eg tenker eg også. Bare dumt å ta sjangsen og så blir eg liggende i flere dager. Det er det ikkje verd.
så flink du har vore. Eg har trent og snett sett på vaskemaskin nr to. Så i morra får eg masse klede og få på plass tenker eg. HA ein god dag vennen. og nyt kaffien. klem

gretashobby

22.12.2014 kl.12:18

Lillemor: Go formiddag vennen. Hehe, kanskje ingen dum sammenlikning av og til. Eg tror eg no avslutter å begynne på nye strikk etter i dag. Og da har eg nok pinner i rett størrelse. Og må eg starte på noe nytt, så får eg ta noe eg ahr pinner til :).
Ja eg kjem sterkere att neste år heilt klart. Det var bare det at det brått gjekk opp for meg. Men sånn er det i år. Helsa først.
Det er så bra dere tar det slik. Skulle egentlig bare mangle, men slettes ikkje alle som gjør det. Det er alltid to sider av samme sak og ingen er uskylding når ting ikkje funker.
Så travelt du har det da. Er vel slik når ein har heile slekta rundt seg og ein skal innom alle. Du og din kjære får kose dere masse i jula, så ser eg frem til du dukker opp att. Eg er no her kvar dag eg regner eg med. Stor stor juleklm fra meg. Den er godt innpakka for her regner det virkelig. <3 <3

annebe

22.12.2014 kl.14:44

Starta på tre nye strikkeprosjekter på en dag..hehe..du altså :)...leit at du ikke får vært med til Bergen..men det helsa må komme først...og da er det noen ting man har lyst til som må vente til en orker det...

Nå har jeg kjøpt inn den siste julematen...og i kveld skal jeg strykr et par duker..og kanskje tørke litt støv....Klem til deg på bittelille julaften<3

Lillemor

22.12.2014 kl.15:02

Hei igjen vennen :-) Jeg skrev at tiden går fortere enn jeg vil, men for å ha det klart for deg og ikke minst meg selv, er det I DAG kl 16 vi skal til svoger og svigerinne, ha ha. Kom på at jeg skrev feil til deg, så da får jeg rette opp det :-D Sånn blir det når vi alle er samlet i Oslo, vi er mye sammen hele året også, men rundt juletider blir det en tur til ALLE på kort tid. Da koser vi oss videre Greta og ser frem til en fridag, så jeg får sendt noen ord til deg. Her får du flere juleklemmer fra tåka, den er ute altså, jeg er klar :-)))

joy

22.12.2014 kl.15:32

Nettopp kommet fra arbeid:) Det vokser av strikketing hos deg:)

Jeg har noe påbegynt jeg også:) Håper blir ferdig denne uke. Kos deg resten av dagen.

Oldemorbloggen

22.12.2014 kl.15:33

Kjekt å sjå at du kan kose deg, sjøl med dine vonder. Dette veret er vel ikkje det beste for det du lir av. Me får håpe på meir godt ver etter kvart. Eg skal seia at du er flitting med påbyrja strikketøy, fint å ha variasjon. Ha ein fin dag vidare.

Åse Helen

22.12.2014 kl.15:53

Det er smart med sånne votter man kan åpne foran :-) synd du ikke er i form til Bergen tur i morgen. Det tar på så da er det nok lurt at du sparer deg til julefeiring. Ønsker deg en fortsatt fin dag :-)

Ps: her har det vært kaos de siste dagene. Mannen har flyttet kontoret sitt hjem og nå har vi fått ryddet alle esker utenom på kjeller stuen. Den skal få stå sånn til romjula.

Liv

22.12.2014 kl.16:49

Hei. Der satte eg meg i godstolen. Himmel og hav så fort dagane går! Passa vel bra det i mørketida.

Eg må le av deg og alle prosjekta dine. 😃 Dette løpet bestemmer du, så sånn er det med den saken. Igår hadde vi besøk og julegavebytting, og det samme idag. Koselig. Så har det vært en her idag og skrellt opp masse poteter og kålrabi, det var herlig det! Nå venter vi på neste innrykk som skal hente gaver og kaker. Etterpå skal juletreet få komme på fot.

Ha en finfin kveld. (Traff på T. så eg fikk ønska god tur imorra.) Klem.

gretashobby

22.12.2014 kl.17:56

annebe: NEi eg er ikkje god eg veit det. Men du så kjekt da. HAr begynt på to hittil i dag. Og skal hvertfall begynne på eit nytt i kveld. AHr brått kome på enda meir eg vil alge. Men no må eg begrense meg.
Helsa er viktigst eg veit jo det. Og eg får treffe alle neste år. VArt liggende i flere dager etter ein av turene til Bergen i fjor og det passer ikkje akkurat no. Tror ikkje det hadde vore bra. Så no skal eg vere flink.
T kjøper inn siste rest i morra pluss litt anna. Skikkelig flink du i dag skjønner eg. AHr bare vaska 4 maskiner med klede eg. Ops har glemt å hengt opp den siste vasken, det må eg gjere. Så i morra har eg jobb med å legge saman og elgge på lass.
Stor klem til deg også dagen førdagen før dagen :) <3

gretashobby

22.12.2014 kl.18:00

Lillemor: HEi ehei. Du er vel ikkje heime no aksnje. Men på middag. Eg syntest det var rart at dere skulle på pinnkjøtt middag lille julaftan. Men det er meir forståelig i dag.
Heldig dere er. Skal bli litt enklere for oss når vi får flytta etter resten av familien hans og ein del av min.
Kos deg videre du så titter du innom når du ahr tid ein dag. stor klem. Sitter her å koser meg med den sist annkomne julegave. Fikk ferdig løfser i posten. Deilig. <3

gretashobby

22.12.2014 kl.18:02

joy: Hei hei. Ja det gjør det elelr påbegynte strikk som vokser. Kos deg med det du har lyst til i kveld. Trenger det. Eg skal spise lefser. Fått i posten id ag. nam nam

gretashobby

22.12.2014 kl.18:04

Oldemorbloggen: Så snil du er. Nei hverken Bechtrewen og Sjøgrenen blir akkurat bedre i slikt ver. Vi får bare satse på å få masse energi og blir mye friskere neste år. Veldig kjekt med variasjon. Skal begynne på strikk nr 3 no etterpå :)

gretashobby

22.12.2014 kl.18:07

Åse Helen: Ja, det er ikkje så dumt det. JA det er dumt, men slik er det denne gangen. Skal helelr bli frisk og sprek til neste år. Sjølv om eg har forferdelig lyst til å bli med. Men eg veit det er for stor risiko.
Da skjønner eg at det er kaos i heimen. Blir nok bra til slutt. Slikt passer o egentlig aldri å få til. HA ein fin kveld vennen.

gretashobby

22.12.2014 kl.18:11

Liv: hei. Styrer du så veldig no da. Dagene går fort ja. Rekker ikkje å starte på meri enn 3 nye strikk for dag :).
heh, eg og. No hugser ikkje kva det er eg ahr begynt på hihi. Da har du hatt nok å gjere med besøk kvar ein dag. Kjekt det. HAr du hatt besøk av noen som ahr skrelt poteter og kålrot for deg??. Luksus.
Han trger det. HAn ahr love på tro og ære å komme heil heim med Stian. Så får vi virkelig håpe ahn holder det han ahr lovet. Kan bli ein alng dag. hehe. Det går nok bra. Ha ein fin kveld. Eg ahr fått heomelaga lefser i hus med posten. Dei er kjempegode. Heldige meg. klemmen

fruensvilje

22.12.2014 kl.18:56

Skjønner godt att du er litt nedfor når det er helsen som hindrer deg i å bli med til Bergen,trøsten er att det bare er snakk om en dag og så blir sønnen med hjem :))kos deg med alle dine prosjekter da har du hyggelige ting å tenke på :))og kanskje du har litt fin musikk også

gretashobby

22.12.2014 kl.22:06

fruensvilje: Det går bra Connie. Skal ta det att neste år eg. Får kose meg med strikketøy og julemusikk

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits