Årets første sokkepar ferdig

Fordelen med å strikke på eit produkt legge det i kurven, strikke på eit anna og så går det ring. Så brått så er det bare ein halv dags arbeide att når du kjem rundt og tar det att. Altså eg fikk ferdig eit par sokker i går. Men eg begynte på det før jul :)


Enkle og litt småfine sokker strikket i pt5 på p nr 3,5 i vaffel strikk. Veldig greit strikk når ein sløver eller ser tv. HAr ein del forskjellig strikk no og selbuvotter er ikkje ikkje strikk som passer i  dei før nevnte kategorier. Har bstrikket oen par i dette strikket og syns dei blir ok. Desse passer til ein kar med normal størrelse eller  ei dame som liker store sokker. Fargen passer jo alle. Dei havner også i lageret mitt. 

Har tre strikk eg ahr tenkt å veksle mellom i dag. Til Tour de ski skal eg strikke sjal. Skal strikke litt selbu i strikkestolen og så må eg få ferdig ein klut til. Tror det blir desse i dag. kanskje kluten blir  ferdig , men ikkje noen av dei andre. LAngt ifra. Men det kan hende eg skifter

Vi kasta ut jula i går. Skulle bare ta litt, men det blir aldri slik. Vi er visst enten eller. Men det var så tomt etterpå. Eit liten tur på butikken. Tok ein tur ned i kjelleren som tilhører bokhandelen. Der selger dei litt av kvart. Fant oss noen nyeduker og løpere i Black design. Noen var på salg alt andre var heilt ny. Må nesten vise dere kor fint det vart, syns vi da.


Enkelt men stilreint. Lysa kjøpte T i Førde før jul. Dei vart glemt i jula, men dei kan jo like godt stå fremme no. I bakgrunnen er det ei ny pute i korgstolen som Monika har sydd for meg. Vises ikkje så godt, får komme tilbake til den ein gong seinare. No har eg fått 3 av 6 trekk :)


Firkanta duk til lisjebordet. Heilt enkel, men eg likte den


På salongbordet valgte vi to stykker. Ein lang tynn brun og ein brikk i same stoff som løperen på spsiebordet. Syns det gorde seg eg. 

No er eg fornøgd. Men kjem det flerie varianter i samme stoff som den på spsiebordet, er det mulig vi kjøper flere. Desse dukene vart litt av julegaven til oss sjølv. Vi har ikkje fått gjort noe med det enno. Vi setter inn litt på ein konto til større ting, så skal vi kjøpe oss ein enkel dabradio. Slik gjorde vi det i år. 

I dag er det ikkje mye som skal gjerat av huslige ting. Litt klesvask og så må vi ha mat da. Sjølv omm ein skal kutte ut søtt og mel og slikt, så må vi ha  god sunn mat. Ikkje heilt sikker på menyen. Men den skal bestå av kylling filet. For  eg er ikkje rdd for å bruke det. Men god håndhygene og gjennomsteiking av kjøttet så blir  det god og sunn mat det. 

Litt sein blogg i dag. Men damen sovna til att kl 6 og sov til over 7.30. Det må vere år og dag siden sist. VAr oppe å  gjekk 3 ganger i natt, men alikevel. Godt fornbnøgd med denne natta. Tror kroppen endelig begynner å gå i  rktig retning. Da kan eg komme emg tilbake til normalen da. Jippi. Føler seg litt glad i dag for det. Utrulig kva ei god natt søvn kan gjere med ein. 

 

43 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

03.01.2015 kl.09:41

unner deg så å sovne attpå litt---😀😀lurte på hvor det ble av deg ja----:-))

Jeg var tidlig oppe og strikka uglepulsvarmere . Har to par no, men mangler øyne til det ene. Må få sendt dem i dag, så kan de lete etter ugleøyer i Oslo- he-he. Jeg vakumpakker strikkepakker som skal i posten, da går de heller som brevpost.. Første gang jeg gjorde det fikk jeg melding fra datter mi at hun trodde jeg sendte tørrfisk--- pakken kjentes slik😂

Du har rett i at det blir tomt når julestasen blir tatt. Det er nok mest fargene som forsvinner--- I dag går juletreet her og . Det drysser godt, og en støvsuging må til. Så er det opp på loftet med kasser og kurver, men først må noen duker vaskes før de kommer i sin kasse. Greit å ha alt på riktig plass--- Stormen har stilnet og no ser jeg kanten i ei snøskure over fjellet mot sør- vest. Sølevær og søleføre.--

gretashobby

03.01.2015 kl.09:55

Ellbjørg Skinderhaug.: Tenkte meg at det var noen som lurte, når det kom innlegg så seint. He he. AHr skjemd dere bort.
Som du strikker uglepulsvarmere da. Dei får finne øyner sjølv ja. Nyttårsgaver dette da. Må leite etter dette bladet ja.
Det er lurt å vakumpakke strikk ja. Eg har ikkje vakumpakker, men kanskje g skulle skaffe meg det, eg som sender så mye i posten. Det var igrunnen ingen dum ide. Er slike vakumpakkere dyre? Får sjekke på nettet.
Treet vårt drysser ikkje. Det er plast. Men det har stått her i 3 uker, så det var godt å få det ut. JA det er nok fargene. Men som ho sa ho på butikken. Det blir liksom så mye ryddigere når ein får ut jula.
Ja alt i sine kasser og dukene i sine. Pynten er i boda dukene skal i kasser under gjestesenga.
Bygever her. Stille og ingen tor med hammeren lengre. Men det har både vore regn og snø byger i dag. Fortsatt inne ver med andre ord. HA ein fin dag vennen

irene

03.01.2015 kl.10:27

Hei. Fine sokker. Det mønsteret liker eg og å strikke. Enkel og greit. Fine duker du har kjøpt. Ha en en fin dag.

Liv

03.01.2015 kl.10:27

Hei. Kjempefine sokker. Eg strikker heilt enkle, kom liksom ikkje på noe mønster...Stua deres var skikkelig koselig med nye, veldig fine duker.😊

Treet for ut her oppe igår. Vi har det så varmt at mesteparten av nålene har dryssa, resten hang vel av gammal vane. Idag starta dagen ekstra tidlig, så da kom resten av jula på loftet. Har med andre ord varma opp noen ganger i loftstrappa til Tour de ski. Eg får "vårfølelse" når jula er over og ute av huset. Våren er jo den neste vi kan vente på. Herlig! Idag blir det nok noen tima foran TV'en, med strikket. Får gjort masse idag da. Passelig vær til det og. Ha en fin dag da! Klem.

fruensvilje

03.01.2015 kl.10:47

God morgen.Her var det mange flotte duker,den første likner faktisk på et vi selv har gitt bort i julegave :) black design har mye fint.

Noe i meg vil rydde bort resten av jula i dag,men jeg skal vente il over helgen,da går resten .

Stilige sokker,jeg liker så godt disse flettestrikka dine.Jeg veksler mellom kofta og en enkel klut,er stygt redd jeg får litt for lite av det grønne,men skal bortover på onsdag så jeg får håpe hun har et nøste til om jeg trenger det :))

Kod deg og ha en fin dag

Lillemor

03.01.2015 kl.10:59

Hei vennen :-) Skjønner at du har lagt ut dagens innlegg TO ganger, dere har det SÅ koselig at det fortjener å bli vist i 'reprise', he he. Godt å høre at du har hatt en god natt/morgen, søvn er den beste medisin, håper T. er bedre i ryggen. I dag kommer barn og b.barn, da går juletreet ut, som det siste fra denne julen. Vi har pakket det meste vi skal ha med, vi har noe sommertøy og skotøy liggende der nede, så vi reiser 'lett' i morgen tidlig :-) Vet hva jeg lovet deg Greta, men tiden har rett og slett gått FOR fort, jeg skal ta det igjen når vi er tilbake til normalen :-D Ta var på hverandre, så snakkes vi om, vet ikke hvor lenge, b.barna kommer nedover i vinterferien i februar. Jeg kommer ikke til å være på nett i syden, tror jeg, har andre rutiner der enn her hjemme. Ha en fortsatt koselig vinter, her kommer det gode klemmer til dere fra oss - og vi 'snakkes' igjen <3<3

Liv T gjesdal

03.01.2015 kl.10:59

God morgen Så kjekt at du fikk sove litt lendre idag det gjør helt sikkert godt for deg.Flotte sokker og ,Tenk nå er jeg ferdig med acne genseren har bare å feste trådene Den ble helt fin til meg.Nå er det bare litt over halve ryggen igjen på Dorthe jakken så det kommer seg,Her er mørkt å trist ute med regn eller lette snøbyger,Er så godt begravelsen er over den var veldig fin Vi ble samlet hos fredagstreff lederen etterpå å det gjorde godt.Ønsker deg en fin dag og husk å ta det med ro.Flotte duker og ble så lunt å fint.Goe klem

matja

03.01.2015 kl.11:23

Så fine sokker du har strikket. Lekre farger. Her skal julen ryddes ut i helgen, så blir det strikking på en UFO. Koselig i stuen din. Ha en fin helg :)

foreignerat50

03.01.2015 kl.11:49

God dag min venn for nå er det snart midt på dagen selv om jeg har vært våken fra kl 7.00.

Så jeg gjorde min morgensandakt, spiste ei brødskiv og laget smoothie at åt. Badet og toalettene har jeg også vasket. Så nå er det bare stue og kjøkken igjen.

jeg tenkte på deg da jeg slet med å skjønne hekleoppskriften jeg holdt på med i går. Om jeg vil begynne med et nytt arbeid isteden:) Men, jeg ga opp og kanskje prøve igjen i dag:)

Det er fine sokker du har strikket.

Ellers ser det koselig ut hos deg. Jeg skal rydde bort julen neste helg tror jeg:)

Ha en fin dag min venn:) Kylling er godt forresten.

gretashobby

03.01.2015 kl.12:40

irene: Takk. Ja det er eit veldig greit og dekorativt mønster syns eg.

Elins strikkeri

03.01.2015 kl.12:44

Hei.du er like flink og flittig som alltid ser eg! Fine og gode sokker du har strikka! Og så flink som har fått jula ut, det har ikkje eg.... Men skal nok ta den i løpet av kommende veke, så må du ha ein finfin dag:))

gretashobby

03.01.2015 kl.12:47

Liv: Tusen takk vennen. Strikker aldri heilt vanlige sokker. Men dette er jo nesten heilt enkelt da. Og veldig kjekt.
Takk for det. Du får ta deg ein tur ned og inspisere snart når vi har kome i normal gjenge att.
Er så greit å ikkje ha tre som drsser og så får vi ha det samme treet år etter år. Tenkte nok at restena v jula di for fort ut også ja. I dag var du mye tidligere enn meg da skjønner eg. Låg jo til laaangt på dag eg. Du har fått trimmen du da ja. Grei trim det å gå i trapper. Får opp pusten da. Spes når ein bærer masse i tillegg.
Gleder emg til våren ja. Ikkje så veldig vårlig i dag nei. Skulle gå ein tur samtidig med at vi var nedover ein tur. Men da snødde det så masse at vi droppet det. Henta garn i posten. Fått avbestilling på den genseren. Bestilte garn for tidlig. Må finne ut kva eg skal gjere om eg skal sende det tilbake eller ha det liggende. Må bestemme meg til mandag.
Blir litt strikking i dag. HAr ikkje vorte så myye enno. Eit par omganger på sjalet berre. Men no er det hvertfall ingen ahst. HAr bare eit oppdrag da i januar.
Kos deg som best du kan med det du liker best. klem

gretashobby

03.01.2015 kl.12:52

fruensvilje: God lunch tid :). Takk ja dei ahr veldig mye fint der. Liker veldig godt det merket. Både på tekstil og andre ting.
Skjønner at du ahr lyst til å rydde vekk jula, men du har jo ikkje ahtt jula inne så lenge, så du kan jo ha den ei stund til.
Takk for det. Dette er ikkje fletter da. Det er 2 omg med 2 rett og to vrang og to omg berre rett. Enkelt og greit og effektfult.
Da håper eg dei ahr samme partiet, så ikkje det blir for stor forskjell om du ikkje har nok garn.
Takk det samme til deg

gretashobby

03.01.2015 kl.12:56

Lillemor: Huff har eg gort det. Farlig for meg å sove for lenge hehe. T er 0,5 % bedre sei han. Eg er ikkje fornøgd med tingenes tilstand. Men det går vel over får vi håpe.
Tenker dere gleder dere til sol og varme i månedsvis. Kos dere masse masse og send litt varme og vår opp til oss også da. Gleder emg til uti mars da begynner våren å ta tak her også. Håperr å få formen opp å gå att så bb kan komme på besøk i vintererein om dei ahr lyst også. Det får vi sjå etter kvart.
Fin vinter til deg vennen, så snakkes vi til våren stor stor klem innpaka i snø til deg og C. <3<3

gretashobby

03.01.2015 kl.13:01

Liv T gjesdal: Det gjorde godt det. Men hadde nesten dårlig samvittighet når eg std opp. Eg skal da ikkje sove så elnge hehe. Det gjekk fort over. Takk for det.
Så kjekt da. alltid kjekt når ein er ferdig med eit plagg. .
Her snør det igjenn. All snøen nesten regna vekk og så kom snøen tilbake. Ja ja det er vel vinteren det.
Veldig fornøgd med dukene ja. Vart så ryddig liksom. Er litt godt å få vekk all julepynten og så kjekt når ein kan ta den frem att om 11 månader. fin dag til deg vennen og eg skal ikkej gjere noe serlig emir i dag. klem

gretashobby

03.01.2015 kl.13:02

matja: Tusen takk vennen. Så gøy at du er innom to dager på rad. Ja er veldig fornøgd med stua i dag. Kjekt når ein føler det er ryddig. Fin helg til deg også vennen

gretashobby

03.01.2015 kl.13:07

foreignerat50: God formiddag min venn. Du var mye tidligere oppe enn meg i dag da. Litt rart at så mange er oppe før meg ein dag.
Du har jammen fått gjort mye alle rede du. Har vasket to maskiner med klede og lagt på plass det som var vaska i går. Liten tur i sentrum og ei kort treningsøkt.
Kjekt at du tenkte på meg sjølv om det var når du ikkje fikk til noe hehe.
Takk for det. Ja eg er veldig fornøgd med stua vår no. Takk det samme til og ja ein kan alge masse godt av kylling.

gretashobby

03.01.2015 kl.13:09

Elins strikkeri: Eg driv jo på med det eg kan og får til. Da må det bli litt ut av det :). Jula tok vi smmen ut i går. Fin dag til deg og god ny uke. klem

strikkogtov

03.01.2015 kl.13:15

Godt nytt år, Greta :) Så hyggelig det er hos dere. Her i huset kaster vi ikke ut jula før 13. dagen.

Fine sokker, morsomt med kontrastfarger på tå, hæl og vrangbord :)

gretashobby

03.01.2015 kl.13:19

strikkogtov: Godt nytt år. Takk, ja eg syns dvi ahr det ganske fint og det gjorde seg med noe nytt. Så lenge har vi aldri ahtt jula. Men eg veit at det er ein del folk som holder den tradisjonen. Men eg ahr jo jula heile desember eg da.
Liker å gjøre sånn på sokker. Blir litt fine av det når ein ahr baare enkelt mønster.

Hobbystua

03.01.2015 kl.13:59

Heisan Greta:-) Det var godt for deg og kunne få sove litt lenger vel,du er jo en morgenfugl uten like du. Ser du har strikket noen fine sokker og dette vaffelmønsteret er jo så fint. Ja da begynner du og få noe ferdig fra kurven igjen da,,hihi.:-) Og du har gjort det så fint med og legge på nye duker og det er godt når en får ut julefargene igjen. Her skinner solen og det har blåst noe forferdelig i natt så søppelkasser og masse annet har ligget veltet rundt omkring her i dag. Men er noen som har hatt det mye verre da. Kos Dere med god mat og kylling er godt det. Ja nå skal jeg se litt på hopprennet og ta frem heklenålen.Klem fra Marianne:-)

fruensvilje

03.01.2015 kl.14:44

desverre hadde dei ikke mer av samme parti ( så eg skal strikke ferdig stjerna før eg bestemmer meg om siste raport skal få bli med et annet parti så hele den blir lik :)

annebe

03.01.2015 kl.17:43

Har du noe tall på hvor mange strikkeprosjekter du hadde i 2014..Og et sted du skriver ned for dette året..du må vel strikke over hundre ting (med stort og smått )i løpet av et år ?

Så deilig å få rydda vekk jula..har ikke fått begynt enda jeg men er litt lei julepynten nå siden vi har hatt det fremme siden slutten av november..De Black design dukene er jeg også glad i..har hatt mange i blått..men har noen lysere også :)

Nå har jeg akkurat vært å fått ordna mobilen..den datt i bakken så pinkortet låste seg..men de fiksa det heldigvis lett i butikken :) Klem :)...og kos dere i kveld <3

gretashobby

03.01.2015 kl.18:41

Hobbystua: Det var heilt merkelig å sove så lenge. Følte ikkje at det var rett med det samme. Nesten dårlig samvittiighet hehe. Gjorde nok godt ja.
JA eg er enig i att vaffelmønsteret er enkelt og fint på samme tid. Ja no er det to ferdige fra kurven. Men no er det vel pause med ferdige på ei stund, tror eg. Får sjå kva eg strikker på i kveld.
Det blåste godt her og i går, tordna og lynte godt eit stykkje unna også. I dag har det bare snødd o regna om ein annan. Skulle ut å gå litt men det vart ikkje noko av. I morra må vi uansett ver.
Kylling med blomkål og brokkoli mos. Deilig middag.
Tenker du har hekkla noe vakkert i dag. Eg har hittil strikket på det store sjalet mitt og eit par selbumønster som er ganske konsentrasons krevende. Det var ikkje når det var sport på tv. Så tror eg det blir heilt enkelt i kveld. Vart litt sliten i hodet når eg strikka på vottene. HA ein flott kveld vennen. klem fra damen her

gretashobby

03.01.2015 kl.18:42

fruensvilje: Så kjedelig da. Kva garn var det du bruker?

Hekleri og Ra

03.01.2015 kl.18:45

Så koselig det ble :-) Det blir gjerne sånn at det går unna når en først setter i gang :-) Håper det går fort når jeg starter mot slutten av uka, men må få pakket det ned skikkelig slik at jeg har oversikt hva som skal frem i desember igjen ;-)

Så godt å høre at kroppen din er på riktig vei :-) Det er sikkert deilig at ting blir litt lettere innimellom :-) Ha en flott lørdagskveld Greta :-) Klem

Oldemorbloggen

03.01.2015 kl.19:58

Du har alltid så spesielle sokkar, diktar du oppskrifta sjøl, eller har du noko å sjå etter? Du kan vera glad som har kvitta deg med jula. Hos oss står det ein del igjen. Julehuset må i alle fall stå til over 13. dag jul, då kjem julebukkane og ma'en sit der med over 60 pakkar som skal delast ut. Dagen etter reiser me til Geilo og feirer 80 årsdagen hans og står på ski dagen lang. Det skal bli kjekt.

gretashobby

03.01.2015 kl.20:49

annebe: Eg starta å skrive opp, men så vart det reist østover i hu og hast og eg glemte boka. Så da slutta eg. Skal ta å prøve å telle i år. Men det er muligens over 100 ting ja.
Det vart pause i svaret ditt. For eg vart nysjerrig. Måtte prøve å telle. Eg fann ut at det var 123 ferdig stilte produkt i 2014. Skal skrive om det i morra og sei kossen det er fordelt. Det var litt meir enne g trodde.
Veldig godt å få vekk jula når januar kjem. Jula skal man ha i desember. Og så skal man rydde den ut rett over nyttår ja. Klare gjøre for eit nytt år.
Er veldig glad i mye av det Black design har.
Så bra du fikk fiksa mobilen da. Fin kveld til deg også klem <3

gretashobby

03.01.2015 kl.20:58

Hekleri og Ra: Tusen takk, ja vi syns det vart koselig vi også. Alt er pakka i sine rette esker og kasser og lett å finn tilbake til.
Ja det er deilig. Må bare ikkje vere uforsiktig no, så aknskje eg kjem meg skikkelig ovenpå. HAdde ikkje vore dumt det. Vore lite god lenge nok no.
Fin lørdagskveld i heimen.

gretashobby

03.01.2015 kl.21:03

Oldemorbloggen: Takk. Desse sokkene har eg lært av noen. Det er enkelt mønster. Først eit vanlig bråt to rett og to vrang. Så to omganger berre rett, to omganger to rett, to vrang og to omganger rett. Slik strikker du til du kjem til hælen. Eg lager min bestemors hær og så strikker eg mønsteret på dei to pinnene frem og glattstrikk på baksida. Feller av i kontrastfargen.
MAnge av sokkene finner berre på. Men det hender eg bruker sokke boka også.
Veldig godt å ha fått ut jula. Da kan ein liksm starte det nye året med blanke ark. Liker det.
Så kjekt det blir med Geilotur i år også. Dere var derr i fjor også, stemmer ikkje det?

Hekleri og Ra

03.01.2015 kl.21:34

Nei, du må ta det med ro på en fornuftig måte slik at du får litt ekstra og gå på :-) Takk takk :-) Koser meg med strikk og tv ;-)

gretashobby

03.01.2015 kl.21:44

Hekleri og Ra: Skal gjere mitt beste Tonebritt. Har planer og ønsker som krever ei sprekere og friskere Greta, så eg må nok skunde emg langsomt ja. Men no vil eg bli bedre ja. Takk for omtanke klem og hils

Hekleri og Ra

03.01.2015 kl.21:49

Bryr meg om deg vet du ;-)

Skal hilse tilbake! Klem

Oldemorbloggen

03.01.2015 kl.22:00

Det stemmer at me var der i fjor, men då litt tidlegare.

gretashobby

03.01.2015 kl.22:11

Hekleri og Ra: Takk snille du <3

fjellgeitbundingen

03.01.2015 kl.23:20

Hei, så flott og langt et innlegg, og et par flotte sokker :) Godt å ta fatt på hverdagen igjen. Holder ennå på å trappe litt ned. Litt lettere enn å kutte alt sukker så brått. Blitt litt fri flyt av kaker og snop i jula, og litt vel mye mat også, så er fint å kutte litt gradevis..

fruensvilje

03.01.2015 kl.23:40

jeg ble vist litt ivrig i svaret om nok garn,så jeg strikket ferdig kofta no :)og jammen løvde jeg litt garn hi hi,så i morgen er det fram med symaskina så jeg får åpnt opp og gjøre ferdig kantene rundt:)der har jeg nok garn også,

gretashobby

04.01.2015 kl.08:49

fjellgeitbundingen: Så kjekt at du syns det da. Koselig å høre. Takk for det. Det er godt å komme tilbake til kvardagen at. Sjølv om det blir litt rart å vere heime åleine att. Men det går seg til det også.
Eg liker å kutte ned slik tvert eg da. Pang så var det slutt. Og da gir det resultat tvert også. Men det er kvar sin måte å gjere ting på. På andre ting så trapper eg ned.

gretashobby

04.01.2015 kl.08:52

fruensvilje: Så bra og så gy at du hadde nok garn da. Skjønner godt at du måtte bare sjå om det var nok å prøve å få den ferdig. Gjør slikt eg og med slike store ting. Da vil man sjå det ferdig. Så kjekt og spennende å få ferdig kofta. Gleder emg til å sjå den ferdig og på deg.

fruensvilje

04.01.2015 kl.12:22

Jobber med stolpen no,jakka kunne vært større,så går det ikke til meg lyt ei av jentene mine få den,vi får se ,jeg strikker stolpe istednfor hekle som det var i oppskrifta

gretashobby

04.01.2015 kl.12:35

fruensvilje: har inntrykk at kofter ofte blir mindre enn vanlige jakker ja. bør strikke dei eit nr større enn ein tror. Håper den passer bedre enn du tror

fruensvilje

04.01.2015 kl.17:26

Jakken sitter tett på,så vi får se om jeg beholder den eller om ei av jentene vil ha den,jeg skal tenke litt på det :))

gretashobby

04.01.2015 kl.18:19

fruensvilje: Ta å vask den, rull den stramt inn i eit stort håndklede og al den ligge over natta. Da blir den litt videre. HAr prøvd og det funker

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits