Viss orkanen slår til, har eg mange strikk og kose meg med.

God morgen denne stille stille morgonen. Det har snødd ein cm i natt, men no regner det lett og rett ned. Eg har no ventet på dette uveret i felre dager. Vel fryktet er vel heller det rette. HAr jo håpt at dei skulle seia  t det ahr snudd og at det ikkje kjem alikevel. Men No kjem det visst i ettermiddag. Får ta oss ein tur nedover i formiddag, så kjem oss ut for dør. Så får vi barikadere oss med Kaffi te og masse strikketøy. Det siste er vel kasnkje ikkje så  vanskelig her hos meg


Eit mørkt å dårlig bilde. Men dei låg så lagelig til. To av dei tinga eg strikka på i går. I sofaen på kvelden når eg er trøtt er det flerfarga sokker igjen. skal prøve å få ferdig Mariusen i dag. Og så tror eg at eg kan begynne på ei ny lue, siden eg har gort ferdig fleire ting alt i år, så må jo dere vere lov vel? Noen som vil ha brun uglelue og da må jo ho få det. 

Eg satser på at om uveret kjem, så får vi beholde strømmen. For det er en slik dag at det er mye eg vil sjå på tv. Både sport på dagtid. Idrettsgall og mesternes mester i kveld. Skikkelig sjå dag for meg. Slikt eg liker. 

Ikkje så mye husarbeide vi skal gjøre, men eg tror vi må skifte på sengene og så er det litt klede å legge sammen å få på plass. Middagen er eg litt uusikker på. Kasnkje det blir tidlig middag i dag. Vi får sjå. 

Ellers ikkje mye på hjertet i dag. I morra håper eg å kunne skrive om uveret. Vi får ta det som det kjem. Ha ein fin dag og så håper vi at det ikkje blir det verste senarioet. Klem fra ei som kjenner veret på gikta og er veeeldig spent på kva ver vi får :)

23 kommentarer

Oddbjørg

10.01.2015 kl.08:20

God morgon til deg og! Her er det fint vinterver; stille og 3 minusgrader. Skal visst verta kaldare etter kvart.

I dag har eg tenkt å ha ein kosedag med sying og strikking. Fekk gjort litt i går kveld. Berre litt husarbeid først no, så set eg meg ved symaskina.

Vottane du strikka til din kjære var kjempefine! Eg held på med eit UFO-vottepar. Har visst fleire halvferdige .-(

Ha ein fin laurdag, med eller utan uver!

Åse Helen

10.01.2015 kl.08:24

God morgen :-)

Ja jeg er også bra spent på uværet som er meldt. Håper dere slipper unna, eller at det går fort unna med Nina. Var det ikke det denne stormen het?

Flinke deg som snart er ferdig med marius genser :-) Ønsker deg en fin fin dag med mye mindre vinn enn det som er meldt :-) klem

fruensvilje

10.01.2015 kl.09:00

God morgen.Vi får krysse fingrane for att uværet ikke blir så ille,men skulle det slå til er det greit det skjer i helga når mannen har fri :)da slipper han å reise i det fæle været.

Nå har jeg tømt vedovnen for aske og fyrt opp så vi har det varmt og godt ,jeg skal skifte på senga og vaske dei klea ellers blir det strikk,strikker nok ferdig arm nr 2 i dag.

Du har en fin genser der ser eg,du får den nok ferdige dor det ser ikke ut for å være så masse igjen på den,er det flerfarget sokk som ligg ved siden av ? det var litt mørkt til å se farger hi hi.

Tenker du kan legge opp til en hue,kjenner eg deg rett så gjør du det hi hi kos deg du

foreignerat50

10.01.2015 kl.10:11

Der har du strikket nesten ferdig en av dine prosjekter. Ellers, det er fint at du har mye å glede deg å se på TVen i dag:)

Jeg har ikke kommet i gang med husarbeid ennå. Litt blogging først og etterpå vaske badet. Formen er ikke på topp ennå. Forkjølelsen og hosten vil ikke slippe taket, men prøver å gjøre noe likevel:)

Ha en fin dag!

strikkogtov

10.01.2015 kl.11:47

Hos oss har vi tett snøvær, men håper og tror vi slipper med det. Her blir det også TV-strikk i dag og i kveld. Mye fint å se i dag :)

gretashobby

10.01.2015 kl.12:00

Oddbjørg: God formiddag.. HAr snødd litt våt snø her no. Fortsatt heilt stille. Vi er spente på om vi får besøk av Nina eller ikkje her inne i fjorden.
Høyres ut som ein virkelig kosedag det ja.
Greit å få unna det kjedelige først, så kan ein kose seg med god samvittighet etterpå.
Ingen ufoer enno her no. Men ein del strikk vart påbegynt i desember. Men det var med fult overlegg.
Håper uveret holder seg unna. Kos deg med symaskina og strikkepinner.

gretashobby

10.01.2015 kl.12:04

Åse Helen: God formiddag. Er veldig spent og tror vel kanskje ikkje heilt på at det kjem, men er forberedet. Men det er fortsatt heilt stilt her. Jo vi lurer på om Nina kjem på besøk.
Det er størrelse 6 år da, så det har ikkje gått fort. Men planen er å få den ferdig i dag.
Takk håper du har rett. Fin dag til deg der øst også. :) Klem

gretashobby

10.01.2015 kl.12:15

fruensvilje: God formiddag. Ja vi satser på det. HAr ikkje lyst på at Nina skal vere for stor. Men vi får ta det som kjem. Ja det er eit poeng ja. Aldri så galt og så videre.

Det var lurt å tømme for aske ja. Eg har masse lys om det skulle bli nødvendig, men håper virkelig ikkje det. Sengene er skifta på og alle kleda er lagt på plass. T har vore så "ekkel" og laga deilig gjærbakst. Matte bare smake. Og dei var vidunderlige hehe. Kjøpte meg ferskt brød, men klarte ikkje å la vere hihi. Første utskeielse siden den 2. så eg tok meg lov.
Da kan du begynne på sjølve mønsteret seinast i morra da. Så kjekt.
Den blir ferdig i dag, genseren ja. Det er størrelse 6 år, så eg ahr brukt litt tid på den. Skal strikke lue til den også. Men ja eg begynner på uglelua også i dag.
Nei det som låg ved siden av genseren er ein vott med flettemønster. Veit ikkje om eg ahdde tenkt om det skulle vere pulsvanter eller votter, men det blir votter. Det skal eg ja, det m¨du også

gretashobby

10.01.2015 kl.12:22

foreignerat50: Ja denne barengenseren str 6 år blir ferdig i dag. Så får eg sjå om eg starter på lua til den eller venter til i morra.
Ja det er mye å sjå på tv i dag. Masse som er greit å strikke til, for ein treng ikkje å glo heile tida.
vi har gjort ferdig det vi skulle i heimen og vore nedover ein liten tur. T har bake deilige rundstykker som eg ikkje greide å la vere å spise. Dei var god.
Håper du får tatt deg att i helga da. Ikkje kjekt å gå å hangle. Håper det ikkje er den virusen som dattra barnebarne og svigersønnen har hatt og ahr da. Den varer i 5 uker før ein blir heilt frisk.
Fin dag til deg kjære søte deg

gretashobby

10.01.2015 kl.12:24

strikkogtov: Det har snødd, regna, snødd og no regener det viss att. Men ingen vind enno. Men det er vel ikkje før utpå dagen Nina skal kome. Vi får ta det som det kommer. Strikke skal eg hvertfall når eg kjem i gang.Fin dag til deg

Ellbjørg Skinderhaug.

10.01.2015 kl.13:20

Hei. Det er alt langt på dag. Har brukt hele formiddagen på gamle bilder og papirer og da går tiden ifra en fort. Vi har familie FB gruppe og driv litt med gamle bilder. Når den yngre generasjon er interesert er det viktig å få navn og årstall på noe. Du har snart strikka ferdig Mariusen -----!!! Ja-ja--jeg strikker og. Begynt på armen på den røde genseren. Så ble det votter igjen--- Husflidslaget har laget en vott med tresko på og jeg som er datter og barnebarn av treskomakere må bare lage disse.

Det går ikke fort med ryddingen på arbeidsrommet mitt, men det går fremover. Innimellom dukker det opp andre gjøremål og slik går no dagene:-))) sydde pute og duk til et oldebarn i går. Ønske om det etter juleduken ble tatt av, og her er det hurtig leveranse----:-))))

Vind og lette snøbyger er kommet hit og så nå skalker vi lukene og tar helg. God helg til dere.

Hekleri og Ra

10.01.2015 kl.14:10

Får håpe at det ikke blir for ille. Hørte at noe familie i Øygarden er uten strøm. Får håpe dere får beholde strømmen :-) og at du kan kose deg med masse sport på tv og strikketøyet.

I går fikk jeg hivd ut jula og nå er heimen tilbake til det normale. Fikk også ryddet skikkelig på loftet i dag, så nå er det å dumpe ned i sofaen med tv og håndarbeidet :-) Måtte bare en liten tur på pc'en først ;-)

Stooor klem

Liv T gjesdal

10.01.2015 kl.14:46

Hei Er sent ute idag,Jeg glemte veska mi på treffen i natt men reiste ned å fikk hentet den,Mobilen lå i den så jeg følte meg utrolig alene i natt,Rart hva telefonen gjør.Her er det begynt å blåse men var greit å kjøre.Men nå blir det bare inne på meg.Du er jo snart ferdig med mariusen.synes nettopp du begynte på den,du strikker fort,Får håpe dere klarer godt uværet og at dere beholder strømmen.Ønsker dere en fin lørdag kos dere mens vinden uler utfor.Klem

annebe

10.01.2015 kl.15:07

Får håpe dere får beholde strømmen ja...uvær eller ikke ..vi skal også se på Mesternes mester i kveld :)

Her snødde det litt på formiddagen ..men nå er himmelen ganske blå...

Vi har vært og handla og spist frokost i Drammen og nå har vi nettopp spist risengrynsgrøt.

Kos deg med strikking i dag....og Mariusen ser ut til å bli veldig fin :) Klem og fortsatt god helg<3

mimouna

10.01.2015 kl.15:40

Her har vi nettopp vært ute og fanget boss-spannene, de prøvde å rømme. Nå står de i kjelleren. Ellers rister hele huset i vindkastene, og lyset blinker stadig. Blir spennende om strømmen forsvinner helt. Litt av en dag!

Håper alt fortsatt står bra til hos dere. Definitivt en inne-dag ja!

gretashobby

10.01.2015 kl.17:40

Ellbjørg Skinderhaug.: No har vi venta på stormen heile dagen, men sjelden det er så stilt som i dag. Enten så får vi det i natt, eller så går vi klar av heile NIna.
Så kjekt da å ha ei eiga side for familien. Det var ikkje dumt altså.
No er MAriusen ferdig strikket, men den siste biten går alltid så mye lengre enn eg tror. Det er denne fellinga og få det likt som tar tid.
Så tøft da å ha slike aner. JA da må du strikke den votten, det er klart.
Ja slik går no dagane. Du blir ferdig til slutt vet du. Og det er vel ingen ting som haster.
Så snill du er da. Kjekt for familien å ha tusenkunstner som bor så nært.
Vi bor nok godt skjerma vi da. siden vi ikkje emrker vinder\n. Håper det går bra hos deg. Skjønner det er verst rundt Bergen. God helg til deg skjønningen og gode venn

gretashobby

10.01.2015 kl.17:45

Hekleri og Ra: Her er det blikk stilt. Så det kan nesten sjånut som vi går heilt klar for heile stormen. Ser at det er verst rundt Bergen. Vi koser oss og er forberedet. Men det gjør ikkje noe om vi slipper heile storemn.
Det er godt å vere tilbake til normalen. Kjekt å få jula inn, og godt å få den ut att.
Snart er det det tilbake til sofaen. meste av dagen der i dag.

gretashobby

10.01.2015 kl.17:51

Liv T gjesdal: Da følte du deg nok litt naken i natt ja. Tror eg hadde dratt tilbake om natta. Mobilen er eg avhengig av ja. HAr den ikkje på soverommet, men vi ligger med døren på gløtt ut tl stua.
Her er det heilt stilt. Tror vi må ligge godt i le, for det ser ikkje ut for at vi får besøk av Nina.
Er ferdig å strikke MAriusen no, Men det er ein i str 6 år, så da brude det ha gått fortere. Men eg har ikkje funne det sterkeste giret enno i år. I morra får eg strikke lua som hører til. Fin lørdagskveld til deg min gode venn. Klemmer i fleng om dei klarer å komme igjennom stormen rundt Bergen

gretashobby

10.01.2015 kl.17:53

annebe: Her har vi ikkje vind i det heile tatt. Vi ligger nok i le tror eg. Merker bare uveret på kroppen. Men det er bedre det. Det tar ikkje strømmen. Skjønner at det er mange andre som ahr det ille for tida. Nedbør har vi hatt i heile dag. Men det er greit når det dett rett ned.
Koser neg med strikking og tv titting. Så får vi sjå om det kjem vind i natt. Klem til deg min skjønne venn

gretashobby

10.01.2015 kl.17:55

mimouna: Det er dere som har dritt ver og storm skjønner eg. Vi ahr det heilt stilt vi. Ser ut som vi går klar heile orkanen. Håper dere har strømmen fortsatt. Eg som har skreve om uveret i dagesvis, får ikkje besøk av Nina i det heile tatt. Det er nesten litt morsomt. Innedag er det ja, for det regner rett ned heile tida. Klem og håper det ikkje blir ødeleggelser hos deg

Hekleri og Ra

11.01.2015 kl.10:50

Vi hadde ganske mye vind her i går, men tror ikke det var så gæli her i forhold til mange andre plasser. Strømledningene fikk svingt seg godt i går, så det var litt blinking i strømmen, men ellers er det bra.

Nå skal jeg benke meg på sofaen med strikketøyet ;-) Ha en flott søndag! Klem

gretashobby

11.01.2015 kl.11:28

Hekleri og Ra: Dere fikk kanskje merke meir av Nina enn vi. Eg som var så godt forberedt hehe. Like greit. Flott at det ikkje vart for mye vind hos dere da.
Skal i sofaen eg og no straks. Klar til touren. skiskytinga står på så eg følger med med eine auge og ser på pc med andre hehe. Super søndag til dere klem

Hekleri og Ra

11.01.2015 kl.12:12

Hehehe ... det blir sånn med PC og TV og litt prat med gemalen ;-) En super søndag til dere og :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits