Spenningen stiger i takt med at kjolen vokser og heldigvis litt andre ting

God morgen.  HAr fått strikket ein del på kjolen i helga og tekte at eg måtte vise frem eit bilde i dag også. HAr jo lagt lista høgt siden eg  starta på den, så da får eg bare gjøre fallhøyden enda større da. For eg er redd for at den ikkje vil passe. Sjølv om eg rkner ut og titter på andre kjoler og prøver å sjå for meg korleis den blir. Den skal jo ikkje vid og slafsete, men den skal jo  ikkje sjå ut som eit pølseskinn heller. Ikkje er det mulig å  prøve den under veis heller. så no får eg bare fortsette og så får den passe til meg eller noen andre når den er ferdig.

Slik ser den ut da eg la den fra meg i går


Kanskje eg får begynt på armene i dag. Vi får sjå. eg skal på trening i 11-12 tida. dermed blir det litt mindre strikketid i dag. Siden eg trener midt på dagen. HAr ikkje heilt funne ut kor stramme armene skal vere, men tror dei må sitte ganske bra. Dei er jo enklere å prøve uderveis da. Nei eg får vel finne det ut sjølv hehe. Nok om kjolen

Har fått oss eit nytt yndlingsprogram på tv søndags kveld. "Hvem tror du at du er". Det er utrulig intresant å følge med når kjente folk får hjelp til å nøste opp i fortida. Er veldig intresert i slik slektsgransking og da er det intresant å sjå kor langt tilbake og kor detaljert det er mulig å finne opplysninger om våre forfedre. Rett etter så har det jo vore "kampne om tungtvannet". Så søndagskvelden har blitt ein skikkelig tv kveld. Og når det er mykje vintersport, så står tv'en på nesten heile dagen. Følger ikkje med heilt heiletida. Men det er greit bakgrunnstøy :).

Var ute å gjekk over ein km i går. Og så langt så ser det ut som det gjekk veldig bra. HAr ikkje klart å gått så langt siden starten av september, så no går det fremover. Må bare ikkje falle for fristelsen å bruke den for mye  i dag også. Trenger litt tid på å roe seg ned at. Den trenger faktsik litt tid til å trene seg opp att. Masse muskler som har fått gått skikkelig i dvale. Når eg kjem meg skikkelig tilbake att, så skal eg med nebb og klør prøve så godt eg kan å ikkje få slike betennelser igjen. 

Ellers i dag får vi vel høre litt god musikk, strikke litt og gjøre som eg pleier. HAr fleire nye oppskrifter oppe i hodet. Men prøver å holde dei der til eg har anledning til å få dei ut. Har skreve ned ei på min åte. Men det er nok ingen andre som forstår bære av den oppskrifta hehe. Skulle ønske eg orket å lage skikkelige oppskrifter, men det ligger liksom ikkje for meg. Skulle hatt en person som gjorde det for emg, så kunne eg konsentrere meg om strikkingen hehe. Dei får vel bare forbli ei hemmelighet desse oppskriftene mine. 

Håper dere ahr gode dager og gjør det dere kan og vil best. God ny uke til alle.

24 kommentarer

Lene

19.01.2015 kl.08:22

Kjolen blir så fin! blir nesten litt misunnelig ;)

Jeg har rukket opp første del av mariusmønstret på kjolen jeg strikker til dattern min to ganger nå - er absolutt ikke god på dette, og det med å strikke mønster og telle er visst fryktelig vanskelig for hjerne og fingre å koble sammen :)

Ha en fin dag!

Liv

19.01.2015 kl.08:30

Mornings! Nydelig kjolen bli. (Eg har engelsk tastatur for tida, ergo mangla eg tre, for oss vesentlige bokstava. Irriterande. Finner ikkje ut av det.)

En fin dag til deg. Klem.

gretashobby

19.01.2015 kl.08:35

Lene: Tusen takk for det. hehee, vi får sjå korleis resten blir no da.
Mariusmønsteret kan vere utfordrende i starten. Du må telle rett. Men det går seg til etter kvart. Sleit ein del på dei første maiusgenserne eg også. Det er bare å stå på. Du får elgge den ut på bloggen når den er ferdig. AHr lyst til å sjå den .fin dag til deg

gretashobby

19.01.2015 kl.08:38

Liv: Mornings. Viss du bruker mobilen så får eg det av og til også. Men da er det bare å trykke på andre tast nede til venstre på tastaturet. Der står det sikkert eng eller noe slikt. Kasnkje det er slikt på ipadden også. Prøv å sjå
Takk foresten. Er så spent at det er litt nifst
fin dag til deg også klem

fruensvilje

19.01.2015 kl.08:42

god morgen.Dette blir en utrolig flott kjole,skjønner godt att du blir frustrert om den ikke passer,da får du gjøre som du sa til meg,bløt den opp og strekk jeg gjorde det i dag og tror nok den ble ca 4-5 cm romsligere på mønsteret :)) nå ligger den til tørk på badegulvet

gretashobby

19.01.2015 kl.08:51

fruensvilje: Takk for det. JA det er sant. Det skal eg virkelig hugse på når den er ferdig. Er flink å tipse andre men glemmer det ofte sjølv. Hm. Da vart eg brått ikkje så bekymra. Men den kjem nok att hehe

Liv T gjesdal

19.01.2015 kl.10:28

For en florr kjole du strikker som en strikkemaskin for hos deg går det unna,Jeg ble ferdig med ermene igår så nå er det stolpene og montering,Har og funnet ut at det blir bra å hekle stolpene,Synes det er lettere.Imorgen tidlig reiser eg til København.må stå opp litt før kl,5 bussen går kl 7 og toget kl,7 Det tar 7 og en halv time til Oslo så jeg er spent på hvordan det går.Men kjekt å prøve,Eller skal jeg ta bilde av knærne mine på mandag,er spent på om de finner noe,Så må du ha lykke til med treningen men husk å være litt forsiktig.godt å høre at kroppen kommer seg,Ha en fin dag og du får en goe klem

Hobbystua

19.01.2015 kl.12:30

Heisan Greta:-) Dette er noe av det fineste jeg har sett på veldig lenge og for et flott mønster du strikker . Skjønner at du er spent på resultatet om den passer eller ei,men kan du ikke ta halvparten av maskene over på en pinne til så får du kanskje prøvd den på nå,,,,:-) Det er ikke en ting du ikke får til og her holder jeg selv på med noe smått og langt fra slike fine saker som du setter i gang med. Høres fint ut at du klarer og få beveget deg mere nå og da kan det vel kanskje gå rette veien igjen. Men et steg frem for hver dag er positivt. Vil få ønske deg en fortsatt fin strikke-dag og kos deg så mye:-))

Åse Helen

19.01.2015 kl.13:15

Så nydelig den kjolen blir og så fint med de stjernene på :-) Håper virkelig den vil passe deg :-)

Det høres jo veldig lovende ut med en km. Da håper jeg at du er inne i en god periode som vil vare leeeenge. Betennelser er jo ikke godt, så det er nok lurt at du tar det pent og trapper forsiktig opp.

Håper det gikk bra på treningen og at du også får en fin fin dag :-) klem fra meg.

gretashobby

19.01.2015 kl.13:23

Liv T gjesdal: Tusen takk. det er så spennende så eg må bare holde på. skal til på armene i løpet av dagen.
Du må masse god tur til København. Høres ut som ei litt travel reise, men så gøy når man kommer frem. Eg liker å reise med tog eg da. Da kan man både strikke, bevege seg og lese. Kos deg masse klem fra meg

gretashobby

19.01.2015 kl.13:30

Hobbystua: Oisann. Tusen takk sakl du ha :). Det var da voldsomt til fin omtale. :). Eg har gjort det, men det er jo ikkje det samme som å prøve på seg. Det tør eg ikkje, men lettere å sjå kossen det blir. Satser på at det går bra. Viss ikkje så får eg finne noen anndre som kan bruke den.
Eg hekler ikkje eg. Og alt det du lager er kjempefint. Ikkje alle som trenger å legge ut på slik galskap som eg gjer da, og samtidig fortelle det til heile verden hehe.
JA sakte men sikkert så kjem eg visst tilbake til eit litt meir aktivt liv også. No skinner sola inn vinduet og livet blir med ett så mye lysere. Bortsett fra vinduene som er heilt forferdelige. JA ja, kan ikkje ta dei no når sola skin uansett. Får sjå om vi får tatt dei til helga.
Fin dag til deg også vennen. klem

gretashobby

19.01.2015 kl.13:36

Åse Helen: Tror den blir fin og så håper eg den blir fin på meg :). Det er 8 bladsroser eg har stelt fra forskjellige selbumønster.
Ja ikkje sant. Det errikkje verst det, sjølv om eg bare ruslet. Og det kjentest godt etterpå. Så var det rett sort smerter. Så eg var så fornøgd i går.
JA no skal eg virkelig trappe forsiktig opp. Eg vil tilbake til den formen eg var i sist sommer. Da syklet eg mellom Tønsberg og Nøtterøy kvar dag :)
HAR VEL FRI I DAG DU, SIDEN DU HADDE ARBEIDSHELG. fIN DAG TIL DEG OGSÅ KLEM :)

mimouna

19.01.2015 kl.14:18

Så bra at formen er bedre. Godt å kunne bevege seg litt uten å bli dårlig etterpå. Håper dette er starten på en positiv utvikling.

Kjolen din blir flott! Den MÅ jo bli passe når du har lagt så mye arbeid i den. Jeg pleier å ta masker over på flere rundpinner for å kunne prøve plagg, og så fester jeg dem sammen med gummistrikk så de ikke sklir ut. Kanskje det kan funke så du får prøvd kjolen på?

Uansett, god ny uke. Her er det SOL i dag, utrolig deilig! *klem*

Gudrun

19.01.2015 kl.16:22

ÅHH, den kjolen blir lekker, så flott mønster.Håper den vil passe deg.,ellers får den gå til høyeste bud. Utrolig flink.!!!!!!!!!!!

gretashobby

19.01.2015 kl.17:23

mimouna: Ja det er veldig deilig. Har gått fra å bli dårlig av å gå over golvet, til å tåle å gå 1 km. Ikkje dårlig det. JA det får vi regne med. Den blir flott og eg skalfå den til å passe. Men å dra den nedover kroppen med masse strikkepinner i, nei det tør eg ikkje. Så eg får elve i spenning. Men det er mitt valg.
vi fikk sol i dag vi og. Kom inn viduet her kl 13. Til glede og foralgelse. Vinduene var veldig veldig skitne.
Får ta det ein dag. Får fri til min kjære til helga. Ha ei perfekt uke vennen klem

gretashobby

19.01.2015 kl.17:24

Gudrun: Tusen takk for det. Det håper eg og. den skal det. JA det gjør den da. Takk for det.

Lisbeth Pedersen

19.01.2015 kl.18:33

Å det kommer til å bli en nydelig kjole :-) Du klarer kanskje å prøve kjolen ved å ta halvparten av maskene over på en til stor rundpinne. Da klarer du sikkert å trakke forsiktig oppi kjolen, å ta et ca mål :-)

Flott blir den uansett.

Ha en superfin dag :-)

Klemmer

Hekleri og Ra

19.01.2015 kl.19:36

Den blir bare så utrolig flott!

Det blir mye tv på søndagen. Vi liker også å se på "Hvem tror du at du er", men fikk ikke med meg programmet i går. Vi spiste sen middag :-)

Ha en riktig flott uke!

Oddbjørg

19.01.2015 kl.19:56

Kjolen vert kjempefin!

Oldemorbloggen

20.01.2015 kl.00:05

Kjolen/skjørtet såg rektig fint ut. Du må vel kunne ta den på fleire rundpinnar, slik at det er mogeleg å prøve den. I går var eg ute og gjekk i tre timar, det syns eg sjøl var kjempelenge.

gretashobby

20.01.2015 kl.07:47

Lisbeth Pedersen: Tusen takk for det vennen. Vi får ta det som det kommer. No får den vere som den er. Blir den ikkje passende, så får eg selge den til deg hehe. Takk det samme vennen klem

gretashobby

20.01.2015 kl.07:49

Hekleri og Ra: takk for det vennen. Det var sein middag det. Men kjekt det av og til også. Vi har spisebordet stående slik at vi godt ser tv'en. Så det hadde ikkje stoppet oss at middagen var sein hehe. Men det er vabare når vi er åleine heime ja.
Riktig flott uke til deg også kjære du

gretashobby

20.01.2015 kl.07:49

Oddbjørg: takk for det vennen.

gretashobby

20.01.2015 kl.07:51

Oldemorbloggen: Tusen takk skal du ha. Oisann, det høres deiligt ut. vi er på kvar vår planet der ja. Men eg skal kome meg på lange turer att eg også.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits