Ein vanlig dag hos meg. Ei kjolearm

Midtuke og det er vel tredje dag smed fint ver. ER vi ikkje heldige. Var ute å rulset litt i sola i går og oppdaga fort at sola gjør noe med oss. Folk hilste fra bilene og  andre som eg aldri har sanna med kommenterete det fine veret. Jo veret er betydningsfult for oss. Sola skinner etter så lang tid med regn og skodde og surt ver. Så bli alle så  glade. 

Bortsett fra å gå tur i sola, kva gjorde eg da ut av dagen i går. La meg no sjå. Eg vaska klede, og gjorde vanlig husarbeide. Det er jo ikkje akkurat spennende, men det er nødvendig. Så hadde eg ein lang tlf samtale med ei svigerinne. Det var ho som ringte. Det var trivelig. Ho er flink og ringer ca 3 gager i  året. Etter T var ferdig på jobb, hadde vi ukes handelen våres. Og da vart det jo veldig enkel middag etterpå. Orker ikkje å vente elnnge på maten når kl er 17.30 før eg satrter på å lage den. Etter middag og rydding etter middag, er det tid for sløvetid i sofaen. Det var jo ikkje mye spennende dette her. Er det noe eg har glemt kanskje. La meg tenke. Jo eg strikket jo i  går også.


Kjolearmen. Her såg den da vitterlig svart ut i bunnfargen, men det er feil. Den er blå. Ein av alle mine griser ville vere med. Det står Mum på denne. Denne hadde lurt seg vekk, da eg pakka ned alle mine kjære griser i høst. Kanskje eg burde ta dei frem at. Ser ikkje ut som vi flytter så fort fra leiligheta. Ja så brukte eg jo litt tid på data da. Både med blogging, chatting og ikkje minst lesing av nettaviser. HAr dei siste månadene lest mye meir i aviser enn før. ER jo så mange bra artikler, kronikker og reine nyheter som eg syns er kjekt å få med meg. 

I dag, hm jo i daqg skal eg gjere mye av det samme som i går. Men ikkje ukes handel.  Vi får sjå om det blir gåtur. Er hvertfall kjekt å komme seg noen meter ut og treffe blide folk. Er jo ikkje lqnge turen eg går. Men alt er da bedre enn ingen ting. 

HAr du store planer for dagen? 

17 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

21.01.2015 kl.08:52

Hei. I går stod jeg opp til fiskefilering, i dag skal jeg ha sløvedag. Joh.har hatt blodtrykksmåler på dette døgnet, så det ble ustabilt med søvn i natt på oss begge.

Ca 10kg fin seifile ble det så no hr både vi og noen andre ferskt etpar måneder. Elles var jo kommunen vår midtpunktet i går ettermiddag. Det som ikke ble nevnt var vel at vi i over 20 år har tatt imot og tatt vare på flyktninger før. Mange av dem har vi nok visst lite om fortiden til----- ja-ja vi får se ---

Du er flink som går ut og kjenner på sola. Vi trenger lyset fra den no.

Ser for meg rundfelling på den kjolen din. Kan det stemme? Nyt dagen😊

Liv

21.01.2015 kl.09:06

God morgen. Du hadde jo en god dag i går. Det hadde eg og. Fikk fiksa på hårtustane, det var veldig nødvendig. Var på kafé etterpå med bussgjengen, koselig. Ellers gikk dagen som en røyk, som vanlig det og. Strikka et par barnehagevotta. Kjolen din blir nok ferdig i god tid ja. Får inderlig håpe den passa.

Eg var ute nå og mata fuglane, blåse ikkje så mye som i går. Endelig fikk vi og noen fine dager. Det har vi fortjent kan man si.

Idag blir det besøk av Eirin før vi kjøre nedover. Eg måtte fyre i ovnen da eg sto opp. Varmeovnen trekte sitt siste sukk idag. Får håpe de har her på plassen, ikkje godt å si....

Ha en finfin dag du og. Klem.

gretashobby

21.01.2015 kl.09:55

Ellbjørg Skinderhaug.: God morgen. Trenger ein slvedag da ja. Har vore med på slike netter nåde med meg og T. Og du hadde ein aktiv dag i går i tillegg.
Må ut å få noen min med sollys på meg. Vart nok bare ca 700 m. Men det er mer enn 0.
Ja bygda di får masse omtale no. Dere må ha gjort det bra. Siden derw har hatt mottak så lenge. Kva som skjer til slutt får vi vel sjå etter kvart.
Har tenkt å ha raglan felling eg. Liker drt så godt. Får sjå ??.du og

gretashobby

21.01.2015 kl.09:59

Liv: Ja det hadde eg. Godt du hadde det og.
Så bra. Da kan eg kanskje utvide turen. Om eg tror eg toler det.
Blir ein god dag i dag og da. Håper dei har ovn. Har noen golv ovner som du kan låne om dei ikkje har. Klem herfra

fruensvilje

21.01.2015 kl.09:59

God morgen,deilig med lange armer på kjolen da :) vanlige dager har vi mest av,men dei er jo koslige uansett,skal nok ut og lufte meg eg også i dag,blir bare her på Leira men det er greit nok :)først av alt må eg en tur bort i løda og hente i hus ved,en hel liten jobb hi hi

Ellbjørg Skinderhaug.

21.01.2015 kl.10:34

Enig med deg i det med ranglanfelling. Rundfelling med litt store mønster / store fargekontraster blir ofte litt voldsomme på overkroppen. Ikke sikkert du skal ha så mye mønster på toppen------ Spennende å se-----

Hobbystua

21.01.2015 kl.10:36

God morgen Greta:-) Ja solen den gjør noe med oss det er helt sikkert,og her har nå dagen gått frem med en time og elleve minutter og det merkes godt spesielt på ettermiddag. Så skjønner deg som bor mellom høye fjell at dere setter ekstra stor pris på og få se den igjen. Tror kjolen din blir skikkelig fin,og skal den ha raglandsfellinger ettersom du har startet med ermene nå? Noen spesielle planer for dagen har jeg ikke som jeg vet nå,,men skal rydde litt i noen skaper og så får en ta dagen som den kommer. Det er aller best:-) Så ha en riktig fin dag videre :-)

gretashobby

21.01.2015 kl.11:40

fruensvilje: God formiddag. Ja fann ut at det måtte vere lange armer. Ellers så må man jo ha noko inni. Og da kan det lett bli i varmaste laget.
Det er sant og da gjelder det å fylle dem med noko kjekt og noko fornuftigt.
Tenker du ahr fått fylt oppi vedkorga no. Og det er vel trim god nok å fylle den.?

gretashobby

21.01.2015 kl.11:41

Ellbjørg Skinderhaug.: Raglanfelling blir det. Om det blir mye mønster der oppe eller ikkje. JA det får du sjå når den er ferdig :)

gretashobby

21.01.2015 kl.11:50

Hobbystua: God formiddag. Ja det er heilt klart. Sola har mye å seie for både humør og helse.
Venter på sola om vel ein time. I går kom den inn vinduet mitt kl 12.55. Hadde meir sol da vi bodde i huset oppe i bakkane. Men den er meir kjærkommen når den når blokka ja.
Ja det stemmer, den skal ha raglansfelling. Tor det blir finest. Vi får vi sjå. Kan jo rekke opp og gjere det på ein annan måte om det ikkje blir som eg vil. Men hittil har det blitt slik eg hadde tenkt meg, så da håper eg resten nblir det også.
Fin dag videre til deg også kjære østfoldning. :)

fjellgeitbundingen

21.01.2015 kl.18:09

Hei, spennende å følge med hvor fint kjolen din vokser, og hva du styrer med. Her lurer jeg på hvordan jeg skal få trent i dag. Er så kald i dag. Mest fristende å trene inne. Har en stykedvd med strikk, men husker ikke hvor jeg har gjort av strikken. Ikke så fristende å gå tur eller reise bort til treningssenteret nå, men blir nok ikke fornøyd med meg selv om jeg ikke gjør noe, så må vel til pers. Selvom det hadde vært deilig å blitt hjemme med film og strikketøy. Varmt og behagelig :)

Oldemorbloggen

21.01.2015 kl.23:35

Det blir spennande å sjå det ferdige resultatet av kjolen.

gretashobby

22.01.2015 kl.08:21

fjellgeitbundingen: Hei. No får dere ikkje så kjolen, før den er ferdig, tror eg. Håper du fikk trent i går, slik at du kunne legge deg med god samvittighet. Veldig greit å ha trenings studio der du kan gånår du vil. Det må vere veldig greit.

gretashobby

22.01.2015 kl.08:22

Oldemorbloggen: JA det blir det. Får sjå den når den er ferdig.

fjellgeitbundingen

22.01.2015 kl.09:04

Hei, ja er supert å gå på treningsstudio.Spesielt rett etter jobb, hvis ungene er på trening og jeg i farten og/eller det er veldig kaldt. Er supert å trene litt styrketrening også, men synes det er mye støy på slike plasser. Ikke så mye på formiddagen, men når det er fullt der...Så liker best å variere treninga litt mellom ulike steder og aktiviteter. Ble styrketrening med minstemann på stuegulvet i går. Ble svett. Han var jammen en energisk mentor. Kom igjen mamma, du klarer 5 til :)

mimouna

24.01.2015 kl.22:12

Spennende å følge med på kjolen din!

Greit å pakke ut igjen litt av pynten ja, det er jo koselig å ha noe framme. Ser ut som det tar litt tid å få solgt, men nå har dere jo god tid også.

gretashobby

25.01.2015 kl.08:52

mimouna: :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits