Garnkjøp, Nydelighimmel og dagen derpå

Halloen. ! 

Vi hadde ein flott tur til Førde. Koste oss på kafe. Eg skulle kjøpe bare ett nøste med gul pt5 og 2 svarte nøste med silja. Men det vart visst litt mer. Fy meg. Vart litt småtteri elelrs også. Ein ny ulltrøye, litt lys, ny dørmatt og ja litt småtteri  som ein treng. Men det er ikkje så spennende å skrive omm. Men garn er jo alltid morsomt da 


Må bare sei, sjølv om det kanskje sei seg sjølv. T er fotograf. Det var det gule nøste eg skulle kjøpe. Men så vart det 6 nøster fabel. Digger o å strikke sokker av det garnet. 2 nøster grått merino ekstra fin. Det var jo ganske  bra da. 


Så vart det altså litt silja. Det var jo salg på det jo. Men no er det så fult i skuffa med silja at no håper eg at eg kan ha kjøpestopp utenom oppdragsgarn ut året. Eg har  nok garn til det aller meste. Hverfall små plagg. 

Eg måtte begrense trakkingen ganske mye, men vi hadde virkelig ein flottt tur til Førde og som kronen på verket, så fikk vi sjå denne vakkre himmelen.


Vakkert ikkje sant? så skulle eg til å legge ned at kameraet så måtte eg bare ta eit til


For meg som ikkje har vore utfor bygda på fleire ånder, så var det så flott å sjå himmel og skyer som dansa over himmelen. Det meste av tida var det enten snøver elelr regn. Men det var noen lysglimt og dei fikk eg med emg. HErlig

Var ganske sliten da vi hadde fått pakka ut og laga oss mat. Drakk kaffi etter kl 17, mye kaffi. Lurt neppe. Det ødela nattesøvnen. Så i går var det sånn litt dagen derpå for oss begge. Men det var verdt det. Neste gang skal eg ikkje drikke kaffi så seint hehe. 

Sjølv om det var dagen derpå i går, så fikk eg fryktelig mye oppmerksomhet og tilbakemeldinger over alt. Er ikkje bare eg sjølv som likte kjolen min. Bikka 1000 norske lesere i går og nesten 1400 sidevisninger. Syns det er ganske så kjekt eg da. Mange kommentrer på bloggen også. HAr ikkje fått elst alle  enno. Skal gjere dt no etterpå. 

I dag er det trening med fysio og så skal eg hente mine nye briller. Det blir spennende. Ellers blir det bare små strikke heile denne uken tror eg. Skal alge noen gaver snart. men eg tror eg venter med å starte på  dei til neste uke. Må ta meg inn att etter kjolestrikket. Det tok på meir enn eg ville innrømme medan eg holdt på. Vart rett og slett for hekta og ville få den ferdig. 

Da ønsker eg deg som leser ein fin dag. Ta vare på deg sjølv. 

18 kommentarer

Liv

26.01.2015 kl.08:27

God morgen. Garn bli jo alltid med ned igjen. Nå kan hende det ikkje bli sånn framover. Det er salg her på Mega, de skal begynne å ta inn Sandnes. Passa meg kjempegodt, bruka mye den sorten.

Du tar nok ikkje imot kaffe seint på ettermiddagen meir. Etter kl. 4 stopper eg.😊

Så bra med all responsen på kjolen din, men ikkje noe merkelig med det. 😀

Onsdag skal vi oppover. Så da får eg endelig henta garnet som eg fekk for lite av. Nå

skal eg snart på handel. Tar bussen heim idag, vil bli tidlig ferdig. Ha en fin start på veka. Klem.

gretashobby

26.01.2015 kl.08:34

Liv: JA det blir vel det. Så bra. AHr vore spent på kva garn dei skal ta inn. Men det er jo supert da. Veit du når dei skal begynne å selge Sandnesgarn?
Eg gjer nok ikkje det. For fy a meg. Å vere skikkelig trøtt og ikkje få sove, det er pyton. Eg gjer nok ikkje den feilen på lenge. Håper eg ikkje glemmer det att. så ahr det vel litt med mebgden også da. 4 krus kafffi etter kl 5, da ber ein om trøbbel.
Var spent på reaksjonen, men trodde ikkje den skulle bli så bra. Veldig morsomt og greit på ein tung dag som i går.
Da blir det nok med litt meir. MEn heretter så skal alt Sandnesgarn kjøpes her det er heilt kalrt. Gleder meg veldig til det.
Fin dag og god uke til deg vennen. klem

Ellbjørg Skinderhaug.

26.01.2015 kl.08:44

Så bra at dere fikk en fin dag på lørdag. Trenger litt forandring iblant. Jeg hadde " besøkshelg" med flere av mine og det er alltid kjekt. I dag skal jeg kose meg med tre nye strikkebøker. Luksus. Familiens strikkehefte, Kristin Viola Ødegåtd:To raske pinner, og ei bok med masse fine dukkeklær.

Noen gamle planer blir sikkert skjøvet ut i tid, mens nye kommer til----

😃😃

gretashobby

26.01.2015 kl.08:51

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja det var veldig koselig. JA ein gjør virkelig det. JA, det er alltid kjempekjekt. Slike helger liker man godt også.
Så kjekt med nye strikkebøker da. Det er alltid stas. JA planer er til for å brytes elelr forandres, er dei ikkje det da. kos deg med strikkebøkene dine du. Så kommer det vel frem garn og pinner etter kvart.
Fikk vite at no får vi utsalg av Sandnes garn i bygda. Det blir stor stas det. HA ein flott dag

fruensvilje

26.01.2015 kl.09:13

God morgen.Det er alltid lurt å kjøpe silagarn på salg ,det er jo slikt som brukes hele tiden :)) fabel har jeg ikke prøvd men godt sokkegarn er uansett greit å ha tilgjengelig :))masse hygge i disse bunkene med garn.

Det var en nydelig vinterhimmel,veldig godt å kjøre i slike omgivelser,hærlige bilder

gretashobby

26.01.2015 kl.09:19

fruensvilje: God morgen. JA det er jo det. Det er sant og ullgarn går ikkje ut på dato.
Ja det er sant. Takk for det.
Fikk vite i dag at no får vi utsalg av Sandnesgarn i bygda. Da trenger eg ikkje ha slikt lager lengre, men eg kan jo det alikevel, ikkje sant hehe. Men det blir kjekt å kunne gå å handle noe av det ein trenger

fruensvilje

26.01.2015 kl.09:26

det er sant,det blir supert for deg iallefall med garnutsalg i bygda :)

gretashobby

26.01.2015 kl.09:31

fruensvilje: Det blir det heilt klart

irenglede

26.01.2015 kl.09:52

Så vakkert profilbilde du har på bloggen din.

gretashobby

26.01.2015 kl.09:57

irenglede: Tusen takk. Mener du bildet i headeren kanskje, for det av meg er ikkje så fantastisk da :)

Liv

26.01.2015 kl.11:02

Garnet kommer kanskje til helga, så da rekner vi vel med det blir ut i neste veke? Ikkje hast for min del, men det skal bli spennande å se utvalget.

gretashobby

26.01.2015 kl.11:20

Liv: Ikkje for meg heller. Men må sjekke ut ja

Hege Wiik

26.01.2015 kl.12:26

Hei og god mandag. Så deilig med garnkjøp, vet akkurat hvordan det er, man skal bare ha litt , men kommer ofte ut av butikken med mer. Har et ganske stort garnlager her jeg også, målet i 2015 er at lageret skal bli mindre. Har en del prosjekter som venter, så planene er hvertfall tilstede. Så fin himmel, vinternorge er vakkert. Ha en fortsatt fin dag :)

gretashobby

26.01.2015 kl.13:38

Hege Wiik: Hei og god mandag til deg også. Ja det er vanskelig. No får vi skikkelig garnbutikk her også snart, så da får eg lære emg å kjøpe bare det eg trenger, tror eg. Lageret må bli mindre, for no har eg ikkje plass til meir. Denne uka skal eg bare strikke litt på påbegynte strikk, så får vi sjå om noe blir ferdig. Dei skal hvertfall vokse litt. Inge store prosjekter på gang etter kjolen på ei stund hvertfall. Tror eg. AH ein fortsatt fin dag

Liv T gjesdal

26.01.2015 kl.14:34

ei Har vært uten bredbånd men nå kom det tilbake,Har fått tatt røngten av mine knær nå.Håper de finner noe for de har begynt å værke ganske mye og ikke klarer jeg gå langt heller for den ene foten har en tendens til å svikte meg så nå blir det spennende å se.Ellers er alt bra.er begynt på mønsteret på genseren og hekler og grytekluter og hekler den lua til guttene.Godt å variere,Kjøpte og mer garn men det vår karisma det har jeg ikke prøvd så jeg er spent på det,Godt å høre at du tar det litt med ro det trenger du nå etter all kjolestrikkingen.Ønsker deg en fine dag og en goe klem

Hobbystua

26.01.2015 kl.16:38

Heisan Greta:-) Masse deilig garn har du fått handlet inn og det er ikke det verste en kan kjøpe heller. Noen må en jo unne seg innimellom:-) Det er ikke rart du fikk mange sidevisninger etter dagens kjolebilde og det er vel bare koselig og vite at mange der ute liker det du lager og legger ut. Nydelig bilde av en vakker himmel på turen din og så syntes jeg det var hyggelig at du fikk kommet deg ut på en ordentlig tur. Men du får ta det pent en stund med tanke på vondt kne og så får du strikke og kose deg så godt du bare kan. For det vet jeg du klarer godt:-) Her ligger tåken som en tykk grøt i dag og det regner. Men nå skal jeg sette på kaffe og kose meg med sokkestrikkingen:-))

gretashobby

26.01.2015 kl.18:18

Liv T gjesdal: God kveld. Så kjedelig å vere uten nett da. Godt du fikk det att.Håper dei finner ut av det da. Det er desverre av og til litt vanskelig å få legene til å forstå kva som er problemet med knærne. Håper bildene var gode.
Du jobber med masse masse forskjellige. Det er gøy det. HAr strikket ferdig ein liten genser i dag. Den begynte eg vel på i september tror eg. Får strikke votter i morra, så får eg sjå om eg legg dei vekk når dagen er over. På kvelden er det sjalstrikking denne uken.
Karisma er eit godt garn å strikke av. HAr strikka flere barneplagg av det.
Trenger å stresse ned litt etter kjolen ja. Burde jo ha lært så gammele g er. Men det er visst veldig vanskelig. Fin kveld til deg. Klemmen

gretashobby

26.01.2015 kl.18:24

Hobbystua: Ja, fikk tak i litt og geldivis valgte eg å kjøpe garn som ikkje Sandnes selger. For no skal ein butikk her begynne å selge garn fra Sandnes. Det blir kjekt ja. Veldig morro med alle sidevisninger og lesere. Skal ikkje så masse til for å glede meg hehe.
Skal ta det pent frem til den 10. no. S får eg sjå om kirurgen sette litt meir kortison eller kva han gjer.
tåke er kjedelig, men kommer det ein liten vindpust så fyker den jo avgårde. HA ein fin kveld vennen. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits