Ein vott, når blir det ??

Onsdag og midtuke. JA dagene flyg avgårde. Eg syklet ikkje i går. Bare så det er sagt. HAr innsett at eggg sikkert bør vente noen månder med det. Kan hende det hadde gått i dag. Det er + 3 no. MEn eg skal vente til eg er sikker på at det ikkje er glatt. Og så er det jo ikkje trivelig å sykkle når  det regenr og er + 3 da. Nei får holde seg inne å gjere det eg kan gjere. 

I går vart det ein vott uten tommel til, når eg holdt med på det eg kan


Dette blir nok mine når dei blir  ferdig. Kjekt å holde på med, men er litt slitsomt også. Så i dag blir det eit anna strikk. HAdde jo bestemt meg for å veksle daglig denne uken da. Så kommer alle mine eller noen av mine påbegynte strikk komme lengre. Ikkje heilt bestemt meg for om eg skal legge opp noen nye sokker eller om eg skal ta eit fra kurven faktsik. Det får eg sjå når eg kjem så langt. Vasket litt klede i går, så da må eg vel få ryddet dei på plass i dag. Kaanskje eg og støvkluten skal fare over gangen og gjesteromma også. Og vaske litt nye klede. JA da har eg vel funne nok å gjere i dag også. Middag må eg vel kanskje tenke ut også. Ovnsomelett med skinke og grønnsaker høres vel ikkje dumt ut. Gønnsaker på eine siden. Noen vil berre ha litt gønnsaker ved siden av hihi. Men da får vi det som vi vil begge. 

Håper dere får ein fin dag. Det skal eg ha. 

14 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

28.01.2015 kl.08:31

Du er flink å planlegge dagen din------ . Jeg skal rydde plass i hodet for tur til rønken på knærne- og legetime i morgen . Har ventet på utredning siden september..

Den votten din var fin. Har strikket en lignende en gang. No prøver jeg et mønster fra Selbuboka jeg fikk i bursdagspresang. 2tråds gml.serie fra Rauma er tynt , men jeg liker å strikke av tynt garn.

Har dampet pilegrimsvottene. Ble passe til meg selv, men er jeg legger dem tilside om jeg møter en pilegrim som fryser på hendene---😊

gretashobby

28.01.2015 kl.08:41

Ellbjørg Skinderhaug.: Må jo det elelrs så bare forsvinner den til ingen ting. Det er så kjedelig å vente på slikte timer. Håper dei finner noe slik at dei kan hjelpe deg da. Er så slitsomt å gå å vere plaga med knærne blant anna.
Kva side står den oppskrifta på da. Så eg kan sjå kva du har lagt deg ut på.
Eg liker ikkje altfor tynt garn, da blir ting så veldig små hehe.
Hehe. Finnes sikkert flere som fryser på hendene og som dei kan passe til. Fin dag vi skrives

fruensvilje

28.01.2015 kl.08:44

God morgen,dette blir fine votter,deilig fargevalg.Har ikke bestemt meg ennå eg heller på hva jeg skal ta meg til,mulig jeg legger opp et nytt strikk og går på besøk hi hi.Ønsker deg en fin dag og kos deg med dine huslige sysler,ovnsomelett hørtes foresten veldig godt ut,med masse grønt til

gretashobby

28.01.2015 kl.08:49

fruensvilje: Ja dei blir fin når dei ein gong blir ferdig. Får sjå når det blir. Legg opp til eit nytt strikk, hørtest gøy ut. Gjør det du .).
Ja det er veldig godt. LAger ei stor form så har eg pålegg av restene minst til ein dag i etterkant.

lulltove

28.01.2015 kl.09:57

Fine votter :) Her skal det blogges og mediteres og så er det håndballkamp. Middagen vet jeg ingenting om, enda :) Ha en super dag i heimen! Gleder meg til å ta frem sykkelen min til våren, den ble lite brukt sist sommer.....

Hobbystua

28.01.2015 kl.10:16

God morgen Greta:-) Dette blir nydelige votter og du er en reser til og få til både mønster og pent strikk. Samme skittværet her nå det regner og det blåser og ikke noe utevær. Godt en har noe og rusle med inne og kan strikke litt og gjøre litt husarbeid i fred og ro:-) Ha en fortsatt fin dag med dine gjøremål og så ses vi her igjen. Nå skal jeg selv rydde unna litt klesvask og så tar jeg dagen som den kommer. Middagen er tatt ut fra fryser så alt er på stell.-))

annebe

28.01.2015 kl.10:16

Fine votter med koselig mønster :) Så den fine genseren i gårsdagens innlegg også..hadde bloggefri i går så måtte inn å se på litt innlegg fra i går også :)..hold deg unna sykkel på glatta..ikke noe særlig med brukket arm i tillegg til vondt i knea...

Nå skal jeg en liten tur opp i barnehagen..hyggelig å holde litt kontakt :)

Middagen høres god ut...her har vi igjen gryterett fra i går , så da slipper jeg å lage noe , greit det også :) Klem og ha en fin dag <3

Liv T gjesdal

28.01.2015 kl.11:22

Hei hei,Ja da er du snart ferdig med flotte votter.Jeg har bare noen omg,igjen på genseren,Har nå strikket bobilene.Måtte lage ny lue av grusomme meg Den ble litt stor jeg hekla med nr.4 som oppskrifta sa men nå hekler jeg med 3 skulle nok hatt 3 en halv men det hadde jeg ikke.Har og begynt på den andre grytekluten .Skal bli ferdig med genseren i dag,Her er vått og grått men vil heller ha det enn snø.Tok huset i går så nå tenkte jeg meg en tur ut,Hørte om noen som solgte gart for halv pris på Ganndal så da må jeg undersøke det,Ha en flotte dag ,Gode varme klem til deg fra meg

gretashobby

28.01.2015 kl.12:47

lulltove: Takk, dei blir fin når dei blir ferdig. Du har planene klar du også da skjønner eg. Mine vart litt forandra. Begynte å tenke på ei gave eg skal alge og det vart ikkje heilt enkelt å få det til. Men skal vel klare ett eller anna.
Blir kjekt med vår, varme og tørre veger ja. Vi har noko å sjå frem til :)

gretashobby

28.01.2015 kl.12:50

Hobbystua: God formiddag vennen. Tusen takk for det. Dei blir nok fin når dei ein gong blir ferdig :).
Det blåser ikkje her, men det regner og er småsurt. Greit å vere inne da. Hodet mitt begynte å rote med ei gave eg skal lage og det var ikkje heilt enkelt å få det til slik eg vil det skal vere. Men eg kjem vel på noko håper eg. Ellers blir det ikkje heilt rett.
Kos deg med dine innsysler så skrives vii vennen. Kos deg :)

gretashobby

28.01.2015 kl.12:52

annebe: Takker og bukker for det. Veit ikkje når dei blir ferdig, men det er ikkje så nøye. Dei er til emg hehe. Takk for det.
HEr er ikkje glatt no, men eg skal holde emg unna sykkelen til eg veit det er heilt trykt ja. Og når det regner er det ikkje gøy å sykkle heller. Gleder eg til eg kan bruke den da.
Kos deg på barenehagebesøk. Greit med enkel middag av og til ja. Ha ein elelrs fin dag

gretashobby

28.01.2015 kl.12:55

Liv T gjesdal: Hei hei. Nei det er eg nok ikkje. Desse er no hvna nederst i haugen med påbegynte så det tar nok sin tid.
HAr andre ting som er på pinnene i dag. Og oppe i hodet så jobber noko heilt anna. Får sjå om eg får til det.
du får gjort så mye du. God tur ut. Regner med det var garnsalg du skulle på. ?
Klem til deg også. :)

Oldemorbloggen

28.01.2015 kl.13:07

Det kan sikkert gje inspirasjon å leggje opp til nytt strikk, viss ein er lei av det ein held på med, men likevel har lyst til å strikke. Dei to sjala eg held på med, syns eg drar ut og gler meg til dei er ferdige. I dag fekk eg lokka ma'en til å ete ute, sidan eg har vore på kafètreff i heile føremiddag og skal i strikkeklubb i kveld.

gretashobby

28.01.2015 kl.13:11

Oldemorbloggen: Må ha litt forandring. Ellers kan det bli trøytsamt hehe. Aldri kjedelig å strikke, men det gjer seg å strikke på forskjellige ting. Skjønner du er lei av sjala du held på med. Eg prøver å få til å tenke ut ei gave eg skal alge, men det er ikkje heilt enkelt. Da er det greit å ha eit enkelt strikk i nevane når hode planlegger andre ting.
Koselig å ete ute. Blir det på innekafe elelr ute i skogen?. Kos deg på strikkekafe

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits