Våren nermer seg :) og ein sokk

God morgen. I morra er det 1.februar :). Det går virkelig mot lysere tider. Når vi kjem til midten av mars, så begynner det ofte å bli litt meir levelig. Ikkje misforstå eg lever godt eg inne i hiet mitt. Men gleder meg til eg kjem meg litt meir ut. Har ein formeining av at berre det blir midten av mars, så ordner det meste seg. Så da hadde eg tenkt å  la meg få lov til å leve i den villfraelsen da. nnen da så få eg leve godt i hiet mitt. :)

Vel håper og tror, nei eg veit at eg skal ut av hiet fleire ganger før den tid hehe. Som i dag f.eks skal vi på skikkelig mathandel. No har vi ikkje handla anna enn 2 brød siden foorige uke. Da er det greit å fylle opp  att litt. Men det er utrulig kor mye en sparer på å handle berre ein gong i veka. Hvertfall om ein handlar rett. Har ikkje vore innom noen ting i bygda utenom trening denne uken. Så da er det på tide å lufte seg litt. Innom eit par andre steder også i dag. Blir eit par litt lengre turer i februar da. Så heilt i h er eg jo ikkje. Men denne uken har eg vore i hi/hula mi. Trives vel godt der da. 

Får gjort litt inn i hiet mitt da. Ikkje så mykje kanskje. Pinnene går ikkje så fort som på kjolen. Men eg fikk da strikket ferdig ein sokk i går .


Første sokk ferdig. Enkel sokk  strikkes i  sterk fra DSA på p. 3,5 Deilig garn å strikke i. La opp til herrestørrelse. Men angra litt etter kvart. For det blir jo sånne mjuke deilige sokker. Men eg lagde meg ei mønster til neste par, som eg kan strikke i damestørrelse neste gang. Håper eg hugser det til eg skal strikke nye sokker da. Denne sokken er no lagt tilbake i strikkepuffen. HAr snart kome rundt ein runde no på dei påbegynte. Da får eg starte på ny runde. Men i dag og i morra har eg strikk fra før jul. Noen er jo blitt ferdig og noen nye har det blitt. Men langt fra så mange nye som eg skulle ønske. Men det blir nok litt felre når eg har fått laga gavene som eg må begynne på neste uke. 

Først blir  det husvask før vi steller oss og tar "byrunde" hehe. ikkje mye til by da. Men gleder emg faktisk til å dra til sentrum. Er visst litt underernært på å sjå folk. Kanskje eg bør flinkere til å komme meg ut blant folk. hm. No er det helg hvertfall og vi koser oss med laangsom frokost. Ønsker dere ein fantastisk lørdag


19 kommentarer

Iselin Renée

31.01.2015 kl.08:03

Fin sokk :)

Ellbjørg Skinderhaug.

31.01.2015 kl.08:35

Det blir endel sokker og votter med deg også ser jeg. Det er så greit håndarbeide mellom de større prosjekt. Lykke til med " luftinga" i dag . Godt å se folk, mengodt å være hjemme og på denne årstiden. Her er så glatt samme hvor en ferdes. Vi stod opp til nyhetene om at yngste datter i Oslo måtte evakuere fra den store blokka si på Sagene i går kveld. 19 etasjer og masse folk. Heldigvis gikk det bra. Røykutvikling / brann i luftekanalene mellom blokkene.

Du vasker litt helgavask , vi skal renske fisk og lage fiskekaker. Sjøtur i går igjen. Heldigvis har vi naboer som ville ha noe av fangsten.

Blir lite håndarbeid før i kveld-----:-))) god helg.

Liv

31.01.2015 kl.08:38

God lørdagsmorgen. Sokken er fin, du har ei vellykka oppskrift der. Eg har og strikka noe tilbehør i det siste. Helt greit å ha noe sånt liggande på vent, forsvinner nok ut dørene etter kvert.

Null plana her i dag, herlig. Hehe. Blir snart på med TV'en og fram med strikket. Kanskje eg blir full av energi seinare idag. Vi får "se hva som skjer."

Ha en super lørdag. Klem.

gretashobby

31.01.2015 kl.08:40

Iselin Renée: Takk for det

gretashobby

31.01.2015 kl.08:47

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja, det er greit å holde på med og så er det noko som det går mye av. No lager eg opp eit lager, tror eg. Så får eg sjå kva eg gjer med det etter kvart. Det er det heilt klart. Litt enklere å holde på med enn store plagg.
Takk for det. Er veldig enig med deg i begge deler.
Ops bra det gjekk bra. Slikt er skummelt og oppleve og ikkje kjekt å vokne opp til heller.
Skulle gjerne vore naboen din eg. Av flere grunner , men kunne tenkt meg skikkelig fiskemat :)
Blir nok ikkje håndarbedie før etter lunch heer heller. Men det er jo greit det også. Kos dere med fiskemat laging. God helg til dere begge fra meg og trønderen min :)

gretashobby

31.01.2015 kl.08:51

Liv: God morgen ja. Eller god formiddag for deg. Ja håper å få laga meg opp eit skikkelig alger av småstrikk. Veldig godt å holde på med etter storprosjektet mitt. Trengte ei uke fri for store ting.
Godt det også ja. Eg trengte planer i dag.
Kos deg med sport på tv. Tenker du finner på både det eine og det andre å gjere utover dagen. Kos deg og gjer nett du du har lyst til Lørdagsklem fra blokka. Og du takk for at du kjøpte garn. Må få kontonr

Liv T gjesdal

31.01.2015 kl.11:15

Hei Ja her våkna eg opp til mye snø.Hadde tenk om eg skulle en tur ut men det ser ikke ut til at det blir,Sier det samme som deg ser frem til Mars da blir det lettere.Fikk gjort ferdig all strikking og hekling og montering i går,Herligt når det et gjort.Begge luene og 4 par øyner er og ferige.Har noen sokker liggende som jeg får strikke ferdig nå .Må ha litt småstrikk eg og nå ,Du lager så fine sokkerc.Eg lage bare vanlige,Håper du får en fin handletur,Ønsker deg en fine dag og goe klem

gretashobby

31.01.2015 kl.12:18

Liv T gjesdal: Her er fint ver. Rundt 0 og bare tynt tynt lag med snø. Hatt ein koselig tur i sentrum og no er det lunch og ski på tv.
Så flink du var som fikk ferdig alt du ahr holdt på med. Det var ikkje dårlig. Kos deg inne og nyt dagen. HA ein fin lørdag. Klem herfra

31.01.2015 kl.12:22

Her skinner sola i dag, har kjøpt tulipaner og alt dette gir meg et snev av vårfølelse:) Kos deg på shopping!

fjellgeitbundingen

31.01.2015 kl.12:30

Hei, denne sokken ble helt nydelig.

gretashobby

31.01.2015 kl.12:35

Anonym: Mulig sola kjem seg igjennom skydekket her også, men er ikkje sikkert. Tullipaner er fint ja. Fikk tak i både masse mat og fundation og eit par ukeblader. Så da er eg fornøgd. Nyt dagen

gretashobby

31.01.2015 kl.12:36

fjellgeitbundingen: Tusen takk. Fargen gjorde det meste her

fruensvilje

31.01.2015 kl.20:05

du har no en hyggelig hule da :)) og den sokken likte eg supergodt .Tenker du kommer deg ut litt før vi har nådd midten av mars :)) små turer er jo heller ikke å forakte :))

gretashobby

01.02.2015 kl.08:51

fruensvilje: Takk for det vennen. JA det gjorde eg og. Det var nok overdreve ja. Skal jo til Lærdal den 10. Så ja eg kjem meg ut og kanskje det blir Bergenstur også. Men tror ikkje eg kan gjøre kva eg vil uten å måtte tenke meg skikkelig om.

Hekleri og Ra

01.02.2015 kl.12:07

Er helt imponert over tempoet ditt jeg Greta :-) Det er jo godt å komme seg ut innimellom, men desto bedre å komme hjem og kunne rigge seg til med håndarbeidet ;-) Hadde vurdert trening kl 10 i dag, men jeg droppet det. Var deilig å kunne ta en rolig morgen denne uka :-) Den eneste dagen faktisk ... Ha en flott søndag ;-) Stooor klem

gretashobby

01.02.2015 kl.12:41

Hekleri og Ra: Takk, men det er ikkje eg :). Der har du eit poeng ja. Det er det beste med turer ut i dette veret og tempraturen. Veret er jo flott i dag. Men tempen er ikkje så god da.
Skjønner den. Trenger ein rolig dag etter alt du ahr fått til denne uken. Du driver litt rovdrift på deg sjølv, syns eg.
Kos deg med god samvittighet du. Klem fra meg

Hekleri og Ra

01.02.2015 kl.13:13

Hehe ... vi er litt like der ja ;-)

Er vel minusgrader her også, men det hjelper med sola :-) Synes forsåvidt ikke det selv, men tror nok kroppen kanskje ikke er helt enig med meg :p.

Takk takk :-) Klem

gretashobby

01.02.2015 kl.13:16

Hekleri og Ra: No kler vi oss og går ein tur.

Hekleri og Ra

01.02.2015 kl.13:17

Flinke dere er :-) Har ingen planer om ut i dag i det hele tatt jeg ;-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits