Dabradioen vi gav kvar andre til jul og mine planer om å strikke fra strikkeboka eg fikk til jul

God morgen. No hr vi endelig fått ei av julegavene vi kjøpte til oss sjølv på plass. Vi har fått den i hus for noen dager siden, men ikkje montert den opp før på søndagskvelden. Men no står den der klar til bruk. 


Vi er med ganske ord ganske treige med å  skaffe oss Dabradio. Men det tar tid å finne ut kva som er ein av dei  beste. Eg trodde det vr litt nifst med internettradio, men det er det jo ikkje. Litt gøy å finne kalnaler over heile verden. HAr holdt oss til Norge foreløpig da. Men her er det mange kanaler å velge i. I dag skal gamal prøve sjølv å finne nye kanaler. 


Eg turte ikkje å prøve meg åleine på dagen i går. Men det var litt teit. for t viste kva eg skulle gjere og det var jo bare å trykke på på knappen og så dukker jo hovedkalen vår opp. ikkje vanskelig å finne nye heller. Vi skal algre litt fleire favoritter etterkvart. Men kan da ikkje gå for fort frem hehe.

Strikket ferdig ei lue i går, men har ikkje fått lagt inn bildene av den enno. Den får komme i morra. HAr nemmelig begynt å bruke strikkeboka eg fikk til jul. Eg ahr flere kvelder den siste månaden blad og bladd og merka av ting eg vil strikke. Det gjør eg med alle strikkebøkene mine. Ikkje alltid det blir så mye meir. Men no fann eg ut  at eg skal prøve hvertfall litt av dei eg har merka av. 

Men først på strikkefronten i dag skal eg legge opp ei gave og strikke så langt at det er klart for diagrammet som T skal lage. Fann ut at det blir enklere da for å sjå kossen han skal alge det. Ikkje så lett når eg tegner opp. For  eg tegner som ein 4 åring og da er det ikkje lett å forstå. 

Har sove veldig bra lenge no, men i natt var ei dårlig natt. Veit ikkje kvifor, men da passer det jo godt at eg ikkje skal noen steder i dag. Vent det var feil. HAr ein avtale med T. HAn tar ein halvtime froi kl 15 og så skal vi sjå på noko på butikken. Men bortsett fra det, så blir eg heime å stuller åleine. 

Da er det vel på tide å gi seg, eller ? Ønsker dere ein god dag. Nyt den

20 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

03.02.2015 kl.08:35

God morgen😊 du har vært tidlig oppe i dag . Jeg har hatt selskap med ei krimbok i natt, så dagen i dag blir vel litt svimete. Kanskje vasker jeg stuevindu. Merker ikke så godt at det ikke er det jeg har lyst til når jeg svimer rundt likevel😀😀 Litt snø i natt. Aska ut av ovnen, fyrer opp og dagen er i gang.Gratulerer med radio. Fikk av to barnebarn i bursdagsgave. Den er noe mindre, men grei å venne seg til ny måte å skru radio på. Vil tro din har bedre lyd på musikk-- kanskje tar jeg denne på kjøkenet omsider og investerer i en ny ved " strikkestolen" . Hva het strikkeboka du fikk? Arti bare å bla i også, men så dukker det plutselig opp noe en får lyst å lage----

fruensvilje

03.02.2015 kl.08:47

god morgen.Gratulerer med ny radio,ja det er noe som må være i hus:) vi har hatt dabradio en stund no,barna gav far sin en i gave et år,men vi har bare 3 kanaler som er programert inn nok det :)jeg hører uansett bare på møre og romsdal :))

min kjære vil ha en hue med meg,har du et godt alternativ til garn som ikke klør og ca hvor mange masker eg bør legge opp for att den skal sitte godt på?

malla

03.02.2015 kl.08:55

Godt med heime dagar, Har tenkt å ha ein sjøl også. Ser så glatt ut ute at eg trur det er best å være inne, Kjenner att den med strikkebøker og mange planer . Langt under halvparten av det blir laga, men kjekt å sjå på fine ting på nette og i bøker. Ha ein fin handarbeids dag.

gretashobby

03.02.2015 kl.08:58

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja i dag var eg tidlig igjen. 6.15 i dag. HAr du leie å lest til langt på natt. hm ikkje bra. Sånt har eg aldri skjønt eg da. HAr vel knapt lest på senga .
Men ikkje sikkert at du får det heilt reint da. Men men det går nok bra hihi. høres deilig ut å fyre opp i ovnen. Det håper eg og at eg kan gjere når vi flytter.
Takk for det. Veldig god lyd på musikken etter in fatte evne hvertfall. Hørte på musikk kanal i går kveld. JA det er ikkje dumt med ein på kjøkkenet og ein på stua. Vi treng ikkje det da, siden vi har kjøkken i eine enden av stua.
Det er strikkesidas favoritter. Der er noe for ein kvar smak. Fra veldig enkelt til meirr avansert.

gretashobby

03.02.2015 kl.09:03

fruensvilje: Tusen takk for det. Ja radio har vi alltid hatt, men det var litt anna lyd og ingen skurring på denne her. OG så litt morro å finne ukjente kanaler da.
Syns det er litt gøy med musikk kanaler også eg da. Og litt anna. Men det blir nok mest nrk sog fjrodane tenker eg.
Eg strikka ferdig ei lue i Sandnes merino i går. Men viss du skal bruke eit garn eg veit du har elelr tror du ahr, så er falk fin. Eg fulgte oppskrifta eg hadde fra boka. Der var det 124 masker. Men eg tror eg ville hatt 116 viss den skulle sitte godt.

gretashobby

03.02.2015 kl.09:07

malla: Hei. HEimedager err vel det eg ahr mest av eg da :). Er ikkje veret og føret for å gå så mye ute nei.
Hehe, kan jo ikkje rekke å lage alt. Skal sjå kor mange eg kan klare å strikke fra denne no, før eg gir meg. Og så skal eg skrive inn forandringer som eg ville ha gjort. Følge oppskrifta til punkt å prikke først og sjå om eg vil forandre etter kvart.
Veldig kjekt med inspirajon. Og veldig greit om ein fin gode grunnoppskrifter som ein kan forandre litt og vite kor amnge masker ein skal elgge opp på eit liknande plagg neste gang

Liv T gjesdal

03.02.2015 kl.09:54

Hei, ja idag skal jeg til min elsdte datter å klippe meg,Ser frem til det for er nokså langhåret .Eg har strikt den andre knevarmeren nå men vet ikke om det hjelper.Men får prøve en stund.Her er det veldig kaldt men sol-Jeg tør ikke gå på tur nå pga,kneet.Får håpe de fant noe på bildene de tok.Fikk akkurat melding fra Rannveig om eg kunne være i beredskap til å hente ruben på sfo,kl,4 hvis Geir ble for sen, Setvfølgelig kan jeg det.Så sånt går nå mine dager,har begynt på babybukse og 2 par sokker å er snart ferdig med den andre hekla grytekluten så jeg går fra det ene til det andre,Er spent på hvilke mønsrer du tryller frem denne gangen.Ønsker deg en strålende fin dag og goe klem

fjellgeitbundingen

03.02.2015 kl.12:04

Hei, Greta. Ha en fin dag du også. Nyt dagen din du også.

gretashobby

03.02.2015 kl.12:32

Liv T gjesdal: Hei. Greit å ha sin eigen frisør. Det blir godt kan eg tenke meg. Det blir i hvertfall ikkje verre av å ha noe som varmer over knea. Håper du får hjelp snart.
Dei er heldige som har deg som kan steppe inn om et trengs. Tenker dei setter stor pris på det. Kos ddg med alle dine strikk go håndarbeide i dag. Uansett kor vondt man ahr i knea, så kan man strikke. Klem herfra

gretashobby

03.02.2015 kl.12:32

fjellgeitbundingen: Tusen takk for det vennen

Liv

03.02.2015 kl.15:08

God ettermiddag. Ja nå har eg fått igjen både LapTop og IPad, så nå er alt i orden.

Hadde besøk i formiddag til i 12- tida, da reiste Eirin og eg nedover.

Eg hadde så trasige blomster nå at eg måtte fornye med noe som ga meg vårstemning. Herlig å se på. Skal jo berre litt sol til, så tenker vi vår. 🌷🌷

Grattis med radio. Vi har hatt en på kjøkkenet siden Dab'en kom i drift, igår kjøpte eg til stua. Er medlemstilbud på Mega.

Strikka sokker her, i mangel av noe kjekkare. Jaja, greit nok ei stund. Ha en kjekk ettermiddag og kveld. Klem.

fruensvilje

03.02.2015 kl.15:59

nei jeg har nok ikke garn til lua,den skal være svart og det er ikke en farge jeg kjøper mye av

Hobbystua

03.02.2015 kl.17:47

Heisan Greta.-) Det var en fin julegave og noe som dere vil få glede av også. Så hva skal en ellers gi hverandre når vi i dagens samfunn har mer en nok av både det ene og det andre. Så dette var smart.-) Vi ha et stereoanlegg med radio og cd spiller og der kjøpte mannen min en slags adapter og monterte inn så hadde ikke lyst til og vrake dette da det er et stort og fint anlegg men nå er det dabradio på det så alt funker bra og den boksen kostet ca 700 kr og sette inn så ble en helt ny verden i lyd og toner:-) Spennende på hva du skal strikke jeg...men en fortsatt fin dag ønsker jeg deg:-)

gretashobby

03.02.2015 kl.18:19

Liv: Så bra. KAnskje du kan tipse meg.
Var eit tur nedover eg og, og såg litt vårblomster. Lurte på om eg skulle kjøpe, men gjorde det ikkje. Ja, eg angra litt på at eg ikkje kjjøpte. Var ikkje vår når eg kom heim. Da var sola reist.
vi har vore treg med å skaffe oss skikkelig radio. Men det skulle vere ein skikkelig ein sa min kjære. Og da vart det det. Er godt fornøgd hvertfall.
Sokker er koselig å strikke det:). KAnskje eg skal legge opp eit par i kveld. Klem

gretashobby

03.02.2015 kl.18:29

fruensvilje: Da ville eg kjøpt sandnes merino og lagt opp fra 112 til 116 masker viss den skal vere stram. Du kan sjå på den eg legg ut i morra

gretashobby

03.02.2015 kl.19:04

Hobbystua: Ja vi bestemte oss for at vi skulle skaffe oss skikkelig ein og gi den til kvarandre i julegave. Vi syns det var ein god ide syns vi.
Vi hadde ein skurrete radio og så har vi jo radio på steroanlegget, men det skal byttes ut med tid og stunder.
Får vi det til så får du ikkje sett det før den 22.
MEn du får sjå kva eg strikker ellers. No må eg vente på T før eg kan gjøre meir. Nyt kvelden vennen.

venkesstrikk

03.02.2015 kl.20:08

Sånne radioer er heilt supre. Har en i huset, men den har sønnen okkupert, men det er ok det. Han har stor glede av den og bruker den som vekkerklokke. Blir spennende å se hva du skal strikke

gretashobby

03.02.2015 kl.22:21

venkesstrikk: JA eg tror radioen blir brukt mye mer no, da vi kan høre på skikkelig lyd og flere kanaler. Brukt den ein del i dag.
Det er ikkje så spennende da. Men litt spes kanskje :)

mimouna

06.02.2015 kl.13:50

En skikkelig ny radio høres bra ut. Kanskje det er tingen å skaffe seg, det er jo koselig å høre på noe mens man strikker. Og ikke alt egner seg til å sitte med foran TV-en.

gretashobby

06.02.2015 kl.14:45

mimouna: Har brukt den masse alt eg. Kjekt å ha litt bakgrunnsmusikk i det minste.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits