Feelgood, eller pulsvanter, hjemmebakte rundstykker og bløtkake i skjønn forening, om du vil.

Det er søndagsmorgen. No skal vi til å spise søndagsfrokost. Det er koselig. Da har begge god tid og vi nyter den sakte. Elelr som T sei. Eg kan kan bruke lang tid for å prøve å få den i meg. HAn er ikkje glad i frokost. Men spis det kvar dag. Men når det går mot lunch, da har han matlysten på topp. Det skal eg kome tilbake til litt lengre nede i innlegget. 

Men først tenkte eg å legge ut eit par pulsvanter


Folk er blitt så flink til å strikke ting av restegarn. Så da tenkte eg å prøve på eit slikt prosjekt også. Rett å slett bare bruke smånøster i merinoull. NEderst kanten er drops sitt, resten er Sandnes sitt. 


Den satt godt på hånden. Ville fotografere ute, siden det blir best bilder, men det snødd så voldsomt, at eg ville ikkje gå heilt  ut. Så da vart det vel litt mørkt alikevel . Jaja, det gjekk bra.

Så over til lunchen. Og ja han var sulten til lunch og det vart o eg og. For  det tok litt lengre tid før den var i boks. T skulle bare lage litt til på eit diagram til meg før han lagde rundstykker. .  Men den som venter på noko godt, venter jo ikkje forgjeves. Dei var perfekte. 


Eg spiste eit rundstykke og T tre. Vi var mette leeenge begge to hehe. AHdde sjølvsagt nykokte egg og litt pålegg til også. Eg digger desse lunchene våre. Sjølv om eg ikkje bør spise så mye slikt. Så kan eg da unne meg eit rundstykkje ein gong i blant. 

Etter ein snartur på butikken, lagde vi verdens flotteste morsdagskake hehe. Dei som kjenner meg godt, veit at eg er ein "mester" til å pynnte kaker. Berre sjå her.


Vi smakte på den i går kveld og den var faktisk veldig god. Så denne helgen blir det litt utskeielser att. MErkelig når det er drittver og eg brude vore ekstra flink med amten. For da er kroppen verst. Da har eg så lyst til å skeie ut. Men skit au, ein skal da leve. Og det er ikkje sikkert at det gjør så stor forskjel når det er ille uansett. Det var ein fin og rolig dag i går. Liker jo spes godt lørdagene på denne tiden av året. For da har T hvertfall heilt fri. 

I dag blir det gavestrikking som eg ikkje kan vise frem på lenge. Får vel strikke på noko anna i kveld. I går vart det noen omganger på sjalet mitt. Foreløpig går det sakte, men noen masker har det minket. Men ikkje sånn at det merkes. 

Da er froksoten inntatt. HAr spist froksotbalnding samtidig som eg skrev dette innlegget. Sånn er det eg gjør det. Og så snakker vi litt og ser litt på morgennyhetene på  tv.  tre ting på ein gong. Skal ha noen ekstra kaffikopper og lese litt på nettet no, før eg går på badet og så  setter meg godt til rette i strikkestolen. Så får vi sjå kva som skjer resten av dagen. Veret er ganske så grått, så det blir nok eit rolig innedag for det meste vil eg tro. Skal gjøre det beste ut av den, det er hvertfall heilt klart. Det håper eg at du gjør også. 

#puslvanter #rundstykker #bløtkake #Strikket #hjemmebakt #morsdagskake

18 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

08.02.2015 kl.09:03

Det ble pulsvarmerne sine----- Disse ville min pulsvarmerjente likt.

Litt snø i lufta, men det har stilna litt. Søndagsfrokost snart. Har pynta meg med kjole i anledning treårsdag til oldebarn. Hun har nok tyllskjørtet på i dag.

Nyt dagen !!

gretashobby

08.02.2015 kl.09:07

Ellbjørg Skinderhaug.: Takk sakl du ha. Er det yngste jenta det da. Du får kopiere dem da. KAn ikkje selge til ein mester strikker :).
Klart du måtte pynte deg for å dra i så stor bursdag. Bra at det ahr stilna, så slepp dere å kjøre i stormen. Kos dere i selskap. Ho har sikkert tyllskjørt ja hehe. HA ein flott dag

Åse Helen

08.02.2015 kl.09:08

God morgen :-)

Det var fine pulsvanter du har strikka med spreke farger :-) Rundstykker er jo så godt så skjønner at dere kosa dere ja :-) og kaken var kjempe fin :-)

Jeg sitter og spiser gulrotkake til kaffen nå. Orket ikke å vente til gutta står opp ;-)

Gratulerer med morsdagen :-) Her har sola stått opp så det blir nok utedag her mellom morsdags feiring. Klem på vei :-)

VeraKChr.

08.02.2015 kl.10:21

Gratulerer med morsdagen! Den kaken så skikkelig god ut! Nam! Rundstykker er greitt å ha på dager man har fri. Fine pulsvarmere! Arvet nettopp et sybord med mye restegarn. Må da være litt kreativ selv, i og med at det ikke står hva slags garn de forskjellige nøstene er. Sol her øst også :)

Liv

08.02.2015 kl.10:37

Hei. Har vært ute å trimma, måka. Ser ut som det snart regna nå, gjør ingenting for min del...Det var fine pulsvarmere i flotte farga. Vi bruka nok alt for lite restegarn.

Du er jo garantert god lunch når du har en proff baker i hus, såg lekkert ut. Kaka såg frisk og lekker ut, smaka nok godt til en god kopp kaffe.

Strikka ferdig Selbuane i går. Skal lage meg et TV strikk idag. Inspirert av mimouna. Må på loftet og leite fram noe garn, har nok av det. Trenge uansett kkje så mye til en hals.

Har fått skjønne meld. fra døtrene anl. dagen. Eg hadde glømt, men eg har kake i frysen som eg

får hente opp. Suksessterte, så da er eg vel garantert suksess da. Ha en fin dag. Klem.

fruensvilje

08.02.2015 kl.10:40

veldig fine pulsvanter,og det er jo godt å få brukt litt restegarn på noe fornuftigt også ikke sant hi hi,dei vil nok varme godt disse og blir det veldig kaldt kan en ha sorte hansker under :))

Bløtkaka såg deilig ut,her blir det kjøpt marsipankake,og multekrem med kromkaker ,hvet ikke om vi får besøk men lillegutt er her ennå,han skal jo hentast om ikke vi finner på å kjøre ham hjem selv :) så noen får kake med meg i dag.

No sitter vi her alle tre med hver vår maskin hi hi,ha en fin søndag og morsdag

Hobbystua

08.02.2015 kl.12:42

Gratulerer med morsdagen Greta,og det er flott at dere lager kake sammen og kan kose dere. Flotte pulsvanter i ekte Norske farger og disse ser helt herlige ut. Er ikke dumt og bruke opp restegarn på slike småsaker,og det blir bestandig noe igjen etter annet en har strikket. Jammen har T bakt fine rundstykker og du er sannelig heldig som får så ferske bakervarer. Er ikke mat jeg higer etter på morgenen heller så er nok litt lik T på den måten. Her blir det middag til flere i dag og kake er bakt så nå er alt under kontroll. Nydelig vær med sol og -4 gr. Så nå blir det vel litt sport på tv og så får jeg ta frem strikkepinnen til kvelden når mine gjester har dratt hjem. Så ha en fortsatt fin dag til både deg og T:-))

gretashobby

08.02.2015 kl.14:01

Åse Helen: Tusen takk. Ja det er litt kjekt med farger avog til. LA dei i algeret, klart for salg eller gave. Rundstykkene til T er berre veldig veldig gode. HAr så mye godt i dem. Kaka var god, men fin er eg ikkje enig i hehe.
Hehe. Vi tar litt kake no etter lunch. Gutta er vel stått opp no. :). Gulrotkake er godt da :). Takk det samme til deg. HEr snør det tett og det er akkurat plussgrader. Så da er det tung og våt snø. Klemmen takker eg for og sender ein stor ein til deg :)

gretashobby

08.02.2015 kl.14:05

VeraKChr.: Takk det samme til deg. Den er god, men den var ikkje akkurat fin hehe. JA det er det og når T lager sine vidunderlige rundstykker da er det topp.
Takk sakl du ha. Ja da må du vere kreativ og alge noe tøft av det. Det finnes tester for å sjekke om ting er ull eller ackryl og slikt, men er ikkje sikker på kossen ein gjer det. HAr full kontroll på mitt restegarn. HA skjønt at dere ahr sol ja. Misunnelig ja.Kos deg med sola.

annebe

08.02.2015 kl.14:09

Fint utnytta restegarn det der :) ..de ble jo riktig stilige :) Så deilig å få servert hjembakst til lunsj, selv om det ikke er det beste for deg...

Kaka så veldig god ut..og jeg synes den var veldig fint pynta jeg...delikat og fristende :)

Vi har igjen av sjokoladekaka , så da blir det en bit når eldste sønn kommer innom etterpå..yngste mann skal på reisejobb i morra , så han tar ikke turen fra oslo i dag..men han var her tidligere i uka...så får være fornøyd med det ..:) Klem og fin morsdag videre <3

gretashobby

08.02.2015 kl.14:29

Liv: JA, det er god trim det vennen. Vel regnet har ikkje kome enno, så det regnet tok du litt feil av ser eg. Eg vil ha bare veger til tirsdag, da vi skal til Lærdal. Får ta det som kjem.
Takk for det. Ja eg er hvertfall ikkje flink nok til å bruke restegarn. Men er stolt for å ha kalrt no å lage noe av bare rester.
Ja, eg er jo det hehe. Den smakte mye bedre enn den såg ut, for å sei det slik. Frisk og god. Og farlig hehe.
Det gjekk fort. Tenkte at du skulle prøve sånn hals ja. LAs kommentaren din. Ja til slike produkt har vi nok garn lenge. NEi litt meir enn eit nøste, forstod eg det som.
Så kjekt da. HAr skypa med dattra og sjølvsagt knerten eg og.
Da blir det nok suksess ja. Fin dag videre klem

gretashobby

08.02.2015 kl.14:32

fruensvilje: Tusen takk for det. JA, eg er litt småstolt over at eg kunne alge noko av restegarn. Kan nok alge mye meir av det, bare å gjøre det. Det er sant, det er ingen dum ide.

Det var ikkje verst. MArsipankake, kromkake og multekrem. MAsse farlige og gode kaker der.
Så lillegutt vart der heilt til i dag. JA da kjem dei vel og henter han, for da veit dei at dei får kake også :).
Fin morsdag og kos deg med dem som vil tilbringe dagen med deg.

gretashobby

08.02.2015 kl.14:38

Hobbystua: Takk det samme til deg MArianne. JA, vi måtte jo det da. Sjølv om det ikkje er det sunneste som finnes. Men man skal jo kose seg litt av og til.
JA restegarn har eg alltid. Bruker litt til noen striper og det ahr hendt at eg finner noe rester som redder eit plagg. Men sjelden eg lager heile plagg av rester.
HEldig er eg ja, og gode var dei. Må ha litt mat til frokost, men det er stort sett frokostblanding. Skal vere lettspist.
Koselig med middagsgjester. Dere får kose dere med god middag og kake til kaffien. JA har skjønt det er fint ver østafore i dag. Her er det akkurat no opplett. HAr snødd hottil, men tror det regner snart.
HAr hatt pause no, så da blir det snart sofa og gavestrikk. Takk det samme til deg og dine gjester. :)

gretashobby

08.02.2015 kl.14:40

annebe: Tusen takk sakl du ha. Trenger du flere par :).? hihi. Det er alltid godt, så får ein la vere å spise så masse :).
Takk for det, men kan ikkje sei meg enig i det med pyntinga. Men god det var den.
Kos deg med eldstesønnen på kaffi og ja, det får du vere fornøgd med. Kan ikkje vere hos deg heile tida hehe. Fin søndag videre venn og god morsdag. klem :)

Hekleri og Ra

08.02.2015 kl.19:21

Kaka så veldig god og fristende ut, og det gjorde også T. sine flotte rundstykker ;-) Flotte pulsvarmere i fine farger. Det er godt å kunne bruke litt restegarn også ;-) Gratulerer så mye med morsdagen Greta ;-) Håper du har hatt en flott dag! Klem

gretashobby

09.02.2015 kl.07:50

Hekleri og Ra: Den var god og T likte den veldig godt. Tok litt ekstra madarin på og spiste opp resten av kaka til middag. MErkelig denne mannen min av og til.
JA kjekt å bruke litt rester og dei vart da ok. Passer godt på hånda og varmer godt hvertfall.
Får sei grattis med vel overstått eg da. Dagen var fin og det håper eg din var også. Skal innom bloggen din no etterpå. Gleder meg til å sjå vottene ferdig.

mimouna

09.02.2015 kl.13:04

Fine pulsvarmere! Og fristende rundstykker og kake. Her ble det nybakte boller i går. De forsvant fort! :)

gretashobby

09.02.2015 kl.13:20

mimouna: Takk for det. VAr eg ikkje flink å brukte restegarn? Ikkje likt meg veit du. Både kaka og rundstykkene var gode. Tenker bollene var knallgode også.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits