Litt om alt og ikkje så mye

Da er ei helg fult av skisport på tv, fint ver, to ørsmå gåturer, og strikking over. Det har vore ei fin helg. Sjølv om det var nydelig ver i går, så var det ganske så  kald vind. Både og noen andre småting gjorde til at det ikkje vart noen skitur på T. Vi ruselt ein liten tur isetede. Var ikkje klar over at det var såpass vind, så turen vart kort. Men det var jo greit da, siden eg no  starter på nytt att med å gå. hehe. Tok ein minitur til seianre på dagen. MEn eg snakker om minitur altså. 

Etter lunch stod tv'en på heile dagen. Eg var ein tur på badet da T brølte, kom å sjå. Det var ny verdensrekord til sogning Fannemel i skiflygning. Det var jo bare stilig da. Grådig tøft. Er vel ikkje alle dere som leser som er intresert i skisport, men dette var bare tøft å sjå. 

Strikking derimot det er gøy det hehe. VArt ikkje så mye gjort i går. LA opp eit strikk på  formiddagen. Det voks nesten ikkje. Så måtte eg legge opp den lua eg snakka om lørdag. DA fikk eg bare ordne mønster og masketall etter dei pinnene eg hadde ledig da. Kom ikkje så alngt på den heller. 


Oppskriften står i strikkedsida sin bok, bare eg som gjer den om til anna garn og pinnen. No har denne havan i puffen saman med sjalet fra lørdag. Etter middag vart det noen få omaganer på det andre sjalet. Men i går gjekk ikkje pinnene fort. Men det var jo søndag. Man skal vel ta det litt med ro da. Det er helg hehe. No er denne helgen over og den var bra. Neste helg + noen dager blir også bra. Da får vi besøk. Da har vi noe å glede oss til . 

I dag skal eg på trening att. Bir bare ein gong denne uken. Det er uten terapaut, for han har vinterferie. Men eg skal gjøre bare øvelser eg har godt av. Kroppen gleder seg veldig til trening. Det blir bra. Så får vi  bruke resten av dagen til det vanlige. Strikking, og ha kontakt med alle dere som er så hyggelige å kommenter inne hos emg. HAr fått flere virkelig gode venner gjennom bloggen. 

Ønsker dere ein super dag. Gjør den god, det kan du gjøre mye til sjølv

 

34 kommentarer

Liv

16.02.2015 kl.08:25

God morgen. Glømte visst å kommentere hos deg igår...Eg gikk tidlig fram på Dale, og blei værande der i timesvis. Koselig det, var vi enige om.😊

Bra du ikkje bli forvirra med alle de prosjekta dine. Forstår at du må ha "puffsystem." Eg har ei lue i Nepal på pinnane. Hadde både garn og mønster, så valget var enkelt. Får prøve og holde meg til restegarnet fortsatt. Skal strikke annepålandet sine Mitts, og Nemovottane til mimouna. Er jo blitt inspirert, ikkje gale det. Skal nedover på posten idag og hente ei strikkebok.

Ha en fin dag. Klem.

Ellbjørg Skinderhaug.

16.02.2015 kl.08:29

Ha en fin dagi dag og------ skal til manuellterapaut 1/2 10. Han er grei til å minne meg på hva som er bra for meg----så er resten opp til meg😊 hadde det skikkelig morro med den rutete dukkegenseren i går. I dag blir det lue tenker jeg. 😊😊

gretashobby

16.02.2015 kl.08:39

Liv: God morgen. Neimen Liv da hehe. Må ikkje kommentere kvar dag veit du. Men det veit du kanskje hihi.
Det var nok kjempeskjektog mye viktigere enn å kommentere hos meg. Det gjer du jo stort sett ellers likevel.
Nei, eg blir ikkje forvirra. Koser meg med det. Og dei som ligg i puffen, er jo slikt som eg har lyst til å strikke fordi eg ahr lyst til det. Ikkje noe av det som haster.
Flink du er. Ja dei var jo enkle og greie da. Nemovottene har eg og lyst til å lage. Veldig kjekt å verte inspirert. Så gøy da. Alltid kjekt med nye strikkebøker. Kva bok er det da?
Fin dag til deg også klem

gretashobby

16.02.2015 kl.08:41

Ellbjørg Skinderhaug.: Takk det samme vennen. Greit med slike som kan rettleie ein litt for kva som er lurt og ikkje. Lykke til .
Så gøy da. Kos deg med lita lue strikking. Kjekt med sånt smått som blir fort ferdig. Ha ein fantastisk dag.

Oldemorbloggen

16.02.2015 kl.09:07

Eg tenkjer av og til på dei som ikkje har strikking eller andre ting å sysle med på fritida, kan dagane falle lange då, tru? Du har i allefall ikkje problem med å få dagane til å gå, sikkert heller tvert imot og slik er det her og.

gretashobby

16.02.2015 kl.09:10

Oldemorbloggen: Er veldig enig med deg. Nei dagene blir ikkje for lage. Problemet er at eg blir for trøtt om kvelden, så eg ahr ikkje røkke å gjort alt eg vil. Må vere tungt å ikkje ha ein slik hobby som vi har.

Liv

16.02.2015 kl.09:47

Boka er "To raske pinner", Kristin Wiola Ødegård. Eg trur det er mange fine kofter der.

mimouna

16.02.2015 kl.09:58

Ikke så kjekt å gå på fjellet i sterk vind, nei. Da høres mini-tur i nærområdet bedre ut. :)

Fikk med meg det lange hoppet i går jeg også, selv om jeg ikke pleier å se på sport på TV. Synes det ser litt skummelt ut, jeg. Men det er jo imponerende at det går an da.

Ny uke og nye muligheter, håper den blir fin! *klem*

Lillemor

16.02.2015 kl.10:21

Jeg har egentlig noe strikking på gang nå, men M.K-skjerfet jeg startet på i syden blir nok ikke ferdig før sommervarmen kommer, he he. Neste vinter er det vel umoderne også. Ha en fin dag med trening og gjør ellers som du vil, men ikke glem å kose deg. Vi skal ut å gå nå, gråvær og -1 grad, men vindstille. Nå venter C. utålmodig, så jeg får ile ned trappa. I morgen blir det stille fra meg, vi skal på bytur, litt handling av div, og lunch ferdig servert :-D Klemmer fra meg østpå til deg vestpå, de holder noen dager håper jeg ;-)

fruensvilje

16.02.2015 kl.10:42

God morgen.Ja var det like mye vind hos dere som vi har så skjønner eg att det ble miniturer,vi ville nok gått lengre i går om det ikke hadde vært for vinden,og i dag blir det sykkel i tunell ellers blåser jeg vel på fjorden hi hi.Synes du strikket bra i går eg :) greit å ha fått starten på lua da så er fortsettelsen lettere.

Du får kose deg på trening:)

lulltove

16.02.2015 kl.11:14

Jeg kan bare gå miniturer (les 10 minutter), og selv det gjør vondt :( Nok om det! Nå strikker også jeg og det kjenner jeg godt i skuldrene. Men, det blir fint :) lys grønnturkis genser blir super sommergenser til hvite jeans og shorts. Bilde kommer ut på våren en gang :) Ha en finfin mandag!

Hobbystua

16.02.2015 kl.11:51

Heisan Greta:-) Ja det var en artig dag med hoppet til Fannemel i går. Så vi satt og fulgte med på mye skisport på tv her i går også. Små korte turer er bedre en og ikke bevege seg i det hele tatt så litt da og litt da så får en blodomløpet i gang. Her er det en bitende kald dag og fortsatt grått og trist men fyrer inne og gjør litt husarbeide så varm i kroppen er jeg nå. Vil også få ønske deg en riktig fin dag også og snart er du sikkert i gang med strikkepinnene. Klem fra Marianne:-)

malla

16.02.2015 kl.12:26

Koseleg å lese. Er på vinterferie no. her er fint veir , men litt kaldt. Høyrest nesten som vår heime. Spent på å sjå lua di når den blir ferdig. eg har fått dilla på sokkestrikking for tida. ønsker deg ein fin strikkedag.

fjellgeitbundingen

16.02.2015 kl.12:44

Hei Greta, det er vel ikke så farlig om ikke pinnene går like fort hver dag. Det betyr kanskje mer prat og kvalitetstid med din kjære? Så bra du fikk med deg ny rekord. Høres ut som dere begge er like lidenskapelig engasjerte i sporten :D Koselig å lese innleggene, før jeg tar opp mitt eget strikketøy eller kanskje pjonetøy...

gretashobby

16.02.2015 kl.12:54

Liv: Ja det har eg hørt at der er :)

gretashobby

16.02.2015 kl.13:50

mimouna: Nei, det er det ikkje. Da fikk eg også bevega meg bitte litt.
Ja det var spektakulært.
Tror den blir bra eg. SAtser på det. Din også får vi håpe. Klem herfra

gretashobby

16.02.2015 kl.13:53

Lillemor: Tenker det blir fort ferdig eg. Det gjekk da veldig fort med luene du strikket. Skjerf går aldri av moten. Ikkje perlestrikk heller :).
HAdde ei fin treningsøkt eg.
Håper dere fikk ein fin tur. Bedre ver her i dag da. +9 grader og halskya. Men det skal visst snu.
Eg overlever eg. Fra helga blir eg borte noen dager når eg ahr besøk, så da får eg tole at du er vekke i morra. Nyt dagen i byen i morra. Ein varm vårklem fra meg. Før vinteren kommer tilbake og tar den

gretashobby

16.02.2015 kl.13:54

fruensvilje: God formiddag. Tror nok ikkje det var like mye vind, men det var nok. I dag er det mye bedre.Var faktisk deilig når eg gjekk mellom treninga og apoteket. + 9 og nesten vindstille. Men det skal visst snu og komme uver att.
godt å komme igang att på trening. Fin dag til deg også

gretashobby

16.02.2015 kl.13:55

lulltove: Huff da. Er det kne eller hofter som streiker hs deg da?. Eller er det ryggen att. Du må passe på deg sjølv.
Gleder emg til å sjå den. Høres flott ut. Takk det samme til deg vennen

gretashobby

16.02.2015 kl.13:58

Hobbystua: Hei på deg. JA det var skikkelig stilig. Fikk med oss masse sport denne helgen. Neste helg blir det mindre tror eg. Vi får sjå. Er ikkje alltid det passer like godt.
Alt er bedre enn ingen ting.
Her er det vår i dag. Men det skal visst komme uver, så vi får nyte dagen i dag.
Hadde ei lit økt med pinner før trening, men etterpå har tida gått til andre ting. Men no skal eg snart fortsette.
Fin dag til deg min skjønne venn. klem fra våren :)

gretashobby

16.02.2015 kl.13:59

malla: Så kjekt da. Her er det vår i dag ja. +9 og nesten vindstille i Høyanger i dag. Men det snur vistt snart, så vi får bare nyte det.
Den blir bra tror eg. Spent på når eg strikker på den neste gang. I dag har eg begynt på barenvotter. fin vinterferie til deg

gretashobby

16.02.2015 kl.14:02

fjellgeitbundingen: Hei på deg. Neida det er det ikkje. Vel, eg prater like mye eller lite når eg strikker eg da. Skikkelig konsentrasjons strikk gjør eg bare når eg er åleine. Men vi gjorde nok andre ting i går ein del.
Ja vi liker å sjå på vintersport begge to og så ser vi ein del fotball. Veldig greit at vi liker det begge to ja.
Så kjekt da. Syns det er kjekt å få slike tilbakemeldinger. HA ein fin dag med ditt.

annebe

16.02.2015 kl.14:35

Her ble det dessverre ingen gåtur i helga..men vi fikk jo til et kafe besøk da ..kjenner jeg hadde hatt godt av å være litt ute...blir så tung i hodet av innelufta...får prøve å "ta det igjen" i løpet av uka :)...jeg så det verdensrekord hoppet ja...utrolig bra...og Vikersund er jo ikke så langt fra oss...jeg har vært To ganger på Vikersund kurbad..til rehabilitering..og også vært oppom hoppbakken å sett :)

Håper du fiksa treninga uten terapeuten også :) Kos deg med strikking og annet pusleri videre i dag :) Klem<3

Ajende

16.02.2015 kl.15:44

Bare innom ,ser og beundrer alt du lager..Imponert er jeg

irene

16.02.2015 kl.16:11

Hei. I går var det en liten fjell tur, men det var sur vind. Litt sport og litt strikking. Skjerfet ditt blir fint denne gangen også. Fine farger. Er spent på hvordan lua blir. Ha en fin kveld.

gretashobby

16.02.2015 kl.17:31

annebe: Hei på deg. Det er jo ikkje så mye som skal til, men av og til er sjølv små turer ut er vanskelig å få til. Satser på at vi kjem oss ut noen turer begge to i løpet av denne uken.
JA det var berre sprøtt å sjå å. Må vere heilt fantastisk å få det til.
JA eg har vore der å trent fleire ganger ut fysioen. Tok ikkje alle øvelsene i dag.
Det skal eg. takk for det. Det må du også. Kose deg altså. Klem fra meg<3

gretashobby

16.02.2015 kl.17:31

Ajende: Så kjekt da. Tusen takk for det.

gretashobby

16.02.2015 kl.17:34

irene: Sur vind over det meste av landet i går, skjønner eg. I dag har det vore fint her. Lua er eg og spent på, men brått så måtte eg laga noe ann. Elelr fikk lyst til å lage noe anna, så lua får vente ei stund den og. Fin kveld til deg og

irene

16.02.2015 kl.18:20

Nå er eg begynt akkurat som deg, mange prosjekter på gang blant annet barnehalser,sokker, kluter, og luer.

venkesstrikk

16.02.2015 kl.22:12

Håper dagen har vore bra:) fins mange koselige folk i blogglandia ja

lulltove

17.02.2015 kl.10:11

Det er hofte :( Jeg VIL bli bra og løpe rundt omkring og klatre i trærne!

gretashobby

17.02.2015 kl.10:20

lulltove: Kanskje du bør skifte den ut da, så du kan gjøre alt du vil :)

lulltove

18.02.2015 kl.09:51

Har du gjort det? Legen mener at det ikke er noen slitasje i hoften, bare trangt og et kapsulært mønster og en betennelsestilstand i leddet grunnet over/feilbelastning over tid. Fikk kortison inn i hofteleddet for en måned siden, og det virker ganske bra, men må fortsatt holde aktivitetsnivået nede. I tilllegg har jeg et prolaps på same side som også lager krøll. Men nå har jeg omsider funnet en fysioterapeut (ortopedisk) som ser sammenhengen og jeg har godt håp om å bli mye bedre veldig snart :))))))

gretashobby

18.02.2015 kl.12:38

lulltove: Nei, eg har skifta kne, men det var heilt utslitt da. Rett fysioterapaut er gull verdt. Trening og behandling kan reparere eller hvertfall gjør det veldig bra.Kroppen henger sammen så har ein vondt ein plass, så får det fort konsekvenser for andre områder. Fordi vi så lett kompenserer når vi beveger oss og ja når vi sitter også. Håperr du kommer deg heilt til att. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits