Min kjære har bursdag i dag

God morgen kjære alle sammen. Håper dere har det bra. I dag skulle ein vel ha starta dagen med pakke og muffins på senga til min kjære, men muffins liker han ikkje så godt og gave har han fått på forhånd. Han fikk ei litt spesiell gave fra meg syns no eg da. Eg har ei svigerdatter og ho er veldig flink til å tegne. For å sei det enkelt. Eg lurte dermed på om eg kunne få bestilt ho til å  tegne T og meg. Sendte ho eit bilde vi har tatt med selfie sist høst. Han fikk det i helga. Så derfor måtte vi innom Ikea og kjøpe ramme til det. Har tatt bilde både ute på verandaen og inne. Bildet vart veldig forskjellig. Dermed så legger eg ut begge to. 


Beste bildet inne vart tatt på golvet.


Eg syns og ikkje minst T syns at dette bildet er veldig godt laga. Vi ser da ikkje så gammle ut, var ein av kommentarene til T Og takka svigerdattra fordi ho tegna han finere enn han er hehe. 

Feire gjorde vi altså sjølvsagt når vi hadde besøk, Men det blir nok litt kake i morra også. I dag får han pannekake til middag. Det var det han ønska seg. Ellers er det jo jobb som vanlig. Men kanskje han ikkje trenger å jobbe overtid i dag. 

Eg skal på trenig att i dag. No får eg håpe eg kjem skikkelig igang att. For det er på tide. Ser ut som det kan vere ver til å sykle ned også. Veldig spent på korleis det funker. 

Strikket litt i går, men kom ikkje skikkelig igang. Strikker jo på ei ny gave og eg har oppskrift til  den. Men den har eg forenkla. Fann ut at det vart for mye av det gode på den. Så får eg sjå korleis det blir til slutt. Må vel få med meg stafetten også i dag. Neste uke er det heldigvis ikkje VM hehe. Kanskje ein da kan vere litt ekstra sosial ei uke. Håper dere har ein god dag. Det skal eg, hadde eg tenkt.

38 kommentarer

26.02.2015 kl.07:40

Hei Greta og Torstein!

Hipp Hipp Hurra for dagen til Torstein :-) Veldig fint bilde av dere, hun er virkelig flink til å tegne! Gi bursdagsbarnet en stoooor klem fra meg! Ha en strålende fin dag :-)

Tove

gretashobby

26.02.2015 kl.07:53

Anonym: Hei kjære Tove. T takker for klemmen. Takk skal du ha. Ja ho er veldig flink å tegne. Takk det samme og hils gutta dine.

irene

26.02.2015 kl.08:10

God morgen. Gratulerer med dagen i huset. Veldig fint bilde av dere. Fin presang. Flink svigerdatter. Ha en fin dag dere to.

Ellbjørg Skinderhaug.

26.02.2015 kl.08:12

Sender en Trønderklem til T på bursdagen. Litt av en bursdagsgave du fikk lagd:-))) arti å komme på noe spesielt, og med den flinke svigerdattera var det fort i boks.

Her går regnværet og vinden i bølger mot fjellet på andre siden av bygda. Kommer for fullt igjen no. Jeg skal klippe håret i dag. Det er bestandig en oppmuntring:-)

fruensvilje

26.02.2015 kl.08:13

God morgen og gratulerer så masse til bursdagsbarnet :) det var et flott bilde ja,utrolig kor flinke enkelte er å tegne da.

Du får kose deg på trening og lykke til med din første sykkeltur.Vi har fått kraftig vind igjen i dag med regn i tillegg så jeg holder meg inne :)

gretashobby

26.02.2015 kl.08:14

irene: God morgen. Takk for det. Takk for det. JA ho kan å tegne. Takk det samme til deg

gretashobby

26.02.2015 kl.08:17

Ellbjørg Skinderhaug.: Takker på vegne av trønderen min. Trønderklemmer liker han veit du :). Ja, den var ikkje dum den. Han satte stor pris på den hvertfall. Ja ho kan dette :). Trodde det skulle vere fint ver i dag eg. Men no begynner det visst å regne. Håper det ikkje blir for ille. For eg ahr lyst å teste sykkelen.
Eg skal klippe meg på mandag. Kos deg hos frisøren.

gretashobby

26.02.2015 kl.08:19

fruensvilje: Takker for det Connie.JA det vart eit bra bilde. Ja ikkje sant.
Har begynt å småregne her også. Men ingen vind. Håper det holder seg noen lunde til eg skal teste sykkelen. Viss ikkje får eg ringe T å høre om han kan stikke av litt og hente meg. Hold deg inne du.

Laila

26.02.2015 kl.08:28

Grattis til gubben. Var et flott bilde, det kan J.være fornøyd med,går ut fra du ikkje har flere svigerdøtre som er så flink og tegne :-)

gretashobby

26.02.2015 kl.08:31

Laila: Takk for det Laila. Enig med deg i det. Nei, har berre ei svigerdatter, så du tipper rett der. :)

Liv

26.02.2015 kl.08:42

God morgen! Grattis med dagen til T. Var ei flott gave han fikk av deg, godt påkomt. Må være fantastisk å ha slike evner som svigerdattera.

Enig med deg, litt greit at det er VMslutt etterkvert. Eg vil vel helst ha litt rutiner i kvardagen, er jo håpløst det nå. Hehe.

Nei, eg er ikkje ferdig med Nancy'en. Litt misforståelse der. Har jo strikka noen påskegreier og innimellom. Men nå prøver eg å ha litt større fart på pinnane, kom på at den kan jo bli passelig gave til bursdagen 26. mars. Så god tid enda. Må vi vente lenge før vi får sjå gava du skal lage? Blir nyfiken....

Ha ei fin bursdagsfeiring idag. Klem.

gretashobby

26.02.2015 kl.08:50

Liv: Takker på T sine vegne. Syns det var ei god gave eg også. Ja, eg er heilt på jorde når det gjelder å tegne.
Ja, man blir litt avhengig. Men bare når ein har anledning. Men kvardagen er jo best i lengden.
Ok, sikkert eg som las feil. Da har du god tid. Du strikker da fortnok. Ferdig med gaver eit halvt år før tida hehe. Du må vente til 10. mars tenker eg.
takk det blir nok ikkje mye feiring i dag. Men kanskje litt. fin dag til deg og gubben også klem

venkesstrikk

26.02.2015 kl.09:15

Gratulerer med dagen :)Nydelig bilde og det ligner dere. Det blir ikke mye VMtitting her. Er på jobb når ting skjer, sånn er det bare med den saken. Håper de vinner stafetten etter smørebom og ulike forhold i løypa

gretashobby

26.02.2015 kl.09:20

venkesstrikk: Takk takk fra T. Det ligner veldig og ja syns det var eit godt bilde. Ja det blir vel ikkje mye VM på deg. Men søndagen får du med deg :). Vi krysser fingrene for det. HA ein fin dag

Liv T gjesdal

26.02.2015 kl.09:58

Gratulere med dagen til Torstein,Du all verden så flink din svigerdatter er til å tegne,Bilde var helt fantastisk flott ,Koselig presang fra deg.Jeg skal bare bake noen rundstykker som jeg skal ha med til besøke mitt,De står til heving.Har bare hetta igjen på babyjakken så jeg tok frem retrojakka men fant ut at den så vid ut så jed tok opp til vravgborden og gikk ned fra pinne 4 til tre og en halv og det så mye bedre ut,Rart hva et halvt nr, kan gjøre,Fikk strikt opp nesten alt jeg rakk opp.Ønsker deg god trening og fin dag ,Kos dere med pannekaker i kveld ,goe klem til dere begge

Hobbystua

26.02.2015 kl.10:17

Gratulerer så mye med dagen til Torstein:-) Bildet er jo helt identisk med dere to og for en flink svigerdatter du har som kan denne kunsten. Må du ha en fortsatt fin dag med trening og pannekakesteking og ikke minst få med deg stafetten .-)) Og hils så mye til din kjære med dagen:-)) Klemmer i fleng.

Lillemor

26.02.2015 kl.10:18

Gratulerer med dagen til T. fra oss to her østpå :-) Flott portrett av dere, du er veldig lik deg selv. T. har jeg ikke sett på nært hold, men uansett, en flott og romantisk gave som varer evig. Ha en fin treningsøkt i dag å feire med måte to dager til ende, he he. Jeg skal til frisøren nå, det er vinklubb i morgen kveld og da må jeg pynte meg for venninnene mine ;-) Søndag skal vi til eks svigerdatter å spise middag, hun har ungene hos seg denne uka, det blir kos. Mandag vil C. at vi tar en tur på hytta ved havet å lete etter våren, vi får se hvor lenge vi blir. Ønsker en god helg, ja for det er snart helg og tiden går fort. Gode klemmer til dere fra oss.

gretashobby

26.02.2015 kl.10:30

Liv T gjesdal: Takker på vegne av T. Ja, ho er flink. Ja eit halv nr på pinnen har mye å sei. Blir kjekt å sjå kossen den blir. kofta di altså. Du får kose deg vekke på besøk, så skrives vi når du er tilbake. Stor klem fra oss til deg

gretashobby

26.02.2015 kl.10:37

Hobbystua: Takker på vegne av T JA ho er veldig flink å tegne. Det var heilt supert likt. Takk det skal eg vennen. No må eg løpe. HA ein fin dag og kos deg med stfetten du og. Stor klem fra oss begge

gretashobby

26.02.2015 kl.12:58

Lillemor: Takker på T sine vegne. skal vise han alle kommentarene når han kommer heim. Ja, det var litt kjekt å gi den til han. Og når eg har muligheten å få leigd svigerdattra til å lage det, er det jo supert.
Feiret både når jentene var her og litt på tirsdag. Så i dag blir det sparsomt. Men kanskje litt mer i morra.
Eg skal til frisør på tirsdag. Ja, du må vel pynte deg litt ekstra når det er jentefest hehe.
Så kjekt da. Syns det er så fint at dere behandler svigerdattra eller eks svigerdattra slik. Det er jo slik det skal vere, men ikkje alltid det blir slik.
Har dere hytte ved havet også?. JA da er vel det ein god ide. God helg til dere begge fra oss. Klemmer i fleng. :)

Lillemor

26.02.2015 kl.14:54

Der hørte jeg Nasjonalsangen, den er til T. og skijentene i dag :-D Ja, vi har hytte ved Oslofjorden, 1 times kjøring herfra, siden du spør, he he. Vi har båt, brygge og stort hus 50 m fra vannet. Den kjøpte vi når vi gikk av med pensjon, tanken var å flytte dit, lettstelt hus med alt på en flate, men vi har ikke flyttet enda, he he. Vi arvet også hyttene til mine foreldre og svigerforeldre, men de er vår sønn og datter sine nå, vi har ikke vunnet i lotto, enda ;-) Klemmer igjen i fleng :-)))

annebe

26.02.2015 kl.15:41

Gratulerer så mye til mannen :)..det var jo en super gave, virkelig bra tegnet...utrolig flink hun svigerdatteren din :)...og dere var så fine...tror dere er like fine i virkeligheten jeg :)

Kos dere med pannekaker..det er jo vel så godt som kaker :)

Jeg har vært med å hjelpa til litt når mormor har flyttet fra huset sitt til leilighet i dag..så nå er jeg sliten ...så da blir det hvile resten av dagen :) Klem til deg..og gi en fra meg til bursdagsbarnet også<3

gretashobby

26.02.2015 kl.17:07

Lillemor: Hehe. JA dere sitter bra i det. :). Er ikkje misunnelig altså hehe. Kos dere med det. Kva retning er havhytta. Mot mi slekt? klem fra Oss<3

gretashobby

26.02.2015 kl.17:11

annebe: Takker for det. Vennen. Ja ho er flink den jenten. Tusen takk skal du ha, det var jo hyggelig sagt da. <3
Pannekaker med pølse og bcon ikkje med krem og syltøy altså :)
Da får du tvile resten av dagen ja. Eg skal roe ned eg og. Stått og trakka nok i dag i tillegg til treningen. Vart litt trakking i heimen i går også. Men i morra skal eg ta det med ro. Takker for klemmen både eg og T. Stor klem til deg også. <3

strikkepiken

26.02.2015 kl.21:07

Kjempefint bilde! Og gratulerer til gubben :)

mimouna

26.02.2015 kl.22:32

Gratulerer med dagen til T! Så flott gave, hun er veldig flink til å tegne. Imponert!

Håper dere har kost dere masse. *klem*

gretashobby

27.02.2015 kl.07:44

strikkepiken: Takk skal du ha og T takker også :)

gretashobby

27.02.2015 kl.07:47

mimouna: T takker så masse. JA ho er veldig flink og tegne. Vi er imponert over dette bildet vi også.
vi koste oss vi veit du. STor stor klem til deg også og god helg vennen

Hekleri og Ra

28.02.2015 kl.15:10

Gratulerer så mye på etterskudd til T. For et utrolig flott bilde! Og for et flott par ;-)

gretashobby

28.02.2015 kl.17:02

Hekleri og Ra: T takker så masse. Ja det var eit flott bilde. Ho er utulig flink til å tegne

Hekleri og Ra

28.02.2015 kl.17:21

Det er hun :-)

gretashobby

28.02.2015 kl.17:44

Hekleri og Ra: :)

fjellgeitbundingen

01.03.2015 kl.21:51

Hei, nå har jeg vært inne å lest alle de flotte innleggene du har skrevet siden sist. Det ble noen innlegg, og noen kjøkkenkluter og et fantastisk fint skjerf. En personlig, flott gave å lage noe unikt. Flink du er, og så flink svigerdatteren din er til å tegne. Dette var fint tegna. Dere er bra lik dere :) Slikt er hjelma artig å ha :) Og så ble det norsk gull på fem mila. Og du verden så spennende det var på slutten. For en kraft og energi. Også fikk jeg med meg stafetten sist søndag, og det også med gull :) Ja, det er jo artig :)

gretashobby

02.03.2015 kl.08:02

fjellgeitbundingen: Så kjekt da vennen. Godt at du holder deg oppdatert på itt spennende liv hehe. Skjerfet er eg veldig godt fornøgd med ja. Ingen ahr heilt maken og det er kjekt. Ja, eg ahr grådig flink svigerdatter. Ho kan å tegne og male også. Veldig kjekt å ha. Ja det vart grådig spennende, men han klarte det denne gangen også. For ein sluing. Det betydde enormt mye for han også. HAr fått med meg ganske mye, ikkje alt, men det har vore morro. Godt det er over. Hehe.

fjellgeitbundingen

03.03.2015 kl.22:56

Ja, er ofte mer spennende å lese om andres liv, selvom det kan være spennende å stå i eget liv, men så var det alt man ikke sa da...som virkelig kunne vært spennende lesning..også har vi alt det fine du lager, som er verd å følge med på i kraft av seg selv. Også har vi allsidigheten din i hva du skriver om i tillegg. For ei dame :) Nei, all sporten blir kanskje i meste laget å følge..Jeg har kun sett stafett og fem mil, men merker jeg blir engasjert når jeg ser. Ser det smitter over på ungene også. Fint når fedrelandet vinner :)

gretashobby

04.03.2015 kl.07:57

fjellgeitbundingen: Tusen tusen takk for nydelig kommentar. Skriver o masse, men det er slettes ikkje alt eg skriv nei. Det hadde ikkje gått. Hverken for egen del og for andre. Tenker meg ofte godt om når eg skriv noe anna enn klesvask og strikking hehe. Tusen takk, you made my day

Sommerfugler i magen

06.03.2015 kl.22:36

Dette var helt nydelig, fantastisk at noen kan få det til :)

gretashobby

07.03.2015 kl.08:21

Sommerfugler i magen: Tusen takk det var hyggelig sakt. God helg til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits