to par med pinner kan ikkje kjøpes åleine

Da er det helg at nesten. Litt merkelig, for uka har jo på  ein måte nett begynt. Trodde det var mandag på onsdag eg hehe. Men i dag veit eg at det er fredag. Styra litt masse i går. HArd trening og så stod eg å steikte pannekaker lenge. LAgde både pannekaker til meg og til T. I sånne situasjoner skulle eg gjerne hatt den kjøkkenkrakken eg har søkt om hos hjelpemiddel sentralen. Men slikt tar visst lang tid å avgjere.  

I dag har eg gangsperre i magemusklene etter treningen i går. Og i låra. Så i går gjorde eg skikkelig jobb. Det er godt. Får håpe på eit par gode uker med trening no. Det vart ikkje sykling til trening. Var ikkje ver til det da klokka nerma seg for trening. Men kanskje snart kanskje over helga , kanskje i helga får eg prøvd sykelen. 

Da vi stoppa i Bergen på veg heim tirsdag, skulle eg kjøpe to brett med strikkepinner. Eit til meg og eit til ei anna dame :). Eg var fast bestemt på å ikkje kjøpe noko garn. Men det låg sokkegarn som lokka veldig rett innenfor døra. Måtte bare kjøpe to store nøster


Måtte begynne på garnet litt på tirsdagskvelden. Tenkte å prøve om det var nok garn til lage lange strømper til barn. Får sjå kor masse garn det går til ei strømpe. Så  får eg heller rekke opp å lage det til sokkepar visst ikkje. Men dette er ikkje noe som blir prioritert no. HAr jobb fremover. Både med gaver, ønsker og jobbstrikking. Ein ny jobb er på veg i posten og det blir veldig spennende. Får komme tilbake til det, når pakken kjem. I dag får eg fortsette på  gaven. Og så skal eg sjå stafetten i VM og så veit eg ikkje meir.  Kose meg litt i mitt eige selskap kanskje. Er jo flink til det. Hehe. 

Ønsker dere ein fin dag. 

16 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

27.02.2015 kl.07:52

Godt å sjå at noen er oppe av oss " hjemmearbeidende"😊våkna halv fem og da er det gjort med søvnen. 0 grader og rosa og blå himmel bærer bud om en fin dag. Vi må ut og puste frisk luft og høre på fuglekvitter.

Spennende og se hva du skal lage på bestilling no--- jeg pusler med sokker og bunadstrømper ser du. Ha en fin dag du😊

gretashobby

27.02.2015 kl.08:03

Ellbjørg Skinderhaug.: Eg var ikkje oppe før halv 7 eg da. Halv 5 er nok i tidligste laget. Da blir du vel veldig trøtt om kvelden du og?. KAnskje det er samme veret her, kan nesten sjå slik ut. Kjenner hvertfall på kroppen at det er ein bedre dag. Høyres bra ut. Ja det stemmer vi skulle ut å få frisk luft i dag ja. Tenkte eg skulle kvile foten litt i dag eg, med tre dager med litt overforbruk av kneet. Skal sjå det litt ann. Men ein minitur kan eg kanskje prøve på.
Oppdraget er ei eller anna jakke, men eg veit ikkje korleis den ser ut enno. Skal prøve å lage ei etter den gamle. Så da får eg håpe det er lett å finne ut av. Fryktelig spent. Vedkommende har visst god tro på meg. <3 til deg

Liv

27.02.2015 kl.08:26

Morn. Ja, eg var tidlig oppe, men er liksom ikkje komt i gang enda. Sikkert ikkje mye som haster da...Hehe. Skal nedover i 10-11 tida, så er det jo noen tima med stafett. Får bruke tida før handleturen til noe vettugt.

Du har mer enn nok å gjøre framover forstår eg, og det er jo bra. Eg har fått genseren på rundpinne, klar til mønster. Blir nok ikkje før etter helga. Sånn blir det når eg må stille i VM kver dag. 😃😃😃Må finne meg et TV strikk idag, kanskje sokker igjen...Dere skal vel i kalas i helga?

Ha en finfin fredag. Klem.

gretashobby

27.02.2015 kl.08:35

Liv: Det var du vel vennen.Alltid tidlig oppe du. Men ingen ting som haster så kan ein ta det med ro.
Ja eg blir ikkje arbeidsløs. Spørs om eg får tid til alt. Vi får ta det som det kjem.
Mønsterstrikking passer ikkje under stafett og langløpa når det er fellesstart. Travle tider. Men så blir det litt pause før vi skal til med skiskyting. Vi er vel gode til det også eg og du :?.
Ikkje som eg veit om? Kva kalas er det? Det var eit kalas forrige helg, men der var vi ikkje med. Vi hadde jo besøk og det kjem først :) Fin dag til deg klemmen

Liv

27.02.2015 kl.10:11

Åja. Tok feil av datoen eg da. Ikkje uvanlig det...

Hobbystua

27.02.2015 kl.11:40

God fredag kjære Greta.-) Du får ta og kose deg med strikkingen og følge med på stafetten i dag og igjen blir det nok spennende. Ja strikkepinner er vel noe du trenger som har stadig noe på pinnene så det var nok et godt kjøp. Og garnkjøp er vanskelig og unngå for jeg selv kan ikke gå forbi en butikk som selger garn uten og måtte gå inn:-) Det er jo noe en stadig har brukt for:-) Må du ha en riktig så fin dag og en hyggelig helg:-) Klemmer til deg:-)

gretashobby

27.02.2015 kl.11:44

Liv: Hehe, Har ikkje opplyst om at vi hadde takka nei, så da var det ikkje så rart.

gretashobby

27.02.2015 kl.11:48

Hobbystua: God fredag til deg også vennen. Ja det blir det nok heilt sikkert. Er i tvil på om det blir gull i dag. Vi får sjå. Men medalje må det vel bli. Så synd dei vart opptatt tvert eg kom heim hehe. Neida. Det var bare kjekt. Men synd eg ikkje ahr tid til å strikke meir på det akkurat no. Nei no må eg få unna litt av alt det påbegynte. hm. Gå forbi kan eg eg, men er eg inne på butikken, må eg ha med meg noe ut att. Ellers har eg da ikkje noe der å gjøre vel hehe. Ja, og om ein ikkje har bruk for det no, så kan ein jo få bruk for det. Garnstopp kjøp er umulig, tror eg.
Takk for det kjære MArianne. Skal nyte resten av dagen og så må du kose deg også. Så får vi heie saman på gutta våre. Stor helgaklem fra Greta

Oddbjørg

27.02.2015 kl.16:24

Hei!

Ja, eg forstår deg godt. Det er vanskeleg å ikkje verta freista når ein er innom ein garnbutikk. Er sikker på at du snart har strikka noko som kjem til nytte. Kjekt med mangefarga garn.

Det vart gull i dag og. Flinke utøverar vi har.

Fredagsklem frå Oddbjørg!

mimouna

27.02.2015 kl.17:33

Kjekt at du er god gang med treningen igjen. Håper dette fortsetter å gå rette veien.

Pannekaker er godt, men det tar jammen tid å steke. Og garn er det beste snopet man kan kjøpe - kalorifritt og rikt på fiber. Kan ikke gå ut av butikken med bare noen pinner da! ;)

Ønsker dere en god helg, selv om den visst kom brått på denne gangen. Rart hvordan man mister følelsen av hvilken dag det er når det skjer noe utenom rutinene.

Klem fra meg!

gretashobby

27.02.2015 kl.18:56

Oddbjørg: Hei vennen. Det er ikkje vanskelig, det er umulig å ikkje kjøpe noe. Vi får sjå når det blir. No er det masse anna som står på planen.
Det vart gull ja og så spennende. Pinnene gjekk litt roligere enn vanlig.
Fredagsklem til deg også.

gretashobby

27.02.2015 kl.19:01

mimouna: JA det gjer godt. Og så er det faktisk litt gøy med gangsperre i magemusklene. Ja, det må det no. HArbbruk for to bein som virker etter kvart her.

JA det er vel det. Eg lager mine egne og vanlige til T. Ja, det er jo sunt snop å kose seg med garn nøster da. Og det går ikkje ut på dato. No skal eg snart i sofaen og kose meg med anna strikk.
god helg til deg og dine. Stor klem fra meg

Åse Helen

27.02.2015 kl.19:09

Jeg skjønner godt at du trodde det var mandag på onsdag ettersom dere kjørte hjembarnebarna da. Jeg skjønner ikke at du ikke har fått stol/krakk av hjelpemiddel sentralen. Det blir vist vanskeligere og vanskeligere å være syk i Norge. ...

He he, det er nok ikke lett å la være å kjøpe garn når man er så strikke glad som deg :-) Ha en riktig så god helg og klem fra Sandefjord :-)

gretashobby

27.02.2015 kl.19:13

Åse Helen: Får håpe dei snart kan avgjøre det. Burde vere enkelt syns eg da. Men Nav har aldri vore rask så vidt eg veit.
Det er heilt umulig spør du meg. HAr alltid lyst å kjøpe mye, men eg må roe meg ned litt.
Kjempehelg til deg og vennen. Fra Høyanger. Godjente

Hekleri og Ra

28.02.2015 kl.15:15

Det blir helt feil å gå ut av en garnbutikk uten garn ;-) Kos deg masse med sokkegarnet. De er nok fort strikket opp ;-) Storr klem!

gretashobby

28.02.2015 kl.17:08

Hekleri og Ra: ja ikkje sant. Det skal eg etter kvart. No er det litt anna som er på pinnene før eg s
kan strikke noe meir av det. Stor klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits