Advarsel: Kjedelige kluter og bløtkake

God lørdags morgen. Ja i  dag har eg ikkje mange spennende bilder å vise frem. Da vi hadde besøk, la eg ikkje heilt ned strikketøyet, men strikket ikkje mye. Det vart to og ein halv kjøkkenklut. De to  ferdige tok eg eit kjedelig bilde av sjølv. Måtte ta det fort, fordi den eine kluten skulle forsvinne ut av huset. Så eg kunne ikkje vente til T kunne ta festlige bilder av dei


Dei er strikka Søstrene Green bomulsgarn på p nr 3,5. Liker dem firkanta og legger opp 81 masker og strikker til  dei  ca er firkanta. Den til venstre er favoritt oppskrifta mi å lage og bruke. Er jo ganske kjekt å  fint å lage med fletter også og diverse mønster. Men foretrekker sjølv å bruke dei med mønsteret på  den til venstre. ok den til høgre også. 

T ville ha med kake og servere sine ansatte på komunekassa til fredagskosen i går. Da måtte jo eg finne frem mine fantastiske pynte egenskapene og få sammen ei kake. 


Må ha meg eit kakepynte kurs tror eg. 

I går sat eg i stolen og ropte for meg sjølv, vekselsvis med at eg nistirra i på strikket for di det var så spennende å sjå vm stafetten til gutta. Men når det var ca 50 m att, da pusta eg ut. Da hadde Petter kontrol. Men det var skikkelig spennende. Det er travelt med all  denne vm'en hehe. en kjekt å  ha å  sjå på når ein like vel  er heime åleine. No er det helg og T har fri igjen etter noen lange dager på jobb halve uken. Ingen store planer i dag, men ut å  gå litt m eg. Var ute å gjekk i går også. Det var surt det. vart vel ca km. I dag må det bli litt lengre. 

Ønsker dere ein kjempeflott dag.

#kjøkkenkluter #bløtkake #vmstafett

26 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

28.02.2015 kl.08:32

Venta på å få se det du strikket mens du hadde besøk av smårollingene--- skjønte at du ikke la helt ifra deg pinnene:-))

God helg begge.

Liv

28.02.2015 kl.08:47

God lørdagsmorgen. Fine kluter det, og praktiske i bruk rekna eg med. Kaka såg skikkelig god ut den, smakte nok godt i jobbpausen.

Ja, var en grusom dag foran TVen igår, så lenge stafetten pågikk. Uff, orker ikkje den spenningen idag. Hehe.

Ha en flott lørdag! Vi snakkes. Klem.

gretashobby

28.02.2015 kl.08:55

Ellbjørg Skinderhaug.: Kan ikkje legge heilt fra seg strikketøyet. Og kluter er jo nyttig. God helg til dere også

gretashobby

28.02.2015 kl.08:58

Liv: Takk. Ja veldig praktisk. HAr du ikkje prøvd dei???.
Ja det var det. I dag blir det ikkje så spennende. Kalla tar det.
Takk det samme. Ja det gjør vi klem

Ann-Elin

28.02.2015 kl.09:47

Lenge siden jeg har vært innom nå. Friske farger på de klutene, og skisport er faktisk det eneste av sport som jeg liker å se på. Kombinasjonen skisport, strikking og kaker er ikke dum :) Ha en god helg!

Ann Tove Stølen

28.02.2015 kl.11:10

Fine klutar. Lenge sidan eg har strikka slike, kanskje noko å bruke opp alt restegarnet på..

Bløtkake er alltid godt, lurt å berre lage halv kake. Blir som oftast for mykje med ei heil :-)

Eg er ikkje so veldig interessert i sport, men i går måtte eg sette meg ned å sjå stafetten. Men hadde sjølvsagt eit handarbeid i hendene :-) Det var spennande ja :-) God helg vidare.

gretashobby

28.02.2015 kl.11:34

Ann: Ja det var lenge siden eg har sett deg. Ja kluter skal vises hehe. Veldig spennende og gøy. God helg til deg også

gretashobby

28.02.2015 kl.11:47

Ann Tove Stølen: Takk for det. Ja det er joikkje dumt. Eg bruker bare slike kluter på kjøkkenet eg.
Ja det er ofte for mye når man ikkje er ein heil gjeng.
Ein må få med seg slik gratis spenning når ein kan. Og gøy var det. Fint å strikke til skisport. flott helg til deg også

Ann Karin

28.02.2015 kl.11:49

Hei hei Greta. Fine kluter og fortsatt kjempe imponert over aktiviteten din .Du er bare så flink. Takk for hilsen i bloggen min. Eg sto grytidligt opp i dag og nå har eg vaska hele huset . Nå starte ei avslappings helg her i huset :) God helg til deg Og gratulerert med overstått dag til mannen din ;) klem

gretashobby

28.02.2015 kl.11:58

Ann Karin: No har det jo gått sakte da. Takk skal du ha,du er ikkje noe dårligere du da. Oisann så flink du ahr vore da. Eg har hatt sløvedag og kommer til å ha det heile dagen. Får håpe eg kan ha lyst til å gjøre litt meir i morra. bør få tørka støv før uka starter. God helg til deg også og T takker og hilser tilbake. :) Klem fra oss

Oldemorbloggen

28.02.2015 kl.12:09

Eg er heller ikkje noko geni, når det gjeld kakepynting. Før i tida, medan barneborna var små, laug eg og sa at det var dei som hadde pynta kaka, sjøl om det var eg eine og åleine som var pyntaren.

gretashobby

28.02.2015 kl.12:13

Oldemorbloggen: Hehe, det er kjekt å ha nokon å skulde på Hadde ikkje det eg, så da måtte eg jo bare innrømme at det var meg.

Oddbjørg

28.02.2015 kl.12:23

Klutane er fine, og dei er kjekke å bruka! Eg har berre heimestrikka klutar; vil ikkje ha noko anna :-)

Kaka såg veldig god ut! Ei forsinka helsing til mannen din.

Helgevasken er unnagjort. No er det berre ei eplekake som skal lagast før eg finn fram handarbeidet.

God helg!

aina

28.02.2015 kl.12:26

Jeg har begynt å strikke kjøkkenkluter jeg også:) Den til venstre er nok min favoritt også. Greit å ha småstrikk i gitte anledninger:))

Hobbystua

28.02.2015 kl.12:43

Heisan:-) Ja kluter er en fin ting og strikke og selv om du hadde jentene på besøk så trenger en ikke legge helt vekk pinner og garn heller. Og jeg er enig med deg at slike kluter bør ha litt størrelse på seg. Håper dem koste seg med kaken i går da. Nå blir det en spennende dag på tv og jeg skal nå gjøre meg klar for og se.. :-) Ha en flott dag og så må vi heie på våre flotte jenter og guttene i morgen:-)

annebe

28.02.2015 kl.13:18

Synes det var noen skikkelig fine kluter jeg...fargerike og sikkert gode i bruk :)

Så hyggelig å ha med kake til kolleger ...det satte de nok pris på..synes kaka så riktig fin ut jeg..med bokstav og tall og greier :)

Så ikke hele stafetten i går...men fikk med innspurten og den var utrolig spennende..og moro at de vant :)

Skal se litt på jentene i dag også , men venter til de har gått et stykke...

Ha ei fin helg videre :) Klem<3

irene

28.02.2015 kl.15:32

Hei. Da fikk vi Gull og sølv. Klutene er fine og enkle. Kaken så veldig god ut og det var den helt sikkert også. Ha en fin og god helg.

gretashobby

28.02.2015 kl.16:47

Oddbjørg: Takk, veldig kjekke å bruke ja. Eg og. Samme her. Finnes ikkje noko bedre. Den var visst veldig god etter det dei sei dei som fikk smake den:). Det var jo kjekt da. Takk for det.
Eg har sløvedag i dag. Men skal ta ein runde med støvkluten i morra. Kos deg med eplekake og strikk eller kva du skal kose deg med i kveld. Klem

gretashobby

28.02.2015 kl.16:49

aina: Det syns eg er lurt. Dei er veldig gode. Ja ikkje sant at dei er best. Er det ja. Må ha litt forskjellig på pinnene.

gretashobby

28.02.2015 kl.16:57

Hobbystua: Hei p¨deg :). Må ha noe på pinnene når dei styrer seg sjølv. Kan jo ikkje sitte uten å gjøre noen ting. Og kluter er lett å legge fra seg. Litt greit at dei er litt store. Dei koste seg visst veldig han hadde med mye skryt for smaken med heim til meg.
Var herlig å følge Johaug gå frem til ein super seier i dag. Fått med meg bronsen til kombinergutta også. No er det bare hopprennet at om det blir avvikla. Ellers har eg fulstenidg sløvedag i dag. Orker ikkje å gjere noe og da gjer eg ikkje det heller. Tar det att i morra.. Kos deg resten av kvelden skjønne Marianne. klem

gretashobby

28.02.2015 kl.17:01

annebe: Takk for ddet vennen. Veldig gode å bruke. Du bør ha deg slike vennen.
Den smakte visst veldig godt. Dei hadde skrytt fælt hvertfall. Fin var den no ikkje da hehe, men takk skal du ha.
Må ha med meg det heile eg ja. Så i dag har det vore mye seing. Men formen har vore akkurat perfekt til det. Er helt tom i dag. Men det er vel lov av og til.
Fin kveld i heimen til dere også. Klem fra meg <3

gretashobby

28.02.2015 kl.17:13

irene: Heisann. Ja det vart det. Og så har det nett blitt bronse i kombinert. Masse medalje i dag. No er det snart hopp, så får vi sjå kossen det går.
Klutene er veldig gode og takk ja dei er heilt ok i utsjnad men veldig gode. Fin helg til deg også vennen

mimouna

28.02.2015 kl.17:48

Kjekt med nye kluter. Synes ikke de er kjedelige. Men sport på TV derimot - gjeeesp. Jeg klarer ikke å engasjere meg, selv om mamma hopper og roper i etasjen under. Gøy at det ble norsk gull da.

Kaken din så da ut som en god, gammeldags bløtkake? Synes det er best jeg, ikke nødvendig med all mulig slags pynt. Litt morsomt, for min søster har begynt å bestille "retro-kaker" når mamma har besøk. Sånne som vi fikk på 70-tallet, med ananas inni og strøssel eller geletopper til pynt. Servert på tidsriktig rødt plast-kakefat. MYE bedre enn overpynta cupcaces!

Ønsker dere en flott helg!

gretashobby

28.02.2015 kl.17:52

mimouna: Vedlig kjekt og dei er mine. Nei no må du gi deg. Skisport på tv er kjekt. Holder med mor di eg ja.
Ja det er god gammeldags blløtkake og dei som fikk smake den sa den var knallgod og det er det viktigste.
Hehe. Dei gode gamle kakene er jo gode da. Desse nye er bare fine å sjå på. Ha ein flott helg videre vennen

akbhandy

28.02.2015 kl.18:32

Slike kluter er de beste. Og det blir aldri for mange. Og den kaka så jo bærre lekker ut. Ha en fin helg. :-))

gretashobby

01.03.2015 kl.08:50

akbhandy: Ja heilt klart dei beste. ein må jo skifte ut noen etter kvart. Kaka var visst veldig veldig god. Så da er det greit. Viktigst det. Fin helg til deg også

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits